Dingen om te doen Netanya

Netanya: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Tel Aviv: daguitstap naar Caesarea, Haifa en Akko

1. Vanuit Tel Aviv: daguitstap naar Caesarea, Haifa en Akko

Breng een dag door met het verkennen van de mooie Mediterraanse kust van Israël tijdens deze dagvullende uitstap die vertrekt vanuit Tel Aviv, Herzliya en Netanja. Een deskundige gids neemt je mee de bus met airconditioning in naar oude steden en monumenten langs de kust. Om mee te beginnen ga je met je gids op ontdekkingstocht in de prachtige havenstad Caesarea. Deze oude Romeinse stad bevat imposante Romeinse ruïnes, waaronder één van de grootste amfitheaters die in de Romeinse periode gebouwd zijn. Vervolgens reis je naar Haifa om de Tuinen van Baha'í te bezoeken. De Tuinen van Baha'í bevatten schitterende terrassen en zijn één van de belangrijkste attracties van Israël. Je gids zorgt ervoor dat je de kans krijgt om de mooie UNESCO-Werelderfgoedtuinen te fotograferen en neemt je daarna mee naar Rosh Hanikra. Bij Rosh Hanikra verken je de kalkstenen grotten van het gebied. Je vindt er ook prachtige witte kalkkliffen die uitkijken over de Middellandse Zee. Vanaf de kliffen kijk je over de grens naar Libanon, waarna je verder reist naar Akko, in het noorden. De oude stad van Akko staat ook op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en bevat imposante stadsmuren, een charmante haven en een oosterse bazaar. De gids vertelt in detail over de fascinerende geschiedenis van de oude stad terwijl je door de historische straatjes wandelt die ooit bekend waren bij Grieken, Byzantijnen en Ottomanen. 

Eendaagse Dode Zee-tour vanuit Tel Aviv

2. Eendaagse Dode Zee-tour vanuit Tel Aviv

Tijdens deze dagtour zullen gasten de vele geweldige luxe ervaren die de Dode Zee te bieden heeft. Je bezoekt de uitgebreide cosmeticawinkel van de Dode Zee om alle gezondheids- en schoonheidsproducten te kopen die je nodig hebt om er goed uit te zien. Hierna gaat de tour verder naar een ontspannende stop in een prachtig resort direct aan de oevers van de zee. Hier kun je gemakkelijk drijven in het dichte water van de Dode Zee en jezelf bedekken met de rustgevende, mineraalrijke, therapeutische modder van de Dode Zee.

Van Tel Aviv: Bijbelse Hoogtepunten Tour

3. Van Tel Aviv: Bijbelse Hoogtepunten Tour

De bijbelse overblijfselen van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijdt u langs de Costal Road door het landschap van het lagere Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de Kerk van de Aankondiging en de Kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen je verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u een beetje kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kafarnaüm te bezoeken. Hier staan nog steeds de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus onderwees, en opnieuw kun je de kracht van de plaats voelen. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderbaarlijke verhaal van Jezus die vijf broden en twee vissen maakt die duizenden kunnen voeden. Hier aan de voet van de Golanhoogten kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om je weg te vervolgen. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen, en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

Van Tel Aviv: Masada en Dode Zee Tour

4. Van Tel Aviv: Masada en Dode Zee Tour

We beginnen de dag door u op te halen bij uw hotel in Tel Aviv en via de heuvels van Judea naar de Dode Zee te gaan. Onze rit gaat vandaar verder langs de oevers van de Dode Zee, naar het woestijnfort van Masada. Wanneer we aankomen in Masada, vertelt je gids je het heroïsche verhaal van de Joodse strijders. Je beklimt Masada met de kabelbaan en maakt vervolgens een rondleiding door het bergfort dat werd gebouwd door koning Herodes. Dit is de plek waar de Zeloten van de 1e eeuw hun laatste standpunt innamen tegen de Romeinse troepen. Verken de site om de overblijfselen van de muren, paleizen, synagoge, waterreservoirs, mozaïekvloeren en Romeinse baden te zien. Zodra we dit deel van de tour hebben voltooid, dalen we Masada af met een kabelbaan. Onze volgende bestemming is de Dode Zee. De kusten zijn het laagste punt op het droge land op aarde. Je krijgt de kans om te drijven en te zwemmen in de Dode Zee-wateren waarvan velen denken dat ze speciale therapeutische effecten hebben.

