Nationaal park Etosha
Herfstactiviteiten

Herfstactiviteiten

Niks gevonden met 'Nationaal park Etosha Herfstactiviteiten'

Topactiviteiten in Nationaal park Etosha

39 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nationaal park Etosha Herfstactiviteiten: onze aanbevelingen

Etosha Nationaal Park: Hele of halve dag gamedrive

Etosha Nationaal Park: Hele of halve dag gamedrive

Verken de prachtige landschappen en diverse dieren in het Etosha National Park. Etosha is de thuisbasis van leeuwen, wilde honden, luipaarden, cheeta's, neushoorns, een enorme populatie olifanten en nog veel meer. Ervaar nauwe ontmoetingen met dieren in het wild en verlaat de gebaande paden in een 4x4. Kies ervoor om een tour van een hele of halve dag te maken door de relevante optie te selecteren bij het uitchecken. Begin de tour met ophalen bij je hotel. Begin je reis door je door de Anderson Gate in de buurt van Okaukuejo te wagen. Bij aankomst in een van de parklodges gaat u op gamedrive met een ervaren gids. Reis dicht bij verschillende waterpoelen in een poging de dieren te vangen tijdens hun voedertijd. Geniet vervolgens 's middags van een uitgebreide lunch in een van de lodges (houd er rekening mee dat de lunch niet is inbegrepen in de activiteitenprijs). Na de lunch, als de middaghitte begint af te koelen, gaat u op pad voor uw tweede gamedrive. Bewonder hoe de dieren zich weer verzamelen bij de waterpoelen om af te koelen en te eten. Beleef dan, terwijl de zon ondergaat, enkele van de beste gameviews. Aan het einde van je tweede gamedrive ga je terug naar je hotel waar je onvergetelijke avontuur zal eindigen.

Namibië zelf rijden audiogids (in Engels & Duits)

Namibië zelf rijden audiogids (in Engels & Duits)

Na het boeken ontvang je een aparte e-mail van ons met de instructies voor het installeren van de app en de gids! Je kunt de "Ticket" E-mail van Get Your Guide negeren. Controleer ook je spam-map voor onze e-mail en neem contact met ons op als iets niet werkt! Ontdek de schoonheid van Namibië tijdens een rondleiding op eigen gelegenheid. Verken Etosha National Park, Windhoek, Swakopmund, Fish River Canyon en nog veel meer natuurlijke en culturele hoogtepunten onderweg met deze audiogids. Je ontvangt de downloadinstructies na het boeken. Download de app en begin de rondleiding met je mobiele telefoon als gids. Naast de hoogtepunten en onbekende schatten onderweg bevat deze gids achtergrondinformatie over de natuur, wilde dieren, geschiedenis en cultuur van Namibië. Deze audiogids staat vol informatie en interessante feiten over alle delen van Namibië - van Kaokoland in het noorden tot de Fish River Canyon in het zuiden. Met 225 audiobestanden en ongeveer 10 uur inhoud is deze gids je persoonlijke gids die je onderweg alle informatie geeft die je nodig hebt tijdens je selfdrive reis.

Etosha Nationaal Park: Hele of halve dag gamedrive

Etosha Nationaal Park: Hele of halve dag gamedrive

Maak een tour van een hele of halve dag door Etosha National Park in een open voertuig en kijk uit naar de 'Big 4' van Namibië: leeuwen, neushoorns, luipaarden en olifanten. Uw dag begint met het ophalen van uw accommodatie in Okaukuejo of Ombika, en vanaf daar wordt u per 4 x 4 meegenomen om het park te verkennen en de beste gebieden te ontdekken voor het spotten van dieren in het wild. Uw deskundige chauffeur brengt u dicht bij waterpoelen en andere ideale plekken om de dieren van dichtbij te ontmoeten. Stop bij een van de lodges voor een heerlijke lunch en een welverdiende pauze (let op: lunch is niet inbegrepen in de activiteitenprijs). Na de lunch heb je de kans om de dieren dicht bij de drinkplaatsen te zien verzamelen terwijl ze afkoelen van de middaghitte. Zodra de zonsondergang begint, neemt je gids je mee naar enkele van de beste gameviews voordat je terugkeert naar je accommodatie.

Etosha Privé Safari 3 Dagen

Etosha Privé Safari 3 Dagen

Ga op een onvergetelijke 3-daagse Etosha-safari en dompel jezelf onder in de fascinerende schoonheid van Namibië's belangrijkste wildbestemming. Dag 1: - Begin je avontuur met een mooie rit van Windhoek City of Airport naar Etosha National Park, bekend om zijn uitgestrekte zoutpan en overvloed aan wilde dieren. - Check in bij je gekozen accommodatie in of nabij het park. - s Middags maak je een gamedrive waarbij je de diverse landschappen verkent en iconische Afrikaanse wilde dieren tegenkomt, waaronder olifanten, leeuwen en giraffen. - Geniet van een adembenemende zonsondergang over de uitgestrekte Etosha Pan. Hotel: Okakuejo Etosha Chalets of vergelijkbaar Maaltijden: Geen Dag 2: - Sta vroeg op voor een gamedrive bij zonsopgang, zodat je maximale kans hebt om roofdieren in actie te zien en ongrijpbare nachtdieren te spotten. - Ontspan 's middags in je lodge of kamp en geniet van de rust van de omgeving. - In de namiddag verken je de verschillende delen van het park en de waterpoelen waar het wemelt van de wilde dieren. - Geniet van de levendige kleuren van de zonsondergang terwijl je wilde dieren in hun natuurlijke habitat observeert. Hotel: Okaukuejo Etosha Chalets of vergelijkbaar Maaltijden: Ontbijt en diner inbegrepen Dag 3: - Opnieuw een vroege start voor een laatste gamedrive, waarbij de essentie van Etosha's diverse ecosystemen wordt vastgelegd. - Ontbijt in de lodge of op een schilderachtige plek in het park. - Vertrek, nadenkend over de ongelooflijke ontmoetingen met wilde dieren en de schilderachtige landschappen die het Etosha National Park kenmerken. Aankomst in Windhoek Maaltijden: Alleen ontbijt Je kunt de safari na boeking uitbreiden naar andere delen van Namibië Deze 3-daagse Etosha-safari belooft een mix van avontuur, ontspanning en de rauwe schoonheid van de wildrijke landschappen van Namibië. DRINGENDE EN BELANGRIJKE MEDEDELING We willen bevestigen dat je boeking op GYG succesvol is verwerkt, waarbij 20% per persoon van de reissom vooraf is betaald, zoals bevestigd. Ga er alsjeblieft mee akkoord om het resterende bedrag van US$1200 per persoon bij aankomst of vooraf te betalen, contant of met creditcard, om een naadloze ervaring te garanderen. Bedankt voor je medewerking en we kijken ernaar uit om je een onvergetelijk avontuur te bezorgen.

