Kies data

Náxos (stad) Rondvaarten & boottochten

Náxos (stad) Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Naxos: Rina-grot en cruise ten zuiden van Naxos met lunch

1. Naxos: Rina-grot en cruise ten zuiden van Naxos met lunch

Vaar tijdens deze tour van Naxos naar de Rina-grot en twee eilanden. Ga zitten voor een verrukkelijke lunch vol authentieke Griekse smaken. Stop om te zwemmen en in turquoise wateren. Ontspan met vers fruit, snacks en drankjes. Ontmoet uw bemanning in de haven van Naxos en stap 's ochtends aan boord van het jacht. Vertrek naar de natuurlijk adembenemende Rina-grot. Bewonder een prachtig uitzicht op de kustlijn van Naxos en geniet onderweg van een gratis warm of koud drankje en een snack. Stop bij de Rina-grot en heb wat vrije tijd om te verkennen of spring in het water en snorkel door scholen splintervissen. Ga zonnebaden op het dek of geniet van een biertje of wijn op weg naar een klein idyllisch eiland waar u kunt zwemmen, snorkelen en genieten van het uitzicht op de kust. Als je eenmaal trek hebt gekregen, kun je genieten van een heerlijke, vers bereide Griekse lunch. Breng wat vrije tijd door met ontspannen na de lunch voordat je het laatste eiland van de dag bezoekt voor meer plezier in de zon. Geniet van fruit en koffie aan boord terwijl u geniet van het uitzicht op de terugweg naar de haven van Naxos.

Rina-grot en catamarancruise ten zuiden van Naxos met lunch

2. Rina-grot en catamarancruise ten zuiden van Naxos met lunch

Begin aan een catamarantocht van een hele dag over de eilanden rondom Naxos. Geniet van een lunch met een drankje aan boord en bezoek hoogtepunten, waaronder de Rhina-grot. Zwem en snorkel op een eilandstrand of ontspan aan de ongerepte kusten. Ontmoet je vriendelijke bemanning in de haven van Naxos en ga aan boord van je catamaran voor vandaag. De cruise vertrekt om 8.30 uur en gaat naar de eerste stop van de tour, Rhina Cave. Terwijl je langs het water glijdt, bewonder je een prachtig uitzicht op de kustlijn van Naxos en geniet je van een gratis warm of koud drankje en een snack. Na 2 uur zeilen arriveert u bij de Rhina-grot, een van de beroemdste bezienswaardigheden van het eiland Naxos. Breng wat tijd door met verkennen en koel vervolgens af van de hitte in het kristalheldere water van een afgelegen strand. Je kunt ook gaan snorkelen op zoek naar kleurrijk zeeleven, of chillen in de schaduw. Ga naar de volgende stop van de dag waar je kunt zwemmen, snorkelen en genieten van epische uitzichten. De exacte locatie hangt af van het weer van de dag en de voorkeur van de passagiers. Tijdens de 30 minuten durende vaart naar het eiland kun je zonnebaden op het dek en genieten van een verfrissend biertje of wijntje om af te koelen. Als je eenmaal trek hebt gekregen, kun je genieten van een heerlijke, vers bereide Griekse lunch. Breng wat vrije tijd door met ontspannen na de lunch en bezoek dan het laatste eiland van de dag voor meer wateractiviteiten. Geniet aan het einde van een onvergetelijk avontuur van fruit en koffie aan boord terwijl je je verwondert over het laatste uitzicht op de kust terwijl je terugvaart naar de haven van Naxos.

Naxos: dagcruise op een catamaran met lunch

3. Naxos: dagcruise op een catamaran met lunch

Vaar vanuit Naxos en bezoek enkele van de mooiste afgelegen stranden en baaien. Uw kapitein kiest de beste route voor de dag, afhankelijk van de weersomstandigheden. Stop tijdens de cruise om te zwemmen, snorkelen, koffie en snacks, terwijl uw bemanning snorkeluitrusting biedt die iedereen kan gebruiken. Geniet bij een van de haltes van een heerlijke lunch bereid aan boord met lokale producten, vergezeld van koude versnaperingen zoals bier, raki en wijn. De catamaran is ruim en comfortabel, en is ook uitgerust met een schaduwrijke achterlounge en grote dekruimtes die perfect zijn om te zonnebaden en te ontspannen. Aan het einde van uw cruisedag wordt u teruggebracht naar uw haven van herkomst.

