Netanya
Tours

Tours
12 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Netanya

13 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Netanya Tours: onze aanbevelingen

Van Tel Aviv: dagtrip Caesarea, Haifa en Akko

Van Tel Aviv: dagtrip Caesarea, Haifa en Akko

Breng een dag door met het verkennen van de prachtige Middellandse Zeekust van Israël tijdens deze dagtour die vertrekt vanuit Tel Aviv, Herzliya en Netanya. Laat een deskundige gids je meenemen in een klimaatgestuurde bus om oude steden en monumenten langs de kust te bezoeken. Begin met het ontdekken van de havenstad Caesarea. Wees getuige van een oude Romeinse stad vol ruïnes, waaronder een van de grootste amfitheaters gebouwd in de Romeinse tijd. Reis vervolgens naar Haifa om de Baha'i-tuinen te bezoeken. Tour door de Baha'i-tuinen met hun prachtige terrassen, bekend als een van de topattracties van Israël. Maak van de gelegenheid gebruik om de door UNESCO beschermde tuinen te fotograferen voordat u doorgaat naar Rosh Hanikra. Eenmaal daar, verken de kalkstenen grotten van het gebied en de witte krijtrotsen die uitkijken over de Middellandse Zee. Kijk vanaf de kliffen over de grens naar Libanon voordat je verder gaat naar Akko, in het noorden. Sluit uw ervaring af in de oude stad van Acra, een UNESCO-werelderfgoed, bewonder de indrukwekkende stadsmuren, charmante haven en oosterse bazaar. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van de oude stad vanuit je gids terwijl je door historische straten dwaalt die bekend zijn bij de Grieken, Byzantijnen en Ottomanen.

Jeruzalem en Dode Zee: dagvullende tour vanuit Tel Aviv

Jeruzalem en Dode Zee: dagvullende tour vanuit Tel Aviv

Deze dagvullende excursie neemt je mee naar de heiligste van alle heilige steden, het spirituele heiligdom voor de 3 grote religies van de westerse wereld; het jodendom, het christendom en de islam. De oude stad is al ruim 4 millennia oud en zit zo vol met bijzondere plekken dat ze bezoekers van over de hele wereld trekt, ongeacht hun spirituele overtuigingen. Je reist samen met een door de overheid gecertificeerde tourgids in een comfortabel voertuig met airconditioning, maar er wordt ook redelijk wat gelopen, dus bereid je daar op voor. Je pauzeert bij de Olijfberg om te genieten van panoramisch uitzicht over de stoffige stad aan de voet van de berg. Betreed de oude stad en maak een tour langs de belangrijkste attracties, waaronder de Westmuur. Wandel door de joodse en christelijke wijken en de Cardo, die nog steeds te zien is vanaf de belangrijkste straat van de joodse wijk. Steek een bazaar over om bij de Westmuur te komen en ga over de Via Dolorosa verder naar de Heilig Grafkerk, die ook bekend staat als de Verrijzeniskerk en gezien wordt als de plaats waar Jezus begraven is. Dit is al vanaf tenminste de 4e eeuw een belangrijk pelgrimsoord voor christenen, en de atmosfeer is er ongeacht je geloof betoverend. Daarna laat je Jeruzalem achter je en rijd je naar de Dode Zee, ook wel de 'Zee van Zout'. Gelegen in de Jordaanse Riftvallei, tussen Jordanië en de Westelijke Jordaanoever, is het de diepstgelegen locatie op aarde. De hoge concentratie zout zorgt voor een unieke ervaring, want het lijkt wel alsof je zweeft in het aquamarijnkleurige water. Je pauzeert om te ontspannen bij een van de resorts aan de oevers van de Dode Zee en geniet van de kans om op het water te drijven terwijl je jezelf bedekt met de mineraalrijke en therapeutische modder van de Dode Zee. De helende eigenschappen hebben de Dode Zee tot een belangrijk kuuroord gemaakt, waardoor er allerlei unieke verzorgingsproducten te koop zijn bij de hotels en winkels. Koop wat badzout en wat verzorgende crèmes om mee naar huis te nemen en keer daarna terug naar je hotel in Tel Aviv, Netanja of Herzliya.

