Nationaal Park Iriomote Ishigaki: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Iriomote Island: begeleide kajak- en speleologietour van 3 uur

1. Iriomote Island: begeleide kajak- en speleologietour van 3 uur

Ga buiten de gebaande paden tijdens deze rondleiding door het eiland Iriomote, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. 90% van dit eiland is onaangetast door mensen, waardoor dit een ideale gelegenheid is om jezelf onder te dompelen in de natuur. Begin je tour met kajakken op de mangrovejungle-rivier, bewonder weelderige planten en zelfs een waterval terwijl je peddelt. Bezoek vervolgens de natuurlijke kalksteengrotten, gevormd door water gedurende honderden jaren. Beklim de kalkstenen muren en inspecteer smalle tunnels terwijl je samen met je gids de grotten verkent. Sup is voor 12 jaar en ouder. 3-11 jarigen moeten kanoën kiezen. Ga met ons op een milieuvriendelijk avontuur, waarbij onze ecotour is ontworpen met het oog op duurzaamheid.

Iriomote Island: kajak- en canyoningtour

2. Iriomote Island: kajak- en canyoningtour

Begin met kajakken op een vredige rivier omringd door mangroven. Zie verschillende vormen van planten- en dierenleven die praktisch onaangetast zijn door mensen. Eindig bij een pittoreske waterval voordat je wat tijd neemt voor de lunch, waar je een lokaal restaurant kunt kiezen om op eigen kosten lokaal eten te proeven. Bezoek vervolgens de Ōmija-rivier waar je het canyoning-gedeelte van de tour begint. Spring in het verfrissende water vanaf de aangrenzende rotsplatforms en glijd over de glijbaanachtige delen van de rivier voor een opwindende en opwindende manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Iriomote Island. Sup is voor 12 jaar en ouder. 3-11 jarigen moeten kanoën kiezen. Ga met ons op een milieuvriendelijk avontuur, waarbij onze ecotour is ontworpen met het oog op duurzaamheid.

Iriomote Island: begeleide canyoning-tour van 2 uur

3. Iriomote Island: begeleide canyoning-tour van 2 uur

Ontmoet je gids in de haven van Uehara en laat de avontuurlijke dag beginnen. Spring van rotsplatforms in de Ōmija-rivier, glijd van kleine watervallen en voel de spanning van deze unieke manier om Iriomote Island te verkennen. Voel de vrijheid van verkenning met de veiligheid en bescherming van een lokale gids. Sta jezelf toe om je te concentreren op het plezier terwijl de beste momenten worden vastgelegd met een waterdichte camera. Ga met ons op een milieuvriendelijk avontuur, waarbij onze ecotour is ontworpen met het oog op duurzaamheid.

Datums kiezen

Nationaal Park Iriomote Ishigaki

Nationaal Park Iriomote Ishigaki
3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Nationaal Park Iriomote Ishigaki

Meer zien

Andere activiteiten in Nationaal Park Iriomote Ishigaki

Wil je alle activiteiten in Nationaal Park Iriomote Ishigaki bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.