Kies data

New Orleans Aanbiedingen

New Orleans Aanbiedingen: Onze meest aanbevolen

New Orleans: luxe bustour

1. New Orleans: luxe bustour

Maak kennis met de bezienswaardigheden van New Orleans tijdens een begeleide bustour van 2,5 uur. Profiteer van het ophalen bij uw hotel in de Franse wijk en bezoek het Garden District, de 9e wijk en meer. Reis door de prachtige Franse wijk en baan je een weg door de levendige Frenchmen Street, waar livemuziek uit elke locatie stroomt. Kom aan in de alternatieve wijk Marigny terwijl je je een weg baant naar de 9e wijk. Ga het Musicians' Village binnen en ga verder naar Tremé. Reis over Esplanade Avenue naar City Park en Lake Pontchartrain en leer meer over de Creoolse cultuur op Saint Roch Cemetery #1 en St. Louis Cemetery #3. Bekijk de oudste tram ter wereld op St. Charles Avenue terwijl je doorgaat naar de universiteiten van Tulane en Loyola. Betreed het Garden District om enkele van de huizen van beroemdheden te bekijken. Ga verder over Magazine Street om bij het Warehouse District en Arts District aan te komen voordat je wordt afgezet bij je hotel.

New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

2. New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

Ervaar de spookachtige kant van New Orleans tijdens een rondleiding door de stad en een van de meest spookachtige begraafplaatsen. Luister naar huiveringwekkende verhalen van je lokale gids en leer meer over de donkere delen van de geschiedenis van de stad. Zie hoe een EMF-lezer in het echt wordt gebruikt. Pak voor de tour eerst een cocktail of biertje op je vergaderlocatie. Dan zal uw gids u de weg wijzen met een EMF-lezer en uitleggen hoe u deze kunt gebruiken om te zoeken naar paranormale activiteit. Reis vervolgens naar twee verschillende locaties en verken 's nachts spookachtige begraafplaatsen in New Orleans. Onze gidsen zullen EMF-lezers hebben om geesten of paranormale verschijnselen te lokaliseren. Bekijk ten slotte de video's van gedocumenteerde geesten en geesten die op verschillende locaties van je tour rondspoken. Sluit je tour af door je gids te volgen naar een begraafplaats van geesten die hun ongelukkige lot hebben ontmoet tijdens een tragische pandemische gebeurtenis.

New Orleans: spook- en moordtour door de Franse wijk

3. New Orleans: spook- en moordtour door de Franse wijk

Leer meer over de spookachtige geschiedenis van New Orleans tijdens deze tour door de Franse wijk. Bezoek beroemde bezienswaardigheden, hoor fascinerende verhalen en dompel jezelf onder in de spookachtige wereld van deze sfeervolle wijk. Ga naar de Franse wijk om je historicusgids te ontmoeten. Bezoek plaatsen zoals het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien op 'American Horror Story Coven'), May Bailey's Brothel (zoals te zien op Travel Channels 'Ghost Adventures'), en vele andere sites. Begeef je op de enige spooktocht in New Orleans met toegang tot een spookachtig gebouw. Geniet van een tour die kind- en alcoholvriendelijk is. Maak een ontspannen wandeling door de spookachtige geschiedenis van de Franse wijk van New Orleans met frequente stops en toiletpauzes.

Rondleiding door New Orleans Garden District

4. Rondleiding door New Orleans Garden District

Het New Orleans Garden District is een prachtige en sierlijke wijk met prachtige, historische huizen en herenhuizen die dateren uit de vooroorlogse dagen van het Oude Zuiden. Deze historische wijk bestaat uit 's werelds grootste verzameling 19e-eeuwse herenhuizen in zuidelijke stijl, waarvan sommige nog steeds bekend zijn onder de namen van de families die ze hebben gebouwd. Dit hele gebied was ooit een aantal plantages, die uiteindelijk in percelen werden verkocht. Oorspronkelijk is het Garden District ontwikkeld met slechts een paar huizen per blok, elk omgeven door een grote tuin, wat de wijk zijn naam geeft. Breng je fototoestel mee! Deze twee uur durende wandeling kan het beste te voet worden genoten om ten volle te genieten van de prachtige voorbeelden van de typische architectuur van New Orleans: witte zuilen, rolwerk van een gietijzeren hek of een romantische galerij in Romeo en Julia-stijl. Je gaat ook langs Lafayette Cemetery nr. 1, een historische 19e-eeuwse begraafplaats met bovengrondse graven en beeldhouwwerken die kenmerkend zijn voor het gebied.

