Nationaal park Timanfaya
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Nationaal park Timanfaya

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Timanfaya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Timanfaya

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.079 beoordelingen

De eerste moeten de bus op om 8 u, de tour vertrekt eigenlijk pas om 10.30 u - 17.30 u terug. Dus de tour duurt maar 7 u ipv 9 u. Je krijgt wel een mooie indruk van het eiland, maar nuom te zeggen dat het Noorden helemaal anders is dan het zuiden. Het is overal even kaal. Los Jameos Del Agua moet je gezien hebben als in Lanzarote bent. Goede buschauffeur, grappige gids maar er waren andere toeristen die mar 67 euro betaald hadden ?!?!

Goed georganiseerde dag. Onze gids Michael was erg enthousiast, en heeft ons veel interessante informatie gegeven over het eiland. Daarnaast was zijn engels erg goed en konden we zo alles goed verstaan, ook de transport was goed geregeld. Zeker een aanrader om het eiland te verkennen!!!!

Een hele leuke dag gehad. Veel mooie bezienswaardigheden gezien.Geen moment verveeld. De lunch was goed. Een goede buschauffeur en respect voor de reisleidster was een echte entertainer en wist ons veel van het eiland te vertellen

Heel goede gids. Alles duidelijk. Fantastische chauffeur, die de kronkelende weggetjes heel knap neemt in het "park". Je ziet dingen die je nog nooit gezien hebt en je kunt dit niet met de auto doen.

Heel fijne excursie.onbeschrijflijk mooie landschap en veel geleerd van de cultuur op lanzarote.jammer van het middag eten koud onvriendelijke mensen.