Neurenberg
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Neurenberg Minivan- & bustours: Onze meest aanbevolen

Neurenberg: hop-on hop-off bustour

1. Neurenberg: hop-on hop-off bustour

Geniet van een dag sightseeing in Neurenberg in het comfort van een hop on, hop off-dubbeldekker. Bekijk de beroemdste monumenten en gebouwen van de stad vanuit geweldige uitkijkpunten en leer over de rijke geschiedenis van de stad. Leun achterover en ontspan en geniet van het 2 uur durende circuit terwijl je gids je vermaakt met fascinerende informatie over de populaire attracties en de 1000-jarige geschiedenis van de metropool van Frankonia. Profiteer van de flexibiliteit om op elk moment in of uit te stappen bij een van de 6 haltes langs de tourroute. U zult zien dat Neurenberg, behalve peperkoek en gebakken worst, zoveel meer te bieden heeft.

...
Van Frankfurt: Heidelberg en Neurenberg-dagtour

2. Van Frankfurt: Heidelberg en Neurenberg-dagtour

Maak kennis met twee van de mooiste en meest historische steden van Duitsland tijdens een dagje sightseeing vol middeleeuwse grandeur. Met een blik op de imposante ruïnes van het kasteel van Heidelberg en de zetel van de Heilige Roomse keizers in Neurenberg, krijgt u een goed overzicht van het kleurrijke verleden van de regio. Nadat je je gids hebt ontmoet, ga je op weg naar een bezoek aan de pittoreske stad Heidelberg langs de rivier de Neckar. Bezoek het beroemde kasteel van Heidelberg en bewonder de lange binnenplaats, het machtige terras en een van de grootste wijnvaten ter wereld. Maak vervolgens een wandeling door het middeleeuwse stadscentrum van de stad om de oude brug, de Karlspoort, de kerk van de Heilige Geest en het huis van de ridders te bewonderen, evenals de oudste universiteit van Duitsland. In de middag steek je Beieren over voor een bezoek aan de legendarische stad Neurenberg. Kijk omhoog naar het machtige keizerlijke kasteel, of Kaiserburg, dat een van de grootste middeleeuwse vestingwerken van Europa is. Later kunt u een bezoek brengen aan het oude stadhuis en de locatie van de beroemde Christkindl-markt. Begin uw terugreis na een blik op de torenhoge gotische gevels van de St. Lorenzkerk en de Frauenkirche.

...
Zeppelin Field: Nazi Propaganda Center Tour

3. Zeppelin Field: Nazi Propaganda Center Tour

Deze tour begint voor de Frauenkirche in het Hauptmark van Neurenberg. Onder begeleiding van een gids die gespecialiseerd is in het onderwerp, reist u met de bus naar het verzamelterrein van de nazi-partij, waar uw tour begint met de ontdekking van de Luitpoldhain. Ga de ruimte in waar Hitler's Putsch elk jaar werd herdacht, een plek waar de SS en SA hun ceremonies uitvoerden. Je bezoekt ook de congreshal en verwondert je over de kolossale structuur. Loop langs de Grosse Strasse waar ooit optochten van het Duitse leger zijn gevormd. Ga ten slotte naar het Zeppelin-veld en loop door een site van groot historisch belang.

...

Sitemap Neurenberg

Wil je alle activiteiten in Neurenberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.