Kies data

Nationaal park Erawan

Nationaal park Erawan: tours & activiteiten die je niet wilt missen

14 uur Erawan Nationaal Park + Kanchanaburi in kleine groep

1. 14 uur Erawan Nationaal Park + Kanchanaburi in kleine groep

Geschiedenisliefhebbers die Thailand bezoeken kunnen gebruikmaken van deze mogelijkheid om de regio Kanchanaburi in West-Thailand te verkennen. Tijdens deze onvergetelijke dagexcursie vanuit Bangkok bezoek je de Dodenspoorlijn die bekend is geworden door de film Bridge Over the River Kwai uit 1957. Aan het begin van de dag dompel je je onder in Thailands rijke natuur in een van de populairste nationale parken van het land, Nationaal Park Erawan. Dit vreedzame gebied wordt gekenmerkt door wandelpaden, waterwegen en in het wild levende dieren. De Erawan-waterval heeft 7 verdiepingen. Aan de voet liggen diverse kalksteengrotten. Je bent die drukke straten van Bangkok zo vergeten! Dit natuurlijke paradijs is de perfecte plek om de frisse lucht van de natuur op te snuiven. Je gaat door naar het JEATH-museum, dat in het teken staat van de geallieerde oorlogsslachtoffers die gestorven zijn tijdens het bouwen van de Birmese spoorlijn. Dit museum is een droevige maar belangrijke herinnering aan de Thaise geschiedenis: er wordt geschat dat er in deze periode meer dan 100.000 levens verloren zijn gegaan. JEATH is een acroniem van de belangrijkste nationaliteiten die betrokken waren bij de bouw van de spoorlijn: Japans, Engels, Australisch, Amerikaans, Thais en Hollands. Uiteindelijk bezoek je de historische brug over de Kwai-rivier. Je krijgt de kans om over de brug te wandelen, de indrukwekkende omgeving in je op te nemen en een even de geschiedenis te herdenken. Daarna keer je rond 20:00 uur weer terug naar je accommodatie/trefpunt.

Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

2. Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

Je begint je avontuur met een vroege pick-up voordat je naar het olifantenreservaat gaat. ElephantsWorld is een natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor het helpen van deze intelligente en trotse wezens. Eenmaal daar luister je naar een introductie en veiligheidsbriefing voordat je eten klaarmaakt voor de olifanten. Ga naar beneden en vies en geef de olifanten een modderbad voordat je naar de rivier gaat om ze af te spoelen. Er is wat tijd om te douchen voordat je je tegoed doet aan een heerlijk lunchbuffet. Nadat je jezelf hebt geholpen met heerlijke Thaise gerechten, geef je de olifanten het voedsel dat je eerder hebt bereid. In Erawan National Park trek je door de weelderige bossen en grotten voordat je aankomt bij de Erawan-waterval. Deze beroemde schoonheid met zeven niveaus met zijn smaragdgroene poelen is een geweldige plek om een duik te nemen of gewoon te ontspannen en te genieten van het landschap.

Bangkok: 2-daagse tour Kwai-rivier & Nationaal Park Erawan

3. Bangkok: 2-daagse tour Kwai-rivier & Nationaal Park Erawan

Dag 1: Je persoonlijke gids en chauffeur ontmoet je vroeg in de morgen om 07:30 uur in de lobby van je hotel in Bangkok. Je begint met een bezoek aan de drijvende markt in Damnoen Saduak. Dicht bij de markt ga je aan boord van een snelle langstaartboot, die je door de smalle 'khlongs' naar de markt brengt. Op de markt kun je boeren fruit en talloze andere lokale producten zien verkopen vanuit hun boot. Als je wilt, kun je met een van de waterfietsen de markt verkennen (optioneel). Na deze geweldige ervaring ga je verder naar de brug over de Kwai-rivier, de begraafplaats van de geallieerden en het JEATH-Oorlogsmuseum. Je reist dan nogmaals per langstaartboot naar de Jungle Raft, een uniek, drijvend hotel in het midden van de jungle, gemaakt van hout en bamboe. Dit resort is een unieke accommodatie, direct aan de Kwai Noi-rivier. Alle drijvende kamers zitten in een drijvende bamboelodge die in de historische Kwai Noi-rivier ligt en omgeven wordt door weelderige groene bergen en jungle. In dit 'floatel' stroomt de historische Kwai Noi-rivier onder je bed door. De muren zijn gemaakt van lokale bamboe en er is houten meubilair, dat de leefstijl van de Mon reflecteert (hotel afhankelijk van beschikbaarheid). Dag 2: na het ontbijt brengt je gids je met een langstaartboot terug naar je privévoertuig. Na een rit van 45 minuten tot 1 uur bereik je Nationaal Park Erawan, waar je de mooiste waterval van Thailand vindt: de Erawan-waterval. De waterval bestaat uit 7 plateaus. Via een smal pad door de jungle kun je naar het bovenste niveau wandelen. Op de top heb je ruim de tijd om de natuurlijke vissenspa's te ontdekken, natuurlijke glijbanen te zien en te zwemmen. Na de lunch word je teruggebracht naar je hotel in Bangkok.

