Datums kiezen

Nationale Galerie van IJsland

Nationale Galerie van IJsland

Nationale Galerie van IJsland: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

1. Reykjavik: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Reykjavik, een moderne, trendy en toekomstgerichte stad die tegelijkertijd geworteld is in de natuur, biedt het beste van twee werelden en is een magische plek om te bezoeken. Je ticket voor 24 of 48 uur geeft je toegang tot de stad tijdens een hop-on-hop-off-tour met meertalig commentaar aan boord. De berg Esja houdt de wacht over deze meest noordelijke hoofdstad en op een zonnige dag verschijnt de mystieke Snaefellsjokull gletsjer kristalachtig en babyblauw aan de westelijke horizon. Bekijk bezienswaardigheden zoals de haven van Reykjavik, het stadhuis, de Nationale Galerie van IJsland, de Parelhallengrimskerk en de Laugardalur thermale baden en spa. Tour Stops: 1- Harpa concertzaal en conferentiecentrum 2- De Oude Haven 3 - Scheepvaartmuseum Reykjavik 4 - Walvissen van IJsland 5 - Nationaal Museum 6 - Laekjargata 7 - Winkelstraat Laugavegur 8 - Reykjavik Kunstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bus terminal 11 - Perlan 12 - Winkelcentrum Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur Vallei 15 - Skarfabakki Haven (alleen in de zomer) 16 - Huis Hofdi

Reykjavík: City Card

2. Reykjavík: City Card

Verken de meest noordelijke hoofdstad ter wereld in je eigen tempo met een Reykjavik City Card en ontdek tientallen dingen om te zien en te doen. Ervaar de bruisende energie van een kosmopolitische stad, de donderende thermische energie van de grond onder je voeten en de serene sfeer van het omringende landschap. Van avant-garde tot historisch: de galerijen, musea en theaters van Reykjavík ondersteunen een levendige en verfijnde artistieke scene, samen met jaarlijkse festivals, speciale tentoonstellingen en toneelproducties die de culturele kalender het hele jaar door behouden. Profiteer van gratis toegang tot een grote selectie musea en galerieën, toegang tot alle geothermische zwembaden in de stad en gratis, onbeperkt reizen met de bus binnen het hoofdstedelijk gebied. Bovendien geeft de kaart recht op een gratis veerboottocht naar het eiland Viðey, samen met kortingen op diensten, rondleidingen en winkels. De toegang tot musea is gratis voor personen onder de 18 jaar, maar voor kinderen van 6 jaar en ouder geldt een toeslag in de stadsbussen. Er gelden ook toegangsprijzen voor kinderen (vanaf 6 jaar) bij de thermale baden en bij de Animal Zoo en Family Park. Senioren (70 jaar en ouder) betalen geen toegang tot de thermale baden. Daarnaast bieden het Nationaal Museum, het Cultuurhuis en de Nationale Galerie van IJsland senioren (67 jaar en ouder) 50% korting op de toegang.

Reykjavík: hop-on, hop-off-bus en toegangsticket voor het Perlan-museum

3. Reykjavík: hop-on, hop-off-bus en toegangsticket voor het Perlan-museum

Verken de stad Reykjavík in je eigen tempo met de Hop on Hop off-bus. Met het beste van twee werelden; Reykjavík is een moderne, trendy en toekomstgerichte stad en ligt tegelijkertijd dicht bij de ongerepte natuur. Het is echt een magische plek om te aanschouwen. In het Perlan Museum hebben kunstenaars en technologen hun krachten gebundeld om een werkelijk opmerkelijke tentoonstelling te creëren. Bezoekers zullen de kracht van vulkanen en aardbevingen voelen. Inbegrepen is ook een kaartje voor de noorderlichtexpeditie en de ijsgrot. Het toegangsbewijs voor Perlan is geldig op de dag die je kiest om te boeken.

Hoogtepunten van Reykjavik Zelfgeleide speurtocht en stadstour

4. Hoogtepunten van Reykjavik Zelfgeleide speurtocht en stadstour

Leer Reykjavik in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die je op je telefoon speelt. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Om aan de slag te gaan, download je gewoon de tour-app op je telefoon en begin je Reykjavik in je eigen tempo te verkennen (downloadinstructies ontvangen via e-mail na boeking). Geniet van de vrijheid en flexibiliteit om je tour te beginnen waar je maar wilt. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Gebruik de app en geïntegreerde kaarten om je weg te vinden naar 10 attracties in de stad. Los tijdens je verkenning een locatiegebaseerd raadsel op bij elke attractie en ontgrendel de volgende locatie die je moet bezoeken. Werk als een team of voeg wat extra plezier toe door in groepen te voltooien. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en probleemoplossende vaardigheden om je een weg te banen door de stad. Onderweg kunt u ervoor kiezen om op elk gewenst moment te stoppen voor een kopje koffie, lunch of een pauze te nemen. Begin je rondleiding bij het imposante beeld 'Solfar'! Kom meer te weten over Harpa, een attractie met veel bezoekers per jaar. Kom meer te weten over Ingólfur Arnarson, de stichter van Reykjavík, bij het prachtige monument ter ere van hem, en bewonder het Cultuurhuis, een van de mooiste gebouwen van Reykjavík. De kathedraal van Reykjavík zal je sprakeloos maken met zijn serene schoonheid. Bezoek het Parliament House met zijn elegante uitstraling. Dan wacht het stadhuis van Reykjavík op je, vergeet niet om foto's te maken, het is een prachtig modern gebouw met een ongelooflijke 3D-kaart van IJsland! De ongeëvenaarde National Gallery zal je volgende stap zijn, met zijn unieke exposities. Smile at Rainbow Street, gemaakt om diversiteit te omarmen. De kers op de taart van deze unieke tour is Hallgrímskirkja, het ultieme symbool van heel Reykjavík!!!

