Kies data

Dingen om te doen Nazareth, Israël

Nazareth, Israël: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

1. Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

Zie de beroemde plekken van het Heilige Land tijdens deze geweldige historische dagtour! Je reis begint met een rit langs de schilderachtige kust van Israël over de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek bij aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. Ga verder naar Tabgha om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk te zien. Bewonder het beroemde Meer van Tiberias en de ruïne van de oeroude synagoge van Kafarnaüm en de stad van Christus. Rijd tot slot naar de dooplocatie in rivier de Jordaan met uitzicht over Tiberias, waar gasten uitgenodigd worden om een optionele doop te ontvangen. Op de weg terug heb je onder andere uitzicht op de Taborberg, de plaats van de transfiguratie.

Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

2. Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

Verken een aantal van de belangrijkste heilige plekken in Israël tijdens deze dagvullende excursie per bus vanuit Jeruzalem. De uitstap van 12 uur begint 's ochtends vroeg in de stad en brengt je langs de schilderachtige kust via Tel Aviv en de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek na aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. De Basiliek van de Aankondiging is de grootste Rooms-Katholieke kerk in het Midden-Oosten en wordt traditioneel beschouwd als de plaats van de aankondiging van de geboorte van Jezus aan de maagd Maria. De architect Giovanni Muzio bouwde de opvallende nieuwe basiliek in de jaren 60 van de twintigste eeuw. Vervolg je tocht via Kfar Kana om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk in Tabgha te bekijken. Maak gebruik van de pauze om het Meer van Tiberias vanaf de noordwestelijke oever te bekijken en ga daarna door naar de nabijgelegen ruïne van de oude synagoge van Kafarnaüm. Bezoek Tiberias, dat aan de westelijke oever van het Meer van Tiberias ligt en dat samen met Jeruzalem, Hebron en Safed tot de 4 heilige steden van het jodendom behoort. Rijd naar de rivier de Jordaan bij Jardenit, waar deelnemers er voor kunnen kiezen om gedoopt te worden. Rijd via een schilderachtige route terug naar Jeruzalem, waarbij je onderweg uitzicht krijgt op de Taborberg, waar de transfiguratie plaatsvond.

Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

3. Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

Je vertrekt vanaf je hotel in het centrum van Jeruzalem en reist in een bus met airconditioning naar Nazareth. Luister naar verhalen over de stad, die bekend staat als de geboorteplaats van Maria en de plek waar Jezus is opgegroeid, en leer waarom deze plek binnen het Christendom zo belangrijk is. Bij aankomst bezoek je enkele van de belangrijkste religieuze plaatsen in Nazareth. Ontdek de Kerk van de Verkondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht. Zie de Jozefkerk, dat op de plek staat waar zich vermoedelijk timmerwerkplaats van Jozef bevond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt. Je passeert de Kerk van de Vermenigvuldiging van de Broden en de Vissen en verkent Kafarnaüm, waarna je de ruïne van de synagoge bezoekt waar Jezus onderwees. Zie de moderne kerk die gebouwd werd op de plek van het huis van Petrus en passeer Tiberias op weg naar de plek waar Jezus in de Jordaan werd gedoopt. Op de terugreis geniet je van het prachtige uitzicht op de berg Tabor, waarna je tour weer bij je hotel eindigt.

Van Tel Aviv: Bijbelse rondleiding door Noord-Israël

4. Van Tel Aviv: Bijbelse rondleiding door Noord-Israël

Terwijl het landschap zich voor je opent, voel je de historische betekenis van dit land. Je staat aan de wieg van de religieuze beschaving, en hier in het noorden van Israël treed je in de voetsporen van historische religieuze figuren en koester je je in hun glorie. Als je vanuit Tel Aviv naar het noorden vertrekt, ga je door het landschap van Galilea naar Nazareth, waar Jezus zijn jeugd doorbracht. Hier bezoekt u de Aankondigingskerk en de Sint-Jozefkerk. Na hier een eerbetoon te hebben gebracht, gaat u verder naar Kana en de mooie badplaats Tiberias. Onderweg passeer je ruïnes van de oude synagoge waar Jezus onderwees. We komen dan aan in Tabgha, waar Jezus zijn wonder van vissen en liefdes had, gelegen aan de voet van de Golanhoogten. Van vissen tot dopen, we gaan naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat naar de Dode Zee. Al met al heb je echt in de voetsporen getreden van grootsheid voordat je 's avonds terugkeert naar Tel Aviv.

Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

5. Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

Je wordt opgehaald bij je hotel in Tel Aviv, Herzliya, Netanya of Bat Yam, en begint je trip met een rit naar Nazareth. Hoor verhalen over de stad en zijn belangrijke rol in het christelijk geloof - hier stond het ouderlijk huis van Jezus. Zie de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht, en de Sint-Jozefkerk, die vermoedelijk staat op de plek waar ooit Jozefs timmerwerkplaats stond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt, het grootste zoetwatermeer van Israël. Passeer de Kerk van de Vermenigvuldiging en verken Kafarnaüm aan de oevers van de zee. Bekijk de ruïnes van de synagoge die stond waar Jezus onderwees en zie de moderne kerk boven het huis van Petrus, waar Jezus een poos zou hebben vertoefd.  Via de stad Tiberias kom je in Yardenit, een heilige doopplek aan de rivier de Jordaan. Geniet van deze idyllische plek en het prachtige uitzicht op de Taborberg, bij christenen bekend als de berg van de Transfiguratie, voordat je weer terugkeert naar Tel Aviv.

Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

6. Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

Begin uw dag met ophalen vanuit Tel Aviv of Jeruzalem. Bezoek Nazareth en de indrukwekkende basiliek van Annunciatie voor een rondleiding door de kerk en de oude stad van Nazaret. Ga verder naar de Zee van Galilea en passeer Cana, de plaats van Jezus 'eerste wonder van het veranderen van water in wijn. Bezoek het oude Capernaum, gelegen aan de voet van de berg der zaligsprekingen en zie de kerk van vermenigvuldigingen. Bezoek ten slotte de doopplaats Yardenit aan de zuidpunt van de Zee van Galilea, een van de mogelijke plaatsen van Jezus 'doopsel. Verken deze levendige site die jaarlijks honderdduizenden pelgrims verwelkomt die naar de wateren van de rivier de Jordaan komen. Keer terug naar Tel Aviv of Jeruzalem met een reeks onvergetelijke herinneringen en prachtige indrukken.

Van Haifa: begeleide dagtocht naar Nazareth en het Meer van Galilea

7. Van Haifa: begeleide dagtocht naar Nazareth en het Meer van Galilea

Nadat je bent opgewacht door je gids in de cruisehaven van Haifa, maak je een aangename rit naar het noorden naar Galilea. De reis voert je langs de Jizreël-vallei, bekend als het bijbelse Armageddon. Onze eerste stop is in Nazareth, waar Jezus de eerste jaren van zijn leven doorbracht. Bezoek de prachtige Aankondigingskerk die de plek markeert waar Maria voor het eerst hoorde over haar toekomstige zoon. Verken vervolgens de 1e-eeuwse grotwoning onder de Sint-Jozefkerk. Volgens de overlevering hebben Maria, Jozef en hun zoon Jezus hier ooit gewoond. Als de tour Nazareth verlaat, zien we Mary's Well en gaan dan verder langs Kfar Kana, de bijbelse stad Cana. Hier veranderde Jezus water in wijn. De tour neemt je mee naar de rand van het Meer van Galilea en de berg der zaligsprekingen. Hier kun je je Jezus voorstellen die predikt tot zijn volgelingen. Bezoek de zaligsprekingskerk die uitkijkt over het Meer van Galilea. De tocht gaat verder naar Tabgha, een klein dorpje aan het water. Hier bezoeken we de Vermenigvuldigingskerk waar Jezus op wonderbaarlijke wijze vijf broden en twee vissen deelde tussen duizenden volgelingen. De volgende stop is in Kfar Nachum (Kafarnaüm). Hier bracht Jezus het grootste deel van zijn bediening door. Na een lunchpauze in een restaurant in Galilea, stoppen we aan de oevers van de rivier de Jordaan, bij Yardenit. Als er voldoende tijd is, kunt u zich laten dopen op deze traditionele doopplaats. De tour gaat naar het zuiden langs de twee toppen van de Hoorns van Hattin, waar Saladin de kruisvaarders in 1187 op beroemde wijze versloeg. Aan het einde van de tour word je op tijd teruggebracht naar de haven in Haifa om aan boord van het cruiseschip te gaan en vervolg je avontuur.

