National September 11 Memorial & Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat is er te zien bij het 9/11 Memorial?

Bij het 9/11 Memorial kun je leren over de gruwelijke gebeurtenissen van 11 september 2001, en stilstaan bij wat 9/11 betekent voor jou. Welke onderdelen zijn niet te missen?

 • Twin Pools

  1. Twin Pools

  Twee waterbassins nemen de plek in van de voormalige Twin Towers, en worden gevoed door de grootste kunstwaterval in Amerika. Op de muren van de bassins staan de namen van de slachtoffers.

 • Facing Crisis: America Under Attack

  2. Facing Crisis: America Under Attack

  Deze film van ongeveer een kwartier wordt dagelijks elk half uur vertoond. De film onderzoekt de gebeurtenissen van 9/11 door middel van interviews met prominente personen, zoals George W. Bush.

 • Survivor Tree

  3. Survivor Tree

  Deze boom overleefde - wonder boven wonder - het instorten van de torens. Na een grondig herstel is de boom nu een symbool van hergeboorte, en de zaadjes worden jaarlijks gedoneerd aan gemeenten in nood.

 • Foundation Hall

  4. Foundation Hall

  In deze enorme zaal staat een van de oorspronkelijke muren uit het World Trade Center, samen met de 10 meter hoge Last Column.

 • Ground Zero Museum in New York

  5. Ground Zero Museum in New York

  In dit museum zie je voorwerpen van slachtoffers en reddingswerkers en hoor je geluidsfragmenten van 11 september.

Plan je bezoek

 • Wanneer gaan?

  De openluchtdelen zijn het best te bezoeken als de stad niet onder sneeuw is bedolven. In de zomer zijn er de meeste toeristen in New York, dus zal het ook bij het 9/11 Memorail erg druk zijn.

 • Wat is het gepaste gedrag?

  Wees zo stil en respectvol mogelijk. Er zijn bezoekers - waarvan sommigen slachtoffers kenden - die het Memorial als plaats gebruiken om in stilte te herdenken.

 • Kun je kinderen meenemen?

  De tentoonstellingen zijn wellicht niet geschikt voor kinderen onder 10, vooral als ze de neiging hebben om herrie te maken.

 • Is er een toegangsprocedure?

  Iedereen ondergaat een verplichte veiligheidscontrole bij binnenkomst. Alleen tassen kleiner dan 20 x 43 x 48 zijn toegestaan, voor grotere tassen is er een garderobe.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Dagelijks open van 9:00 tot 20:00
  Vakantie-uren kan variëren
 • Toegangsprijzen
  Het Memorial is gratis, maar voor het museum moet je tickets kopen.
 • Heb ik een gids nodig?
  Een gids is zeker aan te raden. Check onze populairste tours.
 • Hoe kom ik er?
  Het museum ligt in lower Manhattan, wat makkelijk met de metro te bereiken is vanaf de meeste locaties.
 • Extra tips

  • Niet aan te raden voor kinderen onder de 10.

  • Het is zeer belangrijk om respectvol te zijn tijdens je bezoek.

Sitemap National September 11 Memorial & Museum

Wil je alle activiteiten in National September 11 Memorial & Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over National September 11 Memorial & Museum

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 18.387 beoordelingen

Met de Explorer pass de Top of the Rocks bezocht. We liepen er bij toeval langs en de rij was niet heel lang (30 mtr ongeveer), dus besloten we aan te sluiten. We hadden van te voren geen tijdslot geboekt, maar toen we 5 min. in de rij stonden, kwam een man van TOTR langs die vroeg of er mensen met vouchers waren. Wij gaven dit aan en werden uit de rij gehaald en konden meteen mee naar binnen (skip the line dus). Super goed geregeld! Het uitzicht eenmaal bovenop was fenomenaal! We waren er rond zes uur ‘s avonds (in november, dus donker). Uitzicht op het Empire State Building (en de rest!) was prachtig. Dikke aanrader dus om TOTR mee te nemen zodra je NY bezoekt!

Excelente opción para realizar actividades, el precio vale la pena ya que si lo compras individual es más caro. Yo lo compre por 3 días pero ejemplo el hop on and off solo lo incluía un día y para un día extra pague $20 Dlls. Pero me encantó que incluía todos los lugares que quería visitar.

Gewoon een aanrader. Heeft overal probleemloos gewerkt en scheelt veel geld in vergelijking met de stukprijs. De pas was gekocht voor vier dagen en dit keer was precies het juiste moment om veel bezienswaardigheden te bezoeken.

Ik had geen problemen met de pas. Het was show/reserve-and-go-ervaring, en het stelde ons in staat om de meeste attracties te doen, inclusief andere die we hadden gepland. Ik heb er een goede reis mee gemaakt.

Boek nooit meer via deze app! Dat was niet mijn eerste boeking, maar het was zeker de laatste op deze app! alleen problemen,