Van Tel Aviv: Masada en Dode Zee Tour

Van Tel Aviv: Masada en Dode Zee Tour

We beginnen de dag door u op te halen bij uw hotel in Tel Aviv en via de heuvels van Judea naar de Dode Zee te gaan. Onze rit gaat vandaar verder langs de oevers van de Dode Zee, naar het woestijnfort van Masada. Wanneer we aankomen in Masada, vertelt je gids je het heroïsche verhaal van de Joodse strijders. Je beklimt Masada met de kabelbaan en maakt vervolgens een rondleiding door het bergfort dat werd gebouwd door koning Herodes. Dit is de plek waar de Zeloten van de 1e eeuw hun laatste standpunt innamen tegen de Romeinse troepen. Verken de site om de overblijfselen van de muren, paleizen, synagoge, waterreservoirs, mozaïekvloeren en Romeinse baden te zien. Zodra we dit deel van de tour hebben voltooid, dalen we Masada af met een kabelbaan. Onze volgende bestemming is de Dode Zee. De kusten zijn het laagste punt op het droge land op aarde. Je krijgt de kans om te drijven en te zwemmen in de Dode Zee-wateren waarvan velen denken dat ze speciale therapeutische effecten hebben.

Vanuit Tel Aviv: tour met bijbelse hoogtepunten met transfer

Vanuit Tel Aviv: tour met bijbelse hoogtepunten met transfer

** De Tours worden in twee talen gegeven De bijbelse relikwieën van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijd je langs de Costal Road door het landschap van lager Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de kerk van de Aankondiging en de kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen u verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u wat kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kapernaüm te bezoeken. Hier staan de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus lesgaf nog steeds, en opnieuw voel je de kracht van de plek. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderlijke verhaal van Jezus die vijf broden maakte en twee vissen die duizenden konden voeden. Hier, aan de voet van de Golanhoogte, kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om verder te gaan. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan het Meer van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

Masada & Dode Zee: kleine groepsreis vanuit Tel Aviv

Masada & Dode Zee: kleine groepsreis vanuit Tel Aviv

**De rondleidingen worden in twee talen gegeven Deze dagtour neemt je mee naar de heuvels van Judea en de oevers van de Dode Zee, naar de locatie van een van de meest opmerkelijke verhalen uit de joodse geschiedenis. Het oude versterkte paleis van Masada, gelegen op een hoog plateau, werd een toevluchtsoord voor Zeloten die stelling namen tegen de Romeinen tot hun massale zelfmoord in 73 na Christus. In een “business class” omgeving van een kleine groep met persoonlijke service, vertrek je vanuit Tel Aviv naar de heuvels van Judea en de laagste plek op aarde. Rijd langs de oevers van de Dode Zee naar Masada om meer te weten te komen over het heroïsche verhaal van de Joodse strijders. Hoog boven de zee ligt het voormalige paleis gevaarlijk op een plateau zo'n 400 meter boven de zeespiegel. Het is 600 meter lang en 300 meter breed en biedt een indrukwekkend uitzicht op de Dode Zee en de woestijn van Judea. Het is een vermoeiende klim, maar gelukkig is er sinds de tijd van koning Herodes een snelle kabelbaan geïnstalleerd, waardoor je de berg binnen enkele minuten kunt beklimmen. Eenmaal bovenaan verken je het fort dat rond 37 voor Christus door koning Herodes werd gebouwd. Bezoek de overblijfselen van de paleizen en bekijk mozaïekvloeren, Romeinse baden en andere vondsten. Masada was ook de thuisbasis van de oudste synagoge in Israël, maar een van de meest opmerkelijke kenmerken zijn de 12 waterreservoirs, elk met een capaciteit van maximaal 140.000 kubieke voet, die in de klif werden uitgehouwen. Daal af met de kabelbaan en rijd naar de Dode Zee, of 'Zee van Zout'. Gelegen in de Jordaan Riftvallei tussen Jordanië en de Westelijke Jordaanoever, is het de laagste plek op aarde en de hoge zoutdichtheid zorgt voor een unieke ervaring terwijl je drijft op het prachtige aquamarijnoppervlak. Je stopt om te ontspannen in een van de resorts aan de oevers van de Dode Zee en geniet van de mogelijkheid om te drijven terwijl je jezelf bedekt met de mineraalrijke, therapeutische modder van de Dode Zee. De gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben het tot een belangrijke spa-bestemming gemaakt met een verscheidenheid aan unieke badproducten die te koop zijn in de hotels en winkels. Koop wat badzout en huidcrèmes om mee naar huis te nemen, voordat je terugkeert naar je hotel in Tel Aviv, Netanya of Herzliy.

