Nationaal park Paklenica

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Nationaal park Paklenica

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Paklenica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Paklenica

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 79 beoordelingen

Uitstekende tijd met Lucia en Luca. De boottochten waren ook geweldig. Nogal een sensatie met de golven maar dan aan de top. Om te snorkelen kochten we een masker en snorkel. En we hebben er geen spijt van. Het lijkt mij dat de gidsen maskers uitlenen, maar geen snorkels. Observeer de vissen op het eiland Vis - GEWELDIG! Voor kelders: Groen is veel minder indrukwekkend dan blauw. Voor de Green, als je eenmaal naar de bodem van de kelder zwemt, als je een masker en snorkel hebt, raad ik je aan om meer tijd te nemen op het retourgedeelte, omdat je de turquoise reflecties veel beter onder water kunt zien. Het is prachtig. De blauwe: je kunt niet zwemmen omdat het door UNESCO wordt beschermd, maar je zult zien dat het hoe dan ook zijn charme heeft !!! Heel erg bedankt !

Het was een geweldige ervaring. De hele dag op de boot en in het water, en tegelijkertijd op de prachtige stranden. Groene en blauwe grotten zijn zo geweldig. Ik weet niet zeker of ze het waard zijn, 17 Kn voor Groene Grot en 100 Kn voor de Blauwe. Maar de reis gaat er niet alleen over, je kunt snorkelen en duiken in het kristalheldere water! Tijd doorgebracht op geweldige kiezelstenen en ook op zandstranden. Dit is een geweldige reis voor iedereen die graag geniet van water, wind en zon.

Super leuke die je niet mag overslaan wanneer je in Hvar bent. Tijdens dit dagje eilandhoppen kom je op vijf gave plekken waar je alleen met de boot kan komen. De boot en crew zijn top! Neem want snacks mee want het kan zijn dat je laat stopt bij een plekje waar je kan lunchen.

Super mooie tour! Met een relatief grote boot de tour gedaan, wat erg comfortabel was in vergelijking met andere. Daarnaast leuke aardige gidsen die allen duidelijk vertelde

Heerlijke dag met de boot ondanks de sluiting van de 2 grotten vanwege het weer. De bemanning was erg vriendelijk en liet ons een aantal geweldige baaien zien.