National Museum of American History

National Museum of American History
16 activiteiten gevonden
Sorteren op:

National Museum of American History: topattracties in de buurt

National Museum of American History: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Washington, DC: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley City Tour

Washington, DC: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley City Tour

De Old Town Trolley, door Washingtonian Magazine uitgeroepen tot 'Washington's Best Tour' en door Forbes tot een van de 10 beste hop on, hop off-bustours ter wereld, is de meest uitgebreide tour door de hoofdstad van de VS. Ontspan terwijl de deskundige gidsen je helpen om de schoonheid en grootsheid van Washington D.C. te ontdekken. De populaire tour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van Washington, zoals het Lincoln Memorial, het Witte Huis, de musea van het Smithsonian Institution en het Vietnam Veteran's Memorial. Deskundige gidsen delen kleurrijke anekdotes, humoristische verhalen en goed onderzochte historische informatie. Geef je tour een upgrade met een trolleytour door Arlington National Cemetery, een permanent eerbetoon aan degenen die hun leven hebben gewijd aan het verdedigen van de natie. Je wordt meegenomen naar een aantal van de meest opmerkelijke graven en gedenktekens. De D.C. City Tour Trolley heeft de volgende haltes: 1. E. St. 1001, NW: Washington Welcome Center/Ford's Theatre/Peterson House 2. Pennsylvania Avenue 1401: White House/The White House Visitor Center/WWI Memorial 3. Constitution Avenue 701, NW: National Archives (Oost/west-galerij van de NGA, Marine Memorial) 4. New Jersey Avenue 400, NW: Japanese American Memorial/Hyatt Regency 5. Massachusetts Avenue 50, NE: Union Station en het Smithsonian Postal Museum 6. 1st St. NE: US Capitol (botanische tuinen, hooggerechtshof en Library of Congress) 7. Independence Avenue 600, SW: Air/Space Museum, Museum of the American Indian/Eisenhower Memorial 8. Maine Avenue, bij 9th St. SW: The Wharf. 9. L'Enfant Plaza 700, SW: International Spy Museum 10. Independence Avenue 1398, SW: Washington Monument, Smithsonian Museums and Castle, Holocaust Memorial Museum 11. Basin Dr 16E, SW: Jefferson Memorial/George Mason Memorial 12. Independence Avenue 1964, SW: Franklin D. Roosevelt Memorial/Martin Luther King Jr. Memorial. 13. Lincoln Memorial Cir. 2, NW: Lincoln Memorial/Vietnam Veterans Memorial/Korean War Veterans Memorial/World War II Memorial 14. Constitution Ave 1400, NW: National Museum of American History/National Museum of African American History & Culture/National Museum of Natural History 15. F St. 800, NW: National Portrait Gallery/American Art Museum De Arlington Cemetery Trolley heeft de volgende haltes: • Arlington National Cemetery • Het graf van president John F. Kennedy • US Coast Guard Memorial • John J. Pershing • Het graf van de Onbekende Soldaat • Arlington House • US Marine Corps War Memorial Iwo Jima • Arlington Niche Wall Columbarium Courts

Washington DC: Zelf begeleide wandeltocht langs monumenten

Washington DC: Zelf begeleide wandeltocht langs monumenten

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke gids, audiogids en kaart in één. Opmerking: Deze 2+ mijl lange rondleiding beslaat de essentie van Washington DC in 1-2 uur. Bezoek de meest iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad van Amerika tijdens deze flexibele zelf rondleiding met gids. Bekijk het Witte Huis, het Lincoln Memorial, het Capitoolgebouw en nog veel meer en leer de revolutionaire geschiedenis achter het ontstaan van Washington D.C. De meeste haltes van de rondleiding zijn niet alleen ontwikkeld door lokale gidsen, creatieve schrijvers en professionele stemkunstenaars, maar hebben ook geanimeerde video's die je laten zien wat je niet kunt zien, zoals snapshots uit verschillende eeuwen of binnenkamers. Je begint je avontuur naast Pershing Park, recht tegenover het zuidelijke grasveld van het Witte Huis. Van daaruit ga je naar het Witte Huis zelf, waar je de zetel van de Amerikaanse macht kunt bewonderen en een aantal fascinerende weetjes over de bouw ervan kunt leren. Ga vanaf hier in zuidelijke richting naar de Constitution Gardens en vang onderweg wat inzicht op in de gecompliceerde geschiedenis van D.C.. Door de tuinen vind je wat ooit het meest controversiële monument van de stad was: Het Vietnam Veteranen Memorial. Ga vervolgens naar het Lincoln Memorial, een van de meest iconische monumenten in D.C. Het Korean War Veterans Memorial is de volgende, waar je hoort over de beladen politieke strijd die het Witte Huis teisterde tijdens dit bloedige conflict. Als je verder naar het oosten gaat, krijg je uitleg over de nasleep van de Oorlog van 1812 en hoe D.C. uitgroeide tot wat het nu is. Het volgende monument waar je aankomt is het Martin Luther King, Jr. Memorial, ter ere van de meest gerespecteerde burgerrechtenleider van het land. Steek daarna de Kutz Bridge over en leer waarom de Potomac River zo belangrijk is voor de geschiedenis van deze stad. Vanaf deze brug kun je ook het indrukwekkende Thomas Jefferson Memorial zien. Later bereik je de National Mall, die je zeker vaak genoeg op tv hebt gezien. Bekijk het Washington Monument van dichtbij en leer de geschiedenis van George Washingtons band met deze belangrijke stad. Als je van musea houdt, is het volgende deel van de tour echt iets voor jou. Je komt langs het National Museum of African American History and Culture, het Smithsonian National Museum of American History, het Smithsonian National Museum of Natural History en de National Gallery of Art. Op het laatste deel van de tour bezoek je drie van de belangrijkste gebouwen van de stad: De Library of Congress, het Capitoolgebouw en het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. De tour eindigt te midden van deze drie ontzagwekkende bouwwerken.