Vanuit Tel Aviv: dagtrip naar Jeruzalem met transfer

Vanuit Tel Aviv: dagtrip naar Jeruzalem met transfer

* De Tours worden in twee talen gegeven Uw Business Class Tour van een hele dag begint wanneer we u ophalen bij uw hotel in Tel Aviv voor de rit naar de Olijfberg. Vanaf de Olijfberg heb je een spectaculair uitzicht over de stad Jeruzalem. Je stopt dan bij de berg Sion om het graf van koning David, de kamer van het laatste avondmaal en de Dormition-abdij te bezoeken. Eenmaal aangekomen gaan we eerst de Oude Stad in. Je gids neemt je mee op een wandeling door de Armeense en Joodse wijken naar de Cardo, de onlangs gereconstrueerde hoofdstraat van Byzantijns Jeruzalem uit de 6e eeuw. Deze werd ook wel de Romeinse weg genoemd. Je ziet de Klaagmuur of Kotel, een deel van de oude muur die ooit de Joodse Tempel omringde, en gaat dan verder naar de Christelijke wijk. We wandelen langs de Via Dolorosa en bezoeken de kerk van het Heilig Graf. Onze volgende stop is de nieuwe stad. Je gids neemt je mee naar Yad Vashem, het gedenkteken voor de Holocaust. Op zaterdag en Joodse feestdagen rijdt u in plaats van Yad Vashem naar Ein Karem, ten zuidwesten van Jeruzalem, traditioneel bekend als de geboorteplaats van Johannes de Doper; Wandel door de smalle straatjes van de pittoreske buurt, stop bij de Mariabron en bezoek de opmerkelijke kerk van Sint-Jan de Doper. Persoonlijke aandacht onderscheidt deze tour van de rest van uw Business Class Tour met kleine groepen. Op 9, 15, 20, 29 april; 29 mei; Op 19, 20 en 27 september 2020 wordt het bezoek aan Yad Vashem vervangen door een bezoek aan Ein Karem.

Full-Day Tour of Jeruzalem met Bethlehem of Dead Sea Option

Full-Day Tour of Jeruzalem met Bethlehem of Dead Sea Option

Deze tour van de oude stad van Jeruzalem is volledig flexibel en kan alle plaatsen die u wilt zien zijn. Als u wilt naar sites van bijzonder belang voor het christendom te bezoeken, wordt u begeleid door een gids expert in alle relevante sites. Op deze dagexcursie vindt u de kerk van het Heilige Graf, de Via Dolorosa, de tuin van Gethsemane, Room van het Laatste Avondmaal, en nog veel meer te ontdekken. Als u liever een joods-gericht tour zal uw gids expert op sites zoals de Westelijke Muur, Olijfberg, Joodse wijken, de synagogen, en anderen. U kunt ook een bezoek aan Bethlehem en de kerk van de geboorte, maken een bezoek aan het Holocaust Museum in Yad Vashem, of meer tijd door te brengen in de nieuwe stad van Jeruzalem. Je zou liever een kort bezoek aan de Dode Zee voor een middag float op de laagste plek op aarde behoren! Wat je ook kiest om te doen, dan heb je een volledige dag van de reis en sightseeing door het Heilige Land hebben, aangepast aan uw wensen te voldoen.

