Kies data

National Gallery, Londen

National Gallery, Londen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: Tootbus Must-See Hop-On Hop-Off Bustour met Cruise

1. Londen: Tootbus Must-See Hop-On Hop-Off Bustour met Cruise

Vanaf de eerste keer dat je opstapt, heb je 24, 48 of 72 uur om de beste bezienswaardigheden van Londen te ontdekken, waardoor je de stad op je eigen gemak kunt verkennen. Luister naar het meertalige audiocommentaar om de geschiedenis achter elke attractie te ontdekken, of luister gewoon naar je live gids (alleen bij de gele route) die je helpt om Londens vroegere leven in te beelden. Geniet van een gratis rondvaart over de rivier de Theems met een Cruise Pass, welke is inbegrepen in je hop on, hop off-ticket - perfect om de 'Big Smoke' vanuit een ander perspectief te bekijken! De hop on, hop off-rondvaartpas is geldig zolang je busticket geldig is. Het ticket voor 24 uur is inclusief een gratis pas voor de hop on, hop off-boot tussen Westminster/Big Ben en Tower of London Piers; met het ticket voor 48 uur omvat de pas voor de boot de route tot Greenwich. Belangrijke bushaltes: Piccadilly Circus Buckingham Palace & de verandering van de wacht 10 Downing Street Southwark Cathedral Standbeeld van Eros St. James's Park Horse Guards' Parade London Dungeon The National Gallery Westminster Abbey St. Martin-in-the-Fields HMS Belfast Nelson's Column Big Ben en het Parlement Covent Garden Tower Bridge Trafalgar Square Lambeth Palace Fleet Street Tower of London St. James's Palace The London Eye St. Paul's Cathedral Shakespeare's Globe Ritz Hotel London Aquarium Bank of England Museum Tate Modern Hyde Park Westminster Pier Monument Speakers' Corner Wellington Museum  London Bridge 

Londen: officiële rondleiding door de National Gallery met hoogtepunten

2. Londen: officiële rondleiding door de National Gallery met hoogtepunten

Ontdek de National Gallery van Londen tijdens deze rondleiding. Bekijk meesterwerken van over de hele wereld en leer meer over de rijke geschiedenis van de Gallery terwijl je dit enorme kunstmuseum op Trafalgar Square verkent. Betreed de prachtige National Gallery op het iconische Trafalgar Square in Londen en ontmoet je gids. Terwijl je de galerij verkent, leer je de geschiedenis van Europese kunst uit je gids. Bewonder beroemde werken van Johannes Vermeer, Paul Cézanne, Claude Monet en Raphael. Dwaal door de zalen van de Gallery, een monumentaal monumentaal pand, en hoor de geschiedenis van deze belangrijke collectie. De meer dan 2.600 kunstwerken van de galerij beslaan 700 jaar geschiedenis, van het middeleeuwse Europa tot de Franse impressionisten.

Londen: privéwandeling Sightseeing Tour

3. Londen: privéwandeling Sightseeing Tour

Geniet van een intieme kennismaking met de hoofdstad van Engeland tijdens een privérondrit door het centrum van Londen en bekijk enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad. Uw privégids haalt u om 10:00 uur op bij de lobby van uw hotel. Bespreek het flexibele reisschema voordat u vertrekt. Ga naar Buckingham Palace, de officiële residentie van de koninklijke familie. Bekijk het balkon waar prins William in 2011 zijn nieuwe vrouw Catherine kuste. Kijk hoe de Queen's Foot Guard naar een militaire band marcheert tijdens de wisseling van de wacht. Bewonder de opvallende outfits en berenmutsen. Ga verder naar Westminster Abbey, de laatste rustplaats van koningen, koninginnen, dichters en staatslieden. Bewonder architectonische details van het voormalige benedictijnenklooster, waaronder de stenen kloostergangen, het kapittelhuis en de Strong Room. Geniet van de Clock Tower, de thuisbasis van de Big Ben, en het prachtige gotische gebouw van de Houses of Parliament. Loop vervolgens Whitehall op, voorbij Banqueting House en No. 10 Downing Street, om bij Trafalgar Square en de National Gallery te komen.

Londen: rondleiding National Gallery

4. Londen: rondleiding National Gallery

Reis door de kunstgeschiedenis tijdens een rondleiding door de National Gallery in Londen, beschikbaar als privé- of kleine groepsoptie voor niet meer dan 8 personen. Luister naar interessante verhalen over kunstenaars als Botticelli, Monet, Rembrandt en Vermeer. De thuisbasis van een collectie schilderijen vanaf de jaren 1300, er is geen tekort aan dingen om te zien, van kunst uit het begin van de 20e eeuw zoals Velázquez' Rokeby Venus tot Botticelli's paneelschilderij van Venus en Mars. Bekijk Da Vinci's The Virgin of the Rocks voordat je doorspoelt naar Seurat's Bathers in Asnières om getuige te zijn van de veranderende stijlen door de eeuwen heen. Krijg alle informatie die u nodig heeft over de geschiedenis van de kunstwerken, zoals Vermeer's Lady Standing at a Virginal, Van Gogh's Sunflowers en vroege devotionele schilderijen van Raphael.

Londen: rondleiding door National Gallery en British Museum

5. Londen: rondleiding door National Gallery en British Museum

De National Gallery is een van de meest bezochte kunstmusea ter wereld en een must-do als je in Londen bent. Ontdek de hoogtepunten van zijn opmerkelijke collectie met een Expert Art Guide om geweldige verhalen te horen over je favoriete West-Europese schilders van de 13e tot de 19e eeuw. Betreed de wereld van kunst, creativiteit en inspiratie! Doe mee met de 2 uur durende rondleiding door de National Gallery op Trafalgar Square, Londen. Dit beroemde kunstmuseum herbergt een nationale collectie van ongeveer 2.300 schilderijen van 750 kunstenaars uit de West-Europese traditie van de 13e tot de 19e eeuw. Zelfs mensen met beperkte kunstkennis zullen de hoogtepunten van het museum herkennen, zoals de iconische Zonnebloemen van Vincent van Gogh of De Maagd op de rotsen van Leonardo da Vinci. Terwijl je galerijen, gangen en trappen vol prachtige kunst verkent, neemt je deskundige gids je mee op een reis door eeuwen kunstgeschiedenis. Leer meer over de kunstenaars, hun stijlen en technieken, evenals hun muzen, van Griekse goden tot Tudor-diplomaten. Je hebt de volledige aandacht van je privégids, zodat je vrijuit vragen kunt stellen en de onderwerpen kunt kiezen die je het meest interesseren. Voel de kracht van kunst als verhaalapparaat! Kies de optie van 3,5 uur om te genieten van privé-autotransfers van uw accommodatie naar de National Gallery. We zullen een 5-sterrenchauffeur en een schoon voertuig met airconditioning regelen voor uw ophaal- en terugbrengservice op het adres dat u bij het boeken hebt opgegeven. Deze optie omvat privévervoer exclusief voor uw groep vrienden/familie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over delen met andere toeristen. Doe mee aan de uitgebreide 4-uur durende tour om de National Gallery en het British Museum te bezoeken met een deskundige gids, die de ervaring zoveel beter zal maken. Het British Museum herbergt een van 's werelds grootste collecties van zeldzame historische, culturele en architecturale objecten uit het oude Egypte, Afrika, Oceanië, Azië, het Midden-Oosten, Amerika en Europa, inclusief het oude Griekenland en Rome. Bekijk hoogtepunten zoals de Rosetta-steen van Egypte en dompel jezelf onder in wereldgeschiedenis, archeologie en etnografie! De optie van 5,5 uur is inclusief vervoer per auto en een rondleiding door de National Gallery en het British Museum. Vergeet vermoeide voeten en overvol openbaar vervoer. Boek privévervoer voor uw groep om te genieten van het comfort van een schoon privévoertuig. Geniet van het verkennen van de 2 beste attracties van Londen zonder je zorgen te maken over hoe je er moet komen.

