Nationaal park Timanfaya Dagtrips

  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Nationaal park Timanfaya

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Timanfaya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Timanfaya

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.079 beoordelingen

Ik heb 24 uur eerder de beloofde bevestiging niet gekregen. Was bij het ophaalpunt één om 8 uur voor 8. 15 tot 9 uur ophalen. Een paar coaches kwamen en riepen andere namen en gingen. Onze coach arriveerde uiteindelijk een paar minuten na 9 uur toen we ons zorgen begonnen te maken omdat we de enigen waren, maar vanaf dat moment op een fantastische dag. Verbluffende dramatische landschappen. Geweldige vertegenwoordiger en fantastische chauffeur die over de bochtige wegen onderhandelt. Kamelen waren leuke en thermische activiteiten die interessant waren om te zien.

Al met al een hele leuke tour waar we geluk mee hadden met onze leidster Radmilla. Ze was gewoon absoluut geweldig, in drie talen en met een ongelooflijk persoonlijke manier bracht ze ons in een zeer korte tijd dichter bij de schoonheden van Lanzarote. Ook een dikke pluim voor onze buschauffeur, die ons echt vol vertrouwen door het vulkanische landschap heeft gereden. We voelden ons zeer comfortabel en goed verzorgd die dag.

Snelle feedback na boeking. Ik kreeg informatie over de incasso via e-mail en WhatsApp. We hadden de tour in het Duits geboekt. Maar aangezien we de enige Duitse deelnemers waren, vroeg de gids ons of het goed voor ons zou zijn als ze alleen in het Engels en Spaans sprak. Was voor ons geen probleem. Er was genoeg tijd bij de bezienswaardigheden om alles te zien. Ik kan de tour aanbevelen?

Great! Everything went very well. The communication, the bus ride and the visits to some wonderful places!

Ze waren onberispelijk vanaf de online service tot het einde van de tour?