New College

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap New College

Wil je alle activiteiten in New College ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New College

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 502 beoordelingen

Leuk, grappig en leerzaam.

We hebben een hele leuke tour gekregen. Peter was onze gids en omdat hij al een tijdje student in Oxford is, weet hij veel van de lokale geschiedenis en de interessante plekken in de colleges. Hij brengt het met enthousiasme en veel britse humor en neemt overal ruim de tijd voor. De Harry Potter lokaties waren zeker leuk om te zien en na wat aarzeling hebben we zelfs de Hogwarts mantels en Sortinghat aan gehad :) Maar ook de geschiedenis van de stad zelf is interessant. Een aanrader voor HP fans en mensen die wat meer van de stad willen weten!

Renata de gids was geweldig. Ze legde alles uit over de tour en wat ze aan het begin kon verwachten. Naast informatie over Harry Potter in Oxford had ze een enorme kennis van Oxford in het algemeen. REnata was zeer behulpzaam, zeer bereid om haar feest te leren kennen en waar ze vandaan kwamen

Onze tourguide Renata wist ons alles te vertellen over Oxford en Harry Potter. Ook wanneer ze al dingen verteld had en we verdiepende vragen hadden wist ze hier gemakkelijk antwoord op te geven. Ik kreeg ook het idee dat ze met veel plezier over de stad stond te vertellen.

Het was een hele leuke en interessante tour! Super leuk om oxford zo met de kinderen te bezichtigen. Michiel deed het heel goed en wist veel te vertellen over harry potter, shakespeare, tolkien, alice in wonderland etc. de kinderen vonden het te gek!

Interessante info over de colleges en hun achtergrond, doch nogal weinig colleges binnengegaan. Minder randinfo en meer zien zouden beter geweest zijn...