Londen: rondleiding National Gallery en afternoontea

6. Londen: rondleiding National Gallery en afternoontea

Ontdek de verbazingwekkende kunstcollectie die te zien is in de National Gallery in Londen met een rondleiding. Bekijk de hoogtepunten van de 2600 schilderijen van de collectie en leer over enkele van de meest invloedrijke Europese kunstwerken. Geniet daarna van een traditioneel Engels theeservies in het restaurant van de galerie. Begin met een rondleiding door de hoogtepunten van de collectie van de National Gallery, die meer dan 700 jaar aan Europese kunst herbergt. Dwaal door de zalen vol meesterwerken van kunstenaars als Vermeer, Titiaan en Monet. Leer meer over de geschiedenis en betekenissen achter elk schilderij. Ga vervolgens naar Ochre, het restaurant van de National Gallery, voor een traditionele afternoontea. Dompel jezelf onder in de Engelse traditie terwijl je geniet van een scala aan hartige sandwiches, versgebakken scones met jam en clotted cream, seizoensgebak en koffie en thee.

Halve dag privétour met chauffeur in Londen

7. Halve dag privétour met chauffeur in Londen

Ontdek Londen in volledige privacy en luxe tijdens een privétour met chauffeur door het stadscentrum en bekijk enkele van de topattracties van de stad, weg van de drukte van georganiseerde groepsreizen. Als je op zoek bent naar een unieke manier om Londen te ontdekken, dan is deze privétour een perfecte keuze. Kies uit een excursie van 4 of 6 uur en ga op een intieme reis, begeleid door een professionele gids die je persoonlijke aandacht en hoffelijkheid zal geven tijdens je stadsavontuur. Neem het gezin mee naar enkele van de bekendste en meest historische bezienswaardigheden van Londen, zoals de imposante Tower of London waar de kroonjuwelen worden bewaard. Passeer een van de officiële residenties van Hare Majesteit de Koningin bij Buckingham Palace. Rijd over Trafalgar Square en bekijk Nelson's Column, de National Gallery en de National Portrait Gallery. Passeer Westminster Abbey, ook wel bekend als de Houses of Parliament. Ontspan in het comfort van uw eigen auto en ontdek plekken die andere toeristen nooit te zien krijgen!

London: De impressionisten en romantici - Monet en Turner

8. London: De impressionisten en romantici - Monet en Turner

Treed in de voetsporen van de grote Franse impressionisten zoals Claude Monet en romantici zoals J.M.W. Turner. Verken plaatsen die hun werk hebben geïnspireerd en leer over hun leven en kunst met een professionele gids. Loop over het Thames Path richting St Thomas' Hospital en geniet van de uitzichten die veel van Monet's schilderijen inspireerden. Hoor over de schilderijen van J. M. W. Turner die een brand uitbeelden die de Houses of Parliament verwoest. Ga verder naar Westminster en Charing Cross, die veel van Monet's schilderijen inspireerden, terwijl je gids de techniek en het genie van zijn werk uitlegt. Luister naar interessante feiten en anekdotes over het leven van de schilders in Londen, inclusief waarom de Franse impressionisten Parijs verlieten en hun toevlucht zochten tijdens de Frans-Pruisische oorlog en het verhaal van Monet's verblijf in het Savoy Hotel. Ontdek een minder bekende Animalier die het stadsbeeld van Londen drastisch heeft veranderd. Beëindig het avontuur in de National Gallery waar je de schilderijen kunt bekijken, waaronder die van andere invloedrijke impressionisten die de oorlog zijn ontvlucht, zoals Sisley en Pissarro.

