Ontdek het beste van
Nationaal park Vesuvius

Alle activiteiten

63 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nationaal park Vesuvius: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Napels: Mount Vesuvius voorrangsticket en audiogids

Napels: Mount Vesuvius voorrangsticket en audiogids

Klim naar de top van de Vesuvius en geniet van het panoramische uitzicht op Pompeii en de Golf van Napels. Ontvang een skip-the-line toegangsbewijs en luister naar een inzichtelijke audiogids om onderweg meer te leren over de berg. Upgrade je ervaring met een bustransfer vanuit Napels. Loop direct naar binnen met je vooraf geboekte ticket en begin de schilderachtige wandeling in je eigen tempo. Dompel jezelf onder in de plaatselijke geschiedenis en hoor alles over deze wereldberoemde vulkaan terwijl je wandelt. Maak gebruik van de informatieve slimme audiogids en geniet van een ontspannen tocht, perfect voor alle niveaus. Een dag voor de tour neemt ons team contact met je op via whatsapp of e-mail: we sturen je de tickets en alle informatie die je nodig hebt. Zorg ervoor dat je voor het bezoek alle inhoud op je smartphone hebt gedownload. De ruïnes en musea hebben geen gratis Wi-Fi en de dekking van het mobiele netwerk is niet altijd goed. Reserveringen die na 18.00 uur aankomen, worden de volgende ochtend na 8.00 uur verwerkt.

Vanuit Ercolano: Vesuvio Park toegangsbewijs en bus heen en terug

Vanuit Ercolano: Vesuvio Park toegangsbewijs en bus heen en terug

Toeristische vervoersdienst die het oude Herculaneum verbindt met de Grote Kegel van de Vesuvius. De kortste en tegelijkertijd spectaculairste route om de beroemdste vulkaan ter wereld te bezoeken. Het grondgebied van het Nationaal Park Vesuvius is een concentratie van naturalistische rijkdom, geschiedenis van de vulkanologie, adembenemende landschappen, eeuwenoude gewassen en tradities die het gebied van de Vesuvius tot een van de meest fascinerende en een van de meest bezochte plaatsen ter wereld maken. Vanaf Ercolano Scavi Station brengt de Vesuvio Express je naar de ingang van het Vesuvio Park (1.000m) en na 2 uur neem je een bus om terug te keren. De tour duurt 3 uur, min of meer. Het toegangsticket voor het Vesuvio Park is inbegrepen. Let op: Je moet je houden aan het tijdschema dat je hebt gekocht. Het ticket voor het Vesuvio Park heeft een ingangsuur. Als je te laat komt, is het niet meer geldig en zal het Vesuvio Park je blokkeren bij de ingang van het Vesuvio. Als je te laat komt, brengt de Vesuvio Express je met de eerst beschikbare bus naar de Vesuvio, maar het ticket voor de Vesuvio is dan niet meer geldig en je krijgt het niet terugbetaald. Kom dus niet te laat. Een ticket voor kinderen is tot 4 jaar oud en zittend op de schoot van een begeleider.

Vanuit Napels: Combo dagtrip naar de Vesuviusberg en de ruïnes van Pompeii

Vanuit Napels: Combo dagtrip naar de Vesuviusberg en de ruïnes van Pompeii

Ga naar het trefpunt en stap in een comfortabele bus om je dagtrip te beginnen. Leun achterover en ontspan terwijl je naar de eerste halte van de dag reist, de Vesuvius. Stap op 1.000 meter hoogte uit de bus en begin je afdaling, wandelend naar beneden om de krater te bereiken. Luister naar een deskundige vulkanoloog en krijg inzicht in de schoonheid en het mysterie van dit indrukwekkende natuurverschijnsel. Geniet hier van wat vrije tijd en geniet van het prachtige uitzicht op de Golf van Napels, de kust van Sorrento en meer vanaf de top van de Vesuvius. Spring weer aan boord van de bus en ga op weg naar het Pompeii Archeologisch Park. Kies uit verschillende routes voordat je het park binnengaat en ontvang je audiogids. Verken de fascinerende ruïnes die dateren uit 79 na Christus. Sluit je dagtrip af met een handige terugtransfer naar Napels en laat je afzetten op dezelfde eindlocatie waar je tour begon.

