Ontdek het beste van
Navarra

Alle activiteiten

17 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Navarra

Arguedas: Sendaviva, Natuurpark van Navarra Toegangsbewijs

Arguedas: Sendaviva, Natuurpark van Navarra Toegangsbewijs

Beleef de opwinding van een bezoek aan het Sendaviva Park, het recreatiepark voor het hele gezin in Navarra. Sendaviva combineert het plezier van een pretpark, een dierentuin en live shows, zoals de roofvogelshow, Het geheim van de Sjamaan, Poppenshows... Tijdens je bezoek zie je 800 dieren van 200 verschillende soorten uit 5 continenten, verspreid over 8 paden waar je heerlijk kunt wandelen. Voel de spanning van attracties voor het hele gezin. Tijdens het zomerseizoen kun je genieten van de waterattracties Rond half september en tot het einde van het seizoen viert Sendaviva zijn bijzondere Hallowwen. Je kunt genieten van een verscheidenheid aan eten dat in het park te koop is. Het park heeft verschillende restaurants. Sendaviva heeft 2 soorten parkeergelegenheid, een algemene parkeerplaats voor haar klanten die helemaal gratis is en een voorkeursparkeerplaats tegen betaling. Dit type ticket geeft toegang tot 1 dag in het park om te genieten van de attracties (behalve zip lines waarvoor moet worden betaald), dierenpaden en shows.

Bardenas Reales: Rondleiding in 4x4 privévoertuig

Bardenas Reales: Rondleiding in 4x4 privévoertuig

Tijdens deze tour door Bardenas Reales kun je de beroemdste en meest emblematische natuurmonumenten bewonderen, zoals: El Rallón, Piskerra of Castildetierra. Je zult genieten van onze uitleg tijdens de verschillende stops die we tijdens het bezoek zullen maken, maar ook van de directe interactie met de omgeving en jezelf verrijken: je loopt door de woestijn, observeert dieren, ontdekt nieuwsgierige mineralen, maakt kennis met de verschillende flora... en nog veel meer! De routes zijn volledig privé en exclusief, elke ervaring is uniek.

Navarra: Rondleiding door Bardenas Reales in Arguedas

Navarra: Rondleiding door Bardenas Reales in Arguedas

Tijdens het bezoek kunt u ravijnen, vlaktes, een steil reliëf en spectaculaire formaties ontdekken die zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld als gevolg van erosie. Dit zijn enkele van de meest opvallende kenmerken van deze Navarraese omgeving. Ontdek spectaculaire maanlandschappen gemaakt door de elementen van de natuur, met de nadruk op de heuvels en ravijnen gevormd door de kracht van water en erosie. Ook de dieren die in de omgeving leven vallen op, zoals kolonies vale gieren en aasgieren, trappen etc. Geniet van een van de belangrijkste formaties is de Castildetierra, embleem en symbool van dit natuurpark. Na twee uur de Bardenas te hebben verkend, keren we terug naar het startpunt waar we deze activiteit zullen beëindigen.

Vanuit Pamplona of Logroño: Dagtrip wijngaarden Rioja met proeverij

Vanuit Pamplona of Logroño: Dagtrip wijngaarden Rioja met proeverij

De naburige regio La Rioja wordt gekenmerkt door een duizendjarige traditie in de productie van wijn, die volgens sommigen teruggaat tot de Romeinse tijd. Het is in ieder geval bekend dat aan het eind van de 19e eeuw Bordeaux-wijnmakers naar het gebied kwamen en de geschikte kenmerken in het terrein en het klimaat ontdekten om een uitgebreide productie te beginnen die de DO Rioja vandaag de dag tot de belangrijkste van het land heeft gemaakt. Maak gebruik van de gelegenheid die deze tour biedt om twee middelgrote wijnmakerijen in het gebied te bezoeken (we proberen altijd weg te blijven van drukke groepen) en leer de geheimen van het wijnmaken. We bezoeken ook het middeleeuwse dorp Laguardia, op de top van een heuvel, om te genieten van een panoramisch uitzicht over de grote vlakte van wijngaarden. Route bij benadering vanaf Pamplona: 9:45 Ophaalservice en vertrek uit Pamplona 11:00 Bezoek aan de eerste wijnmakerij en wijnproeverij 1:00 Bezoek aan de tweede wijnmakerij en wijnproeverij 2:00 Aankomst in Laguardia en lichte maaltijd. 3:30 Vertrek uit Laguardia 4:45 Afzetten in Pamplona