Londen: Wallace Collection & National Gallery privérondleidingen

9. Londen: Wallace Collection & National Gallery privérondleidingen

Word verliefd op de schatten van de Wallace Collection en de National Gallery, 2 wereldberoemde kunstgalerijen in het hart van Londen. Bekijk enkele van de mooiste schilderijen en kunstwerken met je eigen ogen en ontdek eeuwen aan kunstgeschiedenis dankzij je deskundige gids. Dompel jezelf onder in de schoonheid van kunst en creativiteit! Doe mee met de 2 uur durende rondleiding om de Wallace Collection te bezoeken - een kunstmuseum gehuisvest in het historische Hertford House. Volg je kunstminnende privégids door verschillende galerijen om verbazingwekkende kunst te ontdekken en leer meer over de 5 generaties Britse aristocratische families die deze verzameling van meer dan 5.000 kunstvoorwerpen hebben verzameld. Luister naar verbazingwekkende verhalen uit de kunstwereld uit de 15e-19e eeuw en bewonder de belangrijkste hoogtepunten van het museum, waaronder de uitzonderlijke collectie Sevres-porselein en Franse schilderijen, met Rubens' Landschap met een regenboog en de grootste collectie werken van François Boucher . Het museum herbergt ook zeldzame antieke Franse meubels, waaronder stukken die toebehoorden aan Marie-Antoinette. Krijg een glimp van de pracht van de Franse Rococo-periode in de Back State Room en bezoek de Oriental Armory om authentieke Indiase wapens en Ottomaanse rijksartefacten te zien. Geniet van een exclusieve tour die is aangepast aan uw behoeften en interesses. Kies de optie van 3,5 uur om het gemakkelijker te maken om deel te nemen aan deze rondleiding door de Wallace Collection dankzij een retourtransfer tussen het museum en je accommodatie in Londen. We regelen een 5-sterrenchauffeur en een schoon, ruim voertuig voor het ophalen en afzetten op het adres dat u bij het boeken hebt opgegeven, zodat u het gebruik van het openbaar vervoer of dure taxi's kunt vermijden. Kies voor de 4-uur durende tour naar de hoogtepunten van de Wallace Collection en de National Gallery als je dorst hebt naar meer kunst. De National Gallery is een van de belangrijkste kunstmusea in het Verenigd Koninkrijk en herbergt meer dan 700 jaar kunstgeschiedenis. Volg uw Expert Guide om meer te weten te komen over Caravaggio, Rubens, Velazquez, Vermeer, Rembrandt, Monet, Seurat, Turner en Van Gogh. Het is een must-see, en het deskundige livecommentaar zal deze ervaring zoveel beter maken! Onderweg krijg je ook bezienswaardigheden in het London City Centre, met hoogtepunten als Oxford Street, Regent Street en Piccadilly Circus. De optie van 5,5 uur omvat een rondleiding door de Wallace Collection en de National Gallery, evenals privévervoer per auto vanuit uw accommodatie in Londen voor de best mogelijke ervaring. Boek van tevoren om de beste deal te krijgen en geniet van het comfort van een privévoertuig dat beschikbaar is voor uw pick-up en drop-off.

