New Orleans
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New Orleans Dagtrips: Onze meest aanbevolen

 • New Orleans: combitour Oak Alley Plantation & moerasboot

  1. New Orleans: combitour Oak Alley Plantation & moerasboot

  Ontdek Louisiana tijdens een begeleide dagtocht van New Orleans naar de historische Oak Alley Plantation, inclusief toegangskaarten, en een tocht met een moerasboot. Profiteer van vervoer heen en terug vanaf uw hotel in New Orleans.

  Begin uw ervaring met het ophalen van hotels en ontspan tijdens de rit naar Oak Alley Plantation. Geniet van een rondleiding door het plantagehuis door gidsen in historische kleding terwijl je hoort en leert over de tijden van de slavernij.

  Geniet van de Griekse Revival-architectuur van het huis, de tentoonstellingen van antieke landbouwmachines en wandel over het terrein waar 28 gelijkmatig verdeelde, enorme eiken groeien. Blader door de smederij en souvenirwinkel, of stop voor een hapje (op eigen kosten) in het restaurant.

  Ga verder naar Barataria Basin voor een tocht met een luchtboot d...

  Als je niet in een hotel verblijft maar airbnb zoals ik moet je een pick-up regelen welke dichtste bij ligt. Of ze gaan misschien niet zover de wijk in? Het was wel wat gedoe. Verder alles perfect geregeld! Chauffeurs leuk, grappig, behulpzaam en aardig! Ik had een combo ticket en alles verliep soepel en duidelijk! Aanrader!

 • New Orleans: highspeedtour door een bayou per moerasboot

  2. New Orleans: highspeedtour door een bayou per moerasboot

  Neem een supersnelle airboat en verken de wateren van Louisiana tijdens een tour met gids door de beroemde bayous (moerassen). Ontdek het locale moerasland op comfortabele wijzje tijdens een avontuur met een tourboot en kapitein/gids. Je gids vertelt over de lokale cajuncultuur, de bayous zelf en de wilde dieren die er wonen. Geniet van het schitterende waterlandschap en met mos begroeide bomen. Vang een glimp op van de plaatselijke flora en fauna, waaronder de befaamde alligator, plus andere wilde dieren zoals vissen, wasberen, vogels, herten en slangen.

 • Moerasreizen ten zuiden van New Orleans per moerasboot

  3. Moerasreizen ten zuiden van New Orleans per moerasboot

  Klim aan boord van een unieke moerasboot om de wetlands van Louisiana ten zuiden van New Orleans op een werkelijk unieke manier te verkennen. Airboats Adventures ligt op slechts 30 minuten van het centrum van New Orleans en exploiteert airboats die door de bayou kunnen varen en zich in kleine kanalen kunnen persen die diep in het moeras zijn verborgen. 105 minuten lang delen de kapiteins van Airboat Adventures enkele van de mooiste en meest afgelegen gebieden van Louisiana. Dieren in het wild zoals alligators, schildpadden en vogels zijn veel voorkomende bezienswaardigheden, maar je weet nooit wat er nog meer op bezoek komt! Voor gasten zonder auto is er vervoer van en naar New Orleans beschikbaar. Bij aankomst check je in bij de Airboats Adventures-faciliteiten, voordat je met de moerasboot vertrekt om over de moerassen te varen. Pak een snack in de cadeauwinkel of bekijk Sugar and Fl...

 • Vanuit New Orleans: supersnelle moerasboottocht door de bayou van halve dag met transfer

  4. Vanuit New Orleans: supersnelle moerasboottocht door de bayou van halve dag met transfer

  Verken het moerasland van Louisiana met een supersnelle moerastour. Laat de drukte van The Big Easy voor een halve dag achter je, retourvervoer inbegrepen. Nadat je bij je hotel bent opgehaald ga je naar het moerasland ofwel de bayou, waar je aan boord gaat van je highspeed-moerasboot samen met je kapitein/gids. Bekijk de lokale flora en fauna op comfortabele wijze vanaf je boot terwijl je door het water vaart. Laat je gids je alles vertellen over de ins en outs van het moerasland, de lokale cajuncultuur en zie of je de diverse wilde dieren van de bayou kunt spotten. Kijk of je verschillende soorten slangen, wasberen, vissen, herten, vogels en, als je geluk hebt, zelfs alligators kunt vinden. Na je supersnelle boottocht met gids stap je weer in het voertuig dat je terugbrengt naar je verblijfplaats in New Orleans.