Windhoek naar Etosha Nationaal Park: 3 daagse safari

Windhoek naar Etosha Nationaal Park: 3 daagse safari

Dag 1: Windhoek naar Etosha We halen je rond 8.00 uur op bij een hotel/lodge in Windhoek en vertrekken om 8.30 uur uit Windhoek. We reizen 450 km naar het noorden, naar het natuur- en wildreservaat Etosha National Park, de 'schat van Namibië'. In de namiddag game drive in Etosha op de safaripaden op zoek naar wilde dieren: Olifanten, Neushoorn, Zebra's, divers wild, Oryx, Kudu, Gnoe, Impala, Springbok, Sabel, Giraffen, Hyena's en grote katten van Afrika: Leeuw, luipaard en jachtluipaard die de uitgestrekte savannes bewonen. Terugkeer naar het kamp voor zonsondergang en het sluiten van de poorten. Maaltijden: Geen vandaag Overnachting: 2 nachten in Halali Resort of vergelijkbaar. Afstand: 450 km. Dag 2: Game drive in Etosha Vandaag na zonsopgang, een hele dag onbeperkt wild rijden van zonsopgang tot zonsondergang in Etosha National Park, een ontmoeting van dichtbij met Afrikaanse wilde dieren! We verkennen de oostelijke en westelijke paden van Etosha en bezoeken onderweg waterpoelen, uitstekende gelegenheid voor wildfotografie. Terugkeer naar het kamp voor zonsondergang en voor het sluiten van de poorten. Na het diner, natuurspektakel bij de waterhole. Levend 'theater van de natuur'... tot laat in de avond, waar dorstige wilde dieren samenkomen voor een slokje water! Of het nu een leeuw is of een olifant, een giraffe of een zebra; bijna alle Afrikaanse diersoorten zijn vertegenwoordigd in dit enorme natuurreservaat. In het enorme gebied van 22.912 vierkante kilometer leven naar schatting 250 leeuwen, 300 neushoorns, 2.500 giraffen, 6.000 zebra's en meer dan 2.000 olifanten. Verscheidenheid aan antilopesoorten: Oryx, Kudu, Eland, Wildebeast en Black-faced Impala leven in Etosha. Vooral de sierlijke Springbok is erg talrijk; er zwerven er minstens 20 000 rond in het reservaat. Vaak zijn ze te zien in enorme kuddes van enkele honderden dieren. In Etosha komen 114 zoogdiersoorten voor, waarvan er verschillende zeldzaam en bedreigd zijn, zoals de zwarte neushoorn (het grootste aantal ter wereld), jachtluipaard, hyena en luipaard. De olifanten van Etosha zijn de grootste van Afrika en kunnen wel 4 meter lang worden. Er komen ongeveer 340 vogelsoorten en verschillende soorten reptielen, knaagdieren en slangen voor in het gebied. Maaltijden: Ontbijt Afstand: ongeveer 200 km over gravelroutes van Etosha. Dag 3: Einde van de tour Na het ontbijt, laatste bezoek aan de waterpoel en terugkeer naar Windhoek. Aankomst in de hoofdstad rond de lunch. We zetten je af bij het hotel/lodge van je keuze. Maaltijden: Ontbijt Afstand: ongeveer 450 km over geasfalteerde weg.

