Kies data

Nationale Musea van Kenia

Nationale Musea van Kenia: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Nairobi: privérondleiding van 4 uur door de stad

1. Nairobi: privérondleiding van 4 uur door de stad

Als u wilt weten Nairobi en alles wat het te bieden heeft, neem dan een paar uur op een privé-rondleiding door de stad dat onder meer het Spoorwegmuseum, het centrum van de stad en de stad markt. Nairobi City Tour begint met een panoramische tour die de moderne centrum van de stad, het Binnenhof en het Snake Park, het blijft het Spoorwegmuseum waar oude stoomlocomotieven worden tentoongesteld, waaronder die van waaruit hoofdinspecteur John Lyall werd genomen uit door een man-eating leeuw in Tsavo in 1901. Tot slot bezoek je de stad markt waar een breed scala van Afrikaanse curiosa en tropisch fruit en bloemen zijn te koop, met een laatste halte aan de Kenyatta International Conference Centre.

Nairobi Stadsoriëntatie Rondleiding met lunch bij Carnivore

2. Nairobi Stadsoriëntatie Rondleiding met lunch bij Carnivore

Nairobi Kenia's prachtige hoofdstad en op de rit van vandaag, krijg je het beste kennen haar! Reizen in comfort van airconditioning langs Moi Avenue, langs de oude Bouw van het Leger des Heils en op de City Market. Hier vindt u kleurrijke curiosa en lekkere producten te vinden. In de omgeving is de grootste Moskee en de grootste bibliotheek van het land. De Kenya National Archives, gelegen aan de linkerkant van het Hilton, is een goudmijn van culturele kunstvoorwerpen en schilderijen. de laatste rustplaats voor de eerste president van Kenia - In de buurt vindt u het stadhuis en het Justitiepaleis, en ook het Mausoleum tegenkomen. Bezoek het centrum van Kenyatta International Conference en neem de lift naar de top van de draaiende top. Vanaf hier kunt u ontspannen en genieten van een panoramisch uitzicht over de stad. Door nu je bent zeker een beetje lekkere trek te zijn, dus richting Carnivore Restaurant, passeren op weg het Nationaal Museum en Snake Park. Na de lunch gaat u terug worden afgezet bij je hotel.

Nairobi: rondleiding door de stad met toegang tot het Nairobi National Museum

3. Nairobi: rondleiding door de stad met toegang tot het Nairobi National Museum

Je begint je dag met een pick-up van je hotel in Nairobi om 8:30 uur met onze professionele gids / chauffeur en begint de rit naar het Nairobi National Museum. Het Nairobi National Museum is opgericht in 1920 en gevestigd op de huidige locatie in 1929. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van het land, de mensen, cultuur en kunst, dan is dit een plek waar je mee kunt beginnen. Het museum wil het rijke erfgoed van Kenia interpreteren en biedt bezoekers een one-stop om het rijke erfgoed van het land te proeven, zowel voor onderwijs als voor vrije tijd. Het is het hele jaar door op alle 356 dagen geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur. Om 10.30 uur verlaat u het museum en begint de rit naar het stadscentrum waar we een parkeerplaats zullen vinden en de wandeling naar het August Memorial-park beginnen. Het 7 augustus Memorial Park bevindt zich op de plaats van de bomaanslag in 1998 langs Haile Selassie Avenue. Het is opgedragen aan degenen die zijn omgekomen en bevat een mededelingenbord met hun namen. Dit duurt ongeveer een uur. Daarna rijden we naar het Kenyatta International Conference Centre, een internationaal bekende locatie voor conferenties, vergaderingen, tentoonstellingen en speciale evenementen en een van de hoogste gebouwen in Nairobi. U kunt naar het dak gaan en genieten van een prachtig en exclusief uitzicht over de stad. Dit duurt een uur. U wordt later naar een restaurant gebracht waar u kunt genieten van heerlijke Afrikaanse gerechten. (OPTIONEEL). Later wordt u afgezet bij uw hotel.

  • Privétours
  • Dagtochten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Nationale Musea van Kenia

Wil je alle activiteiten in Nationale Musea van Kenia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.