Netanya
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Netanya Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Van Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

1. Van Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

Op zoek naar een unieke en opwindende ervaring in Israël? Of u nu met vrienden, familie of zaken door het land reist, deze ervaring is voor iedereen. Op slechts 35 tot 40 minuten van Tel Aviv, bent u van harte welkom om over velden en boomgaarden in het Sharon-gebied te vliegen met een gemotoriseerde parachute (Buckeye). Tijdens de vlucht zie je het grootste deel van het Israëlische grondgebied van bovenaf voor een spannende en spannende avontuurlijke rit. De vluchtduur is 20 minuten en er is geen voorkennis nodig. De vlucht is toegestaan voor personen ouder dan 6 jaar, maar verboden voor zwangere vrouwen. De vlucht is onderhevig aan weersveranderingen.

...
Jeruzalem: tour van een halve dag vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

2. Jeruzalem: tour van een halve dag vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

Deze tour van een halve dag neemt je mee naar de heiligste van alle heilige steden, een spiritueel heiligdom voor de 3 grote religies van de westerse wereld, het jodendom, het christendom en de islam. De oude stad dateert van meer dan 4 millennia en zit zo vol met bezienswaardigheden dat het bezoekers van over de hele wereld trekt, ongeacht hun spirituele neigingen. Je reist met een door de overheid erkende gids in comfortabele voertuigen met airconditioning, hoewel er wat gewandeld zal worden, dus bereid je voor. Stop bij de Olijfberg voor een panoramisch uitzicht over de stoffige stad beneden. Je stopt ook bij de berg Sion om het graf van koning David, de kamer van Het Laatste Avondmaal en de Dormition-abdij te bezoeken. Betreed de oude stad en bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Klaagmuur. Loop door de Joodse en Armeense wijk en de onlangs gerestaureerde Romeinse weg van The Cardo, zichtbaar op de Joodse wijkstraat. Ga door de bazaar naar de Westelijke Muur, of Kotel, en ga verder langs de Via Dolorosa om de Heilig Grafkerk te bezoeken, ook bekend als de Kerk van de Wederopstanding en naar verluidt de plaats waar Jezus is begraven en is herrezen. Een essentieel bedevaartsoord voor christenen sinds ten minste de 4e eeuw, wat je overtuigingen ook zijn, de sfeer is fascinerend en zal je opbeuren. Deze tour eindigt in Old City, waar je op eigen gelegenheid terug moet naar je accommodatie.

...
Jericho: tour van een halve dag vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

3. Jericho: tour van een halve dag vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

Na een rit door de woestijn van Judea, brengen bezoekers een kort bezoek aan de Good Samaritan Inn, een 16e-eeuws Ottomaans gebouw dat ooit karavanen van handelaren huisvestte. Het is een eerbetoon aan het nieuwtestamentische verhaal van de barmhartige Samaritaan, die Jezus hielp bij zijn terugkeer naar Jeruzalem. De tour zal dan een korte stop maken en vervolgens doorgaan naar de oude, fascinerende stad Jericho, die sommigen omschrijven als de oudste nog bewoonde stad op aarde. De geschiedenis van deze ongelooflijke stad is even divers als lang - minstens 12.000 jaar terug in de tijd door talloze culturen, talen en rijken. Hier stopt de tour bij de beroemde Sycamore-boom van Zacheus en voor een uitzicht op de berg der verleiding waar, volgens christelijke geschriften, Jezus werd verleid door de duivel. De laatste stop is de berg van Jericho, het oudste deel van deze oude stad, de oudste ter wereld.

...
Jeruzalem: dagtour vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

4. Jeruzalem: dagtour vanuit Netanya, Herzliya en Tel Aviv

Je businessclass-tour van een hele dag begint wanneer we je ophalen bij je hotel in Tel Aviv voor de rit naar de Olijfberg. Vanaf de Olijfberg heb je een spectaculair uitzicht over de stad Jeruzalem. Je stopt dan bij de berg Sion om het graf van koning David, de kamer van het laatste avondmaal en de Dormition-abdij te bezoeken. Eenmaal aangekomen gaan we eerst de Oude Stad in. Je gids neemt je mee op een wandeling door de Armeense en Joodse wijken naar de Cardo, de recent gereconstrueerde hoofdstraat van Byzantijns Jeruzalem uit de 6e eeuw. Dit werd ook wel de Romeinse weg genoemd. Je ziet de Klaagmuur of Kotel, een deel van de oude muur die ooit de Joodse Tempel omringde, en gaat dan verder naar de Christelijke wijk. We wandelen langs de Via Dolorosa en bezoeken de Heilig Grafkerk. Onze volgende stop is de Nieuwe Stad. Je gids neemt je mee naar Yad Vashem, het monument voor de Holocaust. Op zaterdagen en Joodse feestdagen rijdt u in plaats van Yad Vashem naar Ein Karem, ten zuidwesten van Jeruzalem, van oudsher bekend als de geboorteplaats van Johannes de Doper; Wandel door de smalle straatjes van de pittoreske wijk, stop bij Maria's bron en blijf de opmerkelijke kerk van Sint Johannes de Doper bezoeken. Persoonlijke aandacht onderscheidt deze tour van de rest tijdens uw Business-Class Tour met kleine groepen. Op 9, 15, 20, 29 april; 29 mei; Op 19, 20 en 27 september 2020 wordt het bezoek aan Yad Vashem vervangen door een bezoek aan Ein Karem.

...

Sitemap Netanya

Wil je alle activiteiten in Netanya ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.