Kies data
Neurenberg

Nachtleven & uitgaan

Neurenberg Nachtleven & uitgaan: Onze meest aanbevolen

Neurenberg: kroegentocht voor bachelor- en vrijgezellenfeesten

1. Neurenberg: kroegentocht voor bachelor- en vrijgezellenfeesten

Verken het nachtleven van Neurenberg tijdens een exclusieve rondleiding langs de beste bars en drinkgelegenheden terwijl u afscheid neemt van uw vrijgezellen- of vrijgezellenleven. Bezoek de hipste bars en clubs in de stad, geniet van een bierproeverij en geniet van je vrienden en familie. Tijdens de rondleiding kruip je door de pubs die met de hand zijn uitgekozen om ervoor te zorgen dat je het meeste plezier hebt tijdens je reis. Laat je gastheer je door de stad leiden en onderweg de bezienswaardigheden bewonderen terwijl je lacht met je groep. Geniet van een bierproeverij met een aantal van de beste bieren van Duitsland, en dineer op een selectie traditionele worstjes terwijl je naar muziek luistert en verhalen met elkaar deelt.

Neurenberg: privé wijnbar-tour met proeverijen

2. Neurenberg: privé wijnbar-tour met proeverijen

Ontdek de onofficiële hoofdstad van Franken, het enige wijngebied in Beieren tijdens een rondleiding door de beste wijnbars van Neurenberg. Proef de beste Frankische wijnen, waaronder de immer populaire glühwein die door de lokale bevolking wordt genoten tijdens de wintermaanden. Kies tussen een kortere tour met slechts 4 proeverijen of kies de langere optie met een wandeltocht door de oude binnenstad van Neurenberg met in totaal 5 proeverijen gecombineerd met hapjes. Ontmoet je gids in het hart van de stad en ontdek meer dan 1000 jaar wijn maken in Franken. Leer meer over lokale tradities en de unieke druivensoorten die worden verbouwd. Voor degenen die minder tijd hebben, is de optie van 2 uur ideaal. Je gids neemt je mee naar 2 gezellige wijnbars in de oude binnenstad van Neurenberg. Hier geniet je van een exclusieve proeverij van 4 lokaal geproduceerde wijnen. Leer interessante feiten over de wijngaarden en wijnmakerijen achter de wijnen. Proef de rijke smaken en aroma's terwijl u ontdekt hoe elke Frankische wijn wordt gekenmerkt door een zeer hoge mineralisatie die uniek is voor de regio. Verleng uw wijnproeverij door de optie van 3 uur te kiezen. Begin met een bezoek aan 2 wijnbars, waar u 5 wijnen kunt proeven, elk gecombineerd met een aperitief. Begin dan aan een rondleiding door de oude binnenstad van Neurenberg. Dompel jezelf onder in de lokale geschiedenis en cultuur terwijl je bezienswaardigheden gaat bekijken met een glas wijn in de hand. Bekijk hoogtepunten zoals de St. Sebalduskerk, Schöner Brunnen en het levendige marktplein.

Nürnberg: privé kroegentocht met gratis shots en drankjes

3. Nürnberg: privé kroegentocht met gratis shots en drankjes

Doe mee aan deze privé begeleide kroegentocht en beleef gegarandeerd een goede avond uit in Nürnberg's die je niet snel zult vergeten. Down shots bij elke stop, drink een fles prosecco, bezoek 3 trendy buurten en locaties, dans op livemuziek en feest tot in de kleine uurtjes. Ontmoet je gids en andere feestgangers op het metrostation om deze kroegentocht te beginnen. Begin de nacht met een shot om het feest op gang te krijgen voordat je op pad gaat om de beste nacht van je leven te beleven. Maak je geen zorgen; wat er in Neurenberg gebeurt, blijft in Neurenberg. Drink, dans en wees vrolijk terwijl je geniet van een avond vol plezier met je nieuwe drinkmaatjes. Feest zoals de lokale bevolking, strompel naar 3 trendy buurten en coole bars, drink shots bij elke bar en feest tot in de kleine uurtjes. Ontdek enkele van de beste bars en clubs van de stad. Deze kroegentocht is iets voor jou als je houdt van drinken, dansen en gemakkelijke mensen ontmoeten.

Neurenberg: privé kroegentocht

4. Neurenberg: privé kroegentocht

Begin aan een kroegentocht in het geweldige Nürnberg en geniet van een privétour langs 3 hipste hotspots van de stad. Maak een gratis shot bij elke bar die je bezoekt. Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt en begin de tour met een welkomstshot. Vermijd wachtrijen met voorrang bij toegang tot elke pub. Beleef een onvergetelijk avondje uit in de stad Nürnberg.

Veelgestelde vragen over Nachtleven & uitgaan in Neurenberg

Welke andere activiteiten dan Nachtleven & uitgaan zijn de moeite waard in Neurenberg?

Wat zijn de beste Nachtleven & uitgaan in Neurenberg?

Welke Nachtleven & uitgaan in Neurenberg nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Nachtleven & uitgaan in Neurenberg nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Neurenberg

Wil je alle activiteiten in Neurenberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.