New Orleans: Haunted Pub Crawl

5. New Orleans: Haunted Pub Crawl

Baan je een weg naar het Jax Brewery-gebouw om je lokale erkende gids te ontmoeten die op je wacht bij de ingang van Bon's New Orleans Street Food om je in te checken met je bevestigingsmail. Deze tour bezoekt de meest fascinerende en spookachtige plekken in de stad, waaronder het beruchte Lalaurie Mansion (zoals te zien in "American Horror Story: Coven") en vele andere locaties zoals het Sultan's Palace of Lafitte's Blacksmith Shop. Dit is een ontspannen wandeling van 2 uur van iets minder dan een mijl lang met frequente barstops en toiletpauzes. Geniet van een alcoholvriendelijke tour, met mogelijkheden om cocktails te kopen aan het begin van de reis.

New Orleans: cocktail- en brunchcrawl in de Franse wijk

6. New Orleans: cocktail- en brunchcrawl in de Franse wijk

Laat je gids hun passie voor eten met je delen tijdens deze wandeltocht door de Franse wijk in New Orleans. Geniet tijdens de tour van verschillende iconische gerechten en drankjes. Maak een wandeling langs de Mississippi River Levee en Jackson Square. Bewonder de balkons in de Franse wijk. Ontmoet je gids bij Bon's New Orleans Street Food en neem je smaakpapillen mee op avontuur. Ervaar de diepte en complexiteit van lokale kruiden terwijl je een Creoolse en Cajun-brunch-sampler probeert. Begin uw dag goed met een traditionele orkaancocktail in de hand. Maak foto's van Instagramwaardige gerechten waar je vrienden van gaan kwijlen. Geniet van de sfeer van de Franse wijk terwijl je langs jazzclubs en levendig geschilderde gebouwen met ingewikkelde gietijzeren balkons loopt. Bekijk de natuurlijke schoonheid van de grootse rivier de Mississippi. Bekijk de statige Spaans-koloniale stijl van de kathedraal van Saint Louis vanaf Jackson Square. Probeer tijdens de tour veel iconische gerechten zoals beignets, calas, boudin, kikkerbilletjes, alligator, eendenjambalaya en meer.

New Orleans: wandeltocht door dronken geschiedenis

7. New Orleans: wandeltocht door dronken geschiedenis

Bezoek culturele bezienswaardigheden en loop door de straten van de Vieux Carre tijdens deze rondleiding. Hoor over de geschiedenis van voodoo en spookverhalen in New Orleans, en zie waar de Louisiana Purchase werd ondertekend, de beroemde St. Louis Cathedral en andere historische bezienswaardigheden. Terwijl je door New Orleans loopt, ontdek je waar de meest voorspelbare geesten en vampiers op de loer liggen. Bezoek het meest spookhuis van de stad en hoor verhalen over voodoo, geesten en vampiers. Luister naar je gids die uitlegt hoe de praktijk van voodoo naar New Orleans kwam. Kom meer te weten over Marie Laveau, de voodoo-koningin, en bezoek het eigendom dat haar is gegeven als betaling voor haar magie. Je ziet ook locaties waar voodoo-ceremonies werden gehouden. Bekijk dan enkele van de vriendelijkste en meest historische bars van de Franse wijk. Deze tour passeert bij elke bocht tientallen bars. Loop gerust eens binnen en vul uw kopje bij. Veel plezier met deze tour, vooral als je een boozer, geschiedenisfanaat of paranormale liefhebber bent. Herschrijf de geschiedenis door je eigen draai te geven aan enkele van de meest besproken historische gebeurtenissen en spookachtige locaties in New Orleans. Deze tour is voor alle leeftijden (hoewel op sommige locaties geen kinderen binnen zijn). Als dit het geval is, wacht de gids buiten bij de deur terwijl de volwassenen naar binnen gaan om drankjes te halen.