Namibië Beste 4-daagse privérondleiding door Etosha Safari

Namibië Beste 4-daagse privérondleiding door Etosha Safari

Vertrek vanuit Windhoek en stop kort in Otjiwarongo om te genieten van een lichte lunch voordat je Etosha National Park binnengaat via de Anderson Gate. Geniet van een gamedrive door het park waarbij je waterpoelen bezoekt en op zoek gaat naar roofdieren, maar ook naar zebra's, giraffen, olifanten en neushoorns. Kom net voor zonsondergang aan bij uw accommodatie. De accommodatie bevindt zich in het Etosha National Park en heeft een verlichte drinkplaats naast het kamp. Sta op voor een snack voor zonsopgang met thee/koffie en dan een gamedrive tot halverwege de ochtend, wanneer u terugkeert naar het kamp voor het ontbijt voordat u op pad gaat voor een nieuwe gamedrive. Ga terug naar Halali voor een picknicklunch. Na de lunch bezoek je de machtige Etosha Pan (de grootste zoutpan in Namibië) voordat je door het park rijdt op jacht naar de big 4. Bezoek een laatste waterpoel om de Afrikaanse zonsondergang te aanbidden voordat je terugkeert voor een bereid diner. door je gids boven het kampvuur, waar je foto's en verhalen kunt vergelijken van de dieren die je vandaag hebt gezien. Ontbijt vroeg in de ochtend voordat u vertrekt voor een rit naar de gemeenschappelijke gronden van Damaraland, waar u de gemeenschappelijke boeren in deze dorre regio zult zien. Je stopt bij de Ugab River-brug om de mooie Herero-dames te bezoeken die hun kleine kunst- en handwerkartikelen verkopen om hun gezin te onderhouden. Lunch in de schaduw van de Brandberg en breng een kort bezoek aan een Himba-groep die naar dit gebied is verhuisd om hun sieraden en andere items te verkopen (afhankelijk van de Himba-stamleden). Na de lunch ga je rechtstreeks door de Namib-woestijn en stop je bij het laatste scheepswrak aan de Skeleton Coast voordat je laat in de middag aankomt in Swakopmund. Verken deze badplaats te voet en bezoek de steiger voor zonsondergang. Diner ter plaatse (op eigen kosten). Op de laatste dag kun je vragen om deel te nemen aan optionele extra activiteiten voordat je terugkeert naar Windhoek.

3 Dagen Etosha National Park Overnachting

3 Dagen Etosha National Park Overnachting

Dag 1: Windhoek naar Etosha Nationaal Park Vanochtend wordt je bij je hotel opgehaald door een van onze ervaren chauffeurs/gidsen. Na een uitgebreide briefing, waarbij je wordt voorgesteld aan je privégids en de belangrijkste aspecten van je reis worden besproken, begin je aan een halve dag gamedrive in Etosha National Park. Maaltijden: ontbijt, lunch en diner, met overnachting in Toshari Lodge of een vergelijkbare optie, afhankelijk van beschikbaarheid. Dag 2: Hele dag gamedrive in Etosha Nationaal Park Vandaag staat in het teken van het verkennen van de overvloedige wilde dieren van Etosha National Park met een volledige dag gamedrive. Je concentreert je op de waterpoelen, waar het wild samenkomt. Zowel de vroege ochtend als de late middag worden aanbevolen voor een optimale observatie. Je maaltijden en overnachting zijn wederom in Toshari Lodge of een vergelijkbare accommodatie. Dag 3: Terugreis naar Windhoek We beginnen aan de terugreis naar Windhoek, met een tussenstop in Okahandja Wood Carving. We verwachten laat in de middag aan te komen in het hotel of lodge van je voorkeur in Windhoek, wat het einde van je onvergetelijke reis markeert. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Etosha 4x4 Open Privé Safari Hele dag

Etosha 4x4 Open Privé Safari Hele dag

Jouw Safari Je wordt opgehaald tussen 6.00 en 15.00 uur, inclusief lunch. Maak een dagvullende of halfdaagse tour door Etosha National Park in een open voertuig en kijk uit naar de 'Big 4' van Namibië: leeuwen, neushoorns, luipaarden en olifanten. Je dag begint met ophaalservice vanaf je accommodatie in Okaukuejo of Ombika, en vanaf daar word je per 4x4 meegenomen om het park te verkennen en de beste gebieden te ontdekken om wilde dieren te spotten. Je deskundige chauffeur brengt je naar waterpoelen en andere ideale plekken om de dieren van dichtbij te zien. Stop bij een van de lodges voor een heerlijke lunch en een welverdiende pauze (let op: de lunch is niet inbegrepen in de prijs van de activiteit). Na de lunch heb je de kans om te zien hoe de dieren zich dicht bij de drinkplaatsen verzamelen om af te koelen van de middaghitte. Zodra de zon ondergaat, neemt je gids je mee om een aantal van de beste wildobservaties te bekijken voordat hij je terugbrengt naar je accommodatie. Belangrijke mededeling over je betaling Je hebt een gedeeltelijke betaling gedaan op het GYG-platform. Houd er rekening mee dat je het resterende bedrag van US$250 per persoon bij aankomst of vooraf betaalt, contant of per creditcard, om een naadloze ervaring te garanderen.

