Neurenberg
Urban exploring

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Neurenberg Urban exploring: Onze meest aanbevolen

Neurenberg: Sightseeing-treinreis

1. Neurenberg: Sightseeing-treinreis

Verken de historische stad Neurenberg aan boord van een schilderachtige toeristentrein. Geniet van een rit door het stadscentrum vanaf het grote marktplein. Passeer de Schöner Brunnen, een prachtige 19-meter hoge gouden fontein. Rij vervolgens langs de Maxbrücke-brug, de St. Lawrence-kerk, het ziekenhuis van de Heilige Geest en het keizerlijke kasteel, een van de belangrijkste middeleeuwse vestingwerken van Europa. Geniet vanuit je treinstoel van een panoramisch uitzicht op alle bezochte bezienswaardigheden. Leer bovendien meer over de geschiedenis van de stad en ontdek de geheimen en legendes in uw informatieve audiogids. Tijdens deze tour kun je alle hoogtepunten van de stad in slechts 40 minuten zien en daarna de stad zelf verkennen.

...
Neurenberg: wandeltocht met gids door de oude stad

2. Neurenberg: wandeltocht met gids door de oude stad

De welvarende stad Neurenberg vormde de ideale basis voor een actief cultureel en intellectueel leven, evenals voor een levendige kunstscène. Zelfs vandaag de dag weerspiegelen talrijke gebouwen, monumenten en kunstwerken nog steeds het vroegere belang van de stad. Je gids geeft informatie en inzichten over de kerken, het kasteel en de fonteinen die je ziet, maar ook over de stad zelf, vroeger en nu. Je bezoekt ook de Grote Markt.

...
Neurenberg: zelfgeleide audiotour

3. Neurenberg: zelfgeleide audiotour

Verken Neurenberg in je eigen tempo met deze zelfgeleide audiotour. Download eenvoudig de mp3-audiogids en gebruik de bijbehorende kaart om de beste route voor uw reis te bepalen. Ontdek het huis van Albrecht Durer, een van de grootste schilders en graveurs die Duitsland ooit heeft geproduceerd, evenals prachtige kerken en fascinerende musea. Bezoek sites zoals de Fleisch-brug, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Altes Rathaus en het speelgoedmuseum van Neurenberg. Leer meer over het historische stadhuis met monumentaal beschilderde fresco's, eeuwenoude architectuur. Sluit af met een bezoek aan de kroon van Neurenberg, torenhoog boven de stad, het kolossale kasteel van Neurenberg. Jouw tour. Jouw manier.

...
Neurenberg: middeleeuwse middeleeuwen in het Spaans

4. Neurenberg: middeleeuwse middeleeuwen in het Spaans

Reis terug in de tijd om te ontdekken hoe het dagelijks leven was in Neurenberg tijdens de middeleeuwen. Tijdens de tour leer je over de beruchte heksenprocessen in Neurenberg, waar honderden vrouwen van hekserij werden beschuldigd. Vervolg de reis door de duistere overblijfselen van dit tijdperk met een bezoek aan het eiland Trödelmarkt, waar de beruchte beul Franz Schmidt van de stad woonde. Openbare executies en straffen kwamen in deze tijden dagelijks voor. Terwijl je door de perfect bewaarde kasseienstraten loopt, zal je gids fantastische middeleeuwse verhalen over duivels, ridders op vliegende paarden en galactische aliens met je delen. Deze uitgebreide stadstour geeft een diep overzicht van het dagelijkse leven van burgers tijdens de middeleeuwen. Kom meer te weten over hun dagelijkse activiteiten, hun beroepen en hoe middeleeuwse gebruiken, die vandaag de dag nog steeds leven, het moderne Neurenberg hebben gevormd.

...
Neurenberg: privétour met een lokale gids

5. Neurenberg: privétour met een lokale gids

Ontmoet de lokale gids bij je accommodatie in Neurenberg en maak een wandeltocht van 2, 3 of 4 uur om de stad te verkennen. Je bent in goede handen bij een goed geïnformeerde local die graag alle tips en trucs wil delen die je zullen helpen het meeste uit je bezoek te halen. Begin door vertrouwd te raken met de buurt waar u verblijft. Luister naar de beste plekken om te eten en te winkelen en leer hoe u zich het gemakkelijkst kunt verplaatsen. Tijdens deze op maat gemaakte tour zie je enkele van de topattracties en hoor je nog meer dat je na de tour zelf kunt bezoeken. Aan het einde van de tour voelt u zich meer op uw gemak bij het navigeren door de stad en weet u zeker dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft.

...
Neurenberg: St. Johannis Food Tour van 3 uur in het Duits

6. Neurenberg: St. Johannis Food Tour van 3 uur in het Duits

Doe mee aan een heerlijke begeleide culinaire tour in het levendige St. Johannis-gebied van Neurenberg, waar u 4 unieke en diverse restaurants en speciaalzaken zult bezoeken en verschillende soorten voedsel en dranken van over de hele wereld zult proeven. Begin je rondleiding in de opvallende barokke tuin, Hesperidengärten, voordat je naar de wijk St. Johannis gaat. Verken daar de unieke St. John's Cemetery - een van de belangrijkste begraafplaatsen in Europa, en waar beroemde persoonlijkheden, waaronder Albrecht Dürer, zijn begraven. Proef een verscheidenheid aan internationale keukens, van Grieks tot Spaans, terwijl je spannende verhalen hoort van je deskundige gids. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van Neurenberg en het St. Johannis-gebied en de familietradities achter elke voedsellocatie die je bezoekt. Uw lokale gids zal al uw vragen beantwoorden.

