Datums kiezen

Ontdek het beste van
Nazca

Onze aanbevelingen voor Nazca

Van Nazca: 35-minuten durende vlucht over Nazca-lijnen

1. Van Nazca: 35-minuten durende vlucht over Nazca-lijnen

Nadat je bent opgehaald bij je hotel of busstation in Nazca, ga je naar het vliegveld van Nazca. Ontmoet uw vertegenwoordiger en ga naar de incheckzone om op uw vlucht te wachten. Krijg informatie over de aard van uw tour en over veiligheidsinstructies. De vlucht duurt 35 minuten en je ziet 12 van de meest representatieve figuren getekend op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn. Kijk uit voor afbeeldingen van dieren en planten, verdeeld in een labyrint van lijnen, trapezes en driehoeken die al bijna 2000 jaar bewaard zijn gebleven. De Nazca-lijnen zijn enkele van de meest ongelooflijke overblijfselen uit een oude cultuur. Deze ontwerpen, soms wel 500 meter lang, kunnen vanuit de lucht op een hoogte van 1500 voet echt worden gewaardeerd. Na je ervaring vlieg je terug naar het vliegveld en ga je terug naar je hotel in Nazca.

Vanuit Lima: 2-daagse vlucht langs de Nazcalijnen, Paracas en Huacachina

2. Vanuit Lima: 2-daagse vlucht langs de Nazcalijnen, Paracas en Huacachina

Ervaar een tweedaagse tour buiten Lima. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Lima, vertrekt u naar Paracas, een prachtig stadje aan zee. Reis met een ruime bus en ontspan tijdens de 4 uur durende rit. Eenmaal in Paracas maakt u een boottocht van 2 uur langs de Ballestas-eilanden, een kleinere versie van de Galapagos-eilanden. Zie zeeleeuwen, pinguïns en tal van vogels van dichtbij en in hun natuurlijke habitat. Geniet van vrije tijd van 12.00 uur tot 13.30 uur voor de lunch. Vraag uw gids om aanbevelingen! Om 13.30 uur ga je van Paracas naar Huacachina, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Daar heeft u meer vrije tijd om de oase te verkennen. Bereid je vervolgens voor op 2 uur opwindend duinbuggyen en sandboarden. Ga met een duinbuggy de zandduinen op en sandboard door deze gigantische zandheuvels, een unieke ervaring in de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika. De volgende dag ga je met een shuttle van Huacachina naar Nazca. Aankomst rond 11:00 uur in Nazca en ga rechtstreeks naar de luchthaven. Vlieg over de mysterieuze Nazca-lijnen, die duizenden mensen jarenlang verbijsterd hebben achtergelaten. Heb 2 uur vrije tijd in Nazca, genoeg tijd om de aquaducten van Cantalloc te bezoeken. Om 15.00 uur reis je terug naar Huacachina en later die avond reis je terug naar Lima. Leun achterover en ontspan op de comfortabele stoelen. Aan het einde van uw reis wordt u rechtstreeks naar uw hotel of hostel gebracht.

Lima: Ballestas & Huacachina Dagtocht met Nazca Lijnen Vlucht

3. Lima: Ballestas & Huacachina Dagtocht met Nazca Lijnen Vlucht

Begin je avontuur door in de vroege ochtend uit Lima te vertrekken. Reis ongeveer 300 km over de Pan-Amerikaanse snelweg tot u Paracas Bay bereikt, een zeer belangrijke plaats voor de Peruaanse geschiedenis die vol zit met dieren in het wild. Geniet van een boottocht naar de Ballestas-eilanden en pas op voor vogels, zeeleeuwen, dolfijnen en pinguïns. Ga vervolgens naar Pisco Airport en vlieg in 1 uur en 45 minuten over de Palpa-woestijn om de Nazca-lijnen te zien. Stop bij de Huacachina-oase en neem de tijd om te lunchen en rond te lopen. Test je vaardigheden bij het sandboarden tegen een meerprijs of geniet gewoon van vrije tijd met het drinken van Pisco Sours. Ga aan het einde van het avontuur via dezelfde route terug naar Lima.