Kanchanaburi: Erawan-waterval en treintour van een hele dag

4. Kanchanaburi: Erawan-waterval en treintour van een hele dag

Je begint helder en vroeg en gaat naar het Srinakarin-meer, gebouwd als resultaat van de Srinakarin-dam aan de Kwai Yai-rivier. Het rustige meer biedt een fantastisch uitzicht op het stuwmeer en de omliggende bergen en bossen. Bewonder het uitzicht op het meer en haal uw foto's binnen voordat u naar uw volgende bestemming gaat. Erawan National Park is genoemd naar de driekoppige witte olifant in de hindoeïstische mythologie. Het park is het meest bekend vanwege de huisvesting van de Erawan-waterval, een waterval die zeven niveaus naar beneden tuimelt - naar verluidt lijkt het op de god Erawan. Neem een snelle duik in de smaragdgroene poelen, verken de nabijgelegen grotten en bewonder het weelderige omliggende bos van het park voordat je je gaat verdiepen in een smakelijke lunch in een lokaal restaurant. De volgende is de beruchte Siam-Burma Railway, ook wel bekend als de Death Railway. Pak een trein en slenter langs een prachtig uitzicht op de Tham Krasae-brug en de rivier de Kwai. Je eindigt de dag met een stop bij de Bridge On The River Kwai, waar je meer te weten komt over de culturele en historische betekenis ervan terwijl je een fantastisch uitzicht bewondert.

Bangkok: privétour Kanchanaburi en Erawan-waterval

5. Bangkok: privétour Kanchanaburi en Erawan-waterval

Verken West-Thailand tijdens een privétour vanuit Bangkok. Beginnend met ophalen om 07:00 uur, reis 2,5 uur naar Kanchanaburi en leer onderweg over de geschiedenis van dit gebied en het leven onder Japanse bezetting van je Engelssprekende gids. De eerste stop is bij de Allied Cemetery en het JEATH (Japans-Engels-Amerikaans-Australisch-Thais-Holland) Oorlogsmuseum. Kom meer te weten over de slechte omstandigheden van de Aziatische veroordeelden en Europese krijgsgevangenen tijdens de aanleg van de Myanmar-spoorlijn. Vervolgens bezoekt u de iconische brug over de rivier de Kwai, de belangrijkste bezienswaardigheid van Kanchanaburi. Wacht tot de lokale trein passeert en geniet van het uitzicht op de pittoreske rivier. Na een heerlijke lunch in een lokaal restaurant ga je verder naar een van de mooiste watervallen van Thailand, de Erawan-watervallen. De waterval bestaat uit 7 plateaus en heeft veel grotten verborgen achter de muren van water. Als je wilt, kun je een duik nemen in de kristalheldere zwembaden. Aan het einde van de tour wordt het hotel afgezet. Je bereikt je hotel in Bangkok rond 18:00 uur.

Kanchanaburi: olifantenopvang & Erawan-watervaltour

6. Kanchanaburi: olifantenopvang & Erawan-watervaltour

Neem een ontspannende pauze in de vredige en natuurlijke omgeving van Elephants World. Bezoek het Erawan National Park en zwem in de heldere poelen. Begin je avontuur door naar het olifantenreservaat te gaan. Elephants World is een milieubeschermingsorganisatie en dierenopvang die zich inzet voor zieke, oude en mishandelde olifanten. Luister naar een introductie en veiligheidsbriefing voordat je je voorbereidt om de olifanten te voeren. Maak je vuil en geef de olifanten een modderbad voordat je naar de rivier gaat om ze af te spoelen. Er is wat tijd om te douchen voordat je je tegoed doet aan een heerlijk lunchbuffet. Nadat je jezelf hebt geholpen met heerlijke Thaise gerechten, voer je de olifanten het voedsel dat je eerder hebt bereid. Trek in Erawan National Park door weelderige bossen en grotten voordat je aankomt bij de Erawan-waterval. Geniet van de indrukwekkende waterval met 7 niveaus en smaragdgroene poelen. Neem een duik of ontspan gewoon en geniet van de overvloed aan inheemse flora en fauna om je heen.

