Kies data
Belevingen in

Nazca

Topbezienswaardigheden in Nazca

Nazca: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Nazca: 35 minuten vliegen over de Nazcalijnen

1. Vanuit Nazca: 35 minuten vliegen over de Nazcalijnen

Laat je ophalen bij je hotel in Nazca en rijd naar de luchthaven. Ontmoet je gids en wacht op je vlucht na het inchecken. Je wordt geïnformeerd over de aard van je tour en krijgt veiligheidsinstructies. De vlucht duurt 35 minuten en je ziet 12 van de spectaculairste figuren op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn. Verheug je op afbeeldingen van dieren en gestileerde planten, verspreid over een enorm labyrint van lijnen, trapezoïden en driehoeken die bijna 2.000 jaar geleden op het oppervlak zijn achtergelaten. De Nazcalijnen zijn slechts enkele van de ongelooflijke overblijfselen van een oude cultuur. Sommige figuren zijn meer dan 500 meter lang en kunnen daarom alleen volledig vanuit de lucht worden bekeken. Je vlucht bereikt een hoogte van ongeveer 450 meter. Vlieg terug naar het vliegveld en vandaar word je teruggebracht naar je hotel in Nazca.

Nazca: vlucht over Nazca, Cerro Blanco en aquaduct van Cantalloc

2. Nazca: vlucht over Nazca, Cerro Blanco en aquaduct van Cantalloc

Kom en ontdek het mysterie van Peru, de duizendjarige geogliefen van de Nazca-lijnen en het oude Cantalloc-aquaduct. Nadat je bent opgehaald bij je hotel of busstation in Nazca, ga je naar het Maria Reiche Aerodrome. Geniet van een vlucht van 35 minuten over de Nazca-lijnen, waar je meer te weten komt over de verzameling gigantische geogliefen gemaakt door de Nazca's in Zuid-Amerika. Waardeer hun 2000 jaar oude geschiedenis en hoe ze nu tot UNESCO-werelderfgoed zijn gemaakt.

Van Lima: Nazca-lijnen, Huacachina Oasis & Dune Buggy Tour

3. Van Lima: Nazca-lijnen, Huacachina Oasis & Dune Buggy Tour

Ga mee op deze reis vanuit Lima en vlieg over de Nazca-lijnen, een verzameling gigantische geogliefen die in woestijnzand zijn geëtst en toegeschreven aan de pre-Inca-beschaving. Bekijk de Huacachina-oase en verken de grote duinen van Ica op een buggy. Ontspan in de schoot van de natuur, omringd door prachtige landschappen. Geniet van je dag in de woestijn en maak een duinbuggy-tour. Geniet van het spectaculaire landschap gevormd door een lagune van smaragdgroen water en grote duinen. Ga vervolgens naar de stad Nazca om rond de beroemde en raadselachtige Nazca-lijnen te vliegen, een belangrijke archeologische vindplaats in Peru. De mysterieuze geogliefen op het UNESCO-werelderfgoed variëren van geometrische vormen en wervelingen tot een kolibrie en een aap.

Van Lima: Nazca-lijnen en Ica Desert-dagtrip met lunch

4. Van Lima: Nazca-lijnen en Ica Desert-dagtrip met lunch

Begin je reis door de Ica-woestijn met een heldere en vroege ophaalservice van het hotel, waar je wordt begroet door je gids die de hele dag voor je zal zorgen. Ga rechtstreeks naar Nazca, waar je stopt bij Kilometer 50 van de South Pan-American Highway om te genieten van een ontbijt bestaande uit sappen of warme dranken, vergezeld van ambachtelijk brood uit de omgeving. Ga vervolgens naar het vliegveld in Nazca, waar je door de beveiliging gaat voordat je aan boord gaat van een klein vliegtuig om de beroemde Nazca-lijnen van bovenaf te bekijken. Leun achterover en ontspan tijdens je vlucht van 45 minuten, terwijl je de ongelooflijke verzameling gigantische geogliefen bekijkt - ontwerpen of motieven die in de grond zijn geëtst - die zijn gemaakt door de oude Nazca-cultuur. Geniet van een heerlijke traditionele lunch bij de landing voordat je naar je laatste stop gaat, de Huacachina-oase. Deze natuurlijke lagune is omgeven door palmbomen en woestijnduinen, vanwaar je de zon kunt zien ondergaan boven het zand. Pomp je adrenaline op en spring in zandbuggy's en sandboard door de perfecte duinen voordat je laat in de avond terugkeert naar Lima.

Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen, & Huacachina-oase

5. Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen, & Huacachina-oase

Begin je avontuur door Lima in de vroege ochtend te verlaten. Rijd ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg tot je de Paracasbaai bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol staat met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en pas op voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Ga vervolgens naar Pisco Airport en maak een vlucht van 45 minuten over de Palpa-woestijn om de Nazca-lijnen te zien. Stop bij de Huacachina-oase en neem wat tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden op sandboarding voor een meerprijs of geniet gewoon van vrije tijd aan het zwembad terwijl je Pisco Sours drinkt. Aan het einde van het avontuur, ga via dezelfde route terug naar Lima.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Nazca-lijnen en Huacachina-tour

6. Van Lima: Ballestas-eilanden, Nazca-lijnen en Huacachina-tour

Deze dagtocht begint vroeg in de ochtend om het verkeer te vermijden. Het duurt ongeveer 3 uur tot de aankomst in Paracas, vanwaar de boottocht op het Ballestas-eiland begint. De duur van deze tour is 2 uur en je zult oog in oog komen te staan met verbazingwekkende mariene soorten zoals zeelijnen, guano-vogels en humboldt-pinguïns. Na de Ballestas-eilandentour ga je naar de luchthaven van Pisco (op 15 minuten afstand) om in een vliegtuig te springen en over de Nazca-lijnen te vliegen. Deze vlucht duurt 45 minuten en je zult veel geogliefen zien die je versteld zullen doen staan. Wanneer de vlucht van de Nazca-lijnen is voltooid, gaat u rechtstreeks naar de Huacachina-oase. In Huacachina geniet je van een heerlijke Peruaanse lunch in een restaurant tegenover de prachtige oase. Na de lunch maak je een duinbuggy-tour door de woestijn van Huacachina. Het voertuig gaat de enorme duinen op en af en maakt veel stops om met een sandboard over het zand te surfen.

Lima: privétour Nazcalijnen & Huacachina-oase met lunch

7. Lima: privétour Nazcalijnen & Huacachina-oase met lunch

Je begint je tour om 05:30 uur met een  vers bereid, heerlijk ontbijt op weg van je hotel in Lima naar Ica. Je stapt aan boord van een  Cessna 208 en vliegt over de beroemde Nazcalijnen, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan. Bewonder de ongelooflijke, oude geoglyphen van boven en verwonder je over hun betekenis. Bekijk en neem foto's van de walvis, de astronaut, de aap, de kolibrie en nog veel meer van deze symbolen. Vervolgens land je en reis je naar de oase en de duinen van Huacachina in een aangepaste V8-dune buggy. Ga tot het uiterste en oefen van de woestijnduinen te zandboarden. Bezoek een kleine chocoladefabriek en proef een aantal van de bekende, traditionele Peruaanse chocolaatjes.  Verken het landelijke gebied aan de rand van Ica. Leer over de productie van Pisco, wijnen en fruitlikeuren bij een lokale wijnmakerij en probeer zo veel als je wilt. Verwen jezelf met een traditionele Peruaanse lunch, bereid met verse, lokale ingrediënten. Probeer heerlijke delicatessen, zoals sopa seca en pollo saltado, gefrituurde kip. Om 19:00 uur keer je weer terug naar je hotel in Lima.

Nazca: rondvlucht over de Nazca-lijnen

8. Nazca: rondvlucht over de Nazca-lijnen

Je wordt opgehaald bij je hotel in Nazca en naar het vliegveld gebracht, waar je aan boord gaat van een licht vliegtuig voor een onvergetelijke vlucht over de Nazca-lijnen. Je zult de vele figuren kunnen zien die op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn zijn getekend en dieren, planten en mensen voorstellen. Gemaakt door een oude beschaving, zijn de lijnen en vormen goed bewaard gebleven, ondanks dat ze bijna 2000 jaar oud zijn. Deze ontwerpen, waarvan sommige zelfs 500 meter lang, kunnen alleen echt vanuit de lucht worden gewaardeerd. Op een hoogte van 457 meter (1.500 voet) heb je het beste uitzicht op deze lijnen. De vlucht duurt 35 minuten. Aan het einde van je vlucht word je teruggebracht naar je hotel in Nazca.