Vanuit Lima: Dagtrip langs de Nazcalijnen en de Ica-woestijn

4. Vanuit Lima: Dagtrip langs de Nazcalijnen en de Ica-woestijn

Route van een volledige dag: Nazca Lijnen en Huacachina Oase vanuit Lima Klaar voor een spannende ontdekkingsdag die je meeneemt van de raadselachtige Nazca Lijnen naar de ontspannende oase van Huacachina? Volg deze zorgvuldig geplande route om het meeste uit je volle dag verkenning te halen. 3:00 AM - Vertrek uit Lima Begin je avontuur vroeg. Vertrek vanuit Lima in een comfortabel voertuig richting het zuiden. De reis zal lang zijn, maar het is de moeite waard voor wat je te wachten staat. 8:00 AM - Aankomst in Nazca Na ongeveer vier uur reizen kom je aan in Nazca. Neem de tijd om je benen te strekken en geniet van een verkwikkend ontbijt in een plaatselijk restaurant (niet inbegrepen). 9:00 AM - Check in op het vliegveld voor de Nazca Lines Overflight Ga naar het vliegveld voor een spannende overvlucht over de raadselachtige Nazca Lijnen. Vanuit de lucht heb je een prachtig uitzicht op de geometrische figuren en dieren die onderzoekers al tientallen jaren intrigeren (duur 35 minuten). BELANGRIJK: Het overvliegen kan 30 minuten tot 1 uur duren door slecht weer of andere logistieke situaties waar wij geen invloed op hebben, daarom vraag ik om je begrip en geduld. 13:00 Lunch in Nazca (Niet inbegrepen) Laad je op met een lunch in een lokaal restaurant in Nazca. Proef de heerlijke Peruaanse keuken voor een authentieke culinaire ervaring. 14:30 PM - Reis naar Huacachina Begin de reis naar de oase van Huacachina. Geniet van het veranderende uitzicht terwijl je je in het woestijnlandschap begeeft. 16:30 PM - Aankomst in Huacachina Bij aankomst in de oase van Huacachina zul je verrast zijn door de schoonheid van dit kleine paradijs omringd door hoge zandduinen. 17:00 PM - Buggy- en zandboarderavontuur Stap aan boord van een duinbuggy voor een spannende tocht door de duinen. Voel daarna de adrenalinekick als je sandboardt over de steile zandhellingen. 18:00 PM - Zonsondergang in Huacachina Bereid je voor op een onvergetelijke zonsondergang. De duinen en de oase worden verlicht met warme kleuren als de zon ondergaat aan de horizon. 19:00 - Terugkeer naar Lima Na een dag vol emoties begint de terugreis naar Lima. Je kunt onderweg uitrusten of nadenken over de ervaringen van de dag. Laatste tips: Boek vluchten over de Nazcalijnen en activiteiten in Huacachina van tevoren. Neem comfortabele kleding, een zonnebril, zonnebrandcrème en water mee. Blijf de hele dag gehydrateerd, vooral in de woestijn. Zorg voor voldoende batterij in je camera om gedenkwaardige momenten vast te leggen. Deze route stelt je in staat om twee van de meest verbazingwekkende bestemmingen in Peru te verkennen in één opwindende dag. Van de raadselachtige Nazca Lijnen tot de ontspannende oase van Huacachina, deze ervaring belooft onvergetelijk te worden. Geniet van elk moment van dit unieke avontuur!

Vanuit Pisco of Paracas: Nazca-lijnen vlucht

5. Vanuit Pisco of Paracas: Nazca-lijnen vlucht

Je wordt opgehaald bij je hotel in de stad Pisco of Paracas om richting Pisco Airport te rijden. Ontmoet uw vertegenwoordiger en ga naar de incheckzone om op uw vlucht te wachten. Laat u informeren over de aard van uw tour en over veiligheidsinstructies. De vlucht duurt precies 1 uur en 40 minuten inclusief de reistijd naar de Nazca-woestijn en je ziet 12 van de meest representatieve figuren getekend op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn. Let op voorstellingen van dieren en planten, verdeeld over een labyrint van lijnen, trapezes en driehoeken die al bijna 2000 jaar bewaard zijn gebleven. De Nazca-lijnen zijn enkele van de meest ongelooflijke overblijfselen van een oude cultuur. Deze ontwerpen, waarvan sommige wel 500 meter lang zijn, kunnen echt worden gewaardeerd vanuit de lucht op een hoogte van 450 meter. Na je ervaring vlieg je terug naar het vliegveld en ga je terug naar je hotel of naar een busstation.