Vanuit Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

Vanuit Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

Op zoek naar een unieke en spannende ervaring in Israël? Of je nu met vrienden, familie of voor zaken door het land reist, deze ervaring is voor iedereen. Op slechts 35 tot 40 minuten van Tel Aviv ben je welkom om met een gemotoriseerde parachute (Buckeye) over velden en boomgaarden in de omgeving van Sharon te vliegen. Tijdens de vlucht zie je het grootste deel van het Israëlische grondgebied van bovenaf voor een spannende en opwindende avontuurlijke rit. De vlucht duurt 20 minuten en je hebt geen voorkennis nodig. De vlucht is toegestaan voor mensen ouder dan 6 jaar, maar verboden voor zwangere vrouwen. De vlucht is onderhevig aan weersveranderingen. Neem contact met ons op via WhatsApp om de weersomstandigheden te controleren.

Vanuit Tel Aviv: Hoogtepunten van Jeruzalem Bijbelse Reis

Vanuit Tel Aviv: Hoogtepunten van Jeruzalem Bijbelse Reis

De reis begint op de Olijfberg. Als je boven de Joodse begraafplaats staat en uitkijkt over de Oude Stad, zie je de Tempelberg waar ooit de Tempel van Salomo stond, verwoest door de Babyloniërs in 586 vGT, evenals de Tweede Tempel, die werd verwoest door de Romeinen in 70 na Christus. Daarnaast zie je de Tuin van Gethsemane, de Kerk van Alle Volkeren en de Kidron-vallei met zijn oude Joodse grafgraven. Als u de oude stad binnenkomt via de Zionpoort, passeert u de Armeense wijk op weg naar de Joodse wijk en de 1500 jaar oude Byzantijnse Cardo. De opgegraven Crusader-winkels zijn nu moderne winkels. Stop bij de Kotel, de Westelijke Muur waar Joden hebben gebeden sinds de verwoesting van de Tempel in 70 CE. De Via Dolorosa, ook wel bekend als de Kruisweg, is de route die veel pelgrims volgen op weg naar de Kerk van het Heilig Graf, de kerk gebouwd op de plaats van Jezus' kruisiging en zijn graftombe. Hoewel de Byzantijnse kerk gedeeltelijk werd verwoest tijdens de Perzische en islamitische veroveringen, heeft de herbouwde en herontworpen kruisvaarderskerk veel van de vroegere kerk behouden. Verlaat de oude stad via de markt en de Jaffapoort voor een korte rondleiding door de nieuwe stad. Een bezoek aan Yad VaShem, het Holocaustmuseum, onthult artefacten en foto's die de discriminatie, vervolging en uiteindelijk de vernietiging van Joodse gemeenschappen in heel Europa documenteren. Het eert ook de rechtvaardigen onder de naties die hun leven riskeerden terwijl ze probeerden Joden te redden.

Eendaagse Dode Zee-tour vanuit Tel Aviv

Eendaagse Dode Zee-tour vanuit Tel Aviv

Tijdens deze dagtour ervaren gasten de vele geweldige luxe die de Dode Zee te bieden heeft. Je bezoekt de uitgebreide Dode Zee-cosmeticawinkel om alle gezondheids- en schoonheidsproducten te kopen die je nodig hebt om er goed uit te zien. Hierna gaat de tour verder naar een ontspannende stop in een prachtig resort direct aan de oevers van de zee. Hier kun je gemakkelijk drijven in het dichte water van de Dode Zee en jezelf bedekken met de rustgevende, mineraalrijke, therapeutische modder van de Dode Zee.

