Belevingen in
Nationaal park Taman Negara

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Nationaal park Taman Negara: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Kuala Lumpur: Taman Negara National Park met overnachting

1. Kuala Lumpur: Taman Negara National Park met overnachting

Ontdek een van de oudste tropische regenwouden, slechts een paar uur verwijderd van de Maleisische hoofdstad. Begin de eerste dag met mogelijkheden om foto's te maken en loop over de Canopy Walkway, 's werelds langste en hoogste hangbrug. Hop op de boot en bezoek het dorp Orang Asli, waar je leert over de lokale cultuur en jungle survivalskills. Vervolg je boottocht naar Trenggan River, leer jagen en stook een vuurtje met hout zoals de dorpelingen dat doen. Geniet van een heerlijk diner in een drijvend restaurant voordat je jezelf onderdompelt in de natuur. Loop 's avonds door de jungle en ontmoet een aantal inheemse dieren. De volgende ochtend word je midden in een 130 miljoen jaar oud regenwoud wakker. Ontbijt in een drijvend restaurant en arriveer bij de Kuala Tembeling Jetty voor vertrek naar Kuala Lumpur.

...
Vanuit Kuala Lumpur: Groepsdagtocht naar Taman Negara

2. Vanuit Kuala Lumpur: Groepsdagtocht naar Taman Negara

Je vertrekt uit Kuala Lumpur en reist naar Taman Negara National Park nadat je vroeg in de ochtend bent opgehaald bij je hotel. Geniet van het geweldige uitzicht op de mooie rit langs typische kampung(dorps)huizen en pauzeer voor een lokaal ontbijt in de stad Jerantut. Steek, na aankomst in Kampung Kuala Tahan, de rivier met de watertaxi over naar het Taman Negara Resort, voor een korte wandeling over de heuvel Teresek. Ontdek een prachtig uitzicht vanaf dit fantastische uitkijkpunt voordat je de wandeling door de boomtoppen trotseert. Geniet van een heerlijke lunch in een drijvend restaurant en krijg nog wat tijd om te ontspannen, voordat je op een langstaartboot over de stroomversnellingen naar Trenggan vaart.

...

Sitemap Nationaal park Taman Negara

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Taman Negara ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Taman Negara

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 37 beoordelingen

Fantastische ervaring in contact met de natuur

Het was een uitzonderlijke tournee. We vertrouwden op Ivy Holidays. De bestuurder was erg aardig, vriendelijk, aardig, we stelden hem veel vragen over het Taman Negara-park en Maleisië en hij legde ons veel dingen uit. Hij kwam ons op tijd ophalen met een zeer comfortabele auto. We gingen wandelen in de jungle met een deskundige gids, daarna namen ze ons mee met de kano op de stroomversnellingen, het was erg leuk en we bezochten een dorp van de inboorlingen die nog in de jungle wonen. Het was echt interessant. Je ziet geen dieren, maar misschien wel beter (er zijn ook tijgers in de jungle)

Voor degenen die de fantastische KL bezoeken en niet genoeg tijd hebben om een hotel in Taman te nemen, is dit bezoek ideaal! De bestuurder (meneer K) was echt uitzonderlijk in elke uitleg die hij ons gaf, hij was ook erg aardig en behulpzaam! de uitgang bestaat uit een 3-uur durende excursie die uiteindelijk een uitzonderlijk panorama biedt! het bezoek aan de stam is zeer interessant en suggestief en uiteindelijk was de kanotocht erg leuk! Ik beveel deze excursie ten zeerste aan !!!

Het is een goede reis, ik heb genoten van de natuur. Houd er echter rekening mee dat het niet voor ongeschikte mensen is, u moet soms wandelen om dit te kunnen doen. De gids en reisorganisatie waren zeer professioneel, alles goed, geen klachten. Ze sturen een dag van tevoren een e-mail met alle details, wat ik erg op prijs stelde. Houd er ook rekening mee dat de kap sinds november 2018 is gesloten omdat deze is ingestort.

Geweldige dag maar zou niet aanbevelen voor iedereen die ongeschikt is. Meer dan 2 km stappen om uit te kijken in de jungle. Ik keek uit naar de boomtopwandeling die als een van de hoogtepunten op de tour werd vermeld, maar teleurgesteld toen ik ontdekte dat deze gesloten was en sinds november vorig jaar is geweest. Afgezien daarvan was de tour echt goed. Hield van de boottocht en lunch erg lekker

Plezier en een heel mooi natuurlijk ecosysteem

De tour is erg goed en de service van de gids ook, ik had gewoon niet verwacht dat de top zoveel trappen zou bevatten als je geen goede gezondheid en fysieke conditie hebt, doe het niet, omdat het veel kracht in de benen nodig heeft