Datums kiezen

Ontdek het beste van
New Orleans City Park

New Orleans City Park: tours en activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: sightseeingbustour

1. New Orleans: sightseeingbustour

Maak kennis met de bezienswaardigheden van New Orleans tijdens een begeleide bustour van 2,5 uur. Profiteer van het ophalen bij Bon's New Orleans Street Food, vlakbij Jackson Square, en bezoek het Garden District, de 9th Ward en meer. Reis door de prachtige Franse wijk en baan je een weg door de levendige Frenchmen Street, waar livemuziek uit elke zaal stroomt. Kom aan in het alternatieve Marigny-district terwijl je op weg bent naar de 9th Ward. Ga het Muzikantendorp binnen en ga verder naar Tremé. Rijd over Esplanade Avenue naar City Park en Lake Pontchartrain en leer vervolgens over de Creoolse cultuur op Saint Roch Cemetery #1 en St. Louis Cemetery #3. Bekijk de oudste tram ter wereld op St. Charles Avenue terwijl je verder gaat naar de universiteiten van Tulane en Loyola. Betreed het Garden District om enkele huizen van beroemdheden te bekijken. Vervolg over Magazine Street om bij het Warehouse District en Arts District te komen voordat u wordt afgezet bij uw hotel.

New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB-bustour

2. New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB-bustour

Bezoek het spookachtige New Orleans - beroemd om zijn griezelige waarnemingen, evenals zijn prachtige en uitbundig versierde begraafplaatsen. Leer van je gids de verhalen van geesten, verleden en heden, die je tot op het bot zullen doen rillen, terwijl je over het terrein dwaalt met EMF-lezers en wichelroedes. Deze begraafplaatstour wordt aangeboden onder dekking van de nacht. Je laat de Franse wijk achter je terwijl je bus langs Esplanade Avenue kruipt naar wat vroeger de rand van de stad was, maar nu de bruisende wijken Mid-City en City Park zijn. Er zijn 42 begraafplaatsen in de omgeving van New Orleans en tijdens deze ervaring zul je er verschillende bezoeken. Je gidsen zullen tijdens de wandeling de unieke begrafenisrituelen en -praktijken bespreken, terwijl je enkele van de meest populaire begraafplaatsen van dichtbij en persoonlijk kunt bekijken.

New Orleans: stads- en begraafplaatstour van 2,5 uur per bus

3. New Orleans: stads- en begraafplaatstour van 2,5 uur per bus

Er is zoveel te zien, zoveel geschiedenis om in je op te nemen. Je bent waarschijnlijk bang dat je geen tijd hebt om alles te zien. Dat is waar deze tour kan helpen. Twee uur lang maak je een rit met airconditioning door enkele van de beroemdste buurten van New Orleans. Je ziet de oriëntatiepunten die je niet wilt missen, terwijl je gids verhalen deelt die je graag hoort. Je gaat van de Treme naar het Garden District, de 9th Ward naar de achterstraten van The French Quarter. Je gids zal je vertellen waar de beste langoesten zijn, of waar je het koudste bier kunt krijgen. Het is de missie van je gids om ervoor te zorgen dat je ook verliefd wordt op deze geweldige stad als je uit de bus stapt. Beleef vandaag nog de beste twee uur van uw vakantie.

New Orleans: Dead of Night Ghosts en begraafplaatsbustour

4. New Orleans: Dead of Night Ghosts en begraafplaatsbustour

Stap aan boord van de tourbus en laat je meenemen op een nachtelijke rit naar de meest spookachtige locaties in New Orleans. Ontsnap in de duisternis met je deskundige gids. Tijdens de twee uur durende tour doorkruis je een van de meest beruchte straten van Amerika, ooit aangeduid als 'de haven van vermiste mannen' en luister je naar de verhalen over moord, verraad en vreemde stadslegendes. Ontdek waarom New Orleans echt de meest spookachtige plek in Amerika is! Je wordt door de stad vervoerd in een comfortabele bus met airconditioning.