Netanya

Netanya

Netanya Tours: onze aanbevelingen

Van Tel Aviv: dagtrip Caesarea, Haifa en Akko

Van Tel Aviv: dagtrip Caesarea, Haifa en Akko

Breng een dag door met het verkennen van de prachtige Middellandse Zeekust van Israël tijdens deze dagtour die vertrekt vanuit Tel Aviv, Herzliya en Netanya. Laat een deskundige gids je meenemen in een klimaatgestuurde bus om oude steden en monumenten langs de kust te bezoeken. Begin met het ontdekken van de havenstad Caesarea. Wees getuige van een oude Romeinse stad vol ruïnes, waaronder een van de grootste amfitheaters gebouwd in de Romeinse tijd. Reis vervolgens naar Haifa om de Baha'i-tuinen te bezoeken. Tour door de Baha'i-tuinen met hun prachtige terrassen, bekend als een van de topattracties van Israël. Maak van de gelegenheid gebruik om de door UNESCO beschermde tuinen te fotograferen voordat u doorgaat naar Rosh Hanikra. Eenmaal daar, verken de kalkstenen grotten van het gebied en de witte krijtrotsen die uitkijken over de Middellandse Zee. Kijk vanaf de kliffen over de grens naar Libanon voordat je verder gaat naar Akko, in het noorden. Sluit uw ervaring af in de oude stad van Acra, een UNESCO-werelderfgoed, bewonder de indrukwekkende stadsmuren, charmante haven en oosterse bazaar. Leer meer over de fascinerende geschiedenis van de oude stad vanuit je gids terwijl je door historische straten dwaalt die bekend zijn bij de Grieken, Byzantijnen en Ottomanen.

Jeruzalem en Dode Zee: dagvullende tour vanuit Tel Aviv

Jeruzalem en Dode Zee: dagvullende tour vanuit Tel Aviv

Deze dagvullende excursie neemt je mee naar de heiligste van alle heilige steden, het spirituele heiligdom voor de 3 grote religies van de westerse wereld; het jodendom, het christendom en de islam. De oude stad is al ruim 4 millennia oud en zit zo vol met bijzondere plekken dat ze bezoekers van over de hele wereld trekt, ongeacht hun spirituele overtuigingen. Je reist samen met een door de overheid gecertificeerde tourgids in een comfortabel voertuig met airconditioning, maar er wordt ook redelijk wat gelopen, dus bereid je daar op voor. Je pauzeert bij de Olijfberg om te genieten van panoramisch uitzicht over de stoffige stad aan de voet van de berg. Betreed de oude stad en maak een tour langs de belangrijkste attracties, waaronder de Westmuur. Wandel door de joodse en christelijke wijken en de Cardo, die nog steeds te zien is vanaf de belangrijkste straat van de joodse wijk. Steek een bazaar over om bij de Westmuur te komen en ga over de Via Dolorosa verder naar de Heilig Grafkerk, die ook bekend staat als de Verrijzeniskerk en gezien wordt als de plaats waar Jezus begraven is. Dit is al vanaf tenminste de 4e eeuw een belangrijk pelgrimsoord voor christenen, en de atmosfeer is er ongeacht je geloof betoverend. Daarna laat je Jeruzalem achter je en rijd je naar de Dode Zee, ook wel de 'Zee van Zout'. Gelegen in de Jordaanse Riftvallei, tussen Jordanië en de Westelijke Jordaanoever, is het de diepstgelegen locatie op aarde. De hoge concentratie zout zorgt voor een unieke ervaring, want het lijkt wel alsof je zweeft in het aquamarijnkleurige water. Je pauzeert om te ontspannen bij een van de resorts aan de oevers van de Dode Zee en geniet van de kans om op het water te drijven terwijl je jezelf bedekt met de mineraalrijke en therapeutische modder van de Dode Zee. De helende eigenschappen hebben de Dode Zee tot een belangrijk kuuroord gemaakt, waardoor er allerlei unieke verzorgingsproducten te koop zijn bij de hotels en winkels. Koop wat badzout en wat verzorgende crèmes om mee naar huis te nemen en keer daarna terug naar je hotel in Tel Aviv, Netanja of Herzliya.

Van Tel Aviv: Masada en Dode Zee Tour

Van Tel Aviv: Masada en Dode Zee Tour

We beginnen de dag door u op te halen bij uw hotel in Tel Aviv en via de heuvels van Judea naar de Dode Zee te gaan. Onze rit gaat vandaar verder langs de oevers van de Dode Zee, naar het woestijnfort van Masada. Wanneer we aankomen in Masada, vertelt je gids je het heroïsche verhaal van de Joodse strijders. Je beklimt Masada met de kabelbaan en maakt vervolgens een rondleiding door het bergfort dat werd gebouwd door koning Herodes. Dit is de plek waar de Zeloten van de 1e eeuw hun laatste standpunt innamen tegen de Romeinse troepen. Verken de site om de overblijfselen van de muren, paleizen, synagoge, waterreservoirs, mozaïekvloeren en Romeinse baden te zien. Zodra we dit deel van de tour hebben voltooid, dalen we Masada af met een kabelbaan. Onze volgende bestemming is de Dode Zee. De kusten zijn het laagste punt op het droge land op aarde. Je krijgt de kans om te drijven en te zwemmen in de Dode Zee-wateren waarvan velen denken dat ze speciale therapeutische effecten hebben.