Etosha: 3-Daagse Budget kampeersafari door het Etosha Park

Etosha: 3-Daagse Budget kampeersafari door het Etosha Park

Ga op een 3-daagse kampeersafari naar Etosha National Park vanuit Windhoek. Ontdek de diverse wilde dieren in het park, waaronder olifanten, neushoorns en giraffen, en verken de uitgestrekte Etosha Pan. Op de eerste dag rijd je over een goed geasfalteerde weg naar Etosha National Park. Na de lunch rijd je in noordelijke richting over de hoofdweg langs het stadje Outjo en vervolgens verder naar Etosha National Park. Maak kennis met het park tijdens een korte gamedrive tussen de hoofdingang (Anderson Gate) en Okaukuejo Camp, waar je vanaf het begin een goede kans hebt om groot wild te zien. Nadat je je kamp hebt opgezet, vertrek je voor een korte gamedrive in de late namiddag op zoek naar groot wild. Ga op zoek naar olifanten, neushoorns, giraffen en de grote katten. Alle bezoekers moeten bij zonsondergang terug zijn in het kamp, maar de 'wildshow' stopt niet als de zon ondergaat. Okaukuejo is te voet bereikbaar en ligt op maar een klein stukje lopen van de camping. Het is terecht beroemd om zijn verlichte waterpoel waar je alle schatten van Etosha kunt zien. Op de tweede dag heb je de hele dag om Etosha te verkennen. De poorten van het park gaan open bij zonsopgang en na een snelle kop koffie en een snack kun je op weg als de zon door de horizon breekt. De vroege ochtend is meestal een productieve tijd om wild te bekijken en 's ochtends vroeg is een goed moment om grote katten te zien terugkeren van de jacht. Etosha is een woestijnlandschap en water is de meest schaarse natuurlijke hulpbron. Er zijn hier echter talloze waterpoelen, zowel natuurlijke als door de mens gemaakte, en de wildrijtechniek is om er zoveel mogelijk te zien. Hier hoop je dat het wild naar je toe komt als de dieren 's ochtends vroeg komen drinken. Maak onderweg een stop bij een aangewezen picknickplaats voor een snel ontbijt voordat je de gamedrive voortzet op weg naar het kamp in Halali. Lunch in Halali en tijd voor een duik in het zwembad. Bezoek de waterpoel in het Halali-kamp voordat je weer het park in gaat voor de gamedrive in de namiddag. Stop op de terugweg naar Okaukuejo om de Etosha Pan van dichtbij te bekijken. De naam Etosha betekent 'grote witte ruimte', maar deze naam doet geen recht aan de immensiteit van de pan. De meer dan 4.700 vierkante km grote oogverblindend witte mineraalpan is zo groot dat je hem vanuit de ruimte kunt zien. Op de derde dag, nadat je voor de laatste keer je kamp hebt opgebroken, rijd je naar de uitgang van het park in de hoop enkele prachtige roofdieren en vlakten te zien voordat je zuidwaarts naar Windhoek rijdt. Stop kort in het stadje Okahandja om te tanken. Hier vind je ook de grootste houtsnijmarkt van Namibië. Ambachtslieden uit heel Namibië komen hier om een grote verscheidenheid aan grote en kleine voorwerpen te laten zien. Hier heb je de kans om een echt Namibisch souvenir te verzamelen en tegelijkertijd de lokale kunstenaars en gemeenschappen te steunen. Arriveer laat in de middag weer in Windhoek.

De Private Great Namibia Escape Safari 10 dagen

De Private Great Namibia Escape Safari 10 dagen

Dag 1 Aankomst Windhoek, Namibië Bij aankomst op de luchthaven van Windhoek word je opgewacht en naar je accommodatie gebracht. De rest van de middag verken je de historische locaties van de stad Windhoek tijdens een rondleiding van 12.00 - 16.00 uur. Overnachting: Het Weinberg Hotel, Windhoek Standaard kamers Dag 2 Rit naar Sossusvlei, Namibië We ontbijten om 630 uur en om 8 uur rijden we zuidwaarts. We rijden richting het Namib Naukluft National Park naar onze accommodatie voor de komende twee nachten. Overnachting: Sossusvlei Taleni Lodge Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt en diner Dag 3 Een dag in de duinen We staan vroeg op, drinken thee en koffie en rijden naar 's werelds hoogste zandduinen bij Sossusvlei en Dead-vlei. De eerste stop is DUNE 45, we wandelen omhoog voor de zonsopgang. Daarna rijden we naar Deadvlei en Big Daddy Dunes en Sossusvlei. Overnachting: Sossusvlei Taleni Lodge Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt en diner Dag 4 Namib Naukluft National Park naar Swakopmund, Namibië Deze dag rijden we door het Namib Naukluft National Park op weg naar Swakopmund. Overnachting: De Delight Lodge Maaltijden: Ontbijt Kamers: Standaard Kamers Dag 5 Geniet van Swakopmund, Namibië Geniet van activiteiten in Swakopmund waar je de gelegenheid hebt om de sfeer van dit schilderachtige, kleine Duitse stadje op te snuiven en te genieten van de schoonheid en de stranden. Overnachting: The Delight Lodge Maaltijden: Ontbijt Kamers: Standaard Kamers Dag 6 Swakopmund naar Damaraland Na het ontbijt vertrek je in zuidelijke richting naar de kust en onderweg ontmoet je de lokale bevolking van de Himba- en Damara-stammen, bewonder je het prachtige uitzicht op Spitzkoppe Hill, een fantastisch uitzicht tijdens een wandeling over de heuvels. Op weg naar je lodge in Damaraland stop je bij een Himba-dorp. Overnachting: Twyfelfontein Country Lodge Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt & Diner Dag 7 Woestijnolifanten en Historisch Damaraland. Na het ontbijt ga je op verkenning en genieten van een ochtendactiviteit terwijl we langs de guab-rivier rijden op zoek naar woestijnolifanten en leeuwen. Overnachting: Twyfelfontein Country Lodge Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt & Diner Dag 8 Etosha Nationaal Park Na het ontbijt verlaten we onze lodge om van 9.00 - 10.00 uur een museum van een Damara stam te bezoeken. In de middag gaan we het Etosha National Park in. Overnachting: Okaukuejo Bush Chalets, Etosha Nationaal Park Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt Dag 9 Etosha 4x4 safari We hebben de mogelijkheid om de dag te besteden aan 2 game drives. Etosha Okaukuejo Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt Dag 10 Etosha safari naar Windhoek Geniet van het reservaat en rijd daarna naar Windhoek waar je wordt afgezet bij het hotel. DRINGENDE EN BELANGRIJKE MEDEDELING We willen bevestigen dat je boeking op GYG succesvol is verwerkt, waarbij 20% per persoon van de tourprijs vooruit is betaald, zoals bevestigd. Ga er alsjeblieft mee akkoord om het resterende bedrag van US$2300 per persoon bij aankomst of vooraf te betalen, contant of met creditcard, om een naadloze ervaring te garanderen.

