National Gallery, Londen

National Gallery, Londen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: Tootbus Must-See Hop-On Hop-Off Bustour met Cruise

1. Londen: Tootbus Must-See Hop-On Hop-Off Bustour met Cruise

Vanaf de eerste keer dat je opstapt, heb je 24, 48 of 72 uur om de beste bezienswaardigheden van Londen te ontdekken, waardoor je de stad op je eigen gemak kunt verkennen. Luister naar het meertalige audiocommentaar om de geschiedenis achter elke attractie te ontdekken, of luister gewoon naar je live gids (alleen bij de gele route) die je helpt om Londens vroegere leven in te beelden. Geniet van een gratis rondvaart over de rivier de Theems met een Cruise Pass, welke is inbegrepen in je hop on, hop off-ticket - perfect om de 'Big Smoke' vanuit een ander perspectief te bekijken! De hop on, hop off-rondvaartpas is geldig zolang je busticket geldig is. Het ticket voor 24 uur is inclusief een gratis pas voor de hop on, hop off-boot tussen Westminster/Big Ben en Tower of London Piers; met het ticket voor 48 uur omvat de pas voor de boot de route tot Greenwich. Belangrijke bushaltes: Piccadilly Circus Buckingham Palace & de verandering van de wacht 10 Downing Street Southwark Cathedral Standbeeld van Eros St. James's Park Horse Guards' Parade London Dungeon The National Gallery Westminster Abbey St. Martin-in-the-Fields HMS Belfast Nelson's Column Big Ben en het Parlement Covent Garden Tower Bridge Trafalgar Square Lambeth Palace Fleet Street Tower of London St. James's Palace The London Eye St. Paul's Cathedral Shakespeare's Globe Ritz Hotel London Aquarium Bank of England Museum Tate Modern Hyde Park Westminster Pier Monument Speakers' Corner Wellington Museum  London Bridge 

Londen: officiële rondleiding door de National Gallery met hoogtepunten

2. Londen: officiële rondleiding door de National Gallery met hoogtepunten

Ontdek de National Gallery van Londen tijdens deze rondleiding. Bekijk meesterwerken van over de hele wereld en leer meer over de rijke geschiedenis van de Gallery terwijl je dit enorme kunstmuseum op Trafalgar Square verkent. Betreed de prachtige National Gallery op het iconische Trafalgar Square in Londen en ontmoet je gids. Terwijl je de galerij verkent, leer je de geschiedenis van Europese kunst uit je gids. Bewonder beroemde werken van Johannes Vermeer, Paul Cézanne, Claude Monet en Raphael. Dwaal door de zalen van de Gallery, een monumentaal monumentaal pand, en hoor de geschiedenis van deze belangrijke collectie. De meer dan 2.600 kunstwerken van de galerij beslaan 700 jaar geschiedenis, van het middeleeuwse Europa tot de Franse impressionisten.

Privérondleiding met chauffeur van een halve dag in Londen

3. Privérondleiding met chauffeur van een halve dag in Londen

Ontdek Londen in volledige privacy en luxe tijdens een privérondleiding met chauffeur door het stadscentrum en bekijk enkele van de topattracties van de stad weg van de drukte van georganiseerde groepsreizen. Als je op zoek bent naar een unieke manier om Londen te ontdekken, dan is deze privétour een perfecte keuze. Kies uit een excursie van 4 of 6 uur en ga op een intieme reis, begeleid door een professionele gids die je persoonlijke aandacht en hoffelijkheid zal bieden tijdens je stedelijke avontuur. Neem het gezin mee naar enkele van de bekendste en historische plekken van Londen, zoals de imposante Tower of London waar de kroonjuwelen worden bewaard. Passeer een van de officiële residenties van Hare Majesteit de Koningin in Buckingham Palace. Rijd over Trafalgar Square en bekijk Nelson's Column, de National Gallery en National Portrait Gallery. Passeer Westminster Abbey, ook wel bekend als de Houses of Parliament. Ontspan in het comfort van uw privéauto en ontdek enkele plaatsen die andere toeristen nooit te zien krijgen!

Londen: privéwandeling Sightseeing Tour

4. Londen: privéwandeling Sightseeing Tour

Geniet van een intieme kennismaking met de hoofdstad van Engeland tijdens een privérondrit door het centrum van Londen en bekijk enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad. Uw privégids haalt u om 10:00 uur op bij de lobby van uw hotel. Bespreek het flexibele reisschema voordat u vertrekt. Ga naar Buckingham Palace, de officiële residentie van de koninklijke familie. Bekijk het balkon waar prins William in 2011 zijn nieuwe vrouw Catherine kuste. Kijk hoe de Queen's Foot Guard naar een militaire band marcheert tijdens de wisseling van de wacht. Bewonder de opvallende outfits en berenmutsen. Ga verder naar Westminster Abbey, de laatste rustplaats van koningen, koninginnen, dichters en staatslieden. Bewonder architectonische details van het voormalige benedictijnenklooster, waaronder de stenen kloostergangen, het kapittelhuis en de Strong Room. Geniet van de Clock Tower, de thuisbasis van de Big Ben, en het prachtige gotische gebouw van de Houses of Parliament. Loop vervolgens Whitehall op, voorbij Banqueting House en No. 10 Downing Street, om bij Trafalgar Square en de National Gallery te komen.

