Naturhistorisches Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Naturhistorisches Museum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Wenen: Fiaker-rit van 30 minuten door de oude stad

    1. Wenen: Fiaker-rit van 30 minuten door de oude stad

    Begin je Fiaker-rit in de buurt van de wereldberoemde Stephansdom. Vanaf Stephansplatz rijd je naar de Hofburg, de oude regeringszetel onder de Habsburgse monarchie. Vandaag de dag hebben de president en de kanselier van de Republiek Oostenrijk hun kantoren in dit indrukwekkende gebouw. Rijd over de prachtige boulevard genaamd "Ringstrasse" en bekijk het Naturhistorische en Kunsthistorisches Museum. Op het plein tussen de twee gebouwen staat het standbeeld van Maria Theresa, de enige vrouwelijke heerser uit de familie Habsburg. Passeer het Oostenrijkse parlement, dat in Griekse stijl is gebouwd en waarvoor een standbeeld van Pallas Athena staat. Direct na het parlement zie je het stadhuis van Wenen met zijn indrukwekkende plein. De Rathausplatz is erg populair bij de Weners en vele evenementen zoals het filmfestival en de kerstmarkt vinden hier elk jaar plaats. Je eindigt de rit weer t...

  • Wenen: elektrische bustour

    2. Wenen: elektrische bustour

    Geniet van de hoogtepunten van een van Europa's meest magische steden vanuit het comfort van een elektrische bus, terwijl je binnen 30 minuten 30 schilderachtige attracties in je opneemt. Leun achterover en ontspan terwijl je je een weg baant door de oude binnenstad van Wenen en vaar langs bezienswaardigheden zoals het huis waar Mozart zijn eerste concert gaf. Maak een reis terug in de geschiedenis terwijl je je vergaapt aan de schoonheid van de 13e-eeuwse Michaelerkirche en geniet van de schoonheid van het majestueuze Albertina Art Museum. Geniet van de atmosfeer met een rustige snelheid van 10 km per uur en maak in je eigen tempo foto's van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Sitemap Naturhistorisches Museum

Wil je alle activiteiten in Naturhistorisches Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Naturhistorisches Museum

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 56 beoordelingen

Een kleine rit met mooie koets door de oude stad langs alle belangrijke punten. Onze koetsier gooide ons niet eens uit bij de opgegeven halte, maar bracht ons terug naar het startpunt bij de Stephansdom. Over het algemeen waren de koetsiers erg aardig en charmant met hun Weense charme. Absoluut een aanrader en absoluut noodzakelijk.

Een onvergetelijk moment, de tour is erg goed en de chauffeur legt heel goed de monumenten van zijn stad uit bovendien aan het einde van de tour vroeg onze gids ons of we een foto van ons in de taxi wilden maken om dit moment te vereeuwigen

afgedrukte voucher werd onmiddellijk zonder problemen geaccepteerd. De bestuurder was erg aardig en meegaand. We waren blij!

De chauffeur was geweldig. Maakte ons aan het lachen en legde ons de gebouwen in de oude stad uit.