Nationaal park Etosha

Nationaal park Etosha

Nationaal park Etosha Herfstactiviteiten: onze aanbevelingen

Etosha Nationaal Park: Hele of halve dag gamedrive

Etosha Nationaal Park: Hele of halve dag gamedrive

Verken de prachtige landschappen en diverse dieren in het Etosha National Park. Etosha is de thuisbasis van leeuwen, wilde honden, luipaarden, cheeta's, neushoorns, een enorme populatie olifanten en nog veel meer. Ervaar nauwe ontmoetingen met dieren in het wild en verlaat de gebaande paden in een 4x4. Kies ervoor om een tour van een hele of halve dag te maken door de relevante optie te selecteren bij het uitchecken. Begin de tour met ophalen bij je hotel. Begin je reis door je door de Anderson Gate in de buurt van Okaukuejo te wagen. Bij aankomst in een van de parklodges gaat u op gamedrive met een ervaren gids. Reis dicht bij verschillende waterpoelen in een poging de dieren te vangen tijdens hun voedertijd. Geniet vervolgens 's middags van een uitgebreide lunch in een van de lodges (houd er rekening mee dat de lunch niet is inbegrepen in de activiteitenprijs). Na de lunch, als de middaghitte begint af te koelen, gaat u op pad voor uw tweede gamedrive. Bewonder hoe de dieren zich weer verzamelen bij de waterpoelen om af te koelen en te eten. Beleef dan, terwijl de zon ondergaat, enkele van de beste gameviews. Aan het einde van je tweede gamedrive ga je terug naar je hotel waar je onvergetelijke avontuur zal eindigen.

Namibië zelf rijden audiogids (in Engels & Duits)

Namibië zelf rijden audiogids (in Engels & Duits)

Na het boeken ontvang je een aparte e-mail van ons met de instructies voor het installeren van de app en de gids! Je kunt de "Ticket" E-mail van Get Your Guide negeren. Controleer ook je spam-map voor onze e-mail en neem contact met ons op als iets niet werkt! Ontdek de schoonheid van Namibië tijdens een rondleiding op eigen gelegenheid. Verken Etosha National Park, Windhoek, Swakopmund, Fish River Canyon en nog veel meer natuurlijke en culturele hoogtepunten onderweg met deze audiogids. Je ontvangt de downloadinstructies na het boeken. Download de app en begin de rondleiding met je mobiele telefoon als gids. Naast de hoogtepunten en onbekende schatten onderweg bevat deze gids achtergrondinformatie over de natuur, wilde dieren, geschiedenis en cultuur van Namibië. Deze audiogids staat vol informatie en interessante feiten over alle delen van Namibië - van Kaokoland in het noorden tot de Fish River Canyon in het zuiden. Met 225 audiobestanden en ongeveer 10 uur inhoud is deze gids je persoonlijke gids die je onderweg alle informatie geeft die je nodig hebt tijdens je selfdrive reis.

Etosha Nationaal Park: Hele of halve dag gamedrive

Etosha Nationaal Park: Hele of halve dag gamedrive

Maak een tour van een hele of halve dag door Etosha National Park in een open voertuig en kijk uit naar de 'Big 4' van Namibië: leeuwen, neushoorns, luipaarden en olifanten. Uw dag begint met het ophalen van uw accommodatie in Okaukuejo of Ombika, en vanaf daar wordt u per 4 x 4 meegenomen om het park te verkennen en de beste gebieden te ontdekken voor het spotten van dieren in het wild. Uw deskundige chauffeur brengt u dicht bij waterpoelen en andere ideale plekken om de dieren van dichtbij te ontmoeten. Stop bij een van de lodges voor een heerlijke lunch en een welverdiende pauze (let op: lunch is niet inbegrepen in de activiteitenprijs). Na de lunch heb je de kans om de dieren dicht bij de drinkplaatsen te zien verzamelen terwijl ze afkoelen van de middaghitte. Zodra de zonsondergang begint, neemt je gids je mee naar enkele van de beste gameviews voordat je terugkeert naar je accommodatie.

Etosha Privé Safari 3 Dagen

Etosha Privé Safari 3 Dagen

Ga op een onvergetelijke 3-daagse Etosha-safari en dompel jezelf onder in de fascinerende schoonheid van Namibië's belangrijkste wildbestemming. Dag 1: - Begin je avontuur met een mooie rit van Windhoek City of Airport naar Etosha National Park, bekend om zijn uitgestrekte zoutpan en overvloed aan wilde dieren. - Check in bij je gekozen accommodatie in of nabij het park. - s Middags maak je een gamedrive waarbij je de diverse landschappen verkent en iconische Afrikaanse wilde dieren tegenkomt, waaronder olifanten, leeuwen en giraffen. - Geniet van een adembenemende zonsondergang over de uitgestrekte Etosha Pan. Hotel: Okakuejo Etosha Chalets of vergelijkbaar Maaltijden: Geen Dag 2: - Sta vroeg op voor een gamedrive bij zonsopgang, zodat je maximale kans hebt om roofdieren in actie te zien en ongrijpbare nachtdieren te spotten. - Ontspan 's middags in je lodge of kamp en geniet van de rust van de omgeving. - In de namiddag verken je de verschillende delen van het park en de waterpoelen waar het wemelt van de wilde dieren. - Geniet van de levendige kleuren van de zonsondergang terwijl je wilde dieren in hun natuurlijke habitat observeert. Hotel: Okaukuejo Etosha Chalets of vergelijkbaar Maaltijden: Ontbijt en diner inbegrepen Dag 3: - Opnieuw een vroege start voor een laatste gamedrive, waarbij de essentie van Etosha's diverse ecosystemen wordt vastgelegd. - Ontbijt in de lodge of op een schilderachtige plek in het park. - Vertrek, nadenkend over de ongelooflijke ontmoetingen met wilde dieren en de schilderachtige landschappen die het Etosha National Park kenmerken. Aankomst in Windhoek Maaltijden: Alleen ontbijt Je kunt de safari na boeking uitbreiden naar andere delen van Namibië Deze 3-daagse Etosha-safari belooft een mix van avontuur, ontspanning en de rauwe schoonheid van de wildrijke landschappen van Namibië. DRINGENDE EN BELANGRIJKE MEDEDELING We willen bevestigen dat je boeking op GYG succesvol is verwerkt, waarbij 20% per persoon van de reissom vooraf is betaald, zoals bevestigd. Ga er alsjeblieft mee akkoord om het resterende bedrag van US$1200 per persoon bij aankomst of vooraf te betalen, contant of met creditcard, om een naadloze ervaring te garanderen. Bedankt voor je medewerking en we kijken ernaar uit om je een onvergetelijk avontuur te bezorgen.