Vanuit Tel Aviv: tour met bijbelse hoogtepunten met transfer

Vanuit Tel Aviv: tour met bijbelse hoogtepunten met transfer

** De Tours worden in twee talen gegeven De bijbelse relikwieën van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijd je langs de Costal Road door het landschap van lager Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de kerk van de Aankondiging en de kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen u verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u wat kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kapernaüm te bezoeken. Hier staan de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus lesgaf nog steeds, en opnieuw voel je de kracht van de plek. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderlijke verhaal van Jezus die vijf broden maakte en twee vissen die duizenden konden voeden. Hier, aan de voet van de Golanhoogte, kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om verder te gaan. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan het Meer van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

Masada & Dode Zee: kleine groepsreis vanuit Tel Aviv

Masada & Dode Zee: kleine groepsreis vanuit Tel Aviv

**De rondleidingen worden in twee talen gegeven Deze dagtour neemt je mee naar de heuvels van Judea en de oevers van de Dode Zee, naar de locatie van een van de meest opmerkelijke verhalen uit de joodse geschiedenis. Het oude versterkte paleis van Masada, gelegen op een hoog plateau, werd een toevluchtsoord voor Zeloten die stelling namen tegen de Romeinen tot hun massale zelfmoord in 73 na Christus. In een “business class” omgeving van een kleine groep met persoonlijke service, vertrek je vanuit Tel Aviv naar de heuvels van Judea en de laagste plek op aarde. Rijd langs de oevers van de Dode Zee naar Masada om meer te weten te komen over het heroïsche verhaal van de Joodse strijders. Hoog boven de zee ligt het voormalige paleis gevaarlijk op een plateau zo'n 400 meter boven de zeespiegel. Het is 600 meter lang en 300 meter breed en biedt een indrukwekkend uitzicht op de Dode Zee en de woestijn van Judea. Het is een vermoeiende klim, maar gelukkig is er sinds de tijd van koning Herodes een snelle kabelbaan geïnstalleerd, waardoor je de berg binnen enkele minuten kunt beklimmen. Eenmaal bovenaan verken je het fort dat rond 37 voor Christus door koning Herodes werd gebouwd. Bezoek de overblijfselen van de paleizen en bekijk mozaïekvloeren, Romeinse baden en andere vondsten. Masada was ook de thuisbasis van de oudste synagoge in Israël, maar een van de meest opmerkelijke kenmerken zijn de 12 waterreservoirs, elk met een capaciteit van maximaal 140.000 kubieke voet, die in de klif werden uitgehouwen. Daal af met de kabelbaan en rijd naar de Dode Zee, of 'Zee van Zout'. Gelegen in de Jordaan Riftvallei tussen Jordanië en de Westelijke Jordaanoever, is het de laagste plek op aarde en de hoge zoutdichtheid zorgt voor een unieke ervaring terwijl je drijft op het prachtige aquamarijnoppervlak. Je stopt om te ontspannen in een van de resorts aan de oevers van de Dode Zee en geniet van de mogelijkheid om te drijven terwijl je jezelf bedekt met de mineraalrijke, therapeutische modder van de Dode Zee. De gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben het tot een belangrijke spa-bestemming gemaakt met een verscheidenheid aan unieke badproducten die te koop zijn in de hotels en winkels. Koop wat badzout en huidcrèmes om mee naar huis te nemen, voordat je terugkeert naar je hotel in Tel Aviv, Netanya of Herzliy.

