Kies data

Nederzetting Ollantaytambo

Nederzetting Ollantaytambo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Cuzco: dagexcursie door de heilige vallei met lunch

1. Vanuit Cuzco: dagexcursie door de heilige vallei met lunch

De eerste halte van deze excursie van een dag vanuit Cuzco is de uitkijktoren van Taray, die een prachtig uitzicht biedt over de Andes en de heilige vallei. Ga dan naar het dorp Pisac met zijn populaire markt. Bezoek het archeologisch terrein en bekijk de agrarische terrassen, begraafplaatsen en koninklijke gebouwen van de Inca's. Vervolg je excursie naar Urubamba voor een heerlijke buffetlunch in een restaurant. Ga vervolgens naar Ollantaytambo, dat werd gebouwd om de ingang van Machu Picchu te bewaken en de Inca's tegen mogelijke invasies te beschermen. Bezoek op de weg terug naar Cuzco het pittoreske dorpje Chinchero en bekijk de ruïnes van het koninklijk domein van Tupac Inca Yupanqui. Zie ook hoe de lokale bevolking de wol van alpaca's blauw verft met natuurlijke planten uit de omgeving.

Vanuit Cuzco: 2-daagse tour Machu Picchu & Heilige Vallei

2. Vanuit Cuzco: 2-daagse tour Machu Picchu & Heilige Vallei

Verken de oude beschaving van de Inca's tijdens een rondleiding door de Heilige Vallei en Machu Picchu van 2 dagen. Dag 1: Begin de dag met een adembenemende rit door de bergen tussen Cuzco en Písac en zie de Inca-tempels bij aankomst tijdens een uitgebreide tour. Onderhandel over kleurrijke stoffen bij de traditionele markt en ervaar daarna de 'Broodmand van de Inca's' tijdens een schilderachtige rit naar Urubamba. Geniet bij aankomst van lunch bij een lokaal restaurant. Verken daarna het paleis van roze graniet bij Ollantaytambo en beklim de grote trap van de Tempel van de Zon. Smul van lokale versproducten bij een locatie in de buurt en sluit de dag af met een treinrit naar Aguas Calientes, waar je kunt baden in de warmwaterbronnen en kun genieten van de mooie omgeving. Dag 2: Je gaat 's ochtends met de bus naar Machu Picchu en ziet de eerste zonnestralen als je langs de ruïnes van de 'Verloren Stad van de Inca's' komt. Ga naar een panoramisch uitkijkpunt voor het beste uitzicht en maak een tour van 2 uur over het legendarische terrein.Verdwaal tussen de doolhofachtige gebouwen, of treed in de voetsporen van de oude bevolking en beklim de Huayna Picchu. Geniet vervolgens van een lunch in Aguas Calientes, waarna je aan een ontspannen rit terug naar Cuzco kunt beginnen.

Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

3. Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

Profiteer van besparingen en geniet van het gemak van het Cusco Tourist Ticket, dat toegangen tot de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Cusco en de Heilige Vallei omvat. Profiteer van de hotelbezorgservice naar uw hotel of Airbnb in het historische centrum van Cusco of Wanchaq. Kies uit een toeristisch ticket voor 1, 2 of 10 dagen: 10-daagse toeristenkaart - stad Cusco en heilige vallei: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Geniet met dit ticket van toegang tot het archeologische park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca Monument, Qosqo Native Art Center, Museum of Contemporary Art, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Volkskunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 opeenvolgende dagen waarin u alle genoemde attracties kunt bezoeken. 2-daagse toeristenkaart - Heilige vallei: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 opeenvolgende dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Toeristenticket voor 1 dag - Cusco City: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in het Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik gedurende 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken.

Van Cusco: Heilige Vallei van de Inca's Full-Day Tour

4. Van Cusco: Heilige Vallei van de Inca's Full-Day Tour

Geniet van een dagexcursie van Cusco naar Urubamba in de heilige vallei van de Inca's. Je zult eerst het dorp en de ruïnes van Pisac verkennen, gesticht tijdens de koloniale tijd aan de voet van een heuvel bekroond door de overblijfselen van een Inca-stad. Op het hoofdplein zie je de markt op zondag, dinsdag en donderdag, waar de lokale bevolking hun producten ruilt en ambachtslieden uit het hele gebied hun geweven alpaca-wollen dekens en poncho's, gegraveerde kalebassen, antieke reproducties, sieraden en andere ambachten verkopen. Vervolgens vervolg je de bergopwaartse weg om de oude ruïnes van Pisaq te verkennen; bewonder de perfect gebouwde huizen en tempels en geniet van een prachtig uitzicht over de vallei vanaf de uitkijkposten. Na de lunch bezoekt u Ollantaytambo, de enige Incastad die niet werd omvergeworpen door de conquistadores. Hier kunt u de ruïnes verkennen die boven de stad uittorenen. In de late namiddag keert u terug naar Cusco en bezoekt u onderweg de traditionele markt van Chinchero.