Vanuit Lima: 3-Daagse Paracas, Huacachina en Nazca Lijnen Tour

6. Vanuit Lima: 3-Daagse Paracas, Huacachina en Nazca Lijnen Tour

Bewonder het Paracas National Reserve, maak een rondvaart over de Ballestas Eilanden, geniet van een spannende duinbuggy en sandboarding tour in Huacachina en bewonder de raadselachtige Nazca Lijnen op deze 3-daagse tour vanuit Lima. DAG 1: Lima - Paracas Begin de dag met een vroege ophaalservice in Lima en reis per bus naar Paracas. Onderweg stop je voor een ontbijt rechtstreeks uit de broodovens van Mirasur. Geniet van het meest vers gebakken brood in Peru. Daarna ga je naar Hacienda San Jose, in Chincha. De hacienda is nu een 5* sterren hotel en is een prachtig koloniaal landgoed dat tijdens de Spaanse verovering een enorme plantage herbergde die werd bewerkt door duizenden slaven die uit Afrika waren overgebracht. Bezoek het waanzinnige labyrint van ondergrondse tunnels die werden gebruikt om slaven illegaal te smokkelen op 17 km van de kust. Een ongelooflijke geschiedenis waaruit de hedendaagse Afro-Peruaanse cultuur is ontstaan. Rond 13.30 uur kom je aan in Paracas en kun je genieten van een vrije middag om op eigen gelegenheid op verkenning te gaan. Je hebt de kans om activiteiten te ondernemen zoals de prachtige Golden Shadows trekking - vraag je gids om advies over wat je kunt doen. Overnacht in Paracas, op eigen kosten. Dag 2: Paracas - Huacachina Ga om 8:00 uur op de 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos Eilanden. Bekijk zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij en in hun natuurlijke omgeving. Ga later op rondleiding door een van de grootste beschermde woestijnreservaten van Zuid-Amerika in Paracas. Bewonder het uitzicht op de adembenemende kustlijn van de Stille Oceaan waar de woestijn de oceaan ontmoet. Daarna ga je van Paracas naar Huacachina, de enige natuurlijke woestijnoase in Zuid-Amerika, gelegen in de Ica-woestijn. Bij aankomst krijg je vrije tijd om de omgeving te verkennen en te lunchen (op eigen kosten) in een van de lokale restaurants rond de oase. Bereid je na de lunch voor op een opwindende 2 uur durende duin-buggy en sandboarding ervaring. Voel je adrenaline stromen terwijl je de grootste zandduinen van Zuid-Amerika op, over en af rijdt en de kans krijgt om sandboarden uit te proberen. Breng daarna de nacht door in Huacachina, op eigen kosten. Dag 3: Huacachina - Nazca - Lima Neem om 7:30 uur een onbegeleide pendeldienst van Huacachina naar Nazca. Ga direct na aankomst naar de luchthaven van Nazca en maak een majestueuze vlucht over de mysterieuze Nazca-lijnen, die historici sinds hun ontdekking hebben verbijsterd. Vervolgens krijg je ongeveer 2 uur vrije tijd in Nazca, genoeg tijd om te lunchen en de Cantalloc Aquaducten te bezoeken, als je dat wilt. Reis daarna terug naar Huacachina voordat je 's avonds op de bus stapt terug naar Lima. De tour eindigt met een afhaalpunt bij je accommodatie in Lima, waar je rond 23:45 uur aankomt in Miraflores.

Nazca: Rondvlucht over de Nazca-lijnen

7. Nazca: Rondvlucht over de Nazca-lijnen

Je wordt opgehaald bij je hotel in Nazca en naar het vliegveld gebracht, waar je aan boord gaat van een licht vliegtuig voor een onvergetelijke vlucht over de Nazca-lijnen. Je zult de talloze figuren kunnen zien die op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn zijn getekend, die dieren, planten en mensen voorstellen. Gemaakt door een oude beschaving, zijn de lijnen en vormen goed bewaard gebleven ondanks dat ze bijna 2000 jaar oud zijn. Deze ontwerpen, waarvan sommige wel 500 meter lang zijn, kunnen alleen vanuit de lucht echt worden gewaardeerd. Op een hoogte van 457 meter (1.500 voet) heb je het beste uitzicht op deze lijnen. De vlucht duurt 35 minuten. Aan het einde van uw vlucht wordt u teruggebracht naar uw hotel in Nazca.

