Kies data

Dagtrip vanaf New Orleans

Veelgestelde vragen over New Orleans

Welke topattracties zijn een must-see in New Orleans?

De topattracties in New Orleans zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New Orleans?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Rivier de Mississippi

Overzicht activiteiten in New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 949 beoordelingen

Deze reis was geweldig! "Big Joe" was een geweldige coureur en persoonlijkheid om mee om te gaan. Hij is aardig en erg zorgzaam en leuk. De moerastour was relaxed en ontspannend, de plantagetour was veel geschiedenis en gewoon prachtig om rond te lopen. Hoewel het een aanzienlijk deel van de dag kostte om beide dingen te doen, zou ik het ten zeerste aanbevelen en zou het opnieuw doen, het was zo'n goede tijd! Ik vind het leuk dat ze bars en eten hadden op de plantage en geen problemen met kaartjes en zo, want Big Joe regelt alles voor je.

Die tour was gewoon ongelooflijk. Ze kwamen ons ophalen bij ons hotel, zelfs als het niet op hun ophaallijst van het hotel stond. Aarzel niet om hen te bellen als uw hotel niet in de lijst staat. De moerasgids was grappig en gaf ons veel info. Deze alligators zijn geen grap. Sommige zijn enorm. De eikenvalleiplantage is een must see. De rondleiding door het huis was ok, maar het feit dat je rond het pand kunt lopen, is gewoon onbetaalbaar. Ik raad die tour ten zeerste aan!

De moerastour was vermakelijk en vol met alligators. Onze gids was grappig en bracht de alligators van dichtbij. Hij had veel kennis over de geschiedenis van het moeras. De plantage was mooi en informatief. Net genoeg tijd doorgebracht op elke locatie. Zorg ervoor dat je een ventilator meeneemt.

Wat een mooie dag. Zeer goed verzorgd. Alles mooi op tijd. Zowel in de bus als op de boot en in het huis perfecte uitleg. Ter plekke overal tijd om er echt te zijn. Top dag.

Leuke tikkeltje theatrale tour tussen de alligators. Alles in de puntjes geregeld zowel bij de alligators en bij de plantage,