Van Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

5. Van Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

Op zoek naar een unieke en opwindende ervaring in Israël? Of u nu met vrienden, familie of zaken door het land reist, deze ervaring is voor iedereen. Op slechts 35 tot 40 minuten van Tel Aviv, bent u van harte welkom om over velden en boomgaarden in het Sharon-gebied te vliegen met een gemotoriseerde parachute (Buckeye). Tijdens de vlucht zie je het grootste deel van het Israëlische grondgebied van bovenaf voor een spannende en spannende avontuurlijke rit. De vluchtduur is 20 minuten en er is geen voorkennis nodig. De vlucht is toegestaan voor personen ouder dan 6 jaar, maar verboden voor zwangere vrouwen. De vlucht is onderhevig aan weersveranderingen.

Van Tel Aviv: Hoogtepunten van de Bijbelse reis van Jeruzalem

6. Van Tel Aviv: Hoogtepunten van de Bijbelse reis van Jeruzalem

De reis begint op de Olijfberg. Als je boven de joodse begraafplaats staat en uitkijkt over de oude stad, zie je de Tempelberg waar de tempel van Salomo, ooit verwoest door de Babyloniërs in 586 vGT, eens stond, evenals de Tweede Tempel, die door de Romeinen was verwoest in 70 CE. Bovendien ziet u de tuin van Gethsemane, de kerk van alle naties en de Kidron-vallei met zijn oude joodse grafgraven. De Oude Stad binnenkomen via de Zionpoort, passeren de Armeense wijk op weg naar de Joodse wijk en de 1500-jaar-oude Byzantijnse Cardo. De uitgegraven Crusader-winkels zijn nu moderne winkels. Stop bij het Kotel, de Westelijke Muur waar de Joden hebben gebeden sinds de verwoesting van de Tempel in 70 GT. De Via Dolorosa, ook wel de kruisweg genoemd, is de route die vele pelgrims volgen op weg naar de kerk van het Heilig Graf, de kerk gebouwd op de plaats van de kruisiging van Jezus en zijn graf. Hoewel de Byzantijnse kerk gedeeltelijk verwoest werd tijdens de Perzische en Moslim veroveringen, bewaarde de herbouwde en herontworpen Kruisvaarderskerk veel van de eerdere kerk. Verlaat de oude stad via de markt en de Jaffapoort voor een korte rondleiding door de nieuwe stad. Een bezoek aan Yad VaShem, het Holocaustmuseum, onthult artefacten en foto's die de discriminatie, vervolging en tenslotte de vernietiging van Joodse gemeenschappen in heel Europa documenteren. Het eert ook de rechtvaardigen onder de naties die hun leven riskeerden terwijl ze probeerden Joden te redden.

Jeruzalem: dagtour vanuit Tel Aviv

7. Jeruzalem: dagtour vanuit Tel Aviv

Je businessclass-tour van een hele dag begint wanneer we je ophalen bij je hotel in Tel Aviv voor de rit naar de Olijfberg. Vanaf de Olijfberg heb je een spectaculair uitzicht over de stad Jeruzalem. Je stopt dan bij de berg Sion om het graf van koning David, de kamer van het laatste avondmaal en de Dormition-abdij te bezoeken. Eenmaal aangekomen gaan we eerst de Oude Stad in. Je gids neemt je mee op een wandeling door de Armeense en Joodse wijken naar de Cardo, de recent gereconstrueerde hoofdstraat van Byzantijns Jeruzalem uit de 6e eeuw. Dit werd ook wel de Romeinse weg genoemd. Je ziet de Klaagmuur of Kotel, een deel van de oude muur die ooit de Joodse Tempel omringde, en gaat dan verder naar de Christelijke wijk. We wandelen langs de Via Dolorosa en bezoeken de Heilig Grafkerk. Onze volgende stop is de Nieuwe Stad. Je gids neemt je mee naar Yad Vashem, het monument voor de Holocaust. Op zaterdagen en Joodse feestdagen rijdt u in plaats van Yad Vashem naar Ein Karem, ten zuidwesten van Jeruzalem, van oudsher bekend als de geboorteplaats van Johannes de Doper; Wandel door de smalle straatjes van de pittoreske wijk, stop bij de bron van Maria en blijf de opmerkelijke kerk van Sint Johannes de Doper bezoeken. Persoonlijke aandacht onderscheidt deze tour van de rest tijdens uw Business-Class Tour met kleine groepen. Op 9, 15, 20, 29 april; 29 mei; Op 19, 20 en 27 september 2020 wordt het bezoek aan Yad Vashem vervangen door een bezoek aan Ein Karem.

