Datums kiezen

Nationaal Museum Bargello
Voor het hele gezin

Voor het hele gezin

Nationaal Museum Bargello Voor het hele gezin: onze aanbevelingen

Florence: gereserveerd ticket Bargello Museum

1. Florence: gereserveerd ticket Bargello Museum

Het Nationaal Museum in het Bargello is ongetwijfeld een van de belangrijkste en bekendste musea van Florence. In het museum is een grote collectie beeldhouwwerk te zien, waaronder de beroemde bronzen David van Donatello. Sinds 1865 herbergt het Palazzo het Nationaal Museum, waarin veel belangrijke renaissancebeelden zijn samengebracht, waaronder meesterwerken van Donatello, Luca della Robbia, Verrocchio, Michelangelo en Cellini. Het museum werd vervolgens verrijkt met prachtige collecties bronzen beelden, aardewerk, wassen figuren, meubels en textiel uit de collecties van de Medici en van particuliere schenkingen.   Palazzo del Bargello is een van de oudste gebouwen in Florence, en was vroeger een gevangenis, hoofdbureau van de politie en een plek waar openbare executies werden uitgevoerd. Vanaf 1255 deed het gebouw dienst als hoofdkwartier van de Capitano del Popolo en later ook van de Podestà en de Raad van Justitie. In 1574 kwam het gebouw in gebruik als woonruimte van het hoofd van de politie en als gevangenis.  Ondanks een reeks veranderingen en toevoegingen aan het oorspronkelijke plan uit de 14e en 15e eeuw, behield het paleis zijn aangename soberheid, het beste te zien aan de prachtige binnenplaats, het balkon en de grote hal op de eerste verdieping. 

Florence: Firenze Card Officiële Museum Stadspas

2. Florence: Firenze Card Officiële Museum Stadspas

Koop de FirenzeCard en verzeker uzelf van toegang tot alle 60 musea van Florence met één pas. Bekijk de Galleria degli Uffizi, de Accademia en vele andere, en profiteer ook van exclusieve kortingen bij geselecteerde winkels en restaurants. Vermijd het betalen van toegangsprijzen met een kaart die voorrang geeft aan toegang tot de musea van de stad, inclusief tentoonstellingen waarvoor meestal een toeslag geldt. Breng uw kinderen gratis mee, kinderen onder de 18 jaar krijgen toegang onder begeleiding van een kaarthouder. Wees getuige van meesterwerken op locaties zoals de Uffizi, Accademia en de Brancacci-kapellen. Boek je tijdslot om de drukte voor te zijn en toegang te krijgen tot deze beroemde locaties en nog veel meer.

Florence: begeleide wandeling door duistere mysteries en legendes

3. Florence: begeleide wandeling door duistere mysteries en legendes

Dompel jezelf onder in de macabere kant van Florence tijdens deze begeleide wandeling. Hoor over plaatselijk bijgeloof, samenzweringen, heiligen en wonderen. Lees meer over de bloederige seriemoordenaar die bekend staat als het Monster van Florence en ga in op verontrustende onderwerpen als mysteries en marteling. Ontmoet je gids bij het standbeeld van generaal Fanti op het centraal gelegen Piazza San Marco. Ga naar het Piazza della Santissima Annunziata waar je het ontwerp van Brunelleschi, de grondlegger van de Renaissance-architectuur, kunt bewonderen. Ga door de kleurrijke straat Via dei Servi op weg naar de iconische koepel op de kathedraal van Santa Maria del Fiore . Maak verbinding met het duistere verleden van de stad terwijl je door oude straten loopt zoals Via del Campanile, Via dello Studio, Via del Corso, Via Santa Margherita en Via Proconsolo. Bewonder de Italiaanse gotische architectuur van de Palazzo del Bargello en betreed het politieke hart van de stad op Piazza della Signoria. Eindig je tour bij de beroemde Ponte Vecchio-brug.

