Neurenberg
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Neurenberg Activiteiten: Onze meest aanbevolen

Neurenberg: Sightseeing-treinreis

1. Neurenberg: Sightseeing-treinreis

Verken de historische stad Neurenberg aan boord van een schilderachtige toeristentrein. Geniet van een rit door het stadscentrum vanaf het grote marktplein. Passeer de Schöner Brunnen, een prachtige 19-meter hoge gouden fontein. Rij vervolgens langs de Maxbrücke-brug, de St. Lawrence-kerk, het ziekenhuis van de Heilige Geest en het keizerlijke kasteel, een van de belangrijkste middeleeuwse vestingwerken van Europa. Geniet vanuit je treinstoel van een panoramisch uitzicht op alle bezochte bezienswaardigheden. Leer bovendien meer over de geschiedenis van de stad en ontdek de geheimen en legendes in uw informatieve audiogids. Tijdens deze tour kun je alle hoogtepunten van de stad in slechts 40 minuten zien en daarna de stad zelf verkennen.

...
Neurenberg: zelfgeleide audiotour

2. Neurenberg: zelfgeleide audiotour

Verken Neurenberg in je eigen tempo met deze zelfgeleide audiotour. Download eenvoudig de mp3-audiogids en gebruik de bijbehorende kaart om de beste route voor uw reis te bepalen. Ontdek het huis van Albrecht Durer, een van de grootste schilders en graveurs die Duitsland ooit heeft geproduceerd, evenals prachtige kerken en fascinerende musea. Bezoek sites zoals de Fleisch-brug, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Altes Rathaus en het speelgoedmuseum van Neurenberg. Leer meer over het historische stadhuis met monumentaal beschilderde fresco's, eeuwenoude architectuur. Sluit af met een bezoek aan de kroon van Neurenberg, torenhoog boven de stad, het kolossale kasteel van Neurenberg. Jouw tour. Jouw manier.

...
Neurenberg: middeleeuwse middeleeuwen in het Spaans

3. Neurenberg: middeleeuwse middeleeuwen in het Spaans

Reis terug in de tijd om te ontdekken hoe het dagelijks leven was in Neurenberg tijdens de middeleeuwen. Tijdens de tour leer je over de beruchte heksenprocessen in Neurenberg, waar honderden vrouwen van hekserij werden beschuldigd. Vervolg de reis door de duistere overblijfselen van dit tijdperk met een bezoek aan het eiland Trödelmarkt, waar de beruchte beul Franz Schmidt van de stad woonde. Openbare executies en straffen kwamen in deze tijden dagelijks voor. Terwijl je door de perfect bewaarde kasseienstraten loopt, zal je gids fantastische middeleeuwse verhalen over duivels, ridders op vliegende paarden en galactische aliens met je delen. Deze uitgebreide stadstour geeft een diep overzicht van het dagelijkse leven van burgers tijdens de middeleeuwen. Kom meer te weten over hun dagelijkse activiteiten, hun beroepen en hoe middeleeuwse gebruiken, die vandaag de dag nog steeds leven, het moderne Neurenberg hebben gevormd.

...
Neurenberg: historische tour van het Derde Rijk

4. Neurenberg: historische tour van het Derde Rijk

Eeuwenlang was Neurenberg de geheime hoofdstad van het Heilige Duitse Romeinse Rijk en werd gekozen als het propagandacentrum van het Derde Rijk. Hitler beschouwde Neurenberg als de erfgenaam van de Germaanse tradities en wilde de erfenis van het krachtige Germaanse rijk van de middeleeuwen binnen het nazi-regime voortzetten. In deze stad werden de beroemde wetten van Neurenberg geschreven door Wilhelm Frick. Een van de grootste exponenten van het regime van antisemitisme, Julius Streicher, eigenaar en promotor van het weekblad Der Stürmer, werkte hier ook. De stad verkreeg de titel van Duitse stad bij uitstek en werd gepresenteerd als de meest loyale plaats voor het regime onder allen. Deze tour zal onder andere dingen behandelen zoals de congressen van de Nazi-partij, de Neurenberg-processen, de nationaal-socialistische demonstraties, de Joodse wijk in Neurenberg en antisemitisme, het Zeppelin-veld en het concentratiekamp Flossenburg, en meer.