London: National Gallery Guided Tour

5. London: National Gallery Guided Tour

Reis door de geschiedenis van de kunst tijdens een rondleiding door de National Gallery in Londen, beschikbaar als een privé- of een kleine groepsoptie voor niet meer dan 8 personen. Luister naar interessante verhalen over artiesten als Botticelli, Monet, Rembrandt en Vermeer. De thuishaven van een verzameling schilderijen uit de jaren 1300 is dat er geen tekort is aan dingen die te zien zijn, van kunst uit de vroege 20e eeuw, zoals Velázquez's Rokeby Venus tot Botticelli's paneelschilderij van Venus en Mars. Bekijk Da Vinci's De Maagd van de Rotsen voordat je snel doorzoekt naar Seurat's Zwemmers in Asnières om getuige te zijn van de veranderende stijlen door de eeuwen heen. Krijg alle informatie die je nodig hebt over de geschiedenis van de kunstwerken, zoals Vermeer's Lady Standing at Virginal, Van Gogh's Sunflowers en vroege devotionale schilderijen van Raphael.

Londen: privétour British Museum & National Gallery

6. Londen: privétour British Museum & National Gallery

Ga mee met een deskundige gids op een reis van het begin van de menselijke geschiedenis tot het heden in het British Museum, het oudste openbare nationale museum ter wereld. Ontdek de hoogtepunten van een opmerkelijke verzameling zeldzame historische, culturele en architecturale artefacten uit alle zes continenten. Dompel jezelf onder in het meest uitgebreide verhaal van de menselijke cultuur! Deze exclusieve 2 uur durende rondleiding door het British Museum wordt geleid door een 5-sterrengids die een meesterverteller is en een expert op het gebied van wereldgeschiedenis, archeologie en etnografie, zodat u kunt genieten van de meest interessante feiten, anekdotes en controverses rond de collectie van het museum. Dit is je kans om de wereld rond te reizen, van Afrika, door Amerika, naar Azië en daarbuiten, en verhalen te horen van verschillende etniciteiten, culturen en gemeenschappen. Onder enkele van de meest waardevolle schatten van het British Museum vindt u de originele Rosetta-steen van Egypte, het Babylonische 'Queen of the Night-reliëf', een zuil uit de tempel van Artemis in Efeze - een van de zeven wereldwonderen uit Turkije, en nog veel meer. Elk object in de collectie van het museum vertelt een verhaal over de ontwikkeling van de menselijke beschaving. Je privégids helpt je de geschiedenis van deze zeldzame artefacten te begrijpen en hoe ze in het museum zijn gekomen. Kies de optie van 3,5 uur voor een privé-autotransfer tussen het British Museum en uw accommodatie in Londen. Aangezien de collectie van het museum meer dan 60 galerijen omvat, kunt u het lopen verminderen door gebruik te maken van handige transfers met een ophaal- en wegbrengservice. Voor uw gemak organiseren wij een schoon voertuig met airconditioning exclusief voor uw groep vrienden/familie. Doe mee aan de 4-uur durende tour om de 2 beste attracties van Londen, het British Museum en de National Gallery, op dezelfde dag te bezoeken. Het is een must-do voor elke kunstliefhebber! Geniet van een rondleiding door een ongelooflijke collectie schilderijen van westerse kunstenaars, waaronder Michelangelo, Leonardo da Vinci, Titan, Claude Lorrain, Anthony van Dyck en nog veel meer! Bekijk de iconische Zonnebloemen van Vincent van Gogh en andere schatten uit de kunstwereld. Kies voor de optie van 5,5 uur om te genieten van een exclusieve rondleiding door het British Museum en de National Gallery met een privétransfer vanaf uw accommodatie. Bespaar tijd en moeite door vooraf privétransfers te boeken en vermijd overvol openbaar vervoer en dure taxi's. Profiteer van een handige ophaal- en wegbrengservice op het adres dat bij het boeken is opgegeven.