Naxos: zeilcruise op kleine Cycladen van een hele dag

4. Naxos: zeilcruise op kleine Cycladen van een hele dag

Na een ontmoeting met je gids en boot in de ochtend in de jachthaven, vaar je om 8.30 uur naar de Kleine Cycladen. Ga op weg naar een uiterst geheime locatie, zodat u tijdens het zwemmen niet met andere boten om u heen terechtkomt. Uw exacte bestemming wordt geselecteerd tijdens uw zeiltocht naar de zuidkust van Naxos en wordt bepaald door de weersomstandigheden. Hoe dan ook, je kunt afgelegen stranden, turquoise ondiep water en veel plezier verwachten. Maak gedurende de dag drie stops om te snorkelen en de omgeving te verkennen, met ook wat tijd om te eten. Elke plek heeft een bepaald kenmerk, of het nu de kleur van het water is, de rust of het overvloedige zeeleven. Wees voorbereid om te zwemmen, zeilen, ontspannen en de tijd uit het oog te verliezen op uw mooie dag op zee. Later in de vroege avond kunt u verwachten rond 18:00 - 18:30 uur terug te keren naar de belangrijkste haven van Naxos.

Van Naxos: cruise naar Koufonissia met BBQ-lunch

5. Van Naxos: cruise naar Koufonissia met BBQ-lunch

Geniet van het kristalheldere water van de Egeïsche Zee tijdens een dagcruise rond de eilanden van de Cycladen per houten boot. Vertrek vanuit Naxos en laat het anker vallen bij het onbewoonde eiland Kato Koufonissi, waar je vanaf de boot kunt duiken om te zwemmen en snorkelen terwijl de bemanning een heerlijke BBQ-lunch bereidt. Keer terug naar de boot om te genieten van een lunch met onbeperkt water, frisdrank en huiswijn. Vaar vervolgens naar Ano Koufonissi om te genieten van 3 uur vrije tijd ter vrije besteding. Gebruik de tijd om het belangrijkste dorp bij de haven te verkennen of ga zwemmen op een van de prachtige zandstranden. Maak een wandeling langs de kustlijn en ontdek de verbazingwekkende rotsformaties die van Ano Koufonissi een must-visit-bestemming in de Cycladen maken. Geniet van een glas wijn aan dek terwijl je terugvaart naar de haven van Agia Anna met herinneringen aan de unieke landschappen, ongerepte stranden, kristalhelder water en de Egeïsche zon.

Van Naxos: Naxos catamaranzeilcruise met lunch

6. Van Naxos: Naxos catamaranzeilcruise met lunch

Verken Naxos of Paros aan boord van een luxe catamaran Lagoon 400 S2. Vaar uit voor een dagexcursie die is aangepast aan uw wensen. Bezoek enkele van de afgelegen stranden van de Cycladen waar u kunt ontspannen, zwemmen en snorkelen. Proef traditionele Griekse gerechten vergezeld van bier en wijn voor de lunch. Stap aan boord en maak je klaar om te zeilen op een ervaring die een leven lang meegaat. Laat ons je meenemen naar de mooiste, afgelegen stranden en baaien waar je kunt zwemmen en snorkelen in het heldere water. Geniet tijdens een van de haltes van een heerlijke traditionele lunch aan boord, bereid met lokale producten, geserveerd met een Griekse salade, vergezeld van koude versnaperingen, bier en wijn. Deze geweldige catamarantrip wordt op maat gemaakt om aan al uw eisen te voldoen en zal een van de hoogtepunten van uw vakantie zijn.

Veelgestelde vragen over Náxos (stad)

Náxos (stad): wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Overzicht activiteiten in Náxos (stad)

Wil je alle activiteiten in Náxos (stad) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.