National Museum of Natural History

National Museum of Natural History
39 activiteiten gevonden
Sorteren op:

National Museum of Natural History: topattracties in de buurt

National Museum of Natural History: tours en activiteiten die je niet wilt missen

DC: Hop-on-hop-off-bustour per open bus

DC: Hop-on-hop-off-bustour per open bus

Big Bus is de officiële bustour van het Cherry Blossom Festival. Niemand brengt je dichter bij de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad van het land. Verken de grootsheid van de hoofdstad van het land in stijl met Big Bus Hop-on-hop-off-bustours. Met een onderhoudend en boeiend audiocommentaar kun je achterover leunen en ontspannen in een open dubbeldekker sightseeingbus terwijl je door de rijke geschiedenis en het dagelijkse leven van Washington DC reist. Dompel jezelf onder in de meest iconische en historische monumenten, monumenten en musea van de stad. Stap bij elke halte uit om op je gemak de stad te verkennen. Haal het meeste uit je dag met de flexibiliteit om je eigen route te plannen. Kies voor een volledige rondrit om de stad te zien of stap uit en ga op de foto met Abraham Lincoln bij het Lincoln Memorial. Kijk uit over de Reflecting Pool bij het Washington Monument, net zoals Martin Luther King Jr. deed toen hij zijn "I Have a Dream" toespraak hield vanaf die plek. Omdat er gedurende de dag regelmatig bussen arriveren, heb je de vrijheid om in je eigen tempo op ontdekkingstocht te gaan. Ervaar alles wat Washington DC te bieden heeft, van het Witte Huis tot het US Capitol Building en Capitol Hill tot de Korean en WWII War Memorials, Arlington National Cemetery en de MLK en FDR monumenten langs het prachtige Tidal Basin. Big Bus is de officiële touroperator van de National Mall, waardoor je de dichtstbijzijnde toegang hebt tot wereldberoemde, gratis musea zoals het National Air and Space Museum, Smithsonian Museum of Natural History, African-American History Museum, The Holocaust Memorial, National American-Indian History, National Portrait Gallery en nog veel meer. Maak je DC ervaring compleet met het 3-Daagse ticket en geniet van een schilderachtige Monuments Watertaxi cruise over de Potomac River tussen The Wharf en Georgetown. Bewonder adembenemende uitzichten op iconische monumenten, waaronder het Jefferson Memorial, het Lincoln Memorial en het Washington Monument, vanuit het comfort van een boot met klimaatbeheersing. Verken de historische koloniale buurt van Georgetown, met zijn geplaveide straten, charmante winkels en unieke restaurants. Of neem de watertaxi naar de Wharf voor trendy restaurants, boetiekjes, concertpodia en uitzicht op de rivier, plus gemakkelijke toegang tot het centrum van DC en de National Mall. Het ticket is geldig voor een enkele reis in beide richtingen.

New York: Dagvullende tour door Washington DC Hoogtepunten van de stad

New York: Dagvullende tour door Washington DC Hoogtepunten van de stad

Verken het politieke centrum van de Verenigde Staten tijdens deze dagtrip van New York naar Washington, D.C. Ga mee met je gids en leer meer over de Amerikaanse hoofdstad en ontdek opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het Witte Huis, de Mall, Arlington National Cemetery en het graf van John F. Kennedy. Vertrek vanuit het centrum van New York en rijd zuidwaarts naar Washington DC in comfortabele bussen of minibusjes met airconditioning. Rijd door de staten New Jersey, Delaware en Maryland voordat je aankomt in de hoofdstad van het land. Bezoek de Arlington National Cemetery en sta stil bij het graf van John F. Kennedy. Ga verder naar Capitol Hill en bewonder het uitzicht op het Capitool, de Senaat en het Witte Huis. Leer meer over deze iconische gebouwen en hun belangrijke functies in de Amerikaanse regering. Verken het Smithsonian National Museum of Natural History. Sta dan even stil bij het Lincoln Memorial en de Korean en Vietnam War Memorials. Aan het eind van de middag kun je een bustour maken door andere delen van de stad voordat je terugkeert naar New York.