Van Nazca: Cahuachi Pyramids privétour

9. Van Nazca: Cahuachi Pyramids privétour

Verken de Piramides van Cahuachi op een privérondleiding met gids vanuit Nazca. Leer meer over de piramides met je Engels en Spaans sprekende gids, en krijg een glimp van de raadselachtige Nazca-lijnen. Ontmoet je gids in je hotel in Nazca en rijd dan 30 kilometer (18,5 mijl) naar de ruïnes van het Ceremoniële Centrum van Cahuachi. Ga door een prachtig woestijnlandschap op weg naar wat vermoedelijk een pelgrimsoord was voor het Nazca-volk. Ontdek de belangrijkste sectoren van de site, zoals de Grote Piramide en de Stepped Tempel, evenals vele andere gebieden. Gluur naar het intrigerende archeologische mysterie van de Nazca-lijnen, waar Cahuachi over uitkijkt, voordat je terugkeert naar je hotel in Nazca.

Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina en Nazca-lijntour

10. Van Lima: Ballestas-eilanden, Huacachina en Nazca-lijntour

Ontdek het beste van de cultuur, natuur en natuur van de Ica-regio tijdens deze allesomvattende tour. Begin je tour om 04:30 uur met een vers bereide, heerlijke ontbijtdoos, op weg van je hotel in Lima naar de Ballestas-eilanden, waar je rondleiding begint. Zie de "kroonluchter", een geoglief die wordt gebruikt als referentiepunt voor reizigers en zeilers. Bekijk prachtige inheemse soorten zoals zeeleeuwenkolonies en Humboldt-pinguïns, evenals verschillende guanovogels. Leer over het belang van deze eilanden voor de Peruaanse kust en observeer andere soorten zoals aalscholvers, pelikanen, meeuwen en vele andere unieke soorten. Ga vervolgens naar het vliegveld voor een vlucht over de Nazca-lijnen. Na het bekijken van een informatieve video over de lijnen en hun mysteries, stapt u in een Cessna-vliegtuig en geniet u van een vlucht van 1,25 uur over het gebied. Je piloot zal je de locatie van deze mysterieuze geogliefen tonen en je vertellen waar ze voor staan. Bezoek na je vlucht een ambachtelijke wijnmakerij en leer alles over het productieproces van enkele van de beste wijnen en pisco's van de regio. Geniet van voorbeelden van wijnen, piscos en lokale likeuren. Ga zitten voor een heerlijke lunch in het wijnhuis voordat u naar uw laatste stop van de dag, de oase van Huacachina, gaat. Oefen met sandboarden op de zandduinen van deze unieke oase en laat je adrenaline pompen met een V8-buggy door de duinen. Je wordt om 21.00 uur teruggebracht naar je hotel in Lima.

Sitemap Nazca

Wil je alle activiteiten in Nazca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nazca

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 129 beoordelingen

Een super ongelooflijke ervaring en een must in Nazca! Het vliegtuig zwenkt en draait om zodat je het beste uitzicht hebt en het is heel normaal ... dus probeer daar 30 minuten te blijven hangen omdat het zo de moeite waard is! Geweldige service en ik voelde me veilig gedurende de hele reis. Ik wou alleen dat de piloot ons meer informatie kon vertellen over de nazcanijnen omdat hij steeds dezelfde woorden bleef herhalen voor elk motief dat we zagen .. lol

Alles was geweldig. De rondvlucht is niet voor een zwak persoon. De piloot stuurt het vliegtuig altijd opzij om de Nazca-lijnen goed te kunnen zien en om prachtige foto's te kunnen maken, wat natuurlijk begrijpelijk is. Toch moet je geen zwakke maag hebben. Ik zou de tour op elk moment opnieuw boeken!

De activiteit is kort maar intens, een beetje voor de kleine bijenkorf, een beetje voor de mysterieuze charme van de nasca-lijnen en een beetje voor de rondingen van het vliegtuig .. Enige x de kosten die ik had verwacht inclusief de belasting van vlucht

Zeer leuke ervaring. Het 6-passagiersvliegtuig leunt goed zodat iedereen de trucs kan zien en fotograferen. We wachtten tot het vliegtuig vol was om zo laat te beginnen. Te doen!

Zeer indrukwekkende rondvlucht, waar veel te zien was. Helaas vlogen de piloten zeer extreme manoeuvres waardoor alle 6 passagiers in het vliegtuig misselijk werden.