Dingen om te doen Nazca

Nazca: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Nazca: 35 minuten vliegen over de Nazcalijnen

1. Vanuit Nazca: 35 minuten vliegen over de Nazcalijnen

Laat je ophalen bij je hotel in Nazca en rijd naar de luchthaven. Ontmoet je gids en wacht op je vlucht na het inchecken. Je wordt geïnformeerd over de aard van je tour en krijgt veiligheidsinstructies. De vlucht duurt 35 minuten en je ziet 12 van de spectaculairste figuren op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn. Verheug je op afbeeldingen van dieren en gestileerde planten, verspreid over een enorm labyrint van lijnen, trapezoïden en driehoeken die bijna 2.000 jaar geleden op het oppervlak zijn achtergelaten. De Nazcalijnen zijn slechts enkele van de ongelooflijke overblijfselen van een oude cultuur. Sommige figuren zijn meer dan 500 meter lang en kunnen daarom alleen volledig vanuit de lucht worden bekeken. Je vlucht bereikt een hoogte van ongeveer 450 meter. Vlieg terug naar het vliegveld en vandaar word je teruggebracht naar je hotel in Nazca.

Van Huacachina: schilderachtige vlucht over de Nazca-lijnen

2. Van Huacachina: schilderachtige vlucht over de Nazca-lijnen

Deze reis begint om 9.30 uur in Huacachina en alle deelnemers worden opgehaald bij hun accommodatie. U reist 2 uur in een comfortabel voertuig met airconditioning in de richting van de luchthaven van Nazca. Onderweg ziet u de prachtige woestijn en de zee. Eenmaal op het vliegveld spring je in het vliegtuig. De vlucht duurt 35 minuten en je zult in staat zijn om de prachtige Nazca-lijnen te zien die de vorm van dieren hebben en iedereen zich afvragen hoe mensen zo'n geweldig werk kunnen doen. Nadat de vlucht voorbij is, ga je naar het uitkijkpunt "Palpa" om enkele andere lijnen te bekijken. Wanneer de tour eindigt, kun je besluiten in Nazca te blijven om je reis naar het zuiden van Peru voort te zetten of terug te komen naar Huacachina om te blijven genieten van de oase en de duinen.

Nazca: vlucht over Nazca, Cerro Blanco en aquaduct van Cantalloc

3. Nazca: vlucht over Nazca, Cerro Blanco en aquaduct van Cantalloc

Kom en ontdek het mysterie van Peru, de duizendjarige geogliefen van de Nazca-lijnen en het oude Cantalloc-aquaduct. Nadat je bent opgehaald bij je hotel of busstation in Nazca, ga je naar het Maria Reiche Aerodrome. Geniet van een vlucht van 35 minuten over de Nazca-lijnen, waar je meer te weten komt over de verzameling gigantische geogliefen gemaakt door de Nazca's in Zuid-Amerika. Waardeer hun 2000 jaar oude geschiedenis en hoe ze nu tot UNESCO-werelderfgoed zijn gemaakt.

Lima: privétour Nazcalijnen & Huacachina-oase met lunch

4. Lima: privétour Nazcalijnen & Huacachina-oase met lunch

Je begint je tour om 05:30 uur met een  vers bereid, heerlijk ontbijt op weg van je hotel in Lima naar Ica. Je stapt aan boord van een  Cessna 208 en vliegt over de beroemde Nazcalijnen, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan. Bewonder de ongelooflijke, oude geoglyphen van boven en verwonder je over hun betekenis. Bekijk en neem foto's van de walvis, de astronaut, de aap, de kolibrie en nog veel meer van deze symbolen. Vervolgens land je en reis je naar de oase en de duinen van Huacachina in een aangepaste V8-dune buggy. Ga tot het uiterste en oefen van de woestijnduinen te zandboarden. Bezoek een kleine chocoladefabriek en proef een aantal van de bekende, traditionele Peruaanse chocolaatjes.  Verken het landelijke gebied aan de rand van Ica. Leer over de productie van Pisco, wijnen en fruitlikeuren bij een lokale wijnmakerij en probeer zo veel als je wilt. Verwen jezelf met een traditionele Peruaanse lunch, bereid met verse, lokale ingrediënten. Probeer heerlijke delicatessen, zoals sopa seca en pollo saltado, gefrituurde kip. Om 19:00 uur keer je weer terug naar je hotel in Lima.

