Neurenberg
Culinair & nachtleven

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Neurenberg Culinair & nachtleven: Onze meest aanbevolen

Neurenberg: privétour van 1,5 uur met brouwerijbezoek

1. Neurenberg: privétour van 1,5 uur met brouwerijbezoek

Verken Neurenberg tijdens een begeleide wandeling met een bezoek aan een brouwerij. Ontdek te voet de mooiste bezienswaardigheden van de stad, waaronder het huis van Albrecht Dürer en het keizerlijk kasteel. Wandel langs het grote marktplein, waar de jaarlijkse kerstmarkt van Neurenberg wordt gehouden, die elke keer tot 2 miljoen bezoekers trekt. Bezoek een microbrouwerij en proef heerlijke bieren. Franken staat bekend om zijn goede bier en een onbekende auteur zei ooit passend: "Bier is een van de nuttigste dranken, de lekkerste voedingsmiddelen en de meest aangename drugs". Trouw aan dit motto proef je rood bier, koel bleek bier of de huisdrank.

...
Neurenberg: St. Johannis Food Tour van 3 uur in het Duits

2. Neurenberg: St. Johannis Food Tour van 3 uur in het Duits

Doe mee aan een heerlijke begeleide culinaire tour in het levendige St. Johannis-gebied van Neurenberg, waar u 4 unieke en diverse restaurants en speciaalzaken zult bezoeken en verschillende soorten voedsel en dranken van over de hele wereld zult proeven. Begin je rondleiding in de opvallende barokke tuin, Hesperidengärten, voordat je naar de wijk St. Johannis gaat. Verken daar de unieke St. John's Cemetery - een van de belangrijkste begraafplaatsen in Europa, en waar beroemde persoonlijkheden, waaronder Albrecht Dürer, zijn begraven. Proef een verscheidenheid aan internationale keukens, van Grieks tot Spaans, terwijl je spannende verhalen hoort van je deskundige gids. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van Neurenberg en het St. Johannis-gebied en de familietradities achter elke voedsellocatie die je bezoekt. Uw lokale gids zal al uw vragen beantwoorden.

...
Neurenberg: traditionele proeverij en sightseeingtour

3. Neurenberg: traditionele proeverij en sightseeingtour

Geniet van een schilderachtige culinaire wandeltocht in het oude centrum van Neurenberg. Ervaar lokaal eten en drinken zoals lekkere pretzels en rood bier. Krijg inzicht in de vele beroemde bezienswaardigheden van uw lokale gids. Bekijk hoogtepunten zoals de Craftsmen Courtyard en het belangrijkste marktplein. Begin je tour in het beroemde worstrestaurant Bratwurst Glöcklein, proef verrukkelijke worsten op de eerste van 5 culinaire stops. Verken de oude stad en bezoek de St. Lawrence-kerk, het ziekenhuis van de Heilige Geest en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Kijk naar de ingewikkelde 14e-eeuwse fontein bij het stadhuis en bekijk het Albrecht Durer-huis. Geniet van lokale gerechten, waaronder Schäufele (een traditioneel geroosterd varkensvleesgerecht) en peperkoek. Beëindig ten slotte je tour onder het majestueuze keizerlijke kasteel in een traditioneel restaurant.

...
Neurenberg: kroegentocht voor bachelor- en vrijgezellenfeesten

4. Neurenberg: kroegentocht voor bachelor- en vrijgezellenfeesten

Verken het nachtleven van Neurenberg tijdens een exclusieve rondleiding langs de beste bars en drinkgelegenheden terwijl u afscheid neemt van uw vrijgezellen- of vrijgezellenleven. Bezoek de hipste bars en clubs in de stad, geniet van een bierproeverij en geniet van je vrienden en familie. Tijdens de rondleiding kruip je door de pubs die met de hand zijn uitgekozen om ervoor te zorgen dat je het meeste plezier hebt tijdens je reis. Laat je gastheer je door de stad leiden en onderweg de bezienswaardigheden bewonderen terwijl je lacht met je groep. Geniet van een bierproeverij met een aantal van de beste bieren van Duitsland, en dineer op een selectie traditionele worstjes terwijl je naar muziek luistert en verhalen met elkaar deelt.

...
Neurenberg: privé kroegentocht

5. Neurenberg: privé kroegentocht

Begin aan een kroegentocht in het geweldige Nürnberg en geniet van een privétour langs 3 hipste hotspots van de stad. Maak een gratis shot bij elke bar die je bezoekt. Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt en begin de tour met een welkomstshot. Vermijd wachtrijen met voorrang bij toegang tot elke pub. Beleef een onvergetelijk avondje uit in de stad Nürnberg.

...
Neurenberg: klassieke North Side Food Tour in het Duits

6. Neurenberg: klassieke North Side Food Tour in het Duits

Doe mee aan een heerlijke begeleide foodtour in het Duits in het historische gebied van Neurenberg ten noorden van het keizerlijke kasteel, waar je 5 unieke lokale restaurants en speciaalzaken zult bezoeken en verschillende soorten eten en drinken zult proeven. Geniet van voedingsmiddelen die enkele van de belangrijkste elementen uit de traditionele Duitse keuken bevatten, zoals aardappel, varkensvlees en vis. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van Neurenberg en de familietradities achter elke voedsellocatie die je bezoekt. Uw lokale gids zal al uw vragen beantwoorden.

...
Neurenberg: culinaire fietstocht

7. Neurenberg: culinaire fietstocht

Maak een fietstocht met gids door het Knoblauchsland (knoflookland) van Neurenberg. Ontmoet uw professionele gids op de luchthaven van Neurenberg en ga op avontuur door een van de grootste plantagegebieden in het zuiden van Duitsland, waarbij u de idyllische natuur in u opneemt, rechtstreeks uit een sprookje (niet Hans en Grietje). Vanaf het vliegveld neemt je gids je mee naar kastelen, een versterkte kerk, fruit- en groenteplantages en ten slotte naar restaurant Zur Alten Tenne in Neunhof voor een rondleiding door hun faciliteiten. Je krijgt onderweg de gelegenheid om te stoppen bij 5 traditionele Duitse plaatsen om de lokale keuken te proeven.

...

Sitemap Neurenberg

Wil je alle activiteiten in Neurenberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.