Washington DC must see bezienswaardigheden halve dag tour

Washington DC must see bezienswaardigheden halve dag tour

Washington DC toont enkele van de meest majestueuze monumenten en gedenktekens in Amerika. Met zoveel te zien is deze sightseeingbustour een geweldige oriëntatiemogelijkheid, vooral voor mensen met weinig tijd. Op maat gemaakt om u een historische reis door het rijke erfgoed van de Verenigde Staten te bieden, is de tour een snelle en efficiënte manier om de geschiedenis van de hoofdstad te leren kennen. Rijd langs de essentiële monumenten, musea en attracties om de geschiedenis van Amerika opnieuw te beleven tijdens een tour van 3 uur. Tijdens je tour stop je bij de volgende gedenktekens en monumenten om foto's te maken: • US Capitol (alleen buitenkant en alleen een fotostop) • Witte Huis (alleen buitenkant en alleen een fotostop) • Monument voor de Tweede Wereldoorlog • Martin Luther King, Jr. Gedenkteken • Koreaans gedenkteken • Vietnam-monument • Vietnam Vrouwenmonument • Lincoln Memorial (tour eindigt bij dit monument)

Smithsonian National Museum of Air & Space: rondleiding

Smithsonian National Museum of Air & Space: rondleiding

Het Smithsonian National Air and Space Museum gaat niet alleen over buitenaardse verkenningen. Het omvat alles, van de vroege geschiedenis van de vlucht tot de Space Race en maanlandingen. Uw lokale Engelssprekende gids is niet alleen een expert op het gebied van het museum, maar zal ook een mix van historische en wetenschappelijke informatie, achtergrondverhalen en verrassende details met u delen. Hoogtepunten van de tour: • De Apollo 11 Command Module zien • Echte maanstenen aanraken • Leren over het ruimtepak en de maanlaarzen van Buzz Aldrin • Een model van het internationale ruimtestation verkennen • Wereldberoemde vroege vliegtuigen zien, zoals het vliegtuig van de gebroeders Wright uit 1903 en de Spirit of St. Louis • Ontdek de geschiedenis van 's werelds toonaangevende lucht- en ruimteprogramma en de innovatieve technologie die het mogelijk maakte om een man op de maan te laten landen • De kans krijgen om gevriesdroogd ijs te kopen • Leren hoe het is om vandaag astronaut te zijn Met meer dan 760.000 vierkante meter aan ruimte in de collectie, zul je dankbaar zijn voor je gepassioneerde en boeiende gids om je te navigeren, een persoonlijk tintje te geven aan elke tour en onderweg hun eigen favoriete anekdotes en tips toe te voegen. Let op: het Lucht- en Ruimtemuseum wordt momenteel massaal gebouwd en zal dat nog vele jaren blijven. Dit betekent dat veel van de beschreven exposities mogelijk niet te zien zijn. De rondleiding wordt aangepast op basis van de veranderende fasen van de renovatie en de beschikbare exposities. Hier is een link naar de website van het museum als u een bijgewerkte lijst wilt van wat u tijdens uw bezoek kunt zien: https://airandspace.si.edu/exhibitions/now-view. Dank u voor uw begrip.