Windhoek naar Etosha Nationaal Park: 3 daagse safari

Windhoek naar Etosha Nationaal Park: 3 daagse safari

Dag 1: Windhoek naar Etosha We halen je rond 8.00 uur op bij een hotel/lodge in Windhoek en vertrekken om 8.30 uur uit Windhoek. We reizen 450 km naar het noorden, naar het natuur- en wildreservaat Etosha National Park, de 'schat van Namibië'. In de namiddag game drive in Etosha op de safaripaden op zoek naar wilde dieren: Olifanten, Neushoorn, Zebra's, divers wild, Oryx, Kudu, Gnoe, Impala, Springbok, Sabel, Giraffen, Hyena's en grote katten van Afrika: Leeuw, luipaard en jachtluipaard die de uitgestrekte savannes bewonen. Terugkeer naar het kamp voor zonsondergang en het sluiten van de poorten. Maaltijden: Geen vandaag Overnachting: 2 nachten in Halali Resort of vergelijkbaar. Afstand: 450 km. Dag 2: Game drive in Etosha Vandaag na zonsopgang, een hele dag onbeperkt wild rijden van zonsopgang tot zonsondergang in Etosha National Park, een ontmoeting van dichtbij met Afrikaanse wilde dieren! We verkennen de oostelijke en westelijke paden van Etosha en bezoeken onderweg waterpoelen, uitstekende gelegenheid voor wildfotografie. Terugkeer naar het kamp voor zonsondergang en voor het sluiten van de poorten. Na het diner, natuurspektakel bij de waterhole. Levend 'theater van de natuur'... tot laat in de avond, waar dorstige wilde dieren samenkomen voor een slokje water! Of het nu een leeuw is of een olifant, een giraffe of een zebra; bijna alle Afrikaanse diersoorten zijn vertegenwoordigd in dit enorme natuurreservaat. In het enorme gebied van 22.912 vierkante kilometer leven naar schatting 250 leeuwen, 300 neushoorns, 2.500 giraffen, 6.000 zebra's en meer dan 2.000 olifanten. Verscheidenheid aan antilopesoorten: Oryx, Kudu, Eland, Wildebeast en Black-faced Impala leven in Etosha. Vooral de sierlijke Springbok is erg talrijk; er zwerven er minstens 20 000 rond in het reservaat. Vaak zijn ze te zien in enorme kuddes van enkele honderden dieren. In Etosha komen 114 zoogdiersoorten voor, waarvan er verschillende zeldzaam en bedreigd zijn, zoals de zwarte neushoorn (het grootste aantal ter wereld), jachtluipaard, hyena en luipaard. De olifanten van Etosha zijn de grootste van Afrika en kunnen wel 4 meter lang worden. Er komen ongeveer 340 vogelsoorten en verschillende soorten reptielen, knaagdieren en slangen voor in het gebied. Maaltijden: Ontbijt Afstand: ongeveer 200 km over gravelroutes van Etosha. Dag 3: Einde van de tour Na het ontbijt, laatste bezoek aan de waterpoel en terugkeer naar Windhoek. Aankomst in de hoofdstad rond de lunch. We zetten je af bij het hotel/lodge van je keuze. Maaltijden: Ontbijt Afstand: ongeveer 450 km over geasfalteerde weg.

Namibië Beste 4-daagse privérondleiding door Etosha Safari

Namibië Beste 4-daagse privérondleiding door Etosha Safari

Vertrek vanuit Windhoek en stop kort in Otjiwarongo om te genieten van een lichte lunch voordat je Etosha National Park binnengaat via de Anderson Gate. Geniet van een gamedrive door het park waarbij je waterpoelen bezoekt en op zoek gaat naar roofdieren, maar ook naar zebra's, giraffen, olifanten en neushoorns. Kom net voor zonsondergang aan bij uw accommodatie. De accommodatie bevindt zich in het Etosha National Park en heeft een verlichte drinkplaats naast het kamp. Sta op voor een snack voor zonsopgang met thee/koffie en dan een gamedrive tot halverwege de ochtend, wanneer u terugkeert naar het kamp voor het ontbijt voordat u op pad gaat voor een nieuwe gamedrive. Ga terug naar Halali voor een picknicklunch. Na de lunch bezoek je de machtige Etosha Pan (de grootste zoutpan in Namibië) voordat je door het park rijdt op jacht naar de big 4. Bezoek een laatste waterpoel om de Afrikaanse zonsondergang te aanbidden voordat je terugkeert voor een bereid diner. door je gids boven het kampvuur, waar je foto's en verhalen kunt vergelijken van de dieren die je vandaag hebt gezien. Ontbijt vroeg in de ochtend voordat u vertrekt voor een rit naar de gemeenschappelijke gronden van Damaraland, waar u de gemeenschappelijke boeren in deze dorre regio zult zien. Je stopt bij de Ugab River-brug om de mooie Herero-dames te bezoeken die hun kleine kunst- en handwerkartikelen verkopen om hun gezin te onderhouden. Lunch in de schaduw van de Brandberg en breng een kort bezoek aan een Himba-groep die naar dit gebied is verhuisd om hun sieraden en andere items te verkopen (afhankelijk van de Himba-stamleden). Na de lunch ga je rechtstreeks door de Namib-woestijn en stop je bij het laatste scheepswrak aan de Skeleton Coast voordat je laat in de middag aankomt in Swakopmund. Verken deze badplaats te voet en bezoek de steiger voor zonsondergang. Diner ter plaatse (op eigen kosten). Op de laatste dag kun je vragen om deel te nemen aan optionele extra activiteiten voordat je terugkeert naar Windhoek.