Cusco: dagtour door de Heilige Vallei met lunch

5. Cusco: dagtour door de Heilige Vallei met lunch

Ontdek de majestueuze Heilige Vallei van de Inca's tijdens deze onvergetelijke tour. Begin uw dag met het ophalen van een hotel of ontmoetingspunt en ga naar het pittoreske stadje Pisac. Verken de kleurrijke ambachtelijke markt, waar je kunt kopen en je kunt onderdompelen in de gebruiken van de inwoners. Bewonder het imposante archeologische park van Pisac en reis vervolgens langs de rechteroever van de rivier de Vilcanota door de Heilige Vallei. Maak een stop in de stad Urubamba, waar u kunt lunchen in een lokaal restaurant. Ga vervolgens naar de stad en het fort van Ollantaytambo, gebouwd om de ingang van de vallei te beschermen. Loop door de straten van de stad om een duidelijk beeld te krijgen van hoe dit militaire, religieuze en culturele centrum eruitzag tijdens het Inca-rijk. Keer terug naar Cusco via Chinchero, waar de overblijfselen van de koninklijke penningmeester van Túpac Inca Yupanqui zich bevinden. Bewonder de goed bewaard gebleven Inca-muur op het centrale plein en bezoek de prachtige koloniale tempel, gebouwd op de fundamenten van een Inca-gebouw. Je eindigt deze geweldige dag op de Plaza San Francisco, vlakbij het centrale plein van Cusco.

Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

6. Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

Het Cusco Tourist Ticket is een must-have als je Cusco en Cusco Region in Sacred Valley bezoekt. Kies tussen verschillende circuits voor een toegang van 1, 2 of 10 dagen tot de belangrijkste toeristische attracties, verdeeld tussen: Circuit I, 1-daagse pas: Ticket bevat toegang in de volgende archeologische vindplaatsen in Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik voor 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken. Circuit II, 2-daagse pas: Ticket bevat toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Circuit III, 10-daagse pas: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Met dit ticket geniet u van toegang tot het Archeologisch Park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca-monument, Qosqo Native Art Center, Museum van Hedendaagse Kunst, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Populair Kunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 dagen waarin je alle genoemde attracties kunt bezoeken.

Cusco: Heilige Vallei van de Inca's Tour

7. Cusco: Heilige Vallei van de Inca's Tour

Begin de tour met een handige transfer rechtstreeks vanuit je hotel en ga door de bergen op weg naar Pisac. Onderweg maak je enkele stops, waar je foto's kunt maken en de heilige vallei van de Inca's kunt bewonderen vanuit een prachtig uitzichtpunt. Eenmaal in Pisac kunt u het archeologische centrum en de ambachtelijke markt bezoeken, vol met terrassen en tempels. Daarna ga je door de vallei naar de stad Urubamba, waar je kunt lunchen (niet inbegrepen). 'S Middags bezoekt de tour de archeologische vindplaats van Ollantaytambo, waar u meer te weten kunt komen over de geschiedenis, magie en cultuur. Het stadje Ollantaytambo heeft ongelooflijke energie en de lokale mensen zijn aardig. Stop dan bij Chinchero voordat je terugkeert naar je accommodatie in Cusco.

