Datums kiezen

Natural History Museum, Nantes

Natural History Museum, Nantes: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Nantes: zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

1. Nantes: zelfgeleide speurtocht en wandeltocht

Leer Nantes in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat (via een link en inloggegevens ontvangen op boeking), gebruik de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Nante te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin de activiteit wanneer je maar wilt. Neem een pauze voor de lunch of om een museum te bezoeken wanneer je maar wilt. Sla je voortgang op en voltooi de tour op een andere dag. Begin bij het Musée d'Arts de Nantes en bewonder dit historische monument. Ga verder naar de kathedraal van St. Peter en St. Paul van Nantes. Bewonder de gotische architectuur. Ga naar de middeleeuwse wijk en bekijk het prachtige Château des ducs de Bretagne, dat dateert uit de 15e eeuw. Volg de route naar de Église Sainte-Croix en bekijk de glas-in-loodramen. Kom aan bij uw 5e halte om de Basilique Saint-Nicolas de Nantes te zien. Bewonder deze torenhoge basiliek. Loop rond het Koningsplein en bewonder de fontein op dit autovrije plein. Ontdek de Passage Pommeraye, een schilderachtige winkelgalerij uit de jaren 1840. Ga naar de Cr. Cambronne, het natuurhistorisch museum en het gedenkteken voor de afschaffing van de slavernij.

Nantes: stadsverkenningsspel en rondleiding

2. Nantes: stadsverkenningsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een spelplezier tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Nantes. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen, de raadsels zijn altijd moeilijk. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of wat meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin bij het Musée d'Arts de Nantes en bewonder dit historische monument. Ga verder naar de kathedraal van St. Peter en St. Paul van Nantes. Bewonder de gotische architectuur. Ga naar de middeleeuwse wijk en bekijk het prachtige Château des ducs de Bretagne, dat dateert uit de 15e eeuw. Volg de route naar de Église Sainte-Croix en bekijk de glas-in-loodramen. Kom aan bij uw 5e halte om de Basilique Saint-Nicolas de Nantes te zien. Bewonder deze torenhoge basiliek. Loop rond het Koningsplein en bewonder de fontein op dit autovrije plein. Ontdek de Passage Pommeraye, een schilderachtige winkelgalerij gebouwd in de jaren 1840. Ga naar de Cr. Cambronne, het natuurhistorisch museum en het gedenkteken voor de afschaffing van de slavernij.

Nantes: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

3. Nantes: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Verken de stad Nantes tijdens een zelfgeleide wandeling. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals de kathedraal van St. Peter, Église Sainte-Croix en meer. De downloadinstructies ontvang je na het boeken van de tour. Na het downloaden van de app bezoekt u eerst het prachtige Musée d'Arts de Nantes gevolgd door de unieke kathedraal van St. Peter en St. Paul van Nantes. Tijdens de tour leer je over de geschiedenis en feiten van de attracties. Vervolgens bewonder je het Château des ducs de Bretagne en Église Sainte-Croix. Als vijfde halte vind je de Basilique Saint-Nicolas de Nantes. De route gaat verder naar Place Royale, Passage Pommeraye, Cr Cambronne en het Natuurhistorisch Museum. Tenslotte beëindig je de tour bij het Memorial to the Abolition of Slavery. Onderweg kunt u op elk gewenst moment stoppen voor een kopje koffie of een pauze. Slenter door de pittoreske straatjes en ontdek het echte Nantes tijdens deze leuke tour.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Natural History Museum, Nantes: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Natural History Museum, Nantes

Wil je alle activiteiten in Natural History Museum, Nantes bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.