Nationaal park Addo Elephant

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Nationaal park Addo Elephant

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Addo Elephant ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Addo Elephant

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 325 beoordelingen

Fantastische 5-daagse rondreis door de staatstuin, Isaac onze gids was geweldig, open, vriendelijk en zorgzaam, ik heb zoveel over Zuid-Afrika van hem geleerd, niets was teveel moeite en hij werd meer dan een gids, hij is nu een gewaardeerde vriend. Fantastisch landschap, ik verbleef in een prachtige accommodatie zoals in de hotels / pensions. Het kajakken was fantastisch, lange reizen op de weg, maar veel stops en veel te zien om elke reis geweldig te maken, we hadden veel chats en veel gelachen. Een reis die ik nooit zal vergeten.

Sterk aanbevolen, u wordt opgehaald en afgezet bij het hotel. Je wordt voorzien van water en krijgt een heerlijke picknick in de groep. Als je een verrekijker en / of zoomlens hebt is aan te raden.

Leuke dag in een prachtig park waar je de dieren, vooral de olifanten, van heel dichtbij kunt benaderen. De gids was erg vriendelijk en dynamisch.

Onze gids was geweldig en vertelde ons veel en we zagen ook veel dieren. Helaas geen leeuwen, maar dat was prima voor ons. Het was een leuke dag.

Ongelooflijk goede reis, vooral voor jonge backpackers die van afwisseling, dieren en adrenaline houden.