Westminster en National Gallery 3,5 uur durende rondleiding in het Italiaans

7. Westminster en National Gallery 3,5 uur durende rondleiding in het Italiaans

Geniet van een wandeltocht door Westminster met een Italiaans sprekende gids en bekijk de meest historische plaatsen van Londen. Het 4-uurs programma omvat ook een bezoek aan de National Gallery. Begin de tour in de buurt van het Paleis van Westminster, een prachtig voorbeeld van de neo-gotische architectuur. De structuur wordt gedomineerd door de iconische klok bekend als Big Ben. Ga door naar de Abdij van Westminster, loop door het park van St. James en op 10 Downing Street. Bekijk de wijziging van de paardwachten. Aan het noordelijke uiteinde van Trafalgar Square is de National Gallery, die een enorme collectie kunst uit de Renaissance tot het impressionisme biedt. Met een kunst expert gids, ziet u schilderijen door een scala aan belangrijke artiesten.

Londen: de impressionisten en romantici - Monet en Turner

8. Londen: de impressionisten en romantici - Monet en Turner

Treed in de voetsporen van de grote Franse impressionisten zoals Claude Monet en romantici zoals JMW Turner. Verken plaatsen die hun werk hebben geïnspireerd en leer over hun leven en kunst met een professionele gids. Loop langs het Thames Path richting St Thomas' Hospital en geniet van de uitzichten die veel van Monets schilderijen inspireerden. Luister naar de schilderijen van JMW Turner die een brand uitbeelden die de Houses of Parliament vernietigt. Ga verder naar Westminster en Charing Cross, die veel van Monet's schilderijen inspireerden, terwijl je gids de techniek en het genie van zijn werk uitlegt. Luister naar interessante feiten en anekdotes over het leven van de schilders in Londen, waaronder waarom de Franse impressionisten Parijs verlieten en hun toevlucht zochten tijdens de Frans-Pruisische oorlog en het verhaal van Monets verblijf in het Savoy Hotel. Ontdek een minder bekende Animalier die het stadsbeeld van Londen drastisch heeft veranderd. Sluit het avontuur af in de National Gallery, waar je de schilderijen kunt bekijken, waaronder die van andere invloedrijke impressionisten die de oorlog ontvluchtten, zoals Sisley en Pissarro.

Londen: Wallace Collection & National Gallery privérondleidingen

9. Londen: Wallace Collection & National Gallery privérondleidingen

Word verliefd op de schatten van de Wallace Collection en de National Gallery, 2 wereldberoemde kunstgalerijen in het hart van Londen. Bekijk enkele van de mooiste schilderijen en kunstwerken met je eigen ogen en ontdek eeuwen aan kunstgeschiedenis dankzij je deskundige gids. Dompel jezelf onder in de schoonheid van kunst en creativiteit! Doe mee met de 2 uur durende rondleiding om de Wallace Collection te bezoeken - een kunstmuseum gehuisvest in het historische Hertford House. Volg je kunstminnende privégids door verschillende galerijen om verbazingwekkende kunst te ontdekken en leer meer over de 5 generaties Britse aristocratische families die deze verzameling van meer dan 5.000 kunstvoorwerpen hebben verzameld. Luister naar verbazingwekkende verhalen uit de kunstwereld uit de 15e-19e eeuw en bewonder de belangrijkste hoogtepunten van het museum, waaronder de uitzonderlijke collectie Sevres-porselein en Franse schilderijen, met Rubens' Landschap met een regenboog en de grootste collectie werken van François Boucher . Het museum herbergt ook zeldzame antieke Franse meubels, waaronder stukken die toebehoorden aan Marie-Antoinette. Krijg een glimp van de pracht van de Franse Rococo-periode in de Back State Room en bezoek de Oriental Armory om authentieke Indiase wapens en Ottomaanse rijksartefacten te zien. Geniet van een exclusieve tour die is aangepast aan uw behoeften en interesses. Kies de optie van 3,5 uur om het gemakkelijker te maken om deel te nemen aan deze rondleiding door de Wallace Collection dankzij een retourtransfer tussen het museum en je accommodatie in Londen. We regelen een 5-sterrenchauffeur en een schoon, ruim voertuig voor het ophalen en afzetten op het adres dat u bij het boeken hebt opgegeven, zodat u het gebruik van het openbaar vervoer of dure taxi's kunt vermijden. Kies voor de 4-uur durende tour naar de hoogtepunten van de Wallace Collection en de National Gallery als je dorst hebt naar meer kunst. De National Gallery is een van de belangrijkste kunstmusea in het Verenigd Koninkrijk en herbergt meer dan 700 jaar kunstgeschiedenis. Volg uw Expert Guide om meer te weten te komen over Caravaggio, Rubens, Velazquez, Vermeer, Rembrandt, Monet, Seurat, Turner en Van Gogh. Het is een must-see, en het deskundige livecommentaar zal deze ervaring zoveel beter maken! Onderweg krijg je ook bezienswaardigheden in het London City Centre, met hoogtepunten als Oxford Street, Regent Street en Piccadilly Circus. De optie van 5,5 uur omvat een rondleiding door de Wallace Collection en de National Gallery, evenals privévervoer per auto vanuit uw accommodatie in Londen voor de best mogelijke ervaring. Boek van tevoren om de beste deal te krijgen en geniet van het comfort van een privévoertuig dat beschikbaar is voor uw pick-up en drop-off.