3 Dagen Etosha National Park Overnachting

3 Dagen Etosha National Park Overnachting

Dag 1: Windhoek naar Etosha Nationaal Park Vanochtend wordt je bij je hotel opgehaald door een van onze ervaren chauffeurs/gidsen. Na een uitgebreide briefing, waarbij je wordt voorgesteld aan je privégids en de belangrijkste aspecten van je reis worden besproken, begin je aan een halve dag gamedrive in Etosha National Park. Maaltijden: ontbijt, lunch en diner, met overnachting in Toshari Lodge of een vergelijkbare optie, afhankelijk van beschikbaarheid. Dag 2: Hele dag gamedrive in Etosha Nationaal Park Vandaag staat in het teken van het verkennen van de overvloedige wilde dieren van Etosha National Park met een volledige dag gamedrive. Je concentreert je op de waterpoelen, waar het wild samenkomt. Zowel de vroege ochtend als de late middag worden aanbevolen voor een optimale observatie. Je maaltijden en overnachting zijn wederom in Toshari Lodge of een vergelijkbare accommodatie. Dag 3: Terugreis naar Windhoek We beginnen aan de terugreis naar Windhoek, met een tussenstop in Okahandja Wood Carving. We verwachten laat in de middag aan te komen in het hotel of lodge van je voorkeur in Windhoek, wat het einde van je onvergetelijke reis markeert. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen.

Etosha 4x4 Open Privé Safari Hele dag

Etosha 4x4 Open Privé Safari Hele dag

Jouw Safari Je wordt opgehaald tussen 6.00 en 15.00 uur, inclusief lunch. Maak een dagvullende of halfdaagse tour door Etosha National Park in een open voertuig en kijk uit naar de 'Big 4' van Namibië: leeuwen, neushoorns, luipaarden en olifanten. Je dag begint met ophaalservice vanaf je accommodatie in Okaukuejo of Ombika, en vanaf daar word je per 4x4 meegenomen om het park te verkennen en de beste gebieden te ontdekken om wilde dieren te spotten. Je deskundige chauffeur brengt je naar waterpoelen en andere ideale plekken om de dieren van dichtbij te zien. Stop bij een van de lodges voor een heerlijke lunch en een welverdiende pauze (let op: de lunch is niet inbegrepen in de prijs van de activiteit). Na de lunch heb je de kans om te zien hoe de dieren zich dicht bij de drinkplaatsen verzamelen om af te koelen van de middaghitte. Zodra de zon ondergaat, neemt je gids je mee om een aantal van de beste wildobservaties te bekijken voordat hij je terugbrengt naar je accommodatie. Belangrijke mededeling over je betaling Je hebt een gedeeltelijke betaling gedaan op het GYG-platform. Houd er rekening mee dat je het resterende bedrag van US$250 per persoon bij aankomst of vooraf betaalt, contant of per creditcard, om een naadloze ervaring te garanderen.

Etosha: 3-Daagse Budget kampeersafari door het Etosha Park

Etosha: 3-Daagse Budget kampeersafari door het Etosha Park

Ga op een 3-daagse kampeersafari naar Etosha National Park vanuit Windhoek. Ontdek de diverse wilde dieren in het park, waaronder olifanten, neushoorns en giraffen, en verken de uitgestrekte Etosha Pan. Op de eerste dag rijd je over een goed geasfalteerde weg naar Etosha National Park. Na de lunch rijd je in noordelijke richting over de hoofdweg langs het stadje Outjo en vervolgens verder naar Etosha National Park. Maak kennis met het park tijdens een korte gamedrive tussen de hoofdingang (Anderson Gate) en Okaukuejo Camp, waar je vanaf het begin een goede kans hebt om groot wild te zien. Nadat je je kamp hebt opgezet, vertrek je voor een korte gamedrive in de late namiddag op zoek naar groot wild. Ga op zoek naar olifanten, neushoorns, giraffen en de grote katten. Alle bezoekers moeten bij zonsondergang terug zijn in het kamp, maar de 'wildshow' stopt niet als de zon ondergaat. Okaukuejo is te voet bereikbaar en ligt op maar een klein stukje lopen van de camping. Het is terecht beroemd om zijn verlichte waterpoel waar je alle schatten van Etosha kunt zien. Op de tweede dag heb je de hele dag om Etosha te verkennen. De poorten van het park gaan open bij zonsopgang en na een snelle kop koffie en een snack kun je op weg als de zon door de horizon breekt. De vroege ochtend is meestal een productieve tijd om wild te bekijken en 's ochtends vroeg is een goed moment om grote katten te zien terugkeren van de jacht. Etosha is een woestijnlandschap en water is de meest schaarse natuurlijke hulpbron. Er zijn hier echter talloze waterpoelen, zowel natuurlijke als door de mens gemaakte, en de wildrijtechniek is om er zoveel mogelijk te zien. Hier hoop je dat het wild naar je toe komt als de dieren 's ochtends vroeg komen drinken. Maak onderweg een stop bij een aangewezen picknickplaats voor een snel ontbijt voordat je de gamedrive voortzet op weg naar het kamp in Halali. Lunch in Halali en tijd voor een duik in het zwembad. Bezoek de waterpoel in het Halali-kamp voordat je weer het park in gaat voor de gamedrive in de namiddag. Stop op de terugweg naar Okaukuejo om de Etosha Pan van dichtbij te bekijken. De naam Etosha betekent 'grote witte ruimte', maar deze naam doet geen recht aan de immensiteit van de pan. De meer dan 4.700 vierkante km grote oogverblindend witte mineraalpan is zo groot dat je hem vanuit de ruimte kunt zien. Op de derde dag, nadat je voor de laatste keer je kamp hebt opgebroken, rijd je naar de uitgang van het park in de hoop enkele prachtige roofdieren en vlakten te zien voordat je zuidwaarts naar Windhoek rijdt. Stop kort in het stadje Okahandja om te tanken. Hier vind je ook de grootste houtsnijmarkt van Namibië. Ambachtslieden uit heel Namibië komen hier om een grote verscheidenheid aan grote en kleine voorwerpen te laten zien. Hier heb je de kans om een echt Namibisch souvenir te verzamelen en tegelijkertijd de lokale kunstenaars en gemeenschappen te steunen. Arriveer laat in de middag weer in Windhoek.

