Neder-Silezië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Neder-Silezië: de beste attracties

Sitemap Neder-Silezië

Wil je alle activiteiten in Neder-Silezië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Neder-Silezië

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 911 beoordelingen

Zeer vriendelijke gids. 2,5 uur is misschien wat lang.

Ik vind een rondrit in een electrisch ‘golfkarretje’ altijd een mooie manier om in een relatief korte tijd de stad te leren kennen. Zeker als je de rondrit plant aan het begin van je bezoek aan de stad heb je een goed beeld van dat wat je nog een keer rustig wilt bezoeken. We hebben een dergelijke rondrit ook gedaan in Krakau. Toen was een rondrit van 2,5 uur prima. Krakau heeft een aantal wijken (Kazimierz, Nowa Hutan, een socialistisch realistische modelwijk en Podgórze met het Joodse getto) die wat verder van het centrum liggen waardoor 2,5 uur prima was. 2,5 uur in Wroclaw vond aan de lange kant. We bezochten oa een Japanse tuin en bijbehorend een ‘fontijnenshow’. De tuin was aardig de fontijnenshow zal ‘s-avonds in het donker best mooi zijn maar bij daglicht de moeite van de omweg niet waard. Wij hadden de pech: de geluidsinstallatie was ermee opgehouden waardoor we het moesten doen met de summiere uitleg van de gids. Jammer maar het enthousiasme van de gids vergoeilijkte veel.

Leuke manier om Wroclaw te ontdekken. Michal is een vlotte gids die veel wist te vertellen over deze interessante stad vol geschiedenis. Een aanrader!

Was prima te doen prachtige natuur wehebben er van genoten De chauffer was optijd deze excursie thuis vooraf al geboekt was prima geregeld

Het was een hele leuke manier om de stad te verkennen. De gids vertelde veel op een aangename manier. Een aanrader!

Mooie tocht, je ziet vanalles een beetje jammer dat je niet echt een paleis of kasteel gaat bezoeken