...
Neurenberg: traditionele proeverij en sightseeingtour

7. Neurenberg: traditionele proeverij en sightseeingtour

Geniet van een schilderachtige culinaire wandeltocht in het oude centrum van Neurenberg. Ervaar lokaal eten en drinken zoals lekkere pretzels en rood bier. Krijg inzicht in de vele beroemde bezienswaardigheden van uw lokale gids. Bekijk hoogtepunten zoals de Craftsmen Courtyard en het belangrijkste marktplein. Begin je tour in het beroemde worstrestaurant Bratwurst Glöcklein, proef verrukkelijke worsten op de eerste van 5 culinaire stops. Verken de oude stad en bezoek de St. Lawrence-kerk, het ziekenhuis van de Heilige Geest en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Kijk naar de ingewikkelde 14e-eeuwse fontein bij het stadhuis en bekijk het Albrecht Durer-huis. Geniet van lokale gerechten, waaronder Schäufele (een traditioneel geroosterd varkensvleesgerecht) en peperkoek. Beëindig ten slotte je tour onder het majestueuze keizerlijke kasteel in een traditioneel restaurant.

...
Neurenberg: privérondleiding vanuit München

8. Neurenberg: privérondleiding vanuit München

Maak kennis met Neurenberg, een prachtige Beierse stad met een rijke geschiedenis. Aankomst op het centraal station van München, waar uw goed geïnformeerde gids op u wacht. Reis samen met een moderne en comfortabele trein om Neurenberg te ontdekken tijdens een privétour. Laat je gids je meenemen op avontuur en laat je de mooiste delen van de stad zien. Begin je tour met de prachtige oude binnenstad. Volg de gids en zie de St. Lorenz-kerk en zijn opmerkelijke gotische architectuur. Vervolg uw tocht en steek de rivier over over Fleischbrücke, een brug uit de late renaissance. Als u eenmaal aan de overkant bent, kunt u de verbazingwekkende gevel van de Frauenkirche bewonderen. Stap binnen om ongelooflijke gotische kenmerken te zien. Bezoek het keizerlijke kasteel van Neurenberg, de topattractie in de stad. Luister terwijl je gids de geschiedenis van het kasteel beschrijft. Ga naar binnen en bekijk de keizerlijke kapel, verken de tuinen en loop rond de binnenplaats. Bewonder vervolgens de prachtige Sebalduskirche, een middeleeuwse kathedraal met twee indrukwekkende torens. Volg je gids naar de Schöner Brunnen, een middeleeuwse fontein met 40 unieke en kleurrijke figuren. Bewonder de Elisabethkirche voordat u op eigen gelegenheid de pittoreske steegjes van de oude stad gaat verkennen en voel de ongelooflijke Beierse sfeer van de stad. Aan het einde van de tour neemt u de trein terug naar München.

...
Neurenberg: BYO-fietstocht met gids

9. Neurenberg: BYO-fietstocht met gids

Verken de stad Neurenberg op de fiets en bewonder de vele bezienswaardigheden. Je kunt bijna de hele oude middeleeuwse muur rondrijden en de plaats van de processen van Neurenberg en het voormalige nazi-feestrallyterrein bezoeken. Je leert over de schatkist van het Heilige Roomse rijk van de Duitse Naties en rijdt rond bijna de hele oude middeleeuwse muur. Als u door de groene long van Neurenberg reist, komt u de voormalige nazi-partij Rally Grounds tegen, waar u de hedendaagse getuigen van de megalomanie van de nationaal-socialisten kunt zien. Een omweg naar de locatie van de Neurenberg-proeven mag niet worden gemist. De tochten vinden meestal plaats op goed onderhouden fietspaden en reizen in een comfortabel tempo. Je kunt vooruit kijken naar een mooie fietstour, met een maximum van 15 deelnemers.

...
Neurenberg: klassieke North Side Food Tour in het Duits

10. Neurenberg: klassieke North Side Food Tour in het Duits

Doe mee aan een heerlijke begeleide foodtour in het Duits in het historische gebied van Neurenberg ten noorden van het keizerlijke kasteel, waar je 5 unieke lokale restaurants en speciaalzaken zult bezoeken en verschillende soorten eten en drinken zult proeven. Geniet van voedingsmiddelen die enkele van de belangrijkste elementen uit de traditionele Duitse keuken bevatten, zoals aardappel, varkensvlees en vis. Leer meer over de cultuur en geschiedenis van Neurenberg en de familietradities achter elke voedsellocatie die je bezoekt. Uw lokale gids zal al uw vragen beantwoorden.

...

Sitemap Neurenberg

Wil je alle activiteiten in Neurenberg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.