Van Bangkok: privéautohuur naar de provincie Kanchanaburi

7. Van Bangkok: privéautohuur naar de provincie Kanchanaburi

Verlaat de drukke stad Bangkok voor een dag om Kanchanaburi te verkennen, een stad vol prachtige natuur en historische bezienswaardigheden uit de periode van de Tweede Wereldoorlog. Geniet van een privétour met de flexibiliteit om uw bezoek te ontwerpen op basis van 3 routes. Na een lange dag sightseeing, wordt u 's nachts teruggebracht naar uw hotel in Bangkok. Programma 1: Autoverhuur alleen in Kanchanaburi City bezienswaardigheden Bezoek met dit programma de Kanchanaburi War Cemetery, de belangrijkste begraafplaats voor slachtoffers van Japanse gevangenschap tijdens de bouw van de Thailand-Birma-spoorweg, en de echte brug over de rivier de Kwai. Lees meer over de beruchte spoorweg in het Death Railway Museum en JEATH War Museum. Programma 2: Autoverhuur naar Kanchanaburi City bezienswaardigheden en Erawan-watervallen Naast de bezienswaardigheden die worden bezocht in programma 1, kun je met dit programma ook Erawan-watervallen verkennen en wat vrije tijd doorbrengen met zwemmen. Programma 3 - Autoverhuur naar Kanchanaburi City bezienswaardigheden en Hellfire Pass Naast de bezienswaardigheden die worden bezocht in programma 1, neemt dit programma je ook mee naar de Hellfire Pass, een spoorlijn over de voormalige Birma-spoorweg, ook vaak de Death Railway genoemd, in Thailand.

3-daagse Khwae Yai, drijvende markt en Erawan-watervallen

8. 3-daagse Khwae Yai, drijvende markt en Erawan-watervallen

In de vroege ochtend op de eerste dag om 07:30 uur ontmoet je de gids en chauffeur in je hotellobby in Bangkok. Eerst bezoek je de drijvende markt van Damnoen Saduak. Dicht bij de markt ga je aan boord van een snelle longtailboot die je ongeveer een half uur door de smalle khlongs naar de markt brengt. Kijk naar de boeren die fruit en vele soorten lokale producten verkopen in hun boten. Als je wilt, kun je met een van de waterfietsen de markt verkennen (optioneel). Na deze geweldige ervaring, vervolg je je reis naar de Hellfire Pass, waar je meer zult zien en leren over de geschiedenis bij het Hell Fire Pass Memorial en wandel je door de pas. Daarna reis je per longtailboot naar de Jungle Raft, een uniek, drijvend hotel in het midden van de jungle, gemaakt van hout en bamboe. River Kwai Jungle Rafts Resort biedt een unieke accommodatie, direct aan de stromende rivier de Kwai Noi. Alle drijvende kamers zitten in een drijvende bamboelodge die in de historische Kwai Noi-rivier ligt, omgeven door weelderige groene bergen en jungle. In je 'floatel' stroomt de historische Kwai Noi-rivier onder je bed door. De muren zijn gemaakt van lokale bamboe en er is houten meubilair, dat de leefstijl van de Mon reflecteert. Na het ontbijt op dag 2 neemt je gids je per longtailboot terug naar je privévoertuig. Na nog eens 45 minuten tot 1 uur bereik je het nationaal park Erawan, dit zijn de mooiste watervallen in Thailand: de Erawan-watervallen. De waterval bestaat uit 7 plateaus. Via een smal pad door de jungle kun je naar het bovenste niveau wandelen. Op de top heb je ruim de tijd om de natuurlijke vissenspa's te ontdekken, natuurlijke glijbanen te zien en te zwemmen. Na de lunch wordt je naar het Pungwaan Resort en Spa gebracht en heb je de rest van de middag vrije tijd om de stad Kanchanaburi te verkennen of gewoon te loungen bij het zwembad van je hotel met een prachtig uitzicht over de rivier. Op dag 3 na het uitchecken vanuit het hotel, bezoek je één van de hoogtepunten van dit gebied: de brug over de rivier de Khwae Yai, het geallieerde kerkhof en het JEATH oorlogsmuseum. In de vroege namiddag ga je terug naar Bangkok, dit duurt ongeveer 2 uur.