Avondtour Legenden en mysteries van Pamplona

Avondtour Legenden en mysteries van Pamplona

Laat je veroveren door de spooktocht door Pamplona bij nacht Als de nacht valt en de straten leeg zijn, is een avondtour door Pamplona een ervaring van onschatbare waarde. Je kunt de donkerste geheimen van het gebied ontdekken en de meest mysterieuze hoekjes verkennen, door steegjes en pleinen lopen om het ijzingwekkende verleden van deze prachtige stad te ontdekken. Je luistert naar je gids terwijl hij je sinistere gebeurtenissen vertelt en het tragische einde van de personages die ooit door diezelfde straten liepen, van wie de geesten nog steeds verondersteld worden rusteloos rond te dwalen. Je zult de essentie van Pamplona bij nacht inademen Je laat de moderne stad achter je en stapt van het toeristische pad af om terug te keren naar een tijd waarin het leven buiten de stadsmuren verboden was. Door middel van onze verhalen zal je gids je helpen om de stad te ervaren door de ogen van haar oude inwoners. Een wandeltour door Pamplona bij nacht die je terugbrengt naar een ander tijdperk: je volgt een kronkelend pad door de oude straten, paleizen en pleinen en beleeft de verborgen stad op een intieme manier.

Huesca: Raften met het gezin

Huesca: Raften met het gezin

We worden ontvangen op het trefpunt in het hoofdkantoor van "RíoEscuela" (=rivierschool) in Murillo de Gállego in Huesca tussen Baskenland en Catalonië in de Pyreneeën en op 3 uur van Barcelona. In de kleedkamers trekken we ons wetsuit en onze uitrusting aan. De busjes van het raftingbedrijf brengen ons in minder dan 10 minuten naar het beginpunt van de rivier. De gidsen zullen ons veiligheidsinstructies geven en ons leren peddelen. Met alle technische uitrusting aan zullen we oefenen in het prachtige startbad en beginnen we de vitaliteit te voelen die de rivier ons biedt, genietend en plezier makend met de hulp van de gids. Tijdens de afdaling zullen we gedeelde emoties door ons lichaam voelen stromen. De rivier is van gemiddeld niveau (klasse 3) en ervaring is niet nodig. Dit bedrijf heeft in 15 landen cursussen gegeven aan raftinggidsen en we maken deel uit van de GTE-commissie van de International Rafting Federation. We weten wat we doen en we doen het met passie. Ons doel is om er voor de deelnemer een onvergetelijke activiteit van te maken, zowel voor rustige gezinnen als voor de meest avontuurlijke mensen, waarbij we herhalen dat ons motto "Plezier met veiligheid" is. We zullen het spectaculaire landschap bekijken dat het koninkrijk van de Mallos ons biedt met zijn conglomeraatreuzen. We zullen tekenen van otters en bevers zien onder de vlucht van grote roofvogels. We hebben de mogelijkheid om in bad te gaan en we zullen laten zien dat we zonder hulp op het vlot kunnen stappen. We komen aan bij het eindpunt van de rivier waar we nat in de busjes van het bedrijf stappen en in minder dan 5 minuten zijn we in de kleedkamers. Bij de uitgang kunnen we iets drinken op onze grote terrassen met uitzicht op de "Mallos de Riglos" terwijl we terugdenken aan de goede tijden van de raftingafdaling. Voor velen is raften met Río Escuela het beste van hun familievakantie.

