Náxos (stad)
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Náxos (stad) Couleur locale & buurttours: Onze meest aanbevolen

 • Naxos: Griekse kookcursus en diner in een dorpshuis

  1. Naxos: Griekse kookcursus en diner in een dorpshuis

  Veel mensen geloven dat je, om een plek goed te kennen, het dagelijkse leven moet kennen. De lokale bevolking nodigt u uit bij het huis in Kaloxylos en bereidt een typisch Griekse maaltijd. Je wordt onderdeel van het lokale leven en ervaart de manier van leven in het dorp. Het menu hangt telkens af van uw persoonlijke voorkeuren, het seizoen en natuurlijk wat er in de tuinen van het dorp groeit. Groenten, zuivelproducten, vlees, olijfolie en kruiden zijn de belangrijkste ingrediënten. Aan de hand van traditionele recepten leer je hoe je een persoonlijk familiair tintje toevoegt en ben je klaar. Je kookt en geniet van een maaltijd in een traditioneel huis in het centrum van het dorp, wat vaak een attractie is voor andere bewoners die jou ook zullen verwelkomen. De vier uur durende ervaring omvat koken en eten van traditioneel Naxos-voedsel.

 • Naxos: proeverij van traditionele producten in lokale dorpen

  2. Naxos: proeverij van traditionele producten in lokale dorpen

  Krijg een authentieke smaak van Naxos tijdens deze semi-privétour die de lokale gerechten en traditionele producten van de dorpen van het eiland laat zien. Bezoek een olijfpersmuseum, een lokale boerderij, een distilleerderij en een aardewerkwinkel. Communiceer met de lokale bevolking en proef verschillende lokale producten.

  Laat je ophalen bij je hotel en ga naar het dorp Eggares. Hier krijg je een rondleiding door het traditionele olijfpersmuseum. Leer meer over de oude en nieuwe methoden van olijfolieproductie en proef monsters van olijfproducten.

  Dan, rijdend langs Sangri, zal een lokale herder je verwelkomen op zijn boerderij. Loop tussen de boerderijdieren voordat je een handje helpt bij de productie van de beroemde Naxische kaas, xinotyro. een kaasproeverij behoort ook tot de mogelijkheden.

  Stop vervolgens bij het dorp Chalki en de ouds...

Sitemap Náxos (stad)

Wil je alle activiteiten in Náxos (stad) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.