De Private Great Namibia Escape Safari 10 dagen

De Private Great Namibia Escape Safari 10 dagen

Dag 1 Aankomst Windhoek, Namibië Bij aankomst op de luchthaven van Windhoek word je opgewacht en naar je accommodatie gebracht. De rest van de middag verken je de historische locaties van de stad Windhoek tijdens een rondleiding van 12.00 - 16.00 uur. Overnachting: Het Weinberg Hotel, Windhoek Standaard kamers Dag 2 Rit naar Sossusvlei, Namibië We ontbijten om 630 uur en om 8 uur rijden we zuidwaarts. We rijden richting het Namib Naukluft National Park naar onze accommodatie voor de komende twee nachten. Overnachting: Sossusvlei Taleni Lodge Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt en diner Dag 3 Een dag in de duinen We staan vroeg op, drinken thee en koffie en rijden naar 's werelds hoogste zandduinen bij Sossusvlei en Dead-vlei. De eerste stop is DUNE 45, we wandelen omhoog voor de zonsopgang. Daarna rijden we naar Deadvlei en Big Daddy Dunes en Sossusvlei. Overnachting: Sossusvlei Taleni Lodge Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt en diner Dag 4 Namib Naukluft National Park naar Swakopmund, Namibië Deze dag rijden we door het Namib Naukluft National Park op weg naar Swakopmund. Overnachting: De Delight Lodge Maaltijden: Ontbijt Kamers: Standaard Kamers Dag 5 Geniet van Swakopmund, Namibië Geniet van activiteiten in Swakopmund waar je de gelegenheid hebt om de sfeer van dit schilderachtige, kleine Duitse stadje op te snuiven en te genieten van de schoonheid en de stranden. Overnachting: The Delight Lodge Maaltijden: Ontbijt Kamers: Standaard Kamers Dag 6 Swakopmund naar Damaraland Na het ontbijt vertrek je in zuidelijke richting naar de kust en onderweg ontmoet je de lokale bevolking van de Himba- en Damara-stammen, bewonder je het prachtige uitzicht op Spitzkoppe Hill, een fantastisch uitzicht tijdens een wandeling over de heuvels. Op weg naar je lodge in Damaraland stop je bij een Himba-dorp. Overnachting: Twyfelfontein Country Lodge Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt & Diner Dag 7 Woestijnolifanten en Historisch Damaraland. Na het ontbijt ga je op verkenning en genieten van een ochtendactiviteit terwijl we langs de guab-rivier rijden op zoek naar woestijnolifanten en leeuwen. Overnachting: Twyfelfontein Country Lodge Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt & Diner Dag 8 Etosha Nationaal Park Na het ontbijt verlaten we onze lodge om van 9.00 - 10.00 uur een museum van een Damara stam te bezoeken. In de middag gaan we het Etosha National Park in. Overnachting: Okaukuejo Bush Chalets, Etosha Nationaal Park Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt Dag 9 Etosha 4x4 safari We hebben de mogelijkheid om de dag te besteden aan 2 game drives. Etosha Okaukuejo Standaard kamers Maaltijden: Ontbijt Dag 10 Etosha safari naar Windhoek Geniet van het reservaat en rijd daarna naar Windhoek waar je wordt afgezet bij het hotel. DRINGENDE EN BELANGRIJKE MEDEDELING We willen bevestigen dat je boeking op GYG succesvol is verwerkt, waarbij 20% per persoon van de tourprijs vooruit is betaald, zoals bevestigd. Ga er alsjeblieft mee akkoord om het resterende bedrag van US$2300 per persoon bij aankomst of vooraf te betalen, contant of met creditcard, om een naadloze ervaring te garanderen.

Veelgestelde vragen over Herfstactiviteiten in Nationaal park Etosha

Welke andere activiteiten dan Herfstactiviteiten zijn de moeite waard in Nationaal park Etosha?

Andere onmisbare dingen om te doen in Nationaal park Etosha:

Activiteiten in Nationaal park Etosha

Rondleidingen in Namibië

Wat te doen in Namibië

Andere activiteiten in Nationaal park Etosha

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Etosha bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.