Náxos (stad)
Zomer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Náxos (stad) Zomer: Onze meest aanbevolen

 • Naxos: Dagcruise op een catamaran met lunch

  1. Naxos: Dagcruise op een catamaran met lunch

  Vaar vanuit Naxos en bezoek enkele van de mooiste afgelegen stranden en baaien. Uw kapitein kiest de beste route voor de dag afhankelijk van de weersomstandigheden en de duur van uw cruise zal ongeveer 8 uur zijn. Tijdens de cruise zijn er haltes gepland om te zwemmen, snorkelen, koffie en snacks, waarbij je bemanning snorkeluitrusting voor iedereen biedt om te gebruiken. Bij een van de haltes kunt u genieten van een heerlijke lunch aan boord bereid met lokale producten, vergezeld van koude versnaperingen zoals bier, raki en wijn. De catamaran is ruim en comfortabel en biedt plaats aan maximaal 18 gasten tegelijk. Het is ook uitgerust met een schaduwrijke achterlounge en grote dekruimtes die perfect zijn om te zonnebaden en te ontspannen. Aan het einde van uw dag varen, wordt u om ongeveer 17:00 uur teruggebracht naar uw haven van herkomst.

 • Zeilcruise naar Egeïsche eilanden met lunch

  2. Zeilcruise naar Egeïsche eilanden met lunch

  Na een licht ontbijt en veiligheidsbriefing, vaar je op de Egeïsche Zee voor een onvergetelijke dagtocht. Je eerste stop is bij een schilderachtig strand van Naxos of Paros. De volgende stop is een stop naar een ander eiland, afhankelijk van het weer. Onderweg stop je bij afgelegen baaien om te zwemmen en snorkelen. Stop ten slotte bij een prachtig strand om te ontspannen voordat je terugkeert naar Naxos. Tijdens de reis zal de bemanning een volledige lunch voor u bereiden met lokale wijn, bier en frisdranken. Daarna kun je wat vers fruit als toetje nemen. Op de terugweg naar Naxos maakt de schipper nog een laatste stop voor een verfrissende duik.

 • Naxos: Griekse kookcursus en diner in een dorpshuis

  3. Naxos: Griekse kookcursus en diner in een dorpshuis

  Veel mensen geloven dat je, om een plek goed te kennen, het dagelijkse leven moet kennen. De lokale bevolking nodigt u uit bij het huis in Kaloxylos en bereidt een typisch Griekse maaltijd. Je wordt onderdeel van het lokale leven en ervaart de manier van leven in het dorp. Het menu hangt telkens af van uw persoonlijke voorkeuren, het seizoen en natuurlijk wat er in de tuinen van het dorp groeit. Groenten, zuivelproducten, vlees, olijfolie en kruiden zijn de belangrijkste ingrediënten. Aan de hand van traditionele recepten leer je hoe je een persoonlijk familiair tintje toevoegt en ben je klaar. Je kookt en geniet van een maaltijd in een traditioneel huis in het centrum van het dorp, wat vaak een attractie is voor andere bewoners die jou ook zullen verwelkomen. De vier uur durende ervaring omvat koken en eten van traditioneel Naxos-voedsel.

 • Van Naxos: zeilcruise op hele dag catamaran met lunch

  4. Van Naxos: zeilcruise op hele dag catamaran met lunch

  Welkom bij de perfecte zeilervaring met een gloednieuw catamaran Lagoon 400S2-schip dat onvergetelijke momenten tijdens je reis garandeert. De catamaran "S / Y Apollon" beschikt over 4 dubbele hutten met 4 en-suite badkamers en de grote rompramen bieden u veel natuurlijk licht in elke hut. Tijdens uw zeil krijgt u zelfgemaakte heerlijke snacks aangeboden, altijd bereid met lokale producten en wijn. De zee-ervaring in combinatie met de persoonlijke service van de bemanning maakt deze cruise uniek! Uw reis begint om 8.30 uur vanuit de haven van Naxos. Op je zuidwaartse reis stop je bij enkele stranden van Naxos om te zwemmen of snorkelen. Bezoek vervolgens verschillende prachtige stranden op Zuid-Naxos, Paros of Kleine Cycladen, afhankelijk van het weer. De kapitein kan de route wijzigen als de weersomstandigheden niet goed zijn voor de veiligste route. In de vroege avond begint de kapit...

Sitemap Náxos (stad)

Wil je alle activiteiten in Náxos (stad) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.