New Orleans
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New Orleans Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

  • New Orleans: hop on, hop off-sightseeingtour

    1. New Orleans: hop on, hop off-sightseeingtour

    Deze New Orleans hop on, hop off sightseeing-ervaring geeft je toegang om op je gