Nesebar
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Nesebar Tours: Onze meest aanbevolen

Nessebar: boottocht van 4 uur incl. Vissen, lunch en drankjes

1. Nessebar: boottocht van 4 uur incl. Vissen, lunch en drankjes

Verken de baaien van Nessebar, Ravda en Pomorie tijdens deze boottocht van een halve dag. Bewonder het adembenemende uitzicht op de kustlijn van de zee en breng je tijd door met zwemmen, zonnebaden of vissen. Luister naar het begeleide commentaar, krijg inzicht in de regio en leer meer over de natuur en het ecosysteem van het gebied. Geniet van een heerlijke barbecue op het dek, vergezeld van onbeperkt drankjes uit de open bar van de boot. Geniet van het uitzicht op de prachtige baaien van het gebied terwijl je langsdrijft. Neem een duik in zee of ontspan met een koud drankje. Gebruik de visuitrusting aan boord om je vaardigheden te testen. Werp af en vang misschien zelfs een lokale vis of twee.

...
Nessebar: stadstour met gids

2. Nessebar: stadstour met gids

Verken de oude stad Nessebar in de Bulgaarse provincie Burgas tijdens deze rondleiding. Nessebar staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege zijn historische betekenis. Ontdek het vakmanschap van de historische huizen en kerken van de stad terwijl je loopt. Ga vanuit het Varna-gebied naar Nessebar, ook wel bekend als de Parel van de Zwarte Zee. Passeer de natuurlijke schoonheid van de uitlopers van de Balkan en krijg een verbluffend uitzicht op de baai van Nessebar. Leg je ervaring vast op camera tijdens deze panoramische stop. Bij aankomst maak je een begeleide wandeling door de kleine kronkelende straatjes van Nessebar. Verken de belangrijkste plekken van de stad, zoals de stadspoorten, Romeinse baden en de vele oude houten huizen. Omdat de stad bekend staat om zijn kerken, stop je bij de meest pittoreske kerk van de stad, de kerk van St. Stephen. Geniet na je rondleiding van voldoende tijd om iets te drinken of op zoek te gaan naar het perfecte souvenir.

...
Nessebar: romantische wandeltocht

3. Nessebar: romantische wandeltocht

Ervaar de romantische kant van Nessebar tijdens deze tour die de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zal benadrukken. Verken de beroemde geschiedenis en verbluffende architectuur van UNESCO's werelderfgoedstad tijdens deze romantische tour. Dwaal met je partner door de mooiste gebieden en laat je betoveren door de charmante sfeer. Hoor over veel historische liefdesverhalen die verborgen zijn in straten, gebouwen, parken in de stad. Weet over de hartverscheurende en tragische tot de hilarische of pittige verhalen van de romantische legendes. Ontdek de beste plek in de stad voor een date en waar je de mooiste foto's kunt maken. Bewonder de warme en gastvrije sfeer van dit verborgen juweeltje tijdens een romantische tour. Deze tour wordt vooral aanbevolen om rond Valentijnsdag te maken.

...
Nessebar: magische kerstwandeltocht

4. Nessebar: magische kerstwandeltocht

Kom in de kerststemming tijdens deze begeleide wandeling in Nessebar, Bulgarije. Bezoek samen met een professionele lokale gids de meest gedecoreerde plekken en luister naar wonderbaarlijke kerstverhalen en legendes. Deze speciale tijd van het jaar brengt magie naar Nessebar. Bezoek de feestelijk verlichte stadshaven, ontdek onmisbare lokale kerstproducten en meer. Bereid je voor om betoverd te worden door de charmante vakantiesfeer die overal om je heen hangt, iets wat je alleen in Nessebar kunt ervaren in deze tijd van het jaar.

...

Sitemap Nesebar

Wil je alle activiteiten in Nesebar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.