Vanuit Tel Aviv: dagtrip naar Jeruzalem met transfer

Vanuit Tel Aviv: dagtrip naar Jeruzalem met transfer

* De Tours worden in twee talen gegeven Uw Business Class Tour van een hele dag begint wanneer we u ophalen bij uw hotel in Tel Aviv voor de rit naar de Olijfberg. Vanaf de Olijfberg heb je een spectaculair uitzicht over de stad Jeruzalem. Je stopt dan bij de berg Sion om het graf van koning David, de kamer van het laatste avondmaal en de Dormition-abdij te bezoeken. Eenmaal aangekomen gaan we eerst de Oude Stad in. Je gids neemt je mee op een wandeling door de Armeense en Joodse wijken naar de Cardo, de onlangs gereconstrueerde hoofdstraat van Byzantijns Jeruzalem uit de 6e eeuw. Deze werd ook wel de Romeinse weg genoemd. Je ziet de Klaagmuur of Kotel, een deel van de oude muur die ooit de Joodse Tempel omringde, en gaat dan verder naar de Christelijke wijk. We wandelen langs de Via Dolorosa en bezoeken de kerk van het Heilig Graf. Onze volgende stop is de nieuwe stad. Je gids neemt je mee naar Yad Vashem, het gedenkteken voor de Holocaust. Op zaterdag en Joodse feestdagen rijdt u in plaats van Yad Vashem naar Ein Karem, ten zuidwesten van Jeruzalem, traditioneel bekend als de geboorteplaats van Johannes de Doper; Wandel door de smalle straatjes van de pittoreske buurt, stop bij de Mariabron en bezoek de opmerkelijke kerk van Sint-Jan de Doper. Persoonlijke aandacht onderscheidt deze tour van de rest van uw Business Class Tour met kleine groepen. Op 9, 15, 20, 29 april; 29 mei; Op 19, 20 en 27 september 2020 wordt het bezoek aan Yad Vashem vervangen door een bezoek aan Ein Karem.

Full-Day Tour of Jeruzalem met Bethlehem of Dead Sea Option

Full-Day Tour of Jeruzalem met Bethlehem of Dead Sea Option

Deze tour van de oude stad van Jeruzalem is volledig flexibel en kan alle plaatsen die u wilt zien zijn. Als u wilt naar sites van bijzonder belang voor het christendom te bezoeken, wordt u begeleid door een gids expert in alle relevante sites. Op deze dagexcursie vindt u de kerk van het Heilige Graf, de Via Dolorosa, de tuin van Gethsemane, Room van het Laatste Avondmaal, en nog veel meer te ontdekken. Als u liever een joods-gericht tour zal uw gids expert op sites zoals de Westelijke Muur, Olijfberg, Joodse wijken, de synagogen, en anderen. U kunt ook een bezoek aan Bethlehem en de kerk van de geboorte, maken een bezoek aan het Holocaust Museum in Yad Vashem, of meer tijd door te brengen in de nieuwe stad van Jeruzalem. Je zou liever een kort bezoek aan de Dode Zee voor een middag float op de laagste plek op aarde behoren! Wat je ook kiest om te doen, dan heb je een volledige dag van de reis en sightseeing door het Heilige Land hebben, aangepast aan uw wensen te voldoen.

Vanuit Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

Vanuit Tel Aviv: Flying ATV - Zie Israël van bovenaf

Op zoek naar een unieke en spannende ervaring in Israël? Of je nu met vrienden, familie of voor zaken door het land reist, deze ervaring is voor iedereen. Op slechts 35 tot 40 minuten van Tel Aviv ben je welkom om met een gemotoriseerde parachute (Buckeye) over velden en boomgaarden in de omgeving van Sharon te vliegen. Tijdens de vlucht zie je het grootste deel van het Israëlische grondgebied van bovenaf voor een spannende en opwindende avontuurlijke rit. De vlucht duurt 20 minuten en je hebt geen voorkennis nodig. De vlucht is toegestaan voor mensen ouder dan 6 jaar, maar verboden voor zwangere vrouwen. De vlucht is onderhevig aan weersveranderingen. Neem contact met ons op via WhatsApp om de weersomstandigheden te controleren.