Florence: Privéwandeling langs de verborgen juweeltjes van Florence

4. Florence: Privéwandeling langs de verborgen juweeltjes van Florence

Als je geïnteresseerd bent in de cultuur van Florence en de schoonheid van de architectuur, neem dan deel aan deze begeleide wandeling van 2 uur langs de belangrijkste monumenten van dit UNESCO-werelderfgoed. De wandeltocht begint op de Piazza San Firenze; de thuisbasis van het Bargello en het Tribunale Fiorentino. Loop eerst naar de kerk van Santa Croce, de thuisbasis van vele bekende meesterwerken en de begraafplaats van enkele van de belangrijkste personages van Italië. Ga vervolgens naar Piazza Signoria, bekend om de fontein van Neptunus, het Palazzo Vecchio en het mooie Piazzale degli Uffizi. Steek de Ponte Vecchio over; de middeleeuwse stenen brug beroemd om zijn gouden juweliers, en kom aan bij het spectaculaire Pitti-paleis; voormalige residentie van de Medici-familie. Ga terug naar de Arno en het historische centrum langs de Via Maggio en Ponta Santa Trinita, langs de Via Tornabuoni, waar u enkele van de beste modeboetieks van Florence zult zien. Stop bij het Strozzi-paleis; prototype van renaissance-architectuur en eindig met het indrukwekkende Piazza Republica en de magnifieke kathedraal van Florence.

Florence: Stadsrondleiding met gids per riksja

5. Florence: Stadsrondleiding met gids per riksja

Bezoek Florence op de meest ontspannen manier, aan boord van een comfortabele riksja die je door het historische centrum vervoert. De chauffeur is een gediplomeerde lokale gids die je alle geschiedenis van de stad zal uitleggen. Je kunt Florence fotograferen vanuit de beste hoeken en vanaf het beste uitzicht dat je tijdens de tour hebt. We kunnen je ophaalservice geven op elke plek in het historische centrum waar je de tour wilt beginnen. Je zult alle belangrijke toeristische attracties in Florence zien: *Duomo plein, met de prachtige kathedraal van Santa Maria del Fiore, het Baptisterium, de Klokkentoren van Giotto en de Koepel van Brunelleschi. * San Firenze plein, met Bargello Museum, Gondi's Paleis en Complex van San Filippo Neri * Borgo dei Greci, een van de belangrijkste leergebieden van de stad * Santa Croce, de verbazingwekkende kerk in het zuiden van Florence * Middeleeuws gebied, het oudste gebied dat nog steeds bewaard is gebleven *Signoria Plein, met het Palazzo Vecchio, het gouverneurspaleis en de Uffizi Galerij, het belangrijkste museum van de stad. * Arno rivier, met de fabelachtige Ponte Vecchio *Tornabuoni Street, het belangrijkste modieuze winkelgebied *Repubblic Square, het centrum van Florence

Florence: Bargello Museum 5-Attracties Combo Ticket

6. Florence: Bargello Museum 5-Attracties Combo Ticket

Wij bieden toegangskaarten voor het Bargello Museum die toegang geven tot de uitzonderlijke collectie kunst en kunstvoorwerpen uit de Renaissance en Middeleeuwen. Met je entreekaartje kun je de prachtige tentoonstellingen van het museum verkennen, waaronder meesterwerken van beeldhouwkunst, decoratieve kunst en wapenrustingen. Naast het Bargello Museum heb je met je entreekaartje ook toegang tot andere musea zoals de Medici Kapellen, het Davanzati Paleis, Orsanmichele en Casa Martelli. Met hun rijke geschiedenis en buitengewone collecties zijn deze plaatsen must-see bestemmingen voor iedereen die geïnteresseerd is in Italiaanse Renaissance kunst en cultuur. N.B. Casa Martelli is alleen geopend op dinsdag (van 13.30 tot 18.30 uur) en zaterdag (van 9.00 tot 13.50 uur).

Florence: Dante's zelfgeleide audio-smartphonetour

7. Florence: Dante's zelfgeleide audio-smartphonetour

Verken de prachtige stad Florence door de ogen van Dante en stel je het leven in de middeleeuwen voor tijdens deze zelfgeleide wandeling. Bekijk de kerk Orsanmichele, House of Dante en meer met je smartphone als gids. U ontvangt de downloadinstructies na het boeken van de tour. Bezoek na het downloaden van de app het Bargello-museum, de kerk van Santa Croce, huizen op het gelijknamige plein en een marmeren monument van de dichter. Verken het netwerk van stenen huizen en smalle straatjes van de stad terwijl je hoort over de middeleeuwse stad waar Dante Alighieri woonde. De route gaat verder naar het Florence Duomo Complex en de beroemde Santa Maria Novella. Je hoort over alle plaatsen die toebehoorden aan Dante en zijn politieke en religieuze geschiedenis. Wandel door de pittoreske straatjes en ontdek Florence tijdens deze leuke tour.