Washington DC: monumenten bij maanlicht, trolleytour avond

Washington DC: monumenten bij maanlicht, trolleytour avond

Bekijk de populairste monumenten van de Amerikaanse hoofdstad 's avonds verlicht tijdens een begeleide trolleytour. De route volgt straten die door presidenten zijn bereden en maakt drie stops, zodat je uit de bus kunt stappen om de gedenktekens op eigen gelegenheid te verkennen en foto's te maken. Geniet van onderhoudend commentaar van een professionele gids die je zal vermaken met verhalen over het kleurrijke verleden van het Capitool. De drie haltes tijdens de tour zijn: 1. The Martin Luther King Memorial & the Franklin Delano Roosevelt Memorial 2. The Iwo Jima Memorial (ook wel bekend als het US Marine Corps War Memorial) 3. The Lincoln Memorial, het Vietnam Veterans Memorial, en het Korean War Veterans Memorial Naast haltes bij de belangrijkste gedenkplekken heb je ook een spectaculair uitzicht op het Washington Memorial, het Witte Huis, de National Mall, de gebouwen van het Capitool, het Jefferson Memorial, de Smithsonian Musea en het kasteel, de gebouwen van de FBI en het Ministerie van Justitie, en het monument voor de Tweede Wereldoorlog.

Washington, DC: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley City Tour

Washington, DC: Old Town Hop-On Hop-Off Trolley City Tour

De Old Town Trolley, door Washingtonian Magazine uitgeroepen tot 'Washington's Best Tour' en door Forbes tot een van de 10 beste hop on, hop off-bustours ter wereld, is de meest uitgebreide tour door de hoofdstad van de VS. Ontspan terwijl de deskundige gidsen je helpen om de schoonheid en grootsheid van Washington D.C. te ontdekken. De populaire tour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van Washington, zoals het Lincoln Memorial, het Witte Huis, de musea van het Smithsonian Institution en het Vietnam Veteran's Memorial. Deskundige gidsen delen kleurrijke anekdotes, humoristische verhalen en goed onderzochte historische informatie. Geef je tour een upgrade met een trolleytour door Arlington National Cemetery, een permanent eerbetoon aan degenen die hun leven hebben gewijd aan het verdedigen van de natie. Je wordt meegenomen naar een aantal van de meest opmerkelijke graven en gedenktekens. De D.C. City Tour Trolley heeft de volgende haltes: 1. E. St. 1001, NW: Washington Welcome Center/Ford's Theatre/Peterson House 2. Pennsylvania Avenue 1401: White House/The White House Visitor Center/WWI Memorial 3. Constitution Avenue 701, NW: National Archives (Oost/west-galerij van de NGA, Marine Memorial) 4. New Jersey Avenue 400, NW: Japanese American Memorial/Hyatt Regency 5. Massachusetts Avenue 50, NE: Union Station en het Smithsonian Postal Museum 6. 1st St. NE: US Capitol (botanische tuinen, hooggerechtshof en Library of Congress) 7. Independence Avenue 600, SW: Air/Space Museum, Museum of the American Indian/Eisenhower Memorial 8. Maine Avenue, bij 9th St. SW: The Wharf. 9. L'Enfant Plaza 700, SW: International Spy Museum 10. Independence Avenue 1398, SW: Washington Monument, Smithsonian Museums and Castle, Holocaust Memorial Museum 11. Basin Dr 16E, SW: Jefferson Memorial/George Mason Memorial 12. Independence Avenue 1964, SW: Franklin D. Roosevelt Memorial/Martin Luther King Jr. Memorial. 13. Lincoln Memorial Cir. 2, NW: Lincoln Memorial/Vietnam Veterans Memorial/Korean War Veterans Memorial/World War II Memorial 14. Constitution Ave 1400, NW: National Museum of American History/National Museum of African American History & Culture/National Museum of Natural History 15. F St. 800, NW: National Portrait Gallery/American Art Museum De Arlington Cemetery Trolley heeft de volgende haltes: • Arlington National Cemetery • Het graf van president John F. Kennedy • US Coast Guard Memorial • John J. Pershing • Het graf van de Onbekende Soldaat • Arlington House • US Marine Corps War Memorial Iwo Jima • Arlington Niche Wall Columbarium Courts