Jeruzalem: tour van een halve dag vanuit Tel Aviv

8. Jeruzalem: tour van een halve dag vanuit Tel Aviv

Deze tour van een halve dag neemt je mee naar de heiligste van alle heilige steden, een spiritueel heiligdom voor de 3 grote religies van de westerse wereld, het jodendom, het christendom en de islam. De oude stad dateert van meer dan 4 millennia en zit zo vol met bezienswaardigheden dat het bezoekers van over de hele wereld trekt, ongeacht hun spirituele neigingen. Je reist met een door de overheid erkende gids in comfortabele voertuigen met airconditioning, hoewel er wat gewandeld zal worden, dus bereid je voor. Stop bij de Olijfberg voor een panoramisch uitzicht over de stoffige stad beneden. Je stopt ook bij de berg Sion om het graf van koning David, de kamer van Het Laatste Avondmaal en de Dormition-abdij te bezoeken. Betreed de oude stad en bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Klaagmuur. Loop door de Joodse en Armeense wijk en de onlangs gerestaureerde Romeinse weg van The Cardo, zichtbaar op de Joodse wijkstraat. Ga door de bazaar naar de Westelijke Muur, of Kotel, en ga verder langs de Via Dolorosa om de Heilig Grafkerk te bezoeken, ook bekend als de Kerk van de Wederopstanding en waarvan wordt gezegd dat het de plaats is waar Jezus is begraven en is herrezen. Een essentieel bedevaartsoord voor christenen sinds ten minste de 4e eeuw, wat je overtuigingen ook zijn, de sfeer is fascinerend en zal je opbeuren. Deze tour eindigt in Old City, waar je op eigen gelegenheid terug moet naar je accommodatie.

Sitemap Netanya

Wil je alle activiteiten in Netanya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Netanya

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 598 beoordelingen

Casi todos los tour de Bein Harim Toerisme que me han tocado me han gustado. Los guías conocen la historia, son simpáticos y muy amables. En este tour me tocó ir con Arón García, nos explico todo de forma bilingüe pues el grupo lo requería, nos llevó a comer a un lugar donde hacen el humus más rico Fue paciente con todo el grupo y estricto con loual c loual hizo ver todo lo importante. Recomendaría comenzar por las cavernas el tour y de ahí terminar in Cesárea. Pero gracias a ellos, he conocido lo más importante de Israel.

Beveel deze tour ten zeerste aan voor een georganiseerd en uitstekend historisch overzicht van deze bezienswaardigheden. Norbert was de gids en chauffeur voor de dag en ik was enorm onder de indruk van hoe hij beide tegelijk met enthousiasme kon doen. De vrije tijd per locatie is beperkt, maar genoeg tijd om een paar foto's te maken voordat je naar de volgende bestemming gaat. Breng 50 shekels contant mee voor de Arabische lunch tijdens de tour en geniet ervan!

Het bezoek aan Caesarea was prachtig, in Haifa zijn we net uit de bus gestapt (maar verder was er waarschijnlijk weinig te zien). De grotten waren suggestief, maar in Acre ging, net als bij de andere tours, te veel tijd verloren voor de lunchpauze en een verplichte stop in de souvenirwinkel. Akko's bezoek zou meer tijd verdienen. Voorbereide gids.

Ik vond de tour spannend en je zag en beleefde een paar andere kanten van Israël. Boek je een dagtocht met meerdere tussenstops, dan moet je er vanuit gaan dat hier en daar tijd tekort zal komen. Alles was in orde voor mij en ik zou deze tour aanbevelen.

Leuke tour, helaas niet zoals beschreven, in plaats van door de oude stad en een Arabische markt in Akko te slenteren, bezochten we een kasteel en werden we veroordeeld tot een verkoopevenement - de Rome-gids was erg leuk, helaas het verkeerde programma