Van Lima: Nazca-lijnen en Ica Desert-dagtrip met lunch

5. Van Lima: Nazca-lijnen en Ica Desert-dagtrip met lunch

Begin je reis door de Ica-woestijn met een heldere en vroege ophaalservice van het hotel, waar je wordt begroet door je gids die de hele dag voor je zal zorgen. Ga rechtstreeks naar Nazca, waar je stopt bij Kilometer 50 van de South Pan-American Highway om te genieten van een ontbijt bestaande uit sappen of warme dranken, vergezeld van ambachtelijk brood uit de omgeving. Ga vervolgens naar het vliegveld in Nazca, waar je door de beveiliging gaat voordat je aan boord gaat van een klein vliegtuig om de beroemde Nazca-lijnen van bovenaf te bekijken. Leun achterover en ontspan tijdens je vlucht van 45 minuten, terwijl je de ongelooflijke verzameling gigantische geogliefen bekijkt - ontwerpen of motieven die in de grond zijn geëtst - die zijn gemaakt door de oude Nazca-cultuur. Geniet van een heerlijke traditionele lunch bij de landing voordat je naar je laatste stop gaat, de Huacachina-oase. Deze natuurlijke lagune is omgeven door palmbomen en woestijnduinen, vanwaar je de zon kunt zien ondergaan boven het zand. Pomp je adrenaline op en spring in zandbuggy's en sandboard door de perfecte duinen voordat je laat in de avond terugkeert naar Lima.

Van Nazca: Cahuachi Pyramids privétour

6. Van Nazca: Cahuachi Pyramids privétour

Verken de Piramides van Cahuachi op een privérondleiding met gids vanuit Nazca. Leer meer over de piramides met je Engels en Spaans sprekende gids, en krijg een glimp van de raadselachtige Nazca-lijnen. Ontmoet je gids in je hotel in Nazca en rijd dan 30 kilometer (18,5 mijl) naar de ruïnes van het Ceremoniële Centrum van Cahuachi. Ga door een prachtig woestijnlandschap op weg naar wat vermoedelijk een pelgrimsoord was voor het Nazca-volk. Ontdek de belangrijkste sectoren van de site, zoals de Grote Piramide en de Stepped Tempel, evenals vele andere gebieden. Gluur naar het intrigerende archeologische mysterie van de Nazca-lijnen, waar Cahuachi over uitkijkt, voordat je terugkeert naar je hotel in Nazca.

Van Lima: Nazca-lijnen, Huacachina Oasis & Dune Buggy Tour

7. Van Lima: Nazca-lijnen, Huacachina Oasis & Dune Buggy Tour

Ga mee op deze reis vanuit Lima en vlieg over de Nazca-lijnen, een verzameling gigantische geogliefen die in woestijnzand zijn geëtst en toegeschreven aan de pre-Inca-beschaving. Bekijk de Huacachina-oase en verken de grote duinen van Ica op een buggy. Ontspan in de schoot van de natuur, omringd door prachtige landschappen. Geniet van je dag in de woestijn en maak een duinbuggy-tour. Geniet van het spectaculaire landschap gevormd door een lagune van smaragdgroen water en grote duinen. Ga vervolgens naar de stad Nazca om rond de beroemde en raadselachtige Nazca-lijnen te vliegen, een belangrijke archeologische vindplaats in Peru. De mysterieuze geogliefen op het UNESCO-werelderfgoed variëren van geometrische vormen en wervelingen tot een kolibrie en een aap.

