Kies data
Neurenberg

Eten & drinken

Neurenberg Eten & drinken: Onze meest aanbevolen

Neurenberg: privétour van 1,5 uur met brouwerijbezoek

1. Neurenberg: privétour van 1,5 uur met brouwerijbezoek

Verken Neurenberg tijdens een begeleide wandeling met een bezoek aan een brouwerij. Ontdek te voet de mooiste bezienswaardigheden van de stad, waaronder het huis van Albrecht Dürer en het keizerlijk kasteel. Wandel langs het grote marktplein, waar de jaarlijkse kerstmarkt van Neurenberg wordt gehouden, die elke keer tot 2 miljoen bezoekers trekt. Bezoek een microbrouwerij en proef heerlijke bieren. Franken staat bekend om zijn goede bier en een onbekende auteur zei ooit passend: "Bier is een van de nuttigste dranken, de lekkerste voedingsmiddelen en de meest aangename drugs". Trouw aan dit motto proef je rood bier, koel bleek bier of de huisdrank.

Neurenberg: traditionele proeverij en sightseeingtour

2. Neurenberg: traditionele proeverij en sightseeingtour

Geniet van een schilderachtige culinaire wandeltocht in het oude centrum van Neurenberg. Ervaar lokaal eten en drinken zoals lekkere pretzels en rood bier. Krijg inzicht in de vele beroemde bezienswaardigheden van uw lokale gids. Bekijk hoogtepunten zoals de Craftsmen Courtyard en het belangrijkste marktplein. Begin je tour in het beroemde worstrestaurant Bratwurst Glöcklein, proef verrukkelijke worsten op de eerste van 5 culinaire stops. Verken de oude stad en bezoek de St. Lawrence-kerk, het ziekenhuis van de Heilige Geest en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Kijk naar de ingewikkelde 14e-eeuwse fontein bij het stadhuis en bekijk het Albrecht Durer-huis. Geniet van lokale gerechten, waaronder Schäufele (een traditioneel geroosterd varkensvleesgerecht) en peperkoek. Beëindig ten slotte je tour onder het majestueuze keizerlijke kasteel in een traditioneel restaurant.

Neurenberg: St. Johannis Food Tour van 3 uur in het Duits

3. Neurenberg: St. Johannis Food Tour van 3 uur in het Duits

Doe mee aan een heerlijke begeleide culinaire tour in het levendige St. Johannis-gebied van Neurenberg, waar u 4 unieke en diverse restaurants en speciaalzaken zult bezoeken en verschillende soorten voedsel en dranken van over de hele wereld zult proeven. Begin je rondleiding in de opvallende barokke tuin, Hesperidengärten, voordat je naar de wijk St. Johannis gaat. Verken daar de unieke St. John's Cemetery - een van de belangrijkste begraafplaatsen in Europa, en waar beroemde persoonlijkheden, waaronder Albrecht Dürer, zijn begraven. Proef een verscheidenheid aan internationale keukens, van Grieks tot Spaans, terwijl je spannende verhalen hoort van je deskundige gids. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van Neurenberg en het St. Johannis-gebied en de familietradities achter elke voedsellocatie die je bezoekt. Uw lokale gids zal al uw vragen beantwoorden.

Neurenberg: kroegentocht voor bachelor- en vrijgezellenfeesten

4. Neurenberg: kroegentocht voor bachelor- en vrijgezellenfeesten

Verken het nachtleven van Neurenberg tijdens een exclusieve rondleiding langs de beste bars en drinkgelegenheden terwijl u afscheid neemt van uw vrijgezellen- of vrijgezellenleven. Bezoek de hipste bars en clubs in de stad, geniet van een bierproeverij en geniet van je vrienden en familie. Tijdens de rondleiding kruip je door de pubs die met de hand zijn uitgekozen om ervoor te zorgen dat je het meeste plezier hebt tijdens je reis. Laat je gastheer je door de stad leiden en onderweg de bezienswaardigheden bewonderen terwijl je lacht met je groep. Geniet van een bierproeverij met een aantal van de beste bieren van Duitsland, en dineer op een selectie traditionele worstjes terwijl je naar muziek luistert en verhalen met elkaar deelt.

