Kies data
New Orleans

Fietstours

New Orleans Fietstours: Onze meest aanbevolen

New Orleans: fietstocht door Garden District en Franse wijk

1. New Orleans: fietstocht door Garden District en Franse wijk

Verken de Franse wijk en het Garden District op de fiets tijdens deze fietstocht door New Orleans. Begin je fietstocht bij de Mississippi-rivier met uitzicht op Jackson Square en rijd door het historische hart van New Orleans. Fiets door de Franse wijk, stop buiten historische bezienswaardigheden en leer meer over de geschiedenis van New Orleans. De volgende is het Garden District. Hoor over de geschiedenis van New Orleans voor en na de burgeroorlog en krijg inzicht in het zuidelijke leven in deze tijdperken. Passeer weelderige herenhuizen gebouwd in de jaren 1800 en filmlocaties in het Garden District. Bezoek een van de bovengrondse begraafplaatsen van New Orleans en leer hoe de levens van dierbaren worden herdacht in de cultuur en tradities van New Orleans.

New Orleans: stadsfietstocht van 3 uur

2. New Orleans: stadsfietstocht van 3 uur

Verken New Orleans op een leuke en milieuvriendelijke manier tijdens een fietstocht met een kleine groep die door de oudste en meest onderscheidende buurten van de Big Easy slingert. Fiets langs een vlakke en ontspannen route van de beroemde Franse wijk naar minder bezochte wijken zoals Esplanade Ridge, City Park en Bayou St. John, en leer onderweg over de rijke geschiedenis en moderne cultuur van de stad. Nadat je je op een fiets in de Franse wijk hebt aangepast, rijd je door deze legendarische buurt. Ga vervolgens voorbij de toeristische grenzen om meer van de stad te verkennen, volg de groene Esplanade Avenue naar de groene uitgestrektheid van het stadspark, bezoek St. Louis Cemetery nr. 3 en andere interessante locaties onderweg. Na een bezoek aan St. Louis Cemetery nr. 3, vaar je langs moerassige vergezichten in City Park. Je doorkruist Bayou St. John, een historische waterweg die werd gebruikt door indianen en Franse kolonisten, en ontdek waarom het zo belangrijk was voor de oprichting van de stad. Deze fietstocht omvat bezoeken aan de Franse wijk, Faubourg Marigny, Esplanade Avenue, St. Louis Cemetery nr. 3, City Park, Bayou St. John, Mid-City, de Lafitte Greenway, Louis Armstrong Park en Congo Square.

New Orleans: begeleide sightseeing-fietstocht

3. New Orleans: begeleide sightseeing-fietstocht

Geniet van de sfeer in New Orleans tijdens deze begeleide fietstocht naar bezienswaardigheden in de stad, zoals Armstrong Park, Congo Square en een bovengrondse begraafplaats. Bewonder de architectuur in de Franse wijk en de historische wijk Faubourg Marigny. Ontmoet je gids op het centraal gelegen kantoor van de activiteitenaanbieder. Zorg voor een helm en een hoogwaardige fiets. Trek eropuit en ga op avontuur door de stad. Rijd naar het deel van de rivier de Mississippi dat uitkijkt op Jackson Square. Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden in de Franse wijk en leer over de rijke geschiedenis en ongelooflijke mensen die de cultuur van de stad hebben beïnvloed. Ervaar de charme van de wijk Faubourg Marigny, die dateert uit het begin van de 19e eeuw en de thuisbasis is van de beroemde Fransmanstraat. Vaar over Esplanade Avenue in de schaduw van oude eikenbomen met rijen van de prachtige huizen van de creoolse elite. Ga naar een bovengrondse begraafplaats en leer meer over de begrafenistradities van New Orleans. Rol rond in City Park, waar een van de grootste volwassen levende eiken ter wereld staat. Houd onderweg schildpadden en tropische vogels in de gaten. Maak een korte stop bij Cafe Du Monde in het park waar je de kans hebt om wereldberoemde beignets (gefrituurd gebak) te kopen. Ga verder langs de rustige Bayou van St. John. Geniet van een rustige rit door Armstrong Park naar Congo Square, het hart van de jazztradities van New Orleans. Keer terug naar je startpunt aan het einde van je tour.

New Orleans: Heart of the City Bike Tour

4. New Orleans: Heart of the City Bike Tour

Tijdens deze kleine fietstocht met het hart van de stad, volg de koloniale geschiedenis van New Orleans en zijn culturele schatten. Spring op een professioneel onderhouden fiets en ga op pad met een gids en een groep van niet meer dan 10 om de beroemdste buurten van de stad te verkennen. Fiets door de vlakke, legendarische straten van de Franse wijk, Faubourg Treme en andere historische gebieden terwijl je meer leert over de geschiedenis van New Orleans vanuit je deskundige gids. Fiets in een rustig tempo langs de oevers van de rivier de Mississippi en door de oudste delen van New Orleans. Vaar door Louis Armstrong Park en Congo Square naar de legendarische St. Louis begraafplaats nr. 2. Stop onderweg om te horen over het erfgoed van New Orleans, vooral de ontwikkeling van jazz en de kleurrijke innovators die het hebben gecreëerd.

  • Rondleidingen
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Fietstours in New Orleans

Welke andere activiteiten dan Fietstours zijn de moeite waard in New Orleans?

Welke Fietstours in New Orleans nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.