Van Pompei: Vesuvius Easy Tour Transfer

Van Pompei: Vesuvius Easy Tour Transfer

Reis in onze luxe minibus naar een hoogte van 1000 meter en wandel dan omhoog om de krater te beklimmen. Boven aangekomen kun je de krater, de fumarolen en het unieke panorama van de hele regio met Capri, Ischia, Procida, Napels en Pompeii van bovenaf bekijken. We ontmoeten klanten bij "Around Vesuvio office", het trefpunt, in Via Roma 32, Pompeii, meestal 15-20 minuten voor vertrek. De tour begint precies op het geboekte uur. De bus rijdt naar het Vesuvius Nationaal Park (40 minuten) en stopt op 1000 meter hoogte. Daar hebben de klanten vrije tijd voor het bezoek aan de krater. Klanten hebben meestal anderhalf uur vrije tijd en om de top te bereiken hoef je maar ongeveer 25 minuten te lopen. Tijdens de wandeling kun je de Golf van Napels, de kust van Sorrento, Capri en meer eilanden bewonderen. Eenmaal bij de krater kun je de krater zien roken (fumarolen) en delen van gestolde lava zien. Daarna ontmoet je onze chauffeur weer op dezelfde plaats waar hij je heeft afgezet en kom je terug naar het trefpunt in Pompeii. De totale reis duurt ongeveer 3 uur, inclusief busvervoer. De prijs is inclusief het toegangsbewijs om de krater van de Vesuvius te bereiken en garandeert een probleemloze toegang tot de krater op de geboekte tijd.

Van Pompeii: bustransfer naar de Vesuvius met toegangsprijs voor het park

Van Pompeii: bustransfer naar de Vesuvius met toegangsprijs voor het park

Reis in een luxe minibus met klimaatbeheersing en ruime stoelen om de Vesuvius te bereiken met deze tour vanuit Pompeii. Geniet van een adembenemend uitzicht op de baai van Napels en koop een kaartje om in je eigen tempo naar de krater te lopen. Stap aan boord van de comfortabele bus op een centraal gelegen ontmoetingspunt in Pompeii. Nip achterover en ontspan met veel beenruimte terwijl je het Italiaanse platteland in je opneemt op weg naar de Vesuvius. Rijd naar een hoogte van 1000 meter waar de bus zal parkeren. Stap uit en ontvang een kaartje om het Vesuvio National Park binnen te gaan. Loop de rest van de weg naar de krater over een goed onderhouden pad. Bewonder het uitzicht op de krater en zijn fumarolen. Maak foto's van adembenemende panoramische uitzichten over de hele regio met Capri, Ischia, Procida, Napels en Pompeii van bovenaf. Keer terug naar de bus en reis terug naar je ontmoetingspunt in Pompeii met herinneringen die een leven lang meegaan.

Vanuit Napels: dagtour Pompeii, Herculaneum en Vesuvius

Vanuit Napels: dagtour Pompeii, Herculaneum en Vesuvius

Breng de dag door met het verkennen van het gebied rond de Vesuvius tijdens deze tour vanuit Napels. Verken de archeologische vindplaats Pompeii met een audiogids, wandel door Herculaneum en bewonder de Grote Kegel van de Vesuvius. Vertrek vanuit Napels in een comfortabele minibus en ga rechtstreeks naar de Grote Kegel van de Vesuvius. Geniet van een prachtig uitzicht op het getroffen gebied voordat je weer de berg afdaalt. Stop vervolgens bij de opgravingen in Herculaneum en zie de verwoesting die werd aangericht door de uitbarsting in 79 na Christus. Wandel door deze oude stad, die op spectaculaire wijze bewaard is gebleven door de as van de uitbarsting. Ontdek hoe de as huizen, decoraties en zelfs voedsel bewaarde. Sluit uw dagtocht af met een bezoek aan de iconische archeologische vindplaats Pompeii. Haal je audiogids en een kaart op en verken het in je eigen tempo, waarbij je stopt om het beroemde amfitheater en het Forum te zien.