...
Neurenberg: wandeling oude stad en Reichsparteitagsgelände

5. Neurenberg: wandeling oude stad en Reichsparteitagsgelände

Tijdens deze 4-uur durende wandeltocht neemt een deskundige Engelssprekende gids je mee naar het keizerlijk kasteel van Neurenberg, waar Duitse keizers regeerden. Je ziet de gotische kerken met ontzagwekkende werken van de meest getalenteerde Duitse kunstenaars en de locatie waar al bijna 700 jaar lang kleurrijke markten worden gehouden. Neem een ​​pauze voor de lunch op de markt voordat je de bus instapt naar de voormalige Reichsparteitagsgelände. Hier staan de grootste gebouwen die nog over zijn van het Derde Rijk die nog steeds stilzwijgend getuigen van de grootheidswaanzin van een gek. Je ziet waar soldaten paradeerden en waar Adolf Hitler persoonlijk colonnes SS-mannen inspecteerde en pseudoreligieuze cultrituelen uitvoerde ten overstaande van de groetende massa mensen. Ontdek hoe Neurenberg vandaag de dag omgaat met dit donkere deel uit het verleden. Na de oorlog, tijdens de rechtszaken in Neurenberg, werden veel van deze mannen voor de ogen van de wereld in naam van gerechtigheid opgehangen. De rondleiding eindigt voor het Derde Rijk Documentatiecentrummuseum dat je eventueel zou kunnen bezoeken (entreegeld niet inbegrepen).

...
Vanuit Neurenberg: Rothenburg ob der Tauber-dagtour in het Spaans

6. Vanuit Neurenberg: Rothenburg ob der Tauber-dagtour in het Spaans

Breng de dag door met dwalen door de straten van het sprookjesachtige stadje Rothenburg ob der Tauber, luister naar fascinerende verhalen en ontdek de middeleeuwse geschiedenis. De dag begint op het centraal station van Neurenberg, waar uw lokale gids u zal ontmoeten. Reis met de trein voor de reis van 1,5 uur en geniet onderweg van de beste landschappen van Beieren. Bij aankomst in Rothenburg ob der Tauber begint uw wandeling door dit echte middeleeuwse juweeltje. Sta bij elke stap versteld van de historische gebouwen die het glorieuze verleden van de stad laten zien en hoor over de tradities, mythen en overtuigingen die typerend zijn voor de middeleeuwen. Leer hoe de inwoners leefden en hoe de stad zich ontwikkelde van een klein kasteel en de eerste torens tot de laatste stadsmuren. De tocht binnen Rothenburg ob der Tauber duurt ongeveer 2,5 uur. Geniet vervolgens van ongeveer 1,5 uur vrije tijd om te lunchen en rond te lopen, naar eigen smaak. De terugkeer naar Neurenberg geschiedt per trein met een van tevoren afgesproken tijd.

...
Neurenberg: klassieke North Side Food Tour in het Duits

7. Neurenberg: klassieke North Side Food Tour in het Duits

Doe mee aan een heerlijke begeleide foodtour in het Duits in het historische gebied van Neurenberg ten noorden van het keizerlijke kasteel, waar je 5 unieke lokale restaurants en speciaalzaken zult bezoeken en verschillende soorten eten en drinken zult proeven. Geniet van voedingsmiddelen die enkele van de belangrijkste elementen uit de traditionele Duitse keuken bevatten, zoals aardappel, varkensvlees en vis. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van Neurenberg en de familietradities achter elke voedsellocatie die je bezoekt. Uw lokale gids zal al uw vragen beantwoorden.

...

Sitemap Neurenberg

Wil je alle activiteiten in Neurenberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Neurenberg

Totaal last minute keuze voor ons, maar het kon niet beter zijn geweest. Als ze zeggen 'wandelen' kun je maar beter voorbereid zijn, maar het was elke mijl waard. Achim was onze gids. Een grote schat aan kennis. Elke vraag, hij had een antwoord. Ook geen BS antwoord. Hij is een goed opgeleide persoon (meesters in geesteswetenschappen / geschiedenis). Als ik in de toekomst een groepsreis zou plannen, zou ik proberen hem solo te krijgen. Het was gek hoeveel hij wist. Als je solo boekt en er is een toiletpauze aangeboden ... neem het omdat er een lichte tijdscrisis is en er zoveel te zien is in een korte tijd. Het is niet eerlijk voor iedereen als je de groep wilt vasthouden, zodat je het toilet kunt gebruiken.

We hebben echt genoten van onze tour door Neurenberg met onze gids Natasha. De route bracht ons van het centraal station door de oude stad. We namen toen een bus naar het rallyterrein. Natasha gaf ons veel interessante informatie terwijl we gingen. De tour was vrij snel en je moet snel kunnen lopen om bij te blijven, maar we vonden dit geweldig. We kregen een korte pauze om een snack te krijgen en een paar mogelijkheden om de badkamer te gebruiken.

Geweldige gids en geweldige kans om meer te weten te komen over de geschiedenis van Neurenberg, de oude binnenstad te bekijken en wat feiten over de stad te krijgen, en ook om de Nazi-rallyterreinen te zien die onvergetelijk in omvang waren.

Een interessante tour over het oude Neurenberg. De gids was zeer informatief en had ook een goed gevoel voor humor.