Van Ica: Nazca Lines Overhead Flight Tour

8. Van Ica: Nazca Lines Overhead Flight Tour

Je wordt om 10:30 uur opgehaald bij je hotel in Ica en de stad Huacachina om richting Ica Airport te rijden. Ontmoet uw vertegenwoordiger en ga naar de incheckzone om op uw vlucht te wachten. Krijg informatie over de aard van uw tour en over veiligheidsinstructies. De vlucht duurt precies 70 minuten inclusief de reistijd naar de Nazca-woestijn en je ziet 12 van de meest representatieve figuren getekend op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn. Kijk uit voor afbeeldingen van dieren en planten, verdeeld in een labyrint van lijnen, trapezes en driehoeken die al bijna 2000 jaar bewaard zijn gebleven. De Nazca-lijnen zijn enkele van de meest ongelooflijke overblijfselen uit een oude cultuur. Deze ontwerpen, soms wel 500 meter lang, kunnen vanuit de lucht op een hoogte van 1500 voet echt worden gewaardeerd. Na je ervaring vlieg je terug naar het vliegveld en ga je terug naar je hotel of naar een busstation.

Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen, & Huacachina-oase

9. Van Lima: Ballestas, Nazca-lijnen, & Huacachina-oase

Begin je avontuur door Lima in de vroege ochtend te verlaten. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg totdat u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en kijk uit voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Ga vervolgens naar Pisco Airport en maak een vlucht van 1 uur en 45 minuten over de Palpa-woestijn om de Nazca-lijnen te zien. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden voor een meerprijs of geniet gewoon van vrije tijd met het drinken van Pisco Sours. Aan het einde van het avontuur ga je via dezelfde route terug naar Lima.

Nazca: rondvlucht over de Nazca-lijnen

10. Nazca: rondvlucht over de Nazca-lijnen

Je wordt opgehaald bij je hotel in Nazca en naar het vliegveld gebracht, waar je aan boord gaat van een licht vliegtuig voor een onvergetelijke vlucht over de Nazca-lijnen. Je zult de vele figuren kunnen zien die op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn zijn getekend en dieren, planten en mensen voorstellen. Gemaakt door een oude beschaving, zijn de lijnen en vormen goed bewaard gebleven, ondanks dat ze bijna 2000 jaar oud zijn. Deze ontwerpen, waarvan sommige zelfs 500 meter lang, kunnen alleen echt vanuit de lucht worden gewaardeerd. Op een hoogte van 457 meter (1.500 voet) heb je het beste uitzicht op deze lijnen. De vlucht duurt 35 minuten. Aan het einde van je vlucht word je teruggebracht naar je hotel in Nazca.

Topbezienswaardigheden in Nazca

Sitemap Nazca

Wil je alle activiteiten in Nazca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nazca

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 129 beoordelingen

Een super ongelooflijke ervaring en een must in Nazca! Het vliegtuig zwenkt en draait om zodat je het beste uitzicht hebt en het is heel normaal ... dus probeer daar 30 minuten te blijven hangen omdat het zo de moeite waard is! Geweldige service en ik voelde me veilig gedurende de hele reis. Ik wou alleen dat de piloot ons meer informatie kon vertellen over de nazcanijnen omdat hij steeds dezelfde woorden bleef herhalen voor elk motief dat we zagen .. lol

Het was een avontuurlijke en spannende vlucht. Je hebt een goed overzicht van de Nazca-lijnen. De vlucht kan hobbelig zijn vanwege de wind en het omdraaien van de piloot. Maar zo kun je de lijnen van beide kanten zien. Op de luchthaven moet u extra luchthaven- en toeristenbelastingen alleen contant betalen. Over het algemeen was het een unieke ervaring en de service van de chauffeur en de bemanning was uitstekend.

We waren een beetje gespannen om de vlucht te maken gezien de opmerkingen (geagiteerde vlucht, zieke persoon ...). Alles ging geweldig! Het was geweldig en ik kan het alleen maar aanbevelen! Geen turbulentie, niet ziek, vlekkeloos opstijgen en landen! Doe het vooral en aarzel niet!

Zeer leuke ervaring. Het 6-passagiersvliegtuig leunt goed zodat iedereen de trucs kan zien en fotograferen. We wachtten tot het vliegtuig vol was om zo laat te beginnen. Te doen!

Let op de 70 Sole extra die nog betaald moet worden. Anders geweldig