Washington DC: Rondleiding door de National Mall met een elektrisch voertuig

Washington DC: Rondleiding door de National Mall met een elektrisch voertuig

Nadat je aan boord bent geklommen van een comfortabele elektrische kar, ga je op weg naar het Smithsonian complex. Bewonder de omvang van het grootste museum- en onderzoekscomplex ter wereld. Ontdek vervolgens drie van de bekendste standbeelden in Washington DC, die van Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en George Washington, waarschijnlijk de drie meest geliefde presidenten van de VS. Neem vanaf hier een moment om stil te staan bij degenen die hun leven verloren in de strijd als je verschillende oorlogsmonumenten bezoekt. Werp een blik op de gedenkplaatsen voor de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog, veteranen uit de Koreaanse Oorlog en veteranen uit de Vietnamoorlog. Houd vervolgens je camera gereed voor een van de meest herkenbare monumenten ter wereld, het Witte Huis, het huis van de Amerikaanse president. Tot slot kun je je ogen de kost geven op Capitol Hill, de thuisbasis van het Amerikaanse Congres.

Washington DC: National Mall Nacht bustour

Washington DC: National Mall Nacht bustour

Bewonder de sfeervolle bezienswaardigheden van de hoofdstad vanuit een bus met open of glazen dak terwijl de zon ondergaat in Washington, DC. Maak een uitstapje naar de schemerzone met betoverende uitzichten op de hoogtepunten van de stad in de schemering. Zie hoe de beroemdste monumenten verlicht worden en een glinsterende gloed over de stad werpen. Begin bij het U.S. Navy Memorial, voordat je door de schemering gaat om uitzicht te krijgen op het Witte Huis, het Korean War Memorial en het Martin Luther King Jr. Memorial. Elk monument heeft 's nachts speciale verlichting, met regelmatig de mogelijkheid om uit te stappen en het spectaculaire beeldhouwwerk van dichtbij te bekijken, samen met talloze fotomomenten. Bewonder de volledig glinsterende skyline aan het begin- en eindpunt van je tour, die ook uitzicht biedt op het fonkelende Tidal Basin en het Thomas Jefferson Memorial. Nachttours worden niet veel magischer dan dit, en passen perfect bij een dagtour de volgende dag.

Washington DC: zie de City Segway Tour

Washington DC: zie de City Segway Tour

Kom 30 minuten voor aanvang van de tour aan voor instructie over het rijden op een Segway en ga vervolgens op een spannende begeleide Segway-tour door Washington DC en de belangrijkste bezienswaardigheden. Luister terwijl je gids fascinerende verhalen vertelt over deze iconische locaties, verteld via een geavanceerd radiosysteem. Laat u voor vertrek trainen en monteer uw uitrusting. Bekijk een korte video en presentatie en ontvang vervolgens een-op-een instructies van het ervaren personeel. Wees niet zenuwachtig! Veel van de bezoekers zijn nieuwe ruiters en de meeste mensen hebben het binnen een paar minuten onder de knie. Zodra iedereen zich op zijn gemak voelt, doe je een snelle soundcheck en ga je aan de slag! De eerste halte is het Witte Huis, aan de overkant van uw startpunt! Ga vanaf daar verder met het verkennen van zoveel mogelijk van de volgende sites: Lafayette-plein Amerikaanse schatkist Grondwet tuinen Lincoln-gedenkteken Reflecterende pool Gedenkteken voor Vietnamveteranen Koreaans oorlogsmonument DC-oorlogsmonument Getijdenbekken WO II gedenkteken Washington Monument Smithsoniaanse musea Nationale Galerij van Kunst Capitool van de VS Nationaal Archief Monument van de Amerikaanse marine FBI-gebouw Vrijheidsplein en meer!