Neurenberg: culinaire kersttour door de stad

5. Neurenberg: culinaire kersttour door de stad

Ontdek waarom de kerstmarkt van Neurenberg de bekendste ter wereld is tijdens een rondleiding met proeverijen. Ontdek de lange geschiedenis van de markt en probeer traditionele culinaire kersttraktaties. Loop naar de Children's Christmas Market, plaatselijk aangeduid als de "Christkindlesmarkt". Ontdek Duitse kerstmarkten en de kersttraditie van Neurenberg. Eet en drink en bekijk nieuwe kraampjes en historische kraampjes die hier al sinds de 3e eeuw staan. Ga verder naar de internationale kerstmarkt en eindig bij de markt van de partnersteden tussen de St. Sebald-kerk en het stadhuis. Terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis, tradities en het culturele belang van Duitse kerstmarkten, kun je wat culinaire hoogstandjes eten en drinken, zoals worst, Lebkugel en warme wijn.

Neurenberg: privé wijnbar-tour met proeverijen

6. Neurenberg: privé wijnbar-tour met proeverijen

Ontdek de onofficiële hoofdstad van Franken, het enige wijngebied in Beieren tijdens een rondleiding door de beste wijnbars van Neurenberg. Proef de beste Frankische wijnen, waaronder de immer populaire glühwein die door de lokale bevolking wordt genoten tijdens de wintermaanden. Kies tussen een kortere tour met slechts 4 proeverijen of kies de langere optie met een wandeltocht door de oude binnenstad van Neurenberg met in totaal 5 proeverijen gecombineerd met hapjes. Ontmoet je gids in het hart van de stad en ontdek meer dan 1000 jaar wijn maken in Franken. Leer meer over lokale tradities en de unieke druivensoorten die worden verbouwd. Voor degenen die minder tijd hebben, is de optie van 2 uur ideaal. Je gids neemt je mee naar 2 gezellige wijnbars in de oude binnenstad van Neurenberg. Hier geniet je van een exclusieve proeverij van 4 lokaal geproduceerde wijnen. Leer interessante feiten over de wijngaarden en wijnmakerijen achter de wijnen. Proef de rijke smaken en aroma's terwijl u ontdekt hoe elke Frankische wijn wordt gekenmerkt door een zeer hoge mineralisatie die uniek is voor de regio. Verleng uw wijnproeverij door de optie van 3 uur te kiezen. Begin met een bezoek aan 2 wijnbars, waar u 5 wijnen kunt proeven, elk gecombineerd met een aperitief. Begin dan aan een rondleiding door de oude binnenstad van Neurenberg. Dompel jezelf onder in de lokale geschiedenis en cultuur terwijl je bezienswaardigheden gaat bekijken met een glas wijn in de hand. Bekijk hoogtepunten zoals de St. Sebalduskerk, Schöner Brunnen en het levendige marktplein.

Neurenberg: klassieke North Side Food Tour in het Duits

7. Neurenberg: klassieke North Side Food Tour in het Duits

Doe mee aan een heerlijke begeleide foodtour in het Duits in het historische gebied van Neurenberg ten noorden van het keizerlijke kasteel, waar je 5 unieke lokale restaurants en speciaalzaken zult bezoeken en verschillende soorten eten en drinken zult proeven. Geniet van voedingsmiddelen die enkele van de belangrijkste elementen uit de traditionele Duitse keuken bevatten, zoals aardappel, varkensvlees en vis. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van Neurenberg en de familietradities achter elke voedsellocatie die je bezoekt. Uw lokale gids zal al uw vragen beantwoorden.

Veelgestelde vragen over Eten & drinken in Neurenberg

Welke andere activiteiten dan Eten & drinken zijn de moeite waard in Neurenberg?

Sitemap Neurenberg

Wil je alle activiteiten in Neurenberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.