DC: Hop-on-hop-off-bustour & sightseeing-watertaxi-cruise

DC: Hop-on-hop-off-bustour & sightseeing-watertaxi-cruise

Big Bus is de officiële bustour van het Cherry Blossom Festival. Niemand brengt je dichter bij de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad van het land. Bekijk het beste van Washington DC in slechts 3 dagen met een combinatietour. Stap aan boord van een Big Bus dubbeldekker met open dak en verken de stad in je eigen tempo en in je eigen taal met digitaal audiocommentaar. Stap daarna aan boord van de Monuments Watertaxi voor een schilderachtige tocht van The Wharf naar Georgetown. Terwijl je met de bus rijdt, zie je iconische monumenten en gedenktekens, waaronder het Witte Huis, het Capitoolgebouw, het Washington Monument en de Arlington National Cemetery. Stap uit bij haltes langs de route om het Smithsonian National History Museum, Air & Space Museum en nog veel meer te bekijken. Stap uit bij de National Mall om je respect te betuigen bij de gedenktekens van enkele van de belangrijkste figuren van het land, zoals Abraham Lincoln en Martin Luther King Jr. Als je dieper in de geschiedenis van de stad wilt duiken, bezoek dan de Library of Congress of het International Spy Museum. Luister naar digitaal commentaar in meerdere talen om meer te leren over de topattracties en bezienswaardigheden van de stad in je eigen taal. Geniet van de flexibiliteit om de stad in je eigen tempo te verkennen en neem zoveel tijd als je nodig hebt om alles wat de hoofdstad van het land te bieden heeft op waarde te schatten. Als je de geschiedenis en cultuur van downtown DC hebt verkend, neem dan de Monuments Watertaxi cruise naar Georgetown en wandel door de pittoreske koloniale buurt vol cafés, winkels en historische huizen. Waan je terug in de tijd als je door de geplaveide straten dwaalt.

Washington, DC: Nationaal Archief en Museum voor Amerikaanse Geschiedenis

Washington, DC: Nationaal Archief en Museum voor Amerikaanse Geschiedenis

Ga op een spannende reis door de geschiedenis van de Verenigde Staten met onze exclusieve tour van 2 uur. Deze ervaring is inclusief gereserveerde toegang tot de National Archives en het Museum of American History, zodat je de beroemde bezienswaardigheden van Washington D.C. grondig kunt verkennen. Terwijl we de stad verkennen, leer je meer over het Smithsonian Institution, het grootste museumcomplex ter wereld. We wandelen langs de historische National Mall, waar je een prachtig uitzicht hebt op het Washington Monument, het Amerikaanse Capitool en vele indrukwekkende musea. Je deskundige gidsen vertellen verhalen over fascinerende artefacten, zoals het uniform en zwaard van George Washington, de beroemde hoed van Abraham Lincoln, de vlag die ons volkslied inspireerde en waardevolle voorwerpen uit belangrijke momenten in de geschiedenis van de burgerrechten en het kiesrecht. Het hoogtepunt van de tour is een exclusief bezoek aan de National Archives, waar je de unieke kans krijgt om de originele Onafhankelijkheidsverklaring en de Grondwet te zien. Deze ontmoeting met deze belangrijke documenten zal je begrip van de Amerikaanse geschiedenis verdiepen.

Washington DC: zelfgeleide app-wandeltour door National Mall

Washington DC: zelfgeleide app-wandeltour door National Mall

Tijdens onze locatiebewuste smartphone-geleide wandeling ziet u de bekendste monumenten en musea van D.C. met een paar verborgen juweeltjes ertussenin met behulp van de kracht van onze gepatenteerde wandeltochttechnologie en het vertellen van verhalen. Ga in je eigen tempo en plan. Tijdens ons avontuur zie je de oorlog in Vietnam, Lincoln, Washington, Koreaanse oorlog, wereldoorlog 2, General Grant, Garfield, Buffalo Dancer, Joan Miro en Marc Chagall monumenten, gedenktekens en standbeelden, om er maar een paar te noemen. Je ziet ook de Smithsonian musea voor Amerikaanse geschiedenis, natuurlijke geschiedenis, lucht en ruimte, Amerikaanse Indianen, de National Gallery en de beeldentuin, allemaal gratis toegankelijk, als ze natuurlijk open zijn. En onderweg zal ik de verhalen van elke site met je delen, de verborgen geheimen en hoe ze de Verenigde Staten hebben beïnvloed en veranderd. Ik zal zelfs een plek voorstellen om te lunchen en onderweg te picknicken.