Pamplona - Historische privéwandeltour

Pamplona - Historische privéwandeltour

Begin de tour bij het Bull Run Monument. Het hyperrealistische kunstwerk waarop een groep jonge mannen is afgebeeld die wordt achtervolgd door de stieren is gewijd aan de beroemde traditie van Bull Run die elk jaar in juli de hele stad in zijn greep houdt. Het standbeeld van hoge artistieke waarde vangt de wilde energie en opwinding van de gedurfde race in prachtig detail. Wandel vervolgens langs het Navarra Paleis, de zetel van de regering. Een van de twee gevels kijkt uit op het 25 meter hoge Monument van de Fueros, dat symbool staat voor Geschiedenis, Rechtvaardigheid, Autonomie, Vrede en Werk. Dit symbolische monument, met het krachtige en plechtige neoklassieke paleis op de achtergrond, is een van de meest gefotografeerde plekken in de stad. Wandel verder over het Kasteelplein. De grote open ruimte omringd door oude, aantrekkelijke gebouwen is het centrum van het sociale leven van Pamplona en het toneel van belangrijke evenementen. Een interessant feit is dat het Ernest Hemingway's favoriete plek was waar hij zijn beroemde roman 'The Sun Also Rises' baseerde toen hij in 1923 naar deze stad reisde. Een van de hoogtepunten van het plein is het stadhuis, dat een hoek van het plein domineert en opvalt door zijn ingewikkelde klassieke gevel met intrigerende beelden op de top en de ingang. Loop vervolgens langs de Dead Man's Corner, een van de gevaarlijkste delen van het stierenrennen omdat het zo'n scherpe bocht maakt dat alleen ervaren lopers het aankunnen. Hoe eng het ook klinkt, deze hoek zit ook vol met leuke winkeltjes, eettentjes en vibes! Op een steenworp afstand staat de Navarrería Fontein op het gezellige Navarrería plein, de favoriete ontmoetingsplek voor toeristen met een scala aan kleurrijke gebouwen en charmante bars. Vreemd genoeg bestaat er een gevaarlijke traditie om van de fontein te springen, wat wordt afgeraden. Bezoek ook de kathedraal van Pamplona. De imposante kathedraal is een van de meest complete architectonische complexen met drie schepen, verschillende kloostergangen, kapellen, klokkentorens, enz. ontworpen in verschillende stijlen. Bovendien herbergt het centrale schip het mausoleum van Karel III de Edele en zijn vrouw Doña Leonor. Ga verder naar binnen via het Portaal van Frankrijk in het sprookjesachtige doolhof van de oude stadsmuren. Deze intacte poort wordt al sinds de middeleeuwen gebruikt door pelgrims die in Pamplona aankomen op de Camino de Santiago. Voor een perfecte afsluiting ga je naar de Ravelijn der Koningen, waar je vanaf de hoogte van vele uitkijkplatforms een prachtig uitzicht hebt over de indrukwekkende oude muren en de stad.

Pamplona: beste privétour van de stad

Pamplona: beste privétour van de stad

Gedurende het jaar omvat de tour de wandeling langs dezelfde weg als hardlopers tijdens het festival. Je bezoekt het Castillo-plein van de stad, het stadhuis, de verdedigingsmuren van Ciudadella en de historische plaatsen in de oude wijk, zoals de San Saturnino-kerk, de San Lorenzo-kerk, de lokale markt, de plaatsen van Hemingway. Kom het ontdekken en doe mee met de lokale bevolking Krijg een geleid bezoek aan het oude centrum van Pamplona, de verdedigingscitadel, zodat je meer te weten komt over de geschiedenis en tradities

San Sebastian & Baskische kusttour vanuit Pamplona

San Sebastian & Baskische kusttour vanuit Pamplona

La Concha Bay is een van de parels van de Cantabrische Zee die het noorden van Spanje baadt en is gelegen in San Sebastián. Een wandeling langs de iconische reling is een droom voor veel bezoekers, die van de gelegenheid gebruik maken om de oude binnenstad binnen te gaan en zich onder te dompelen in de bakermat van pintxos, miniatuur gastronomische wonderen. Elk restaurant is hier een tempel van gastronomie! Grijp de kans die deze tour je biedt om San Sebastián te bezoeken, pintxos te eten voor de lunch en vervolgens de kleine vissersdorpjes zoals Getaria te leren kennen die de stad omringen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en tradities in elke hoek bloeien.

Vanuit San Sebastian: Stadsrondleiding door Pamplona

Vanuit San Sebastian: Stadsrondleiding door Pamplona

Ga mee met onze gids en geniet van een dag bezoek aan de legendarische stad Pamplona. Pamplona verenigt alle nodige attracties op het gebied van geschiedenis, cultuur en gastronomie om je te verrassen. Bezoek de kathedraal van Pamplona aan de buitenkant, het stadhuisplein, emblematische straten zoals Estafeta , Fuente de la Navarreria, Plaza del Castillo, de stadsmuren, de Citadel van Pamplona en natuurlijk de route van de stierengevechten. Tijdens de tour is er vrije tijd voor de lunch (lunch niet inbegrepen in de prijs). De rondleiding is tweetalig (Engels en Spaans) zodat onze gidsen beide talen tegelijk spreken.

Veelgestelde vragen over Navarra

Wat zijn de topattracties van Navarra?

De topattracties van Navarra zijn:

Bekijk alle topattracties van Navarra

Wat zijn de leukste dingen om te doen met kinderen tijdens een bezoek aan Navarra?

De leukste activiteiten voor het hele gezin zijn:

Bekijk de leukste kindvriendelijke activiteiten van Navarra op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Navarra

Activiteiten in Navarra

Steden in Navarra

Andere activiteiten in Navarra

Wil je alle activiteiten in Navarra bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Navarra

Gemiddelde beoordeling

4.9
(22 beoordelingen)