Reykjavik: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

5. Reykjavik: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je rondleiding bij het imposante beeldhouwwerk 'Solfar'! Leer meer over Harpa, een attractie die elk jaar veel bezoekers trekt. Leer meer over Ingólfur Arnarson, de stichter van Reykjavík, bij het prachtige monument ter ere van hem, en bewonder het Cultuurhuis, een van de mooiste gebouwen van Reykjavík. De kathedraal van Reykjavík zal u sprakeloos achterlaten met zijn serene schoonheid. Bezoek Parliament House met zijn elegante uitstraling. Dan wacht het stadhuis van Reykjavík op je, vergeet niet om foto's te maken, het is een prachtig modern gebouw met een ongelooflijke 3D-kaart van IJsland! De ongeëvenaarde National Gallery zal je volgende stap zijn, met zijn unieke tentoonstellingen. Glimlach naar Rainbow Street, gemaakt om diversiteit te omarmen. De kers op de taart van deze unieke tour zal Hallgrímskirkja zijn, het ultieme symbool van heel Reykjavík !!!

Reykjavík: stadsverkenningsspel en rondleiding

6. Reykjavík: stadsverkenningsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Reykjavik. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je rondleiding bij het imposante beeld 'Solfar'! Kom meer te weten over Harpa, een attractie met veel bezoekers per jaar. Kom meer te weten over Ingólfur Arnarson, de stichter van Reykjavík, bij het prachtige monument ter ere van hem, en bewonder het Cultuurhuis, een van de mooiste gebouwen van Reykjavík. De kathedraal van Reykjavík zal je sprakeloos maken met zijn serene schoonheid. Bezoek het Parliament House met zijn elegante uitstraling. Dan wacht het stadhuis van Reykjavík op je, vergeet niet om foto's te maken, het is een prachtig modern gebouw met een ongelooflijke 3D-kaart van IJsland! De ongeëvenaarde National Gallery zal je volgende stap zijn, met zijn unieke exposities. Smile at Rainbow Street, gemaakt om diversiteit te omarmen. De kers op de taart van deze unieke tour is Hallgrímskirkja, het ultieme symbool van heel Reykjavík!!!

6 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nationale Galerie van IJsland: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Nationale Galerie van IJsland

Wil je alle activiteiten in Nationale Galerie van IJsland bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationale Galerie van IJsland

Gemiddelde beoordeling

4.0
(571 beoordelingen)

De stadskaart is geweldig, mijn hotel lag aan de rand van Reykjavik en mijn vrienden in het centrum, dus ik heb hier veel gebruik van gemaakt en bespaarde op individuele buskosten, we bezochten veel musea tussen de excursies door. En gebruikte het om te besparen op het ophalen van het hotel door gewoon de bus te nemen naar de algemene ophaalservice. De buschauffeurs waren helemaal niet erg informatief. De haltes zijn moeilijk onder de knie te krijgen. Gebruik de Klapp bus-app, deze is perfect en nauwkeurig voor de planning. Over het algemeen is iedereen vriendelijk en heb ik een paar keer medepassagiers gehad die mij hielpen. Tip: houd vol en ga zitten, alle coureurs gaan snel en breken hard!

Het was gemakkelijk te verkrijgen omdat de verzamelpunten populaire musea zijn die dicht bij het centrum liggen. Ik kreeg de 24-uurskaart, maar die kon ik tot de volgende dag gebruiken, aangezien ik hem op een later tijdstip kreeg. Ik zou het aanraden voor mensen die een paar dagen blijven. Het dekt al het transport, musea en zwembaden als je ooit wilt ontspannen.

een van de musea was niet open en had de openingstijden op Google niet bijgewerkt. Over het algemeen ging ik tussen 10 en 5 naar 7 kunstgalerieën en musea, liep ertussendoor en nam de bus terug naar de stad. Ik heb ongeveer 90 aud bespaard door deze kaart te kopen.

We maakten gebruik van bussen en bezochten een aantal musea/galerieën. Zou leuk zijn als er een kaart bij zat om te plannen zonder dat je de telefoon nodig hebt

Door musea te bezoeken kun je tegelijkertijd de stad ontdekken.