Bangkok: Spaanse tour Kanchanaburi & Erawan-watervallen

9. Bangkok: Spaanse tour Kanchanaburi & Erawan-watervallen

Ontdek Kanchanaburia en luister naar de WO2-verhalen achter deze historische plek, verken het Thailand-Birma Railway Centre en wandel door het prachtige Erawan Waterfalls National Park tijdens een privétour onder leiding van een Spaanstalige gids. Laat je ophalen bij je hotellobby door je deskundige Spaanssprekende gids en begeef je naar Kanchanaburi in een comfortabel busje met airconditioning. Hoor meer over Thailand en zijn geschiedenis terwijl je de achtergrondsites uit WO II bezoekt. Je eerste stop is de oorlogsbegraafplaats en het treinstation Thailand-Birma. Ontdek hoe deze begraafplaats de overblijfselen bevat van 6.982 geallieerde krijgsgevangenen die zijn omgekomen tijdens de aanleg van "The Dead Railway". Bezoek vervolgens de bezienswaardigheid van Kanchanaburi, de brug over de rivier de Kwai, waar je het uitzicht op de pittoreske rivier kunt bewonderen. Dit is "Death Railway Train", gemaakt door Japanse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarna lunch je in een lokaal restaurant. Ga ten slotte naar het Erawan Waterfalls National Park, waar u kunt genieten van wandelpaden, stromend water en ongestoorde dieren in het wild die dit vredige gebied kenmerken. Vergeet even de drukke straten van Bangkok. Dit natuurlijke paradijs is de perfecte plek om de frisse buitenlucht in te ademen en te genieten van het geluid van de natuur. Je vertrekt rond 15.15 uur vanaf de Erawan-watervallen en gaat terug naar Bangkok. Je wordt rond 18:00 - 19:00 uur afgezet bij je hotel.

Sitemap Nationaal park Erawan

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Erawan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Erawan

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 132 beoordelingen

Een ontnuchterende ervaring om het Kwai-monument en de begraafplaats te bezoeken, maar historisch perspectief goed gedaan. We keken hoe de trein over de brug reed en zagen later waar de sporen nu eindigen. De Erawan-watervallen waren prachtig. Nadat we naar het 7e niveau waren gestegen, genoten we ervan onze voeten in het koele water te laten weken terwijl de vissen ze zachtjes kietelden. Lunch was een lekkere Thaise maaltijd. Er was genoeg eten. Nadat we naar de sloep waren gegaan, maakten we een korte rit naar de Jungle Huts en de Kwai-rivier. Er was nog genoeg tijd om de Budda-grot en het Mon-dorp te bezoeken. Het diner was lekker en we hadden een vredige rust op de rivier. De volgende ochtend hebben we de drijvende markt bezocht. Er waren weinig boten, maar nog steeds genoeg voor de ervaring. Halverwege de middag keerden we terug naar het hotel. We raden deze tour ten zeerste aan. Neera was onze gids en Sam de chauffeur.

De watervallen zijn echt ongelooflijk om te zien en te beleven. We hebben een geweldige tijd gehad met TourGuru's Tar. Ze was informatief en goed geïnformeerd, ze was ook erg persoonlijk en vriendelijk. We namen ook de reis naar de Kwae op een longtailboot - die Tar organiseerde en erg leuk was. Ze nam ook foto's van ons allemaal. Zou de reis aanbevelen.

Ik zou deze tour aanbevelen aan alle toeristen die zich afvragen of ze deze tour nu willen maken Het is absoluut geweldig Een gids is erg aardig en ze spreekt heel goed en duidelijk Engels De auto is comfortabel en zal je lange tijd niet storen reis van Bangkok.

Echt de beste ervaring om Kanchanaburi te zien. Een privetour voor ons 2, uitstekende uitleg en een mooie accomodaties en activiteiten. Zeker een aanrader!

Heel mooi en veel ruimte om ons aan te passen aan onze behoeften