Kies data

Naturhistorisches Museum

Naturhistorisches Museum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Wenen: Fiaker-rit van 30 minuten door de oude stad

1. Wenen: Fiaker-rit van 30 minuten door de oude stad

Begin je Fiaker-rit in de buurt van de wereldberoemde Stephansdom. Vanaf Stephansplatz rijd je naar de Hofburg, de oude regeringszetel onder de Habsburgse monarchie. Vandaag de dag hebben de president en de kanselier van de Republiek Oostenrijk hun kantoren in dit indrukwekkende gebouw. Rijd over de prachtige boulevard genaamd "Ringstrasse" en bekijk het Naturhistorische en Kunsthistorisches Museum. Op het plein tussen de twee gebouwen staat het standbeeld van Maria Theresa, de enige vrouwelijke heerser uit de familie Habsburg. Passeer het Oostenrijkse parlement, dat in Griekse stijl is gebouwd en waarvoor een standbeeld van Pallas Athena staat. Direct na het parlement zie je het stadhuis van Wenen met zijn indrukwekkende plein. De Rathausplatz is erg populair bij de Weners en vele evenementen zoals het filmfestival en de kerstmarkt vinden hier elk jaar plaats. Je eindigt de rit weer terug bij de Stephansdom, waar je ook bent begonnen.

Wenen: elektrische bustour

2. Wenen: elektrische bustour

Geniet van de hoogtepunten van een van Europa's meest magische steden vanuit het comfort van een elektrische bus, terwijl je 30 schilderachtige attracties in je opneemt. Leun achterover en ontspan terwijl je je een weg baant door de oude binnenstad van Wenen en vaar langs bezienswaardigheden zoals het huis waar Mozart zijn eerste concert gaf. Maak een reis terug in de geschiedenis terwijl je je vergaapt aan de schoonheid van de 13e-eeuwse Michaelerkirche en geniet van de schoonheid van het majestueuze Albertina Art Museum. Geniet van de atmosfeer met een rustige snelheid van 10 km per uur en maak in je eigen tempo foto's van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Sitemap Naturhistorisches Museum

Wil je alle activiteiten in Naturhistorisches Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Naturhistorisches Museum

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 170 beoordelingen

We wachtten angstig op onze rit, want we waren geboekt voor 10:20 uur. U hoeft zich geen zorgen te maken, de rit kwam op met een paar minuten over, natuurlijk moeten we de eerste van de dag zijn geweest! De chauffeur sprak goed Engels, wees op oriëntatiepunten en nam graag onze foto's voor ons aan het einde toen we een familiefoto in de kar wilden hebben. We zouden de ervaring aanbevelen, het is een magische manier om delen van Wenen te zien en je als een koning te voelen…

Onze fiakerrit door de straten van de oude stad was magisch! We voelden ons als koningen! Onze chauffeur Herman was zeer professioneel, aardig, vriendelijk en deskundig.

Dit is heel leuk om te doen en een manier om snel wat high lights te zien in de binnen stad.

We hebben met z'n vieren echt genoten van de rit. Bestuurder was echt goed en grappig!

Onvergetelijke ervaring met de beste en fijnste koetsier/gids ter wereld :-)