Datums kiezen

Ontdek het beste van
Neumarkt, Cologne

Neumarkt, Cologne: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Keulen: 24h Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Ticket

1. Keulen: 24h Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Ticket

Ga mee met deze 90 minuten durende rit door Keulen en leer meer over de bewogen geschiedenis van de stad, verenigingen en persoonlijkheden. Stap aan boord van een dubbeldekkerbus voor een tour langs alle belangrijke plekken van Keulen. Met dit 24-uurs hop-on hop-off ticket kun je bij elk van de 14 haltes uitstappen om bezienswaardigheden als de Dom, de dierentuin, de oude stad en de Chlodwigplatz te bekijken. Stap in de bus en maak je klaar om de stad te verkennen. Ga naar het bovendek of blijf beneden terwijl de bus door de straten van Keulen rijdt. Luister naar het informatieve commentaar terwijl de bus door de schilderachtige stad rijdt. Kom en ga uit de bus wanneer je wilt, met keuze uit 14 haltes om in of uit te stappen. Verken de stad op je gemak zonder een tijdschema te hoeven volgen, zodat je spontaan kunt beslissen wat je wilt zien. Ontdek de stad terwijl je langs bezienswaardigheden zoals het chocolademuseum van Keulen, het congrescentrum Gürzenich en de Eigelsteinpoort glijdt. Maak kennis met het hoge Triangle-gebouw in Keulen, het Odysseum en de Lanxess Arena. De haltes voor de bustours zijn: - Dom (de eerste bus vertrekt om 10 uur, de laatste bus om 17 uur) - Oude Stad - Rothgerberbach - Chlodeigplatz - Chocolademuseum - Driehoekige toren - Lanxess Arena - Odysseum/Köln Arcaden - Dierentuin/Bloemen - Eigelstein - Mediapark - Friesenplatz - Neumarkt - Kathedraal (de eerste bus komt om 11:30 uur terug en de laatste bus komt om 18:30 uur aan) Elke 30 minuten komt er een nieuwe bus aan bij elke halte.

Keulen: First Profiler - Outdoor Escape Game

2. Keulen: First Profiler - Outdoor Escape Game

Ervaar een uniek ontsnappingsspel in de buitenlucht rechtstreeks op je smartphone. Kruip in de huid van een profiler die terug in de tijd reist om een lastige zaak op te lossen. Complexe uitdagingen wachten op je in dit avontuur dat je steeds dieper in het moeras van de georganiseerde misdaad zal leiden. De puzzels zijn locatie-onafhankelijk, dus je kunt je verheugen op lastige en spannende taken. Maar na elk niveau leer je interessante feiten over de omgeving om je heen. Terwijl je de puzzels van deze spannende zaak oplost, dwaal je langs enkele van de meest fascinerende bezienswaardigheden van Keulen. Pak je smartphones en ga naar het startpunt om aan de slag te gaan. Of je nu als team samenwerkt of in kleinere groepen en teams opsplitst, je kunt een spannende wandeling verwachten met adembenemende uitzichten en ontspannende pauzes. Los lastige puzzels op, combineer aanwijzingen, ontdek verrassende feiten over elke locatie en geniet van de vrijheid om in je eigen tempo te wandelen. Deze game is ideaal voor liefhebbers van escape games en puzzelfans die op zoek zijn naar een uitdagende uitdaging voor hun groep en de interessante locaties van de stad niet willen missen.

Keulen: onderhoudende rondleiding langs hoogtepunten van de oude stad

3. Keulen: onderhoudende rondleiding langs hoogtepunten van de oude stad

Maak een wandeltocht door de oude binnenstad van Keulen en bezoek de mooiste plekjes. Luister naar je lokale gids die je alles vertelt over de geschiedenis en cultuur van de stad. Stop bij de Neumarkt, de Dom van Keulen, het stadhuis van Keulen en meer. Begin met het ontmoeten van je gids bij de noordelijke poort van de Romeinen. Ga naar de wereldberoemde Dom van Keulen. Bewonder het UNESCO-werelderfgoed van buitenaf, terwijl je gids je alles vertelt over de geschiedenis van het herkenningspunt van de stad. Blijf de Romeinse oorsprong van Keulen verkennen en stop bij bezienswaardigheden zoals het stadhuis en de Romaanse Grote Sint-Martinuskerk. Leer alles over de tradities die speciaal zijn voor Keulen, zoals carnaval. Ontdek waarom mensen uit de stad de reputatie hebben vriendelijk te zijn.

Keulen: rondleiding in het Duits - van west naar oost vanaf Rudolfplatz

4. Keulen: rondleiding in het Duits - van west naar oost vanaf Rudolfplatz

Beginnend bij de middeleeuwse Hahnentorburg op de Rudolfsplatz ontdekt u verschillende mijlpalen in de geschiedenis van de stad. Ontdek de winkelpaviljoens uit de jaren 50 aan de Hahnenstraße, de Römerturm als de enige volledig bewaard gebleven toren van de oude stadsvestingwerken en de Dom van Keulen als bestemmingspunt. Onderweg ontmoet je enkele originelen uit Keulen. Leer bijvoorbeeld over de paardenhoofden in de Richmodstraße op de Neumarkt.

Andere activiteiten in Neumarkt, Cologne

Wil je alle activiteiten in Neumarkt, Cologne bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.