 • New Orleans: Daytime City Helicopter Tour

  5. New Orleans: Daytime City Helicopter Tour

  Spring aan boord van de helikopter op New Orleans Lakefront Airport, op slechts 15 minuten van de French Quarter, en bereid je voor om New Orleans vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Kies tussen twee verschillende vluchtopties. Kies de optie van 15 mijl om ongeveer 12-15 minuten over de stad te vliegen. Ervaar locaties van bovenaf, zoals Jackson Square, de St. Louis Cathedral, de Franse markt en Bourbon Street. Naast een close-up luchtfoto van de Franse wijk, passeer je het Central Business District, Canal Street, de Mercedes-Benz Superdome en vlieg je over City Park. Dit park is de thuisbasis van het New Orleans Museum of Art, het Louisiana's Children's Museum en de golfbaan Bayou Oaks. Naast de deur is de Fair Grounds, de thuisbasis van de Louisiana Derby en het New Orleans Jazz and Heritage Festival. Kies de optie van 30 mijl en krijg de kans om over zowel de stad als de moe...

 • New Orleans: snelle vaart met airboat voor 16 personen

  6. New Orleans: snelle vaart met airboat voor 16 personen

  Ga op avontuur met een ritje op een airboat door de moerassen op 35 minuten afstand van New Orleans. Maak foto's op langzame momenten en krijg een persoonlijke rondleiding van je lokale kaptein. De airboats hebben stadionstoeltjes, zodat je zicht nooit wordt beperkt door de persoon voor je. Haal diep adem als alligators zó dicht bij de boot komen dat je ze in de ogen kunt kijken. Zie de prachtigste vogels: adelaars, pelikanen, visarends en uilen. Elke tour is uniek - je weet nooit wie of wat er om de hoek op je wacht! De boot wordt aangedreven door een enorme propellor en bereikt snelheden tot rond de 55 km/u. Vaar door ondiepe wateren waar normale boten niet kunnen komen.

 • New Orleans: dagtour Oak Alley Plantation & moerasboot

  7. New Orleans: dagtour Oak Alley Plantation & moerasboot

  Ervaar 2 typische Louisiana-kenmerken - plantagehuizen en bayous - tijdens een begeleide dagtrip vanuit New Orleans met hotelovername. Tour Oak Alley Plantation, inclusief toegangskaarten, en kijk uit voor dieren in het wild tijdens een boottocht door de moerassen.

  Begin met een ophaalservice bij je hotel in French Quarter. Verlaat New Orleans en reis naar Oak Alley Plantation, een van de bekendste in het gebied. Gebouwd in 1837-1839, is de plantage beroemd om zijn steegje van 28 gelijkmatig verdeelde levende eiken.

  Volg een rondleiding door de historische plantage en krijg een educatief inzicht in de tijden van slavernij.

  Geniet daarna van een volledig vertelde boottocht door de moerassen. Kijk uit voor alligators, schildpadden, watervogels en andere lokale dieren in het wild. Luister terwijl je kapitein verhalen vertelt over de lokale Cajun-...

 • Van New Orleans: Oak Alley Plantation Tour

  8. Van New Orleans: Oak Alley Plantation Tour

  Profiteer van de pick-up in uw accommodatie in New Orleans en ga vervolgens naar de Oak Alley Plantation in Vacherie. Oak Alley, gelegen aan de oevers van de rivier de Mississippi, is vernoemd naar de 28 enorme eikenbomen die langs de weg lopen die voorafgaat aan - en dateert van vóór - het plantagehuis. Bewonder de Griekse heroplevingsarchitectuur van het huis, gebouwd in de 19e eeuw voor een van de rijkste families van het zuiden. Bekijk originele kenmerken, waaronder antieke landbouwmachines, en maak gebruik van voorzieningen zoals een restaurant en een souvenirwinkel. Laat je leiden door een gids in authentieke kleding in plantagestijl en hoor over het eerste exemplaar van Antebellum-restauratie langs de legendarische River Road.