Lima: 3-daagse tour naar Paracas, Ballestas Eilanden & Huacachina

8. Lima: 3-daagse tour naar Paracas, Ballestas Eilanden & Huacachina

Dag 1: Lima - Paracas Onze dag begint met een vroege ophaalservice, de bus stopt voor het ontbijt. Probeer een uniek ontbijt rechtstreeks uit de broodovens van Mirasur en geniet van het meest vers gebakken brood in Peru. Daarna ga je naar Hacienda San Jose, in Chincha. De hacienda is nu een 5* sterren hotel en is een prachtig koloniaal landgoed dat tijdens de Spaanse verovering een enorme plantage herbergde die werd bewerkt door duizenden slaven uit Afrika. Bezoek het waanzinnige labyrint van ondergrondse tunnels die werden gebruikt om slaven illegaal te smokkelen op 17 km van de kust. Een ongelooflijke geschiedenis waaruit de hedendaagse Afro-Peruaanse cultuur is ontstaan. Je komt om 13:30 uur aan in Paracas en hebt de middag vrij. Dag 2: Paracas - Ballestas Eilanden - Huacachina Verlaat je hotel en begin aan een 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden. Deze eilanden staan bekend als een kleinere versie van de Galápagos en je krijgt de kans om zeeleeuwen, pinguïns, vogels en zelfs dolfijnen van dichtbij te zien in hun natuurlijke omgeving. Na de rondvaart maak je een 2 uur durende rondleiding door het Paracas National Reserve, een van de grootste beschermde woestijngebieden van Zuid-Amerika, waar meer dan 400 soorten flora en fauna leven. Ontdek een prachtig landschap waar de uitgestrekte woestijn en de Stille Oceaan elkaar ontmoeten. Daarna is het tijd om naar Huacachina te gaan, de enige woestijnoase in Zuid-Amerika. Ervaar 2 uur lang opwindend duinbuggyen en sandboarden op enkele van de hoogste zandduinen van het continent. Overnacht in Huacachina. Dag 3: Huacachina - Pisco Wijngaard - Lima Doe mee aan een 2 uur durende wijngaardtour en zie hoe Pisco, de nationale drank van Peru, wordt gemaakt. Volg het proces van druif tot fles en proef verschillende soorten Pisco. Daarna heb je de hele dag om de woestijnoase van Huacachina te verkennen. Later reis je per bus terug naar Lima.

Nazca: Overvlucht van de Nazcalijnen

9. Nazca: Overvlucht van de Nazcalijnen

We halen je op bij het busstation of hotel in het centrum van Nazca om je naar het vliegveld van Nazca te brengen. Bij aankomst doorlopen we eerst de nodige procedure, die ongeveer 45 minuten duurt, en bereiden we ons voor om over deze fantastische figuren heen te zweven. De Nazca-lijnen bevinden zich in de woestijnvlakte tussen Nazca en Palpa, 447 kilometer van de stad Lima, in een van de droogste woestijnen ter wereld. De eerste verwijzingen naar het bestaan van de lijnen dateren uit het jaar 1547. Ze werden echter ontdekt door de Peruaanse archeoloog Toribio Mejía Xesspe in 1927. De Duitse archeoloog Maria Reiche wijdde vanaf 1946 haar leven aan de studie en het behoud van de Nazca-lijnen. Volgens haar theorie vertegenwoordigen de lijnen een gigantische zonne- en maankalender, gebruikt door oude astronomen. Er zijn veel theorieën over het doel van deze tekeningen. Een daarvan is de mogelijke connectie met buitenaardse wezens, of dat de bewoners deze gigantische werken hebben gemaakt om door hun goden vanuit de lucht te worden gezien. Tot op de dag van vandaag is er geen bepaalde informatie over hun doel. Als je de vlucht van 30 minuten hebt gekozen, zie je 13 figuren zoals de walvis, trapeziums, de hond, de astronaut, de aap, de condor, het kompas, de spin, de kolibrie, de papegaai, de boom, de hand , en de albatros. Als je de vlucht van 1 uur hebt gekozen (er zijn minimaal 4 personen vereist), kun je 21 figuren waarderen over de prachtige vlaktes van Nazca en Palpa. Eerst zie je de 13 hierboven genoemde figuren, en dan vlieg je over de Palpa-vlaktes met nieuwe en fantastische lijnen ontdekt, zoals de reiger, de kraanvogel, de pelikaan, de meeuw, de papegaai, de slak, lama's, leguaan, hagedissen, slangen en verschillende vogels. De Nazca-cultuur ontwikkelde zich tussen de 1e en 7e eeuw na Christus en blinkt uit in hun polychrome keramiek, textiel en metaalwerk. Hun ceremoniële centrum bevindt zich in Cahuachi, gelegen in de vallei van de Nazca-rivier. Met een netwerk van aquaducten slaagden ze erin hun land te bemesten en aan landbouw te doen. De Nazca-lijnen zijn opmerkelijke werken van deze cultuur, en theorieën variëren van fantastische gebeurtenissen tot wetenschappelijke perspectieven. Na de vlucht wordt u, afhankelijk van uw reisschema, naar uw hotel in de stad Nazca of het busstation gebracht.