Vanuit NYC: Rondreis van 2 dagen door Philadelphia en Washington DC

Vanuit NYC: Rondreis van 2 dagen door Philadelphia en Washington DC

Dag 1: NEW YORK – PHILADELPHIA – WASHINGTON DC Vertrek vanuit New York via New Jersey en Pennsylvania en naar de stad van broederliefde Philadelphia. Aangekomen in het historische gedeelte van Philadelphia, bezoek de beroemde Liberty Bell, een van de symbolen van vrijheid in Amerika, het Constitution Square en Congress Hall. Wandel door Elfreth's steegje, de oudste continu bewoonde straat in Amerika. Ga verder op een panoramische tour door Philadelphia met het financiële district, Benjamin Franklin Parkway, Historic Philadelphia en meer. Verlaat Philadelphia en zie de beroemde "Rocky Steps" en ga dan verder naar het oosten naar Lancaster County, de thuisbasis van de Amish-bevolking. Geniet van een authentieke rit met een Amish Buggy door het boerenland van de Amish. Leer hoe de Amish-cultuur eeuwen overleefde zonder de voordelen van technologie, tot op de dag van vandaag overleven hun steden zonder de centrale stroom- en rioleringssystemen, die de moderne beschaving als vanzelfsprekend beschouwt. Leer hoe de Amish zich hebben aangepast en technologie hebben geïntegreerd om boerderijen te creëren die zelfvoorzienend zijn en gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen. Bezoek na de rit de markt waar je kunt winkelen voor handgemaakte kunstnijverheid en producten. In de late namiddag vertrek je naar het oosten voor een avond aankomst in Washington DC. Dag 2: WASHINGTON DC – NEW YORK Begin de dag met een bezoek aan het Thomas Jefferson Memorial, bij het Tidal Basin, omringd door beroemde Japanse kersenbloesembomen. Bezoek de Arlington National Cemetery, de wisseling van de wacht en het familiegraf van Kennedy. De volgende stop is Capitol Hill. Bekijk het Amerikaanse Capitool en het Witte Huis om de kern van de Amerikaanse regering te begrijpen. Ga verder naar het Smithsonian National Museum of Natural History (terwijl het Air and Space Museum wegens renovatiewerkzaamheden gesloten is) voordat je de Lincoln, Korea en Vietnam Memorials bezoekt. In de late namiddag vertrek je naar het noorden voor een avond aankomst in New York.