Sightseeingtour door New Orleans per minibus met airconditioning

5. Sightseeingtour door New Orleans per minibus met airconditioning

Ontdek comfortabel de hoogtepunten van New Orleans tijdens een 3 uur durende sightseeingtour per minibus met airconditioning. Bezoek gebieden die zijn verwoest door de orkaan Katrina, samen met historische bezienswaardigheden zoals Jackson Square, St. Louis Cathedral en de voormalige zetel van het Spaanse koloniale stadhuis in The Cabildo. Krijg een overzicht van de beroemde Franse wijk, zodat u de wijk later in uw eigen tempo kunt verkennen. Bekijk de 100 jaar oude huizen langs Esplanade Avenue op weg naar de Dueling Oaks in City Park. Verken een van de begraafplaatsen van de stad te voet en ontdek waarom de doden worden begraven in herbruikbare graven boven de grond. Verken St. Charles Avenue om de Amerikaanse kant van de stad te verkennen en bekijk enkele huizen van het elegante Garden District. Passeer de residentie van de gotische fictieschrijver Anne Rice. Ontdek waar de orkaan Katrina de dijk brak en de huizen in de Lower 9th Ward wegvaagde. Leer hoe de bewoners hun leven weer opbouwen.

New Orleans: Stadsrondleiding met gids per bus

6. New Orleans: Stadsrondleiding met gids per bus

Ervaar de schoonheid en geschiedenis van New Orleans in wandeltempo met deze sightseeingtour door de stad over 25 vierkante mijl aan iconische buurten gedurende drie eeuwen. Stap in de French Quarter op uw bus en volg de geschiedenis van de uitbreiding van New Orleans op Esplanade Avenue. Kom meer te weten over de traditie van bovengronds begraven voordat je vertrekt om St. Louis Cemetery #3 te verkennen. Steek Bayou St. John over naar City Park, waar je beignets kunt kopen in Café du Monde of op zoek kunt gaan naar je eigen "Instagrammable moment". De musea, attracties en beeldentuinen van het park liggen verscholen tussen pittoreske lagunes, moerassen en bosjes eeuwenoude eiken, zo'n 800 jaar oud. Stap terug op de bus en reis langs de zuidelijke oever van Lake Pontchartrain, langs een post-Katrina pompstation, visrestaurants, jachthaven en een historische vuurtoren met de 24 mijl lange Causeway Bridge in de afstand. Hoewel Lake Pontchartrain een meer wordt genoemd, is het eigenlijk een van de grootste brakke riviermondingen in Noord-Amerika met een oppervlakte van 1600 km2, gevoed door zoetwaterrivieren en verbonden met de Golf van Mexico. p> Vervolg naar St. Charles Avenue, de thuisbasis van Audubon Park en omzoomd met elegante herenhuizen, kerken en scholen, waaronder Loyola en Tulane Universities. Volg de route van trams en Mardi Gras-parades naar het Garden District, een van de best bewaarde woonbuurten in de VS.

New Orleans: stadshelikoptertour overdag

7. New Orleans: stadshelikoptertour overdag

Stap aan boord van de helikopter op New Orleans Lakefront Airport, op slechts 15 minuten van de Franse wijk, en bereid je voor om New Orleans vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Kies tussen twee verschillende vluchtopties. Kies de optie City Tour van 15 mijl om ongeveer 7 tot 9 minuten over de stad te vliegen. Ervaar locaties van bovenaf, zoals Jackson Square, de St. Louis Cathedral, de Franse markt en Bourbon Street. Naast een close-up luchtfoto van de Franse wijk, passeert u het Central Business District, Canal Street, Caesar's Superdome en vliegt u over het stadspark. Dit park is de thuisbasis van het New Orleans Museum of Art, het Louisiana's Children's Museum en de golfbaan Bayou Oaks. Naast de deur ligt de Fair Grounds, de thuisbasis van de Louisiana Derby en het New Orleans Jazz and Heritage Festival. Kies voor de optie Stad en Moeras van 30 mijl en krijg de mogelijkheid om zowel over de stad als de moerassen te vliegen voor een totale vliegtijd van ongeveer 18 tot 22 minuten. Vlieg over een verlaten themapark, bekijk een raketbouwfaciliteit van NASA en zweef over de moerassen langs het meer van Borgne. Als je terugvliegt naar de stad, passeer je het slagveld van Chalmette en volg je de machtige rivier de Mississippi terug naar de French Quarter en het Central Business District om ook alle bezienswaardigheden tijdens de 24 kilometer lange tour te zien. Aan het einde van de tour landt de helikopter weer op New Orleans Lakefront Airport.