Jesus' Footsteps Tour: Bijbelse hoogtepunten uit Jeruzalem

8. Jesus' Footsteps Tour: Bijbelse hoogtepunten uit Jeruzalem

Israël is de thuisbasis geweest van enkele van de meest invloedrijke denkers in de menselijke geschiedenis. Vandaag kun je het thuisland van Jezus verkennen tijdens een spannende en onthullende dagtrip vanuit Jeruzalem. Je vertrekt vanuit Jeruzalem via de kustweg door lager Galilea. Als je eenmaal in Nazareth aankomt, loop je door dezelfde straten als Jezus als kind en jongvolwassene deed en vormde hij zijn ideeën over het leven en de mensheid. Je gids opent de wereld voor je terwijl je de Aankondigingskerk en de Sint-Jozefkerk verkent. Beide zijn bedevaartsoorden waar je nederig van zult worden. Vanaf hier gaan we verder naar Kana en de mooie badplaats Tiberias. Houd onderweg je ogen open voor prachtige landschappen, waaronder de Kafarnaüm - een oude synagoge waar Jezus lesgaf. We gaan dan verder naar Tabgha, de plaats van het wonder van vis en broden, direct aan de voet van de Golanhoogten. Dit gebied leidt naar de doopplaats waar de Joran-rivier en het Meer van Galilea samenkomen en uitmonden in de Dode Zee.

Vanuit Tel Aviv: tour met bijbelse hoogtepunten met transfer

9. Vanuit Tel Aviv: tour met bijbelse hoogtepunten met transfer

De bijbelse relikwieën van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijd je langs de Costal Road door het landschap van lager Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de kerk van de Aankondiging en de kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen u verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u wat kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kapernaüm te bezoeken. Hier staan de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus lesgaf nog steeds, en opnieuw voel je de kracht van de plek. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderlijke verhaal van Jezus die vijf broden maakte en twee vissen die duizenden konden voeden. Hier, aan de voet van de Golanhoogte, kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om verder te gaan. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan het Meer van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

10. Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

Begin met een pick-up in de ochtend van uw hotel in Tel Aviv, Jeruzalem, Haifa, of ergens anders in het centrum of het noorden van Israël. Als u met de cruiseschip zal u worden opgehaald van de haven van Haifa zoals u het schip verlaten. Na de pick-up, gewoon uitleggen wat je zou willen doen of wat je interesses zijn en u zal worden genomen om alle plaatsen die u wilt zien. Als u geïnteresseerd bent in bepaalde plaatsen van belang zijn voor het christendom zijn, zult u worden voorzien van een deskundige gids die u zal nemen om alle belangrijke bezienswaardigheden. Ontdek de Kerk van de Aankondiging in Nazareth, het Meer van Galilea, de rivier de Jordaan, Kafarnaüm, en de Berg der Zaligsprekingen. Als u meer geïnteresseerd in het jodendom, zal een deskundige gids u mee naar Tzippori, het Meer van Galilea, Tiberias, Safed, en nog veel meer, afhankelijk van uw aankomst locatie. Wat u ook wilt doen, jij bent de baas en wij zijn u graag van dienst. Geniet van een volledige dag reizen in een privé-auto met airconditioning. andere talen dan Engels kan ook worden geregeld. Tot ziens in het heilige land!

Beschikbare activiteiten

  • Dagtochten
  • Privétours
  • Workshops en cursussen
21 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Nazareth, Israël

Wil je alle activiteiten in Nazareth, Israël ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nazareth, Israël

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 987 beoordelingen

Goed begeleide reis door 2 oudere mannen in een moderne minibus. Tijdens de reis werd er veel verteld over onze verblijfplaats en het land. Het verblijf op de afzonderlijke stations was relatief kort, maar voor ons voldoende. Het eten (visfilet) in restaurant St. Peters was echt geweldig. Saladebuffet, een van de drie hoofdgerechten en koffie voor slechts 80 sikkels. Aan het einde van de reis probeerden de twee gidsen zelfs een gratis taxi voor ons te regelen, zodat we vanaf de centrale bushalte veilig terug konden naar onze accommodatie. Sterk aanbevolen!

Je ziet een aantal interessante plekken. De Gids Avi bouwt op verzoek ook extra orthodoxe kerken in. Je kunt in de Jordaan gedoopt worden als er een priester is, wat bij ons helaas niet het geval was. Idealiter neem je je badpak mee, dat bespaart je wat geld. Ik had de tour in het Duits geboekt, maar uiteindelijk was alleen Engels mogelijk, maar dat was voor mij geen probleem.

Deze keer sprak de gids tijdens de reis in het Spaans Diverse informatie over de reisroute was attent Zeer professioneel voorbereid om de functie uit te voeren Ik weet zijn naam niet meer Ik herinner me dat hij een Colombiaanse man is die zijn beroep prijst

Our gide Itamar was a friendly guide who gave us a lot of information about the places we visited. He wasn't in a rush and gave us enough of time to walk around at the different sights. We really enjoyed this tour and can definitely recommend.

Ik werd stipt op tijd opgehaald, alles was prachtig georganiseerd en onze chauffeur / gids was erg aardig en informatief.