New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

8. New Orleans: vijf-in-één stadswandeling

Deze vijf-in-één tour combineert elementen van de volgende tours: de St. Louis Cemetery Tour, de Franse wijk Ghost en Vampire Tour, de New Orleans History Tour, de geschiedenis en architectuur tour en de "Dark Side" Voodoo, Mystery en paranormaal Tour. Deze wandeling begint in het hart van de Franse wijk. Van daaruit verkennen Louisiana complexe cultuur, de rijke geschiedenis en Voodoo, en ervaar de magische mysterie dat de stad zo onweerstaanbaar maakt! Let op de prachtige architectuur in de hele Franse wijk dat maakt het zo uniek maakt. Deze tour brengt een bezoek aan locaties waar Hollywood-sterren hebben besloten om de Franse wijk naar huis te bellen, samen met locaties waar scènes van de onvergetelijke films zijn gefilmd. Maar wacht er is meer! Heb je je ooit afgevraagd waarom New Orleans wordt beschouwd als de meest spookachtige stad in Amerika? Ontdek de 'Dark Side' van New Orleans geschiedenis op deze tour. Deze tour brengt een bezoek aan meerdere locaties van onopgeloste moorden en zelfmoorden. Hoor echte gedocumenteerde rapporten over vampiers en spoken roaming rond de straten van de Franse wijk en bezoek locaties waar vampiers zogenaamd hielden hun slachtoffers en gevoed off van hen! Meer informatie over New Orleans traditionele begrafenis praktijken en hoe ze anders zijn dan de meeste. De gids zal u uitleggen waarom de gasten New Orleans heeft boven de grond begraafplaats en waarom door de traditie al eeuwenlang hetzelfde gewelven zijn geweest en blijven, gerecycled en over en weer hergebruikt. Deze tour stopt bij vele attracties en National Historic Landmarks die deze stad heeft te bieden! Bezoek meer dan 15 locaties tijdens deze tour, zoals de Kathedraal van St.Louis, Cabildo, Presbytere, Ursuline Convent, Jackson Square, The Sultans Palace en The Lalaurie Mansion bekend als de meest spookhuis in New Orleans zijn!

New Orleans: Voodoo & Begraafplaats-wandeltocht

9. New Orleans: Voodoo & Begraafplaats-wandeltocht

Neem een begeleide wandeling om het historische French Quarter en St. Louis Cemetery No. 2 te verkennen. Leer meer over de geschiedenis van de Afro-Amerikanen, de plaatselijke cultuur van NOLA en hoor uit de eerste hand verhalen van voodoobeoefenaars van je gediplomeerde gids. Ontmoet je gids in het Louis Armstrong Park en ga op weg voor je voodoo-ervaring. Loop door de Tremé / Lafitte-buurt - de thuisbasis van jazz - terwijl je gids alles uitlegt over de voodoo-cultuur van New Orleans. Kom meer te weten over Marie Laveau, haar laatste rustplaats in St. Louis Cemetry nr. 1 - de oudste in de stad - en haar culturele belang voor New Orleans als toegewijde voodoo-leider, vroedvrouw en kruidkundige. Ga naar St. Louis Cemetery nr. 2 om te zien waar veel beroemde 19e- en 20e-eeuwse bewoners begraven liggen, zoals Claude Treme en Earl King. Bewonder de sfeervolle bovengrondse graven die de "Cities of the Dead" vormen, en bekijk de graven van opmerkelijke jazzmuzikanten, politici en soldaten waar ze werden begraven. Na het verkennen van de begraafplaats, leidt je gids je terug naar het oorspronkelijke ontmoetingspunt, waar je activiteit zal eindigen. Vanwege Covid-19 kunnen rondleidingen momenteel de begraafplaats niet betreden, maar je loopt langs en hoort over de geschiedenis van je gids.

New Orleans: kroegentocht alleen voor volwassenen

10. New Orleans: kroegentocht alleen voor volwassenen

Krijg een diepgaand inzicht in enkele van de meest zenuwslopende misdaden in New Orleans tijdens een begeleide true crime-tour. Bezoek lokale kroegen en geniet van de beste drank die de Big Easy te bieden heeft. Ontmoet je gids in de Franse wijk en ga op zoek naar de locaties van enkele van de meest beruchte misdaden en moorden in New Orleans. Drink in de hand, volg je gids terwijl je verschillende bars met een smerige geschiedenis bezoekt. Kom meer te weten over de inwoners van de Franse wijk die naar verluidt betrokken zijn geweest bij de moord op JFK, hoor over het schrikbewind van de Axe Man en maak kennis met het verhaal van Zack en Addy, een van de meest beruchte moorden in de geschiedenis van de stad. Pak een drankje in het etablissement waar Zack Bowen voor Katrina de bar had en bezoek een iconisch bordeel uit het Storyville-tijdperk. Geniet van 1 gratis cocktail om de avond te beginnen en koop onderweg zoveel extra drankjes als je wilt.

 • Toegangstickets
 • Rondleidingen
 • Wateractiviteiten
 • Citycards
 • Dagtochten
 • Privétours
 • Andere belevenissen
 • Avonturen
 • Transfers
 • Hop on, hop off-tours
 • Workshops en cursussen
16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over New Orleans

Welke topattracties zijn een must-see in New Orleans?

De topattracties in New Orleans zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New Orleans?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Rivier de Mississippi

Overzicht activiteiten in New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.