Florence: Bargello Museum Tour

8. Florence: Bargello Museum Tour

De gids begint met een beetje geschiedenis over het Bargello-museum, dat vroeger het hoofdkwartier was van de Capitano Del Popolo en later van de Podesta (de heer van de stad). Ze zullen je vertellen hoe het paleis de residentie werd van het hoofd van de politie en hoe het later als gevangenis werd gebruikt. De gids begeleidt je door het museum zodat je kunt genieten van de zeer belangrijke kunstwerken die in Bargello worden bewaard. De kamers op de begane grond tonen de Toscaanse werken uit de 16e eeuw. Je gids zal zich met name concentreren op vier meesterwerken van Michelangelo. Samen met de lokale en deskundige gids ontdek je dan werken van Bartolomeo Ammannati, Benvenuto Cellini, Giambologna en vele andere schatten. U zult kostbaar ivoor en brons ontdekken, waaronder verschillende Romeinse en Byzantijnse voorbeelden. Daarna dompel je jezelf onder in de vroege Renaissance, terwijl je gids de meesterwerken van Donatello en Verrocchio zal uitleggen. Later begeleidt de gids je naar de tweede verdieping, die uitsluitend is gewijd aan het geglazuurde terracotta van Andrea en Giovanni Della Robbia. De rondleiding duurt ongeveer twee uur - de perfecte hoeveelheid tijd om deze beroemde kunstcollectie te zien, zonder je overweldigd te voelen. Je kunt ook terugkeren naar alles wat je nog een keer wilt zien nadat de tour is afgelopen.

Zelfgeleide audiotour door Florence

9. Zelfgeleide audiotour door Florence

Ontdek de bakermat van de Renaissance in je eigen tempo met behulp van onze APP of je mp3-speler om je door het historische stadscentrum van Florence te leiden met een audiogids. Word verliefd op prachtige monumenten terwijl je door de geplaveide straten wordt geleid en ontsnap aan de beperkte dienstregelingen van rondleidingen. Neem een pauze om te genieten van een gelato of koffie wanneer je maar wilt! Leer de geschiedenis van hoogtepunten zoals het Museo Nazionale di San Marco, Bargello (Palazzo del Popolo), Piazza della Signoria en Ponte Vecchio. Bewonder de producten die te zien zijn in de Mercato Centrale en breng een optioneel bezoek aan de indrukwekkende Basilica di Santa Croce. Bekijk de huizen van prachtige kunst, waaronder Michelangelo's legendarische standbeeld van David in de Galleria dell 'Accademia, en Botticelli's Geboorte van Venus en Da Vinci's Annunciatie in de Galleria degli Uffizi. Word verliefd op de terracotta tegels en de koepel van de Duomo en de klokkentoren van Giotto.

Florence: Zelf begeleide videorondleiding met de beste experts ter wereld

10. Florence: Zelf begeleide videorondleiding met de beste experts ter wereld

Ga op een fascinerende reis door Florence en Toscane met de meeslepende videoverhalen van AppyGuide. In samenwerking met 's werelds meest gevierde experts op het gebied van kunst en geschiedenis presenteren we meer dan 70 diepgaande gidsen die een licht werpen op zowel iconische als verborgen juweeltjes van deze betoverende regio. Van bekende monumenten tot geheime hoekjes, van bruisende pleinen tot serene wijngaarden, de schatten van Toscane, inclusief de pracht en praal van Florence, wachten op je. De inhoud wordt regelmatig ververst, dus er lonkt een schat aan verhalen. Pak je koptelefoon, neem je nieuwsgierigheid mee en laat AppyGuide de kostbaarste geheimen van Toscane onthullen! Voor een naadloze streamingervaring is een stabiele 5G- of LTE-internetverbinding vereist, aangezien 2G- en 3G-snelheden niet voldoende zijn voor het leveren van onze content.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Florence

Florence

Veelgestelde vragen over Nationaal Museum Bargello-Voor het hele gezin

Welke andere activiteiten dan Nationaal Museum Bargello-Voor het hele gezin zijn de moeite waard in Florence?

Wat zijn de beste Nationaal Museum Bargello Voor het hele gezin?

Andere activiteiten in Nationaal Museum Bargello

Wil je alle activiteiten in Nationaal Museum Bargello bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.