Londen: James Bond-wandeltocht

10. Londen: James Bond-wandeltocht

Zigzag door het centrum van Londen, van het statige Somerset House tot het luxe Savoy hotel, Trafalgar Square tot Whitehall. Geniet van luxueuze filmlocaties en ontdek echte spionagegeheimen. Zie hoe kunst het leven imiteert en vice versa door de lens van Ian Fleming's James Bond en zijn films. Begin bij Somerset House, een filmlocatie voor zowel Goldeneye als Tomorrow Never Dies. Ontdek hoe dit historische gebouw in het hart van centraal Londen werd getransformeerd naar Rusland door middel van slimme aankleding en rekwisieten. Ontdek na een korte wandeling naar de Savoy de identiteit van een bewoner, een geheime maar bekende spion die Fleming's vriend was, en vertrek geschokt en geroerd. Bezoek vervolgens een ander iconisch oriëntatiepunt in Londen, Rules, het oudste restaurant van Londen. Ontdek hoe de site werd gebruikt om de Bond-film Spectre van Daniel Craig te filmen Bezoek locaties in en rond Trafalgar Square. Daarna gaat het naar Whitehall, waar je gids uitlegt hoe de filmploeg erin slaagde veilig te filmen in het kloppende hart van centraal Londen. Luister in Whitehall naar je gids die uitlegt hoe Flemings werk in de inlichtingengemeenschap 's werelds beroemdste fictieve spion inspireerde. Laatste stop: de buitenkant van het hoofdkwartier van MI6 in Londen. Ontdek alles wat het publiek weet over de geheime inlichtingendienst. Lees hier hoe de IRA het gebouw in Bond-stijl aanviel en hoe de Bond-makers toestemming kregen om te filmen.

32 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in National Gallery, Londen

Wil je alle activiteiten in National Gallery, Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over National Gallery, Londen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.569 beoordelingen

Zeer compleet. We hebben de 3 dagen geboekt en de waarheid is dat het erg praktisch was. We hebben de metro niet gebruikt, omdat de bus met zijn twee routes door veel plaatsen ging. Ik dacht dat de bussen er lang over zouden doen om weer langs te komen maar dat was niet het geval, integendeel, tussen de 10 en 15 minuten kwam er altijd een andere langs. Twee aanbevelingen, de audio die ze op de bus zetten, zouden specifieker moeten zijn voor elk gebied, dat wil zeggen, iets meer praten over de geschiedenis, cultuur en het gebied zelf, met serieuzere sprekers, die niet zoveel over zichzelf praten maar van de plaatsen waar we doorheen gingen. En het tweede verzoek als niet-tweetalige... is dat de datum op het schip op zijn minst een soort apparaat probeert te bieden waar het adres in andere talen (Spaans) te horen is. De meneer die de hele route uitlegt, lijkt erg aardig en toegewijd... maar degenen onder ons die geen oor hebben voor Engels, begrijpen er niets van, en dat is jammer, want

Leuke bustour, vanaf het open dak kun je alles goed zien. Handige kaart erbij (aan boord beschikbaar) zodat je weet waar de bushaltes zijn en waar je kun in en uit stappen voor bezienswaardigheden. Ook krijgt je oordopjes zodat je de uitleg kan volgen of als ze even niets vertellen een muziekje kan luisterern. Wij hadden met cruise erbij wat echt een aanrader is! Heel mooi om een stukje over de Theems te gaan. Met een leuke reisleider erbij iets verteld over de gebouwen die we onderweg zien. Je krijgt waar voor je geld!

Chauffeurs zijn vriendelijk, deskundig en zullen u vertellen hoe en wanneer u kunt overstappen van de gele naar de blauwe busroute. Kijk altijd op de voorkant van de bus met digitaal label voor de route. Weekend in Londen betekent druk verkeer en het kan even duren voordat bussen bij ophaalpunten aankomen. Al met al een goede keuze om de stad te verkennen voor sightseeing.

Heel praktisch, deze activiteit stelt je in staat om Londen en de verschillende wijken te ontdekken waar je uit kunt stappen en de bus weer kunt nemen. De cruise wat het betreft maakt het mogelijk om een ander gezichtspunt te hebben. Ik raad deze excursie ten zeerste aan !!

De Tootbus Hop On Hop Off Tour in Londen was een topervaring. Alles ging heel goed, van het bestellen van de tickets tot het einde van onze 72 uur durende tour. Ik zou alles weer op dezelfde manier doen, dwz alle tickets in Duitsland boeken en de aanbieder aanbevelen.