Nationale Tuin van Athene
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Nationale Tuin van Athene

Wil je alle activiteiten in Nationale Tuin van Athene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationale Tuin van Athene

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.006 beoordelingen

Leuke gids, ontspannend tochtje langs de bezienswaardigheden Athene

We genoten van een ontspannend fietstochtje (elektrisch gaat alles makkelijker ) langs de Akropolis, nimfenberg, Syntagma, Evzonen - wissel vd wacht - paleis, park, olympisch stadium maar ook doorheen wijken als toeristisch Plaka, druk Monastiraki, opkomend Psyri met zijn graffiti en nog veel meer. Erg leuk om met Sap, onze gids wat te kletsen over het wel en wee vd Grleken en het leven in de hoofdstad en ook leuke resto tips kregen we mee. Maw een aanrader als je Athene wil ontdekken op een andere manier (fietsen zijn nog een uitzondering in de stad)

Echt geweldig, prachtige plekken gezien.

Fantastisch als je tien sterren hiervoor zou kunnen geven zouden wij dat zeker doen. Met ons vieren genoten van de tocht prachtige uitzichten en plekken bezocht. Onze gids Errieta was ook zeer goed en wist ook veel te vertellen zonder saai te worden. Je bent echt drie uur bezig en ook de fietsen zijn van een goede kwaliteit. ECHT EEN AANRADER, zeker ook vanwege het sportieve karakter. Als je dit op de eerste of tweede dag doet, krijg je een geweldig beeld van wat leuke en mooie dingen zijn om te doen en waar alles is.

Deze fietstocht door Athene raden wij iedereen aan, je ziet een hoop van de stad en de gids Dimos Kontovounisios wist veel van de stad te vertellen en pittoreske straatjes te vinden. Goede fietsen en nette service, een mede fietser had een lekke band maar binnen no-time een andere fiets, super geregeld De dag erna een hop-on/hop-of ticket genomen maar was eigenlijk niet nodig, het meeste al gezien met de fietstour.

Leuke kennismaking met Athene, in één ochtend!

Doe dit op de eerste dag dat je aankomt! Super aardige gids, je hebt snel door hoe je je weg moet vinden rondom de Akropolis en je krijgt wat achtergronden over verleden èn hedendaags leven van de Grieken. Op de perfecte elektrische fietsen is de verkoelende wind heerlijk en je verplaatsen in het heuvelachtige Athene was nog nooit zo gemakkelijk.

Lekker comfortabel op een goede elektrische fiets door het mooie Athene. Iris leidde ons veilig naar de meest fantastische uitzichten en de mooiste plekjes, waarbij ze interessante achtergrondinformatie gaf.