Nea Kameni

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Nea Kameni

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.057 beoordelingen

Een geweldige ervaring met een kleine groep!

Geen massale catamaran waar je met een man of veertig vijf uur lang alleen maar aan het zuipen bent, maar een fantastische ervaring met een man of tien, onder de zorgzame begeleiding van George en de rest van de crew. Je vaart vijf uur rond Santorini, met een bezoekje aan de warmwaterbronnen (niet echt warm!), Mesa Pigadia Beach (leuk snorkelen tussen de barracuda's en andere vissen, gevolgd door een barbecue Griekse stijl), en ten slotte Red Beach voor een laatste duik in het water. Onderweg kan je relaxen aan boord onder het genot van frisdrank, bier of Griekse wijn. Het is wel aan te raden om een extra handdoek mee te nemen!

Door de recensies ging ik ervan uit dat het een chaotische reis zou worden. Dit was echter niet het geval. Het was prima geregeld en echt een hele leuke boottrip met een grappige reisleider (Dada van boot 49). De vulkaan was ook geweldig om te zien. Het was wel zo’n 30 minuten naar boven lopen op onverharde paden. Dus als je slecht te been bent, is dit geen aanrader. Wij hadden gelukkig een bewolkte dag, waardoor dit prima te doen was en wij nauwelijks last hadden van de hitte. Echt een heerlijk dagje gehad.

Het was super leuk! Hele gezellige en leuke bemanning! Leuke muziek! Leuke stops om te zwemmen! Heel lekker eten een echte aanrader! Zeker dubbel en dwars het geld waard !

Mooie tocht door de Caldera van Santorini. Een enthousiaste gids die af en toe iets vertelde. Al met al een leuke gevarieerde dag op het water.

Moet je zeker doen als je in Santorini bent!

Een zalige ervaring die ik aan iedereen zou aanraden! Alles in hun beschrijving wordt meer dan verwezenlijkt!