Vanuit Tel Aviv: Hoogtepunten van Jeruzalem Bijbelse Reis

Vanuit Tel Aviv: Hoogtepunten van Jeruzalem Bijbelse Reis

De reis begint op de Olijfberg. Als je boven de Joodse begraafplaats staat en uitkijkt over de Oude Stad, zie je de Tempelberg waar ooit de Tempel van Salomo stond, verwoest door de Babyloniërs in 586 vGT, evenals de Tweede Tempel, die werd verwoest door de Romeinen in 70 na Christus. Daarnaast zie je de Tuin van Gethsemane, de Kerk van Alle Volkeren en de Kidron-vallei met zijn oude Joodse grafgraven. Als u de oude stad binnenkomt via de Zionpoort, passeert u de Armeense wijk op weg naar de Joodse wijk en de 1500 jaar oude Byzantijnse Cardo. De opgegraven Crusader-winkels zijn nu moderne winkels. Stop bij de Kotel, de Westelijke Muur waar Joden hebben gebeden sinds de verwoesting van de Tempel in 70 CE. De Via Dolorosa, ook wel bekend als de Kruisweg, is de route die veel pelgrims volgen op weg naar de Kerk van het Heilig Graf, de kerk gebouwd op de plaats van Jezus' kruisiging en zijn graftombe. Hoewel de Byzantijnse kerk gedeeltelijk werd verwoest tijdens de Perzische en islamitische veroveringen, heeft de herbouwde en herontworpen kruisvaarderskerk veel van de vroegere kerk behouden. Verlaat de oude stad via de markt en de Jaffapoort voor een korte rondleiding door de nieuwe stad. Een bezoek aan Yad VaShem, het Holocaustmuseum, onthult artefacten en foto's die de discriminatie, vervolging en uiteindelijk de vernietiging van Joodse gemeenschappen in heel Europa documenteren. Het eert ook de rechtvaardigen onder de naties die hun leven riskeerden terwijl ze probeerden Joden te redden.

Eendaagse Dode Zee-tour vanuit Tel Aviv

Eendaagse Dode Zee-tour vanuit Tel Aviv

Tijdens deze dagtour ervaren gasten de vele geweldige luxe die de Dode Zee te bieden heeft. Je bezoekt de uitgebreide Dode Zee-cosmeticawinkel om alle gezondheids- en schoonheidsproducten te kopen die je nodig hebt om er goed uit te zien. Hierna gaat de tour verder naar een ontspannende stop in een prachtig resort direct aan de oevers van de zee. Hier kun je gemakkelijk drijven in het dichte water van de Dode Zee en jezelf bedekken met de rustgevende, mineraalrijke, therapeutische modder van de Dode Zee.

Veelgestelde vragen over Tours in Netanya

Welke andere activiteiten dan Tours zijn de moeite waard in Netanya?

Andere onmisbare dingen om te doen in Netanya:

Activiteiten in Netanya

Rondleidingen in Israël

Wat te doen in Israël

Andere activiteiten in Netanya

Wil je alle activiteiten in Netanya bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Netanya

Gemiddelde beoordeling

4
(90 beoordelingen)

Gids 'Jerry' (Girod) is de beste die ik ooit heb meegemaakt. De minigroep van vijf was bijna een privétour. De gids heeft een grondige kennis van zowel de geschiedenis als actuele kwesties (zonder een mening te geven over bijvoorbeeld de politiek, zeer professioneel). Omdat hij voor de zesde keer in Israël was, maakte de gids er een waardevolle reis van. De lunch in Qumran is ondermaats, druk en kan beter vermeden worden. Neem je eigen mee en eet buiten zoals wij deden, we kenden deze plek dus waren voorbereid. Bedankt voor een geweldige reis!

Prachtige naturalistische archeologische excursie We bezochten de oude Romeinse stad Haifa van Caesarea met de Baha'i-tuinen De Rosh Haniqra-grotten Geweldige gids Jonathan zeer bekwaam, zowel vanuit historisch als naturalistisch oogpunt Hij nam ons ook mee om een van de beste hummus in Israël te eten

Geld dubbel en dwars waart! Omri is een gigantisch bekwaam en aardige gids. Prachtige route langs de kust en een goede lunch

Geweldige rondleiding. Goed georganiseerde transportservice en opgeleide gids over de verschillende bezochte locaties.

Zeer goede, prettige, sensationele gids, voorbereid, met geweldige, relevante informatie.