Washington DC: Zelf begeleide wandeltocht langs monumenten

Washington DC: Zelf begeleide wandeltocht langs monumenten

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke gids, audiogids en kaart in één. Opmerking: Deze 2+ mijl lange rondleiding beslaat de essentie van Washington DC in 1-2 uur. Bezoek de meest iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad van Amerika tijdens deze flexibele zelf rondleiding met gids. Bekijk het Witte Huis, het Lincoln Memorial, het Capitoolgebouw en nog veel meer en leer de revolutionaire geschiedenis achter het ontstaan van Washington D.C. De meeste haltes van de rondleiding zijn niet alleen ontwikkeld door lokale gidsen, creatieve schrijvers en professionele stemkunstenaars, maar hebben ook geanimeerde video's die je laten zien wat je niet kunt zien, zoals snapshots uit verschillende eeuwen of binnenkamers. Je begint je avontuur naast Pershing Park, recht tegenover het zuidelijke grasveld van het Witte Huis. Van daaruit ga je naar het Witte Huis zelf, waar je de zetel van de Amerikaanse macht kunt bewonderen en een aantal fascinerende weetjes over de bouw ervan kunt leren. Ga vanaf hier in zuidelijke richting naar de Constitution Gardens en vang onderweg wat inzicht op in de gecompliceerde geschiedenis van D.C.. Door de tuinen vind je wat ooit het meest controversiële monument van de stad was: Het Vietnam Veteranen Memorial. Ga vervolgens naar het Lincoln Memorial, een van de meest iconische monumenten in D.C. Het Korean War Veterans Memorial is de volgende, waar je hoort over de beladen politieke strijd die het Witte Huis teisterde tijdens dit bloedige conflict. Als je verder naar het oosten gaat, krijg je uitleg over de nasleep van de Oorlog van 1812 en hoe D.C. uitgroeide tot wat het nu is. Het volgende monument waar je aankomt is het Martin Luther King, Jr. Memorial, ter ere van de meest gerespecteerde burgerrechtenleider van het land. Steek daarna de Kutz Bridge over en leer waarom de Potomac River zo belangrijk is voor de geschiedenis van deze stad. Vanaf deze brug kun je ook het indrukwekkende Thomas Jefferson Memorial zien. Later bereik je de National Mall, die je zeker vaak genoeg op tv hebt gezien. Bekijk het Washington Monument van dichtbij en leer de geschiedenis van George Washingtons band met deze belangrijke stad. Als je van musea houdt, is het volgende deel van de tour echt iets voor jou. Je komt langs het National Museum of African American History and Culture, het Smithsonian National Museum of American History, het Smithsonian National Museum of Natural History en de National Gallery of Art. Op het laatste deel van de tour bezoek je drie van de belangrijkste gebouwen van de stad: De Library of Congress, het Capitoolgebouw en het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. De tour eindigt te midden van deze drie ontzagwekkende bouwwerken.

Washington DC: Dagvullende tour langs monumenten in Washington DC

Washington DC: Dagvullende tour langs monumenten in Washington DC

Stap aan boord van een klimaatgestuurde bus die je rond Washington D.C. brengt. — perfect voor mensen die voor het eerst op bezoek zijn of voor degenen die het meeste uit hun dag willen halen. Gedurende de hele tour zal uw gids u informeren over hoe het leven in D.C. er nu uitziet en in zijn opwindende historische verleden. Geniet van fotostops bij het Capitool en het Witte Huis. Verken het World War II Memorial, het Franklin D. Roosevelt Memorial, het Martin Luther King, Jr. Memorial, het Lincoln Memorial, het Vietnam War Memorial en meer. Bekijk vanuit de bus of boot de National Archives, de National Mall, tal van Smithsonian Museums, het Jefferson Memorial, het Pentagon , het Kennedy Center en nog veel meer. Breek uw dag door met een lunchstop in het DC Wharf of Georgetown in de koudere maanden, of de Potomac River Cruise in de warmere maanden.

De topbezienswaardigheden in Washington, D.C.

Activiteiten in National Museum of Natural History

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in National Museum of Natural History

Wil je alle activiteiten in National Museum of Natural History bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over National Museum of Natural History

Gemiddelde beoordeling

4.6
(3.463 beoordelingen)

We vonden de gids erg leuk, super attent, verdeeld over 3 groepen met verschillende talen, in een poging iedereen dezelfde aandacht te geven. Wat de rondleiding betreft, we vonden de route erg leuk, we denken alleen dat de tijd voor de musea erg kort zal zijn. Ik denk dat ik deze halte zou inruilen voor een wandeling over de hoofdstraat en een betere stop voor de lunch.

Interessant programma met veel attracties. Had er echter één uit het museum kunnen verwijderen. Zeer tijdsgebonden schema. Het was beter geweest om in je op te nemen en na te denken over wat je hebt meegemaakt. Fantastische gids en chauffeur van Delaware rondreis Washington.

Super mooie, indrukwekkende leuke dag gehad. Onze gids had veel leuke weetjes over Washington en de presidenten. Leuk om op een andere manier dan op een fiets een tour te doen.

Een geweldige gids die houdt van wat hij doet en op elk moment bewijst dat hij gepassioneerd is. Hadrian is gewoon perfect in zijn rol en Washington is ongelooflijk.

Akkoord ! Geweldige gids, geweldige chauffeur! Het weer zat mee met de wedstrijd! Alleen de VAN was niet supercomfortabel; niet veel ruimte voor benen!