Navigli

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Navigli

Wil je alle activiteiten in Navigli ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Navigli

Gemiddelde beoordeling

3.3 / 5

gebaseerd op 547 beoordelingen

Geweldige ervaring

Dit is een geweldige ervaring. Ik wou dat het het ophalen van het treinstation op de eerste plek zou hebben vermeld. In plaats daarvan vermeldde het een die dichter bij het centrum lag. Ik vond het geweldig dat de bus bovenaan open was en op geweldige locaties was afgezet voor alle dingen die ik wilde zien. Geweldige prijs ook. Ook zou een kleinigheidje dat het iets gemakkelijker zou hebben gemaakt, zijn als de registers ook in het Engels zouden worden opgeroepen.

Eenmaal gevonden was uitstekend

Maak alsjeblieft niet dezelfde fout die ik heb gemaakt toen ik het kantoor probeerde te vinden met de kaart die ik kreeg toen ik de kaartjes kocht. Ga naar het bezoekerscentrum van Milaan. We keken twee uur en kregen 20 verschillende plaatsen van de lokale bevolking. De volgende keer zal ik om een adres vragen. Tegen de tijd dat we de hop on hop off stop hadden gevonden, konden we het maar voor één dag gebruiken en een tweedaags kaartje kopen.

Ik denk dat deze optie van jou geweldig is. Een bus beschikbaar hebben om de belangrijkste bezienswaardigheden van een stad te bezoeken. En zo vaak u wilt in- en uitstappen.

Dankzij "Corona" was Milaan niet overvol. Dus het hele verblijf was erg ontspannen. De tour was informatief en helemaal niet saai.