Lima: privétour Nazca-lijnen, wijnmakerij en Huacachina-oase

10. Lima: privétour Nazca-lijnen, wijnmakerij en Huacachina-oase

Begin je tour in de vroege ochtend met een vers bereid ontbijt op je reis van je hotel in Lima naar Ica. Ga aan boord van een Cessna 208 Caravan en vlieg over de beroemde Nazca-lijnen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Bewonder de ongelooflijke, oude geogliefen van bovenaf en verwonder je over hun betekenis. Bekijk en maak foto's van de walvis, de astronaut, de aap, de kolibrie en nog veel meer glyphs. Land en reis naar de oase en zandduinen van Huacachina in V8-gemodificeerde duinbuggy's. Duw je lichaam tot het uiterste terwijl je oefent met sandboarden door de duinen van de woestijn. Bezoek een kleine chocoladefabriek en proef enkele van de beroemde, traditionele Peruaanse chocolaatjes. Verken een landelijk gebied aan de rand van Ica. Leer meer over de productie van Pisco, wijnen en fruitlikeuren bij een lokale wijnmakerij en proef er zoveel als je wilt. Trakteer uzelf op een traditionele Peruaanse lunch, gemaakt van verse, lokaal geproduceerde ingrediënten. Probeer heerlijke delicatessen zoals sopa seca en pollo saltado, roerbakkip. Sluit na de lunch de reis af met een ontspannende rit terug naar uw hotel.

Alle activiteiten

160 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Nazca

Wat zijn de topattracties van Nazca?

Bij een bezoek aan Nazca, welke activiteiten hebben de beste deals en kortingen?

Andere activiteiten in Nazca

Wil je alle activiteiten in Nazca bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nazca

Gemiddelde beoordeling

4.6
(194 beoordelingen)

Echt om te doen!! Toeval zorgt ervoor dat u een kleine en luidruchtige Cessna of een grotere, comfortabelere 12-zitter neemt met minder risico om misselijk te worden! We hadden deze kans dus perfect, goede omstandigheden en heel goed zicht aan de achterkant. De lijnen: buitengewoon! Maar ik raad aan om ze goed te bekijken voordat je in het vliegtuig stapt om te weten waar je op de grond naar moet zoeken. Niet makkelijk! Voltooi het vliegtuig met het planetarium in het hotel waar Maria Reich verbleef. Het was geweldig !!

De vlucht over de Nazcalijnen was een geweldige ervaring. De piloot vloog zo dat je mooie foto's kon maken en gaf veel informatie. We waren iets laat op het afgesproken ontmoetingspunt, maar werden toch hartelijk verwelkomd en konden zonder problemen deelnemen aan de excursie. Sterk aanbevolen.

Sterk aanbevolen ervaring, de tekeningen zijn duidelijk te zien, ze zorgen ervoor dat het goed met ons gaat en dat we de lijnen en tekeningen zien. Hoewel ik denk dat het duur is, maar het is het waard

Het was geweldig en Luis was een goede gids die ik aanbeveel

De piloot is perfect. het is een geweldige ervaring