Londen: privétour Notting Hill, centrum en markten

10. Londen: privétour Notting Hill, centrum en markten

Verken Londen tijdens deze privéwandeling door de stad van een halve dag. Bekijk het beste van London Downtown en de wijk Notting Hill. Laat je privégids je meenemen door de hoogtepunten en geheimen die deze ongelooflijke stad te bieden heeft, waarbij je de drukte vermijdt. Bezoek de prachtige wijk Soho, met zijn karakteristieke toegangspoort tot Chinatown. Loop door de kleurrijke verborgen straten en zelfs een muurschildering in een geheime doorgang. Stap in de beroemde kunstgalerij die puur is gewijd aan de Harry Potter-sage, voordat je aankomt bij de prestigieuze National Gallery. Kom naar Trafalgar Square en zie het kleinste politiebureau in de stad. Bezoek de belangrijkste gebouwen in Londen zoals het paleis en de abdij van Westminster en het beroemde icoon van Londen: de Big Ben. Leer meer over de politieke geschiedenis en de emblematische monarchie. Stap in de beroemde London Underground en bereik een van de meest charmante wijken: Notting Hill. Verlies jezelf in de smalle straatjes met kleurrijke huizen, scènes uit beroemde films. Proef de klassieke Britse bakkerij met de beste en traditionele Engelse thee, in een van de meest prestigieuze bakkerijwinkels. Bezoek de openluchtwinkels en de meest authentieke hoekjes van Portobello Market, die als de mooiste van Londen wordt beschouwd.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Combi-aanbiedingen
  • Dagtochten
  • Andere belevingen
27 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap National Gallery, Londen

Wil je alle activiteiten in National Gallery, Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over National Gallery, Londen

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.454 beoordelingen

Zeer compleet. We hebben de 3 dagen geboekt en de waarheid is dat het erg praktisch was. We hebben de metro niet gebruikt, omdat de bus met zijn twee routes door veel plaatsen ging. Ik dacht dat de bussen er lang over zouden doen om weer langs te komen maar dat was niet het geval, integendeel, tussen de 10 en 15 minuten kwam er altijd een andere langs. Twee aanbevelingen, de audio die ze op de bus zetten, zouden specifieker moeten zijn voor elk gebied, dat wil zeggen, iets meer praten over de geschiedenis, cultuur en het gebied zelf, met serieuzere sprekers, die niet zoveel over zichzelf praten maar van de plaatsen waar we doorheen gingen. En het tweede verzoek als niet-tweetalige... is dat de datum op het schip op zijn minst een soort apparaat probeert te bieden waar het adres in andere talen (Spaans) te horen is. De meneer die de hele route uitlegt, lijkt erg aardig en toegewijd... maar degenen onder ons die geen oor hebben voor Engels, begrijpen er niets van, en dat is jammer, want

Leuke bustour, vanaf het open dak kun je alles goed zien. Handige kaart erbij (aan boord beschikbaar) zodat je weet waar de bushaltes zijn en waar je kun in en uit stappen voor bezienswaardigheden. Ook krijgt je oordopjes zodat je de uitleg kan volgen of als ze even niets vertellen een muziekje kan luisterern. Wij hadden met cruise erbij wat echt een aanrader is! Heel mooi om een stukje over de Theems te gaan. Met een leuke reisleider erbij iets verteld over de gebouwen die we onderweg zien. Je krijgt waar voor je geld!

Het boeken ging supersnel en gemakkelijk. We konden de halte ook heel gemakkelijk vinden, de medewerkers ter plaatse legden ons alles uit wat belangrijk was. Helaas kwamen de bussen niet elke 15 minuten zoals geadverteerd, dus moesten we 45-60 minuten wachten. Over het algemeen zijn we meer dan tevreden en zouden we het iedereen aanraden die voor de eerste keer Londen bezoekt.

Heel praktisch, deze activiteit stelt je in staat om Londen en de verschillende wijken te ontdekken waar je uit kunt stappen en de bus weer kunt nemen. De cruise wat het betreft maakt het mogelijk om een ander gezichtspunt te hebben. Ik raad deze excursie ten zeerste aan !!

Great tour!! Easy to book and the App works great! Just check where you are, locate a hop on point and wait for the bus…….. Open deck watching is super, when it’s dry weather. Can for sure recommend this tour.