Washington DC: Hoogtepunten van het Smithsonian

Washington DC: Hoogtepunten van het Smithsonian

Totale duur: 3 uur We beginnen in het Museum of Natural History en verkennen de wonderen van de wereld, waaronder fossielen van dinosaurussen en een 'vervloekte' diamant! Vervolgens gaan we naar het Museum of American History en leren we over de overblijfselen uit het verleden van de natie. Hoogtepunten hier zijn stukken van George Washington en Abraham Lincoln, maar ook een feest van popcultuur! Tot slot gaan we naar het Museum of Air and Space om de hoogtepunten te bekijken, zoals de flyer van de Wright Brothers en de ruimtemodules. Tussen de musea door bespreken we de wilde geschiedenis van het Smithsonian Instituut

Nationaal museum voor Amerikaanse geschiedenis: rondleiding

Nationaal museum voor Amerikaanse geschiedenis: rondleiding

Van een ragtag-groep kolonisten tot een van 's werelds supermachten, de Verenigde Staten hebben een behoorlijke naam voor zichzelf gemaakt. Het Smithsonian National Museum of American History volgt deze beklimming door middel van een unieke verzameling items, die u helpen deze turbulente geschiedenis te begrijpen. Uw lokale Engelssprekende gids zal niet alleen een museumexpert zijn, maar ook een mix van historische, wetenschappelijke, culturele, sociale, technologische en politieke informatie, achtergrondverhalen en verrassende details met u delen. Tour hoogtepunten: • De eigenlijke Star-Spangled Banner die het volkslied van het land inspireerde • Leer meer over de eerste president, George Washington, terwijl je zijn zwaard bekijkt • Ontdek hoe Hollywood dit land heeft helpen vormgeven • Dorothy's robijnrode pantoffels uit "The Wizard of Oz" • Bespreek segregatie via de lunchbalie in Greensboro • Bekijk het bureau van Thomas Jefferson • Begrijp de rol van vrouwen door een tentoonstelling van de eerste damesjurken Met de collectie die meer dan drie miljoen historische items bevat, zul je je gepassioneerde en boeiende gids dankbaar zijn om je te navigeren, elke tour een persoonlijk tintje te geven en onderweg je eigen favoriete anekdotes en tips toe te voegen.

Washington DC Sightseeing Flex Pass: 15+ ervaringen in DC

Washington DC Sightseeing Flex Pass: 15+ ervaringen in DC

De gebruiksvriendelijke Sightseeing Flex Pass is de gemakkelijkste manier om het beste van D.C. te zien. Selecteer 1, 2 of 4 attracties en profiteer van volledige toegang tot de ervaringen die u het meest interesseren, waardoor u tot 60% bespaart totale bezoekkosten. Sta versteld van het iconische landschap van Washington D.C. en wees getuige van de pracht van de revolutionairen die de Verenigde Staten bepaalden. Tour door de monumentale hoofdstad en bekijk het Lincoln Memorial, het Washington Monument, het Martin Luther King Jr. Memorial en het Thomas Jefferson Memorial. Bewonder de visionaire architectuur van D.C. en maak een selfie vanaf de top van de Big Bus Hop-On, Hop-Off Tour, terwijl je langs het Capitool van de Verenigde Staten, de schilderachtige National Mall, het Witte Huis, het Smithsonian Institution, de Library of Congress en de Washington National Cathedral. De volledige lijst met attracties is te vinden op de volgende link: https://www.sightseeingpass.com/en/washington-dc/flex-pass/attraction-list/ota.

De topbezienswaardigheden in Washington, D.C.

Activiteiten in National Museum of American History

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in National Museum of American History

Wil je alle activiteiten in National Museum of American History bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over National Museum of American History

Gemiddelde beoordeling

4.6
(174 beoordelingen)

Ik haat het dat het voor elke activiteit waarin staat dat je je gids onderaan de trap moet ontmoeten, verwarrend is. Mijn eerste bijeenkomst had geen treden en de tweede had treden buiten en binnen dubbele deuren, dus die zou ik meenemen tot aan de ontmoetingsplaats. We gingen naar de starende locatie om op de trolley te stappen en in de rij te wachten met een bus die op een hoek zat, toen kwam een andere chauffeur naar ons toe en vertelde ons dat we hadden moeten instappen als we al kaartjes hadden, maar niemand heeft ons ooit gezegd dat we moesten instappen, behalve de tweede chauffeur . Er was dus geen coördinatie tussen de buschauffeur en de mensen die in de rij stonden te wachten om in de trolley te stappen.

Zo'n geweldige manier om de stad en hoogtepunten te zien. Onze gids, Hollywood, gaf ons alle deskundige tips over welke musea toegangskaarten nodig hadden, waar we lekker eten konden vinden, waar we goede foto's konden krijgen, enz., naast kennis van de geschiedenis en feiten van de stad. De bussen waren vol en reden elke 20-30 minuten. Ik wou alleen dat we de straat met alle ambassades hadden kunnen zien! Anders is deze tour fantastisch!

De tour was erg nuttig bij een bezoek aan Washington in koude tijden als januari. We bezochten het hele gedeelte van Central Mall en stapten alleen uit op de plaatsen die wij voor ons het meest betekenisvol vonden. De informatie die de gidsen geven is erg interessant.

Vriendelijke, grappige en competente gids. Leuke rondleiding langs alle bezienswaardigheden. Goed voor een overzicht van de stad.

De hop on, hop off was leuk. De rit naar de Cemetry was onprettig