Netanya
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Netanya Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Van Tel Aviv: Hoogtepunten van de Bijbelse reis van Jeruzalem

1. Van Tel Aviv: Hoogtepunten van de Bijbelse reis van Jeruzalem

De reis begint op de Olijfberg. Als je boven de joodse begraafplaats staat en uitkijkt over de oude stad, zie je de Tempelberg waar de tempel van Salomo, ooit verwoest door de Babyloniërs in 586 vGT, eens stond, evenals de Tweede Tempel, die door de Romeinen was verwoest in 70 CE. Bovendien ziet u de tuin van Gethsemane, de kerk van alle naties en de Kidron-vallei met zijn oude joodse grafgraven. De Oude Stad binnenkomen via de Zionpoort, passeren de Armeense wijk op weg naar de Joodse wijk en de 1500-jaar-oude Byzantijnse Cardo. De uitgegraven Crusader-winkels zijn nu moderne winkels. Stop bij het Kotel, de Westelijke Muur waar de Joden hebben gebeden sinds de verwoesting van de Tempel in 70 GT. De Via Dolorosa, ook wel de kruisweg genoemd, is de route die vele pelgrims volgen op weg naar de kerk van het Heilig Graf, de kerk gebouwd op de plaats van de kruisiging van Jezus en zijn graf. Hoewel de Byzantijnse kerk gedeeltelijk verwoest werd tijdens de Perzische en Moslim veroveringen, bewaarde de herbouwde en herontworpen Kruisvaarderskerk veel van de eerdere kerk. Verlaat de oude stad via de markt en de Jaffapoort voor een korte rondleiding door de nieuwe stad. Een bezoek aan Yad VaShem, het Holocaustmuseum, onthult artefacten en foto's die de discriminatie, vervolging en tenslotte de vernietiging van Joodse gemeenschappen in heel Europa documenteren. Het eert ook de rechtvaardigen onder de naties die hun leven riskeerden terwijl ze probeerden Joden te redden.

...
Vanuit Tel Aviv, Netanya en Herzliya: tour met bijbelse hoogtepunten

2. Vanuit Tel Aviv, Netanya en Herzliya: tour met bijbelse hoogtepunten

De bijbelse overblijfselen van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijdt u langs de Costal Road door het landschap van het lagere Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de Kerk van de Aankondiging en de Kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen je verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u een beetje kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kapernaum te bezoeken. Hier staan nog steeds de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus onderwees, en opnieuw kun je de kracht van de plaats voelen. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderbaarlijke verhaal van Jezus die vijf broden en twee vissen maakt die duizenden kunnen voeden. Hier aan de voet van de Golanhoogten kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om je weg te vervolgen. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen, en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

...
Masada en Dode Zee Tour vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

3. Masada en Dode Zee Tour vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

We beginnen de dag door het oppakken u op van uw hotel in Tel Aviv en op weg naar de Dode Zee via de heuvels van Judea. Onze rit gaat verder vanaf daar langs de oevers van de Dode Zee, naar de woestijn fort van Masada. Als we aankomen in Masada, zal uw gids u de heldhaftige verhaal van de joodse strijders te vertellen. U zult opstijgen Masada met de kabelbaan en daarna een rondleiding in de berg fort dat werd gebouwd door koning Herodes. Dit is de plek waar de Zeloten van de 1ste eeuw maakten hun laatste stand tegen de Romeinse troepen. Ontdek de site om de resten te zien van de muren, paleizen, synagoge, waterreservoirs, mozaïekvloeren en Romeinse baden. Zodra we dit deel van de tour is voltooid, zullen we afdalen Masada met de kabelbaan. Onze volgende bestemming is de Dode Zee. De oevers zijn het laagste punt op het droge op aarde. U krijgt de gelegenheid om te drijven en zwemmen in de Dode Zee wateren, die volgens velen hebben speciale therapeutische werking hebben.

...
Van Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

4. Van Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

Op zoek naar een unieke en opwindende ervaring in Israël? Of u nu met vrienden, familie of zaken door het land reist, deze ervaring is voor iedereen. Op slechts 35 tot 40 minuten van Tel Aviv, bent u van harte welkom om over velden en boomgaarden in het Sharon-gebied te vliegen met een gemotoriseerde parachute (Buckeye). Tijdens de vlucht zie je het grootste deel van het Israëlische grondgebied van bovenaf voor een spannende en spannende avontuurlijke rit. De vluchtduur is 20 minuten en er is geen voorkennis nodig. De vlucht is toegestaan voor personen ouder dan 6 jaar, maar verboden voor zwangere vrouwen. De vlucht is onderhevig aan weersveranderingen.

...
Jeruzalem: tour van een halve dag vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

5. Jeruzalem: tour van een halve dag vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

Deze tour van een halve dag neemt je mee naar de heiligste van alle heilige steden, een spiritueel heiligdom voor de 3 grote religies van de westerse wereld, het jodendom, het christendom en de islam. De oude stad dateert van meer dan 4 millennia en zit zo vol met bezienswaardigheden dat het bezoekers van over de hele wereld trekt, ongeacht hun spirituele neigingen. Je reist met een door de overheid erkende gids in comfortabele voertuigen met airconditioning, hoewel er wat gewandeld zal worden, dus bereid je voor. Stop bij de Olijfberg voor een panoramisch uitzicht over de stoffige stad beneden. Je stopt ook bij de berg Sion om het graf van koning David, de kamer van Het Laatste Avondmaal en de Dormition-abdij te bezoeken. Betreed de oude stad en bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Klaagmuur. Loop door de Joodse en Armeense wijk en de onlangs gerestaureerde Romeinse weg van The Cardo, zichtbaar op de Joodse wijkstraat. Ga door de bazaar naar de Westelijke Muur, of Kotel, en ga verder langs de Via Dolorosa om de Heilig Grafkerk te bezoeken, ook bekend als de Kerk van de Wederopstanding en naar verluidt de plaats waar Jezus is begraven en is herrezen. Een essentieel bedevaartsoord voor christenen sinds ten minste de 4e eeuw, wat je overtuigingen ook zijn, de sfeer is fascinerend en zal je opbeuren. Deze tour eindigt in Old City, waar je op eigen gelegenheid terug moet naar je accommodatie.

...
Eendaagse Dode Zee-tour vanuit Netanya / Herzliya / Tel Aviv

6. Eendaagse Dode Zee-tour vanuit Netanya / Herzliya / Tel Aviv

Tijdens deze dagtour zullen gasten de vele geweldige luxe ervaren die de Dode Zee te bieden heeft. Je bezoekt de uitgebreide cosmeticawinkel van de Dode Zee om alle gezondheids- en schoonheidsproducten te kopen die je nodig hebt om er goed uit te zien. Hierna gaat de tour verder naar een ontspannende stop in een prachtig resort direct aan de oevers van de zee. Hier kun je gemakkelijk drijven in het dichte water van de Dode Zee en jezelf bedekken met de rustgevende, mineraalrijke, therapeutische modder van de Dode Zee.

...

Sitemap Netanya

Wil je alle activiteiten in Netanya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.