Vanuit Pompeii: wandeling naar de Vesuvius en tour per bus

Vanuit Pompeii: wandeling naar de Vesuvius en tour per bus

Reis in onze luxe minibus van Pompeii naar de Vesuvius om een hoogte van 1000 meter te bereiken en wandel vervolgens omhoog om de krater te beklimmen met een deskundige vulkaangids. Ervaar een uniek panoramisch uitzicht over de regio Campania, samen met al het gevarieerde landschap dat het te bieden heeft, van schilderachtige bergen tot de prachtige kustlijn van de Middellandse Zee. Begin de tour door het grindpad met haarspeldbochten op te lopen naar de top van de vulkaan. Ga verder met wandelen richting de rand van de vulkaan en ga op en neer langs de marginale contouren. Eenmaal bovenaan kijk je naar de krater en geniet je van het spectaculaire panorama over de baai van Napels aan de rechterkant en de caldera aan de linkerkant. Geniet van bovenaf van een uniek uitzicht op de omliggende gebieden, waaronder Capri, Ischia, Procida, Napels en Pompeii.

Pompeii: Dagtour Pompeii en Vesuvius met bustransfer

Pompeii: Dagtour Pompeii en Vesuvius met bustransfer

Iedereen die Campanië bezoekt, wil Pompeii en de Vesuvius zien. Pompeii, de beroemdste archeologische vindplaats ter wereld op een afstand van 8 km, waar de tijd is stilgezet in het tragische 79 na Christus. De Vesuvius, de nog steeds actieve vulkaan die Pompeii en de andere steden in de omgeving verwoestte, rijk aan geschiedenis en andere natuurlijke schoonheden en prachtige landschappen. Wat kun je doen als je niet genoeg tijd hebt, maar ook niets wilt verliezen? Neem dan deel aan onze combo tour met vertrek vanuit Pompeii. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe je de tour begint, als je liever eerst Pompeii bezoekt en dan de Vesuvius of andersom! In Pompeii vertrekt de groep met een gediplomeerde gids in het archeologische gebied voor 2 uur. De gids zal je informatie geven over de levensstijl van het oude Pompeii. Over de Vesuvius: de bus vertrekt vanuit Pompeii en komt tot 1000 meter hoogte. Vanaf daar kun je, met het door ons verstrekte toegangsticket, de krater bezoeken en om 17.00 uur terugkomen in Pompeii. Een onvergetelijke ervaring voor een dag vol emoties en cultuur.

Gecombineerde Tour: Pompeii & Vesuvius

Gecombineerde Tour: Pompeii & Vesuvius

Het is een complete goedkope service die retourtransfers naar de Vesuvius, toegangskaarten voor het Nationaal Park en het Archeologisch Park van Pompeii en een audiogids in een gepersonaliseerde taal omvat. Deze uitgebreide service stelt bezoekers in staat om zich volledig onder te dompelen in de geschiedenis en natuurlijke schoonheid van deze twee iconische bestemmingen in Italië.

Vanaf Napels: Transfer naar de Vesuvius met de bus

Vanaf Napels: Transfer naar de Vesuvius met de bus

Reis met de bus naar de Vesuvius en ontdek de vulkaan die Pompeii en Herculaneum bedolf toen de berg wolken as en stenen uitwierp met een snelheid van 1,5 miljoen ton per seconde tot een hoogte van 33 kilometer, waarbij 100.000 keer de thermische energie vrijkwam van het bombardement op Hiroshima. Kies voor onze vervoersservice om jezelf te trakteren op een paar uur relaxen midden in de natuur en bezoek een van de beroemdste vulkanen ter wereld. Na de bustour brengt de bus je terug naar Napels volgens de vastgestelde dienstregeling.

De topbezienswaardigheden in Campania

Activiteiten in Nationaal park Vesuvius

Steden in Italië

Andere activiteiten in Nationaal park Vesuvius

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Vesuvius bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Vesuvius

Gemiddelde beoordeling

4.7
(3 beoordelingen)