 • Vanuit New Orleans: boottocht door de bayou van halve dag met transfer

  9. Vanuit New Orleans: boottocht door de bayou van halve dag met transfer

  Laat de drukte van New Orleans even achter je om de mystieke bayous (moerassen) van Louisiana te verkennen op een halfdaagse moerastour inclusief retourvervoer. Nadat je bij je hotel bent opgehaald ga je naar de moeraslanden, waar je aan boord van je boot stapt en kennis maakt met je kapitein/gids. Bekijk de lokale flora en fauna op comfortabele wijze vanaf je boot terwijl je door het water vaart. Laat je gids je alles vertellen over de achterwateren, de cajuncultuur die hier verspreid is en een aantal van de beestjes die hier wonen. Wellicht zie je herten, vogels, slangen, wasberen, vissen en alligators. Na je boottocht met gids stap je weer in het voertuig dat je terugbrengt naar je hotel in New Orleans.

 • New Orleans: 3 uur Interactive Scavenger Hunt

  10. New Orleans: 3 uur Interactive Scavenger Hunt

  Draai New Orleans in een gigantische bordspel met de Urban Adventure Quest interactieve speurtocht. Combineer de sensatie van de race met een unieke toeristische beleving van de stad. Te beginnen in de buurt van de binnenstad aan het water, laat uw smartphone begeleiden u langs de rivier de Mississippi en door een aantal gerenommeerde markten van de stad, het oplossen van raadsels, het vinden van aanwijzingen, en het invullen van uitdagingen, al die tijd het ontdekken meer over de geschiedenis van het gebied. Hustle door de bezienswaardigheden en geluiden van de stad, van Jackson Square langs de vele legendarische straten, kronkelend door beroemde bezienswaardigheden evenals veel over het hoofd gezien schatten New Orleans's. Er zijn maar weinig rondleidingen door de stad net zo spannend, en nog minder als uniek! Points of Interest op uw zoektocht: • Spaans Plaza • Water Front • Franse...

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 949 beoordelingen

Makkelijk te boeken, gemakkelijk te vinden locatie. Begon ongeveer 30 minuten te laat. Vervoer en historische informatie verstrekt tijdens de rit. Leuke bus. Geen franje. Zeer informatieve tour zodra je aankomt. Zeer weinig tijd om te winkelen na en dat voelde gehaast. Voor $ 67 voor volwassenen, voelt het duur voor wat er wordt verstrekt, maar we hadden geen eigen voertuig en wilden naar deze plantage gaan. De focus op het leven van de slaven hier in plaats van de glorie van het grote huis was erg belangrijk en impactvol. Zou om deze reden anders aanbevelen, kan goedkoper zijn om alleen te komen.

Dit is een interessante tour, met zeer krachtige afbeeldingen en verhalen. Ik beveel dit aan voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de regio - je kunt de geschiedenis niet begrijpen zonder te leren over slavernij. Er is eigenlijk geen goede reden om de plantages te bezoeken zonder de mensen te leren kennen die eraan hebben gewerkt.

Ik waardeer de Whitney Plantation Tour vanwege de nadruk op slavernij en het vertellen van de verhalen door de levens van de kinderen van de slavernij. Cheryl onze gids was geweldig, ze was een no-nonsense soort vrouw die haar geschiedenis kende en de plantage tot leven bracht. Het was een geweldige educatieve ervaring.

Het was een geweldige ervaring om te leren over slavernij en hoeveel de bijdrage die ze hebben geleverd aan dit land en de waardevolle les die we daaruit moeten leren.

Onze gids was zeer informatief en direct met de gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens die pijnlijke jaren voor mijn voorouders.