Heilige Vallei & Machu Picchu: 2-daagse, 1-nacht tour

8. Heilige Vallei & Machu Picchu: 2-daagse, 1-nacht tour

Maak opnieuw verbinding met de natuur tijdens een begeleide tweedaagse tour van 1 nacht naar de Heilige Vallei en Machu Picchu. Bezoek vanuit Cusco Awanacancha, Pisac Market, de Pisac Inca-site, Ollantaytambo, Aguas Calientes en Machu Picchu. Dag 1: Cusco – Heilige Vallei – Aguas Calientes Je wordt opgehaald bij je hotel in Cusco, ontmoet je gids en rijdt vervolgens 30 minuten naar Awanacancha, een textielcentrum en boerderij . Krijg de kans om de lama's, alpaca's, viñuna en guanaco's te zien. Kom meer te weten over de verscheidenheid aan Zuid-Amerikaanse dieren op de boerderij. Bezoek vervolgens het textielcentrum om het weefproces te leren en hoe de lokale bevolking de natuurlijke kleuren krijgt. U kunt hier ook winkelen. Maak daarna een rit van 30 minuten naar een uitkijkpunt van de Heilige Vallei. Geniet van een schilderachtig uitzicht op de Andes, de Urubamba-rivier en de landbouwgronden van de Inca's in de Heilige Vallei. Bezoek vervolgens de archeologische vindplaats Pisac, gelegen op de top van de bergen met indrukwekkende stenen muren, landbouwterrassen, irrigatiesystemen en de grootste begraafplaats van het Inca-rijk. Ga na het verkennen naar de lokale Pisac-markt, een handwerkmarkt waar ambachtslieden hun keramiek, textiel, sieraden, Andes-instrumenten, alpacaproducten en souvenirs verkopen. Maak later een rit van 1 uur naar Urubamba voor de lunch in een lokaal restaurant dat verschillende lokale Peruaanse gerechten biedt, bereid met verse lokale producten. Tegen het einde van je dag ga je naar de stad Ollantaytambo, de laatste nog bestaande Inca-citadel. De stad is gebouwd boven oude Inca-gebouwen. Verken de archeologische vindplaats van de stad met tempels, terrassen, pakhuizen en een groot Inca-monolithicum. Na het verkennen van Ollantaytambo, neem je de trein naar Aguas Calientes en breng je de nacht door in een hotel. Dag 2: Machu Picchu – Cusco Word vroeg wakker in je hotel, ontbijt en neem een van de eerste bussen naar Machu Picchu. Bij aankomst toon je gewoon een origineel paspoort bij het controlepunt om de citadel binnen te gaan. Maak eerst een korte wandeling naar de Sungate of Inca Bridge voordat je het fort gaat verkennen met je gids. Geniet van een rondleiding van ongeveer 3 uur, waarbij je de meest opmerkelijke terrassen, pakhuizen, tempels en paleizen bezoekt. Breng wat vrije tijd door met het zelf verkennen van de site of maak een optionele, extra wandeling naar Huayna Picchu of Machu Picchu Mountain. Nadat je Machu Picchu hebt verkend, neem je de bus naar Aguas Calientes, lunch je op eigen gelegenheid (optioneel) en maak je een ritje in de panoramische Vistadome-trein. Eenmaal terug in Ollantaytambo, neem je een busje terug naar je hotel in Cusco.

Cusco: Pisac, Ollantaytambo en Chinchero Sacred Valley Tour

9. Cusco: Pisac, Ollantaytambo en Chinchero Sacred Valley Tour

Je wordt om 08.10 uur opgehaald bij je hotel in Cusco, waarna je naar de heilige vallei van de Inca's reist. Je begint met het bezoeken van de indrukwekkende Pisac, die bekend staat als het astronomische observatorium Inca. Daarna geniet je van een lunchbuffet in Urubamba, waar je kunt genieten van typisch Peruaanse gerechten. Je tweede punt zal het fort van Ollantaytambo zijn, waar je de Tempel van de Zon en zijn indrukwekkende monolieten zult observeren. Je gaat dan verder naar het archeologische park van Chinchero, een belangrijke agrigolaplaats . Terwijl je in Chinchero trappen, Inca-muren en de platforms waar de lokale bevolking hun lama's en alpaca's postte, kunt observeren. Je kunt ook Andes-vrouwen observeren die nog steeds Inca-kostuums dragen, voordat je om ongeveer 19.30 uur terugkeert naar Cusco. Je tour eindigt uiteindelijk in de buurt van het centrale plein van Cusco.

Heilige Vallei: Ollantaytambo, Chinchero en Yucay met lunch

10. Heilige Vallei: Ollantaytambo, Chinchero en Yucay met lunch

'S Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel en de heuvels in gedreven naar de traditionele stad Chinchero, waar u een adembenemend uitzicht op de vallei beneden kunt bewonderen. Ontdek de ambachtelijke tradities die liefdevol zijn bewaard door de inwoners van dit gebied en leer over de overgeërfde kennis van de Inca's. Verken archeologische overblijfselen en een prachtige 17e-eeuwse kerk. Daarna wordt u overgebracht naar het Living Museum of Yucay, een kleurrijk centrum van de Andes-traditie. Reis terug in de tijd naar de oudheid door authentieke demonstraties van textielwerk, adobe, aardewerk en zilverwerk. Als je eenmaal je culturele verlangens hebt vervuld, geniet je van lunch en vrije tijd in het prachtige dorp Ollantaytambo. Bezoek de archeologische vindplaats, onaangeroerd sinds de Inca-tijden, en beklim het iconische fort dat naast een berg is gebouwd. Nadat u klaar bent met het kijken naar de majestueuze schoonheid van de vallei, wordt u teruggebracht naar uw hotel.

  • Toegangstickets
  • Dagtochten
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Nederzetting Ollantaytambo

Wil je alle activiteiten in Nederzetting Ollantaytambo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nederzetting Ollantaytambo

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 467 beoordelingen

Zeer mooie gids, gaf veel uitleg. Bezoektijden in plaatsen zijn getimed, dus het is soms frustrerend om te moeten vertrekken. Het ontbijtbuffet was erg goed.

Goede ervaring, zeer goede gids. De reizen tussen plaatsen duren ongeveer meer dan een uur, maar ze zijn absoluut de moeite waard. 100% aan te bevelen.

De bezoeken zijn zeer de moeite waard en onze gids Julio was geweldig. Alles werkte heel goed en zeer stipt. alle tien

De gids Julio was geweldig, de hele dag was erg goed georganiseerd. Ideaal als je niet veel tijd hebt in Cuzco

Zeer mooie en aangename rondleiding, uitstekende gids!