New Orleans: schilderachtige fietstocht door de stad

8. New Orleans: schilderachtige fietstocht door de stad

Verken New Orleans op een leuke en milieuvriendelijke manier tijdens een fietstocht met kleine groepen die door de oudste en meest karakteristieke buurten van de Big Easy slingert. Fiets over een vlakke en ontspannen route van de beroemde Franse wijk naar minder bezochte buurten zoals Esplanade Ridge, City Park en Bayou St. John, en leer onderweg over de rijke geschiedenis en moderne cultuur van de stad. Nadat je in de Franse wijk op een fiets bent gepast, rijd je door deze legendarische wijk. Ga vervolgens verder dan de toeristische grenzen om meer van de stad te verkennen, volg de lommerrijke Esplanade Avenue naar de groene uitgestrektheid van het stadspark, bezoek St. Louis Cemetery nr. 3 en andere interessante locaties langs de weg. Na een bezoek aan St. Louis Cemetery nr. 3, vaar je langs moerassige vergezichten in City Park. Je doorkruist Bayou St. John, een historische waterweg die zowel door indianen als Franse kolonisten werd gebruikt, en leert waarom deze zo belangrijk was bij de oprichting van de stad. Deze fietstocht omvat bezoeken aan de Franse wijk, Faubourg Marigny, Esplanade Avenue, St. Louis Cemetery nr. 3, City Park, Bayou St. John, Mid-City, de Lafitte Greenway, Louis Armstrong Park en Congo Square.

New Orleans: Geschiedenis, cultuur en architectuur rondleiding

9. New Orleans: Geschiedenis, cultuur en architectuur rondleiding

Beleef een drie uur durende reis met gids door The Big Easy en combineer de charme van het French Quarter, de soulvolle sfeer van Treme, de statige elegantie van de Esplanade, de tijdloze allure van het Garden District en de historische intrige van de Metairie Cemetery. Je avontuur begint met ophaalservice vanaf je hotel, zodat je deze fascinerende stad zonder stress kunt verkennen. Stap vervolgens in het comfort van een minibus met airconditioning en ontmoet je deskundige gids. Van hieruit doorkruis je het iconische French Quarter. Terwijl je over de Esplanade rijdt, zie je de met eikenbomen omzoomde straten en majestueuze herenhuizen die tijdloze allure uitstralen. Je gids zal je vertellen over de weelde en de architectonische juweeltjes die deze pittoreske buurt kenmerken. Stap vervolgens uit bij City Park waar je de Besthoff Beeldentuin bezoekt of geniet van een kopje koffie en beignets in het Morning Call Cafe. Laat je meevoeren naar een wereld van Victoriaanse herenhuizen, weelderige tuinen en elegante, met bomen omzoomde lanen. Daarna voert de expeditie je door het Warehouse District, waar je getuige bent van een levendige mix van kunst, cultuur en geschiedenis. Je komt door Faubourg Treme, een van de oudste Afro-Amerikaanse buurten in de Verenigde Staten, die dateert uit de jaren 1700. Daarna ziet u ook het gebied dat ooit bekend stond als de Amerikaanse Sector, waar zich het wereldberoemde Tweede Wereldoorlog Museum en het Contemporary Arts Center bevinden, een van de eerste kunstinstellingen van het land. Vervolgens maak je een korte stop bij de Metairie Cemetery, waar je een blik kunt werpen op de kenmerkende bovengrondse graftombes van de stad, een typisch kenmerk van New Orleans. Hier ben je getuige van de kruising van geschiedenis en kunstzinnigheid in de begraafpraktijken van de stad. Als je je tour voortzet, kom je langs de Saint Louis Cathedral, de oudste kathedraal van Noord-Amerika, waarvan de wortels teruggaan tot 1720 langs de oevers van de machtige Mississippi River. Tijdens deze meeslepende reis geeft je lokale gids boeiend commentaar, zodat je de geschiedenis, cultuur en architectonische schatten van New Orleans beter leert kennen. Aan het einde van deze unieke rondleiding zul je de veelzijdige identiteit van de stad diepgaand hebben leren waarderen.

City of New Orleans en Katrina Recovery Tour

10. City of New Orleans en Katrina Recovery Tour

Geniet van de hoogtepunten van New Orleans tijdens een stadstour van 3 uur. Bezoek de historische Franse wijk en bekijk Jackson Square, St. Louis Cathedral, Bourbon Street, Royal Street en meer. Ga verder naar gebieden die het zwaarst zijn getroffen door de orkaan Katrina, waaronder de 9th Ward. Bekijk Musicians' Village van Harry Connick Jr. en het werk van Habitat for Humanity. Bezoek een van de historische begraafplaatsen van New Orleans, waar je de unieke bovengrondse graven zult zien. Ga naar New Orleans City Park en passeer Lake Pontchartrain - het grootste meer in Louisiana. Bekijk in het Garden District de iconische trams en historische herenhuizen. De tour eindigt met een bezoek aan het centrale zakendistrict.

Alle activiteiten

21 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in New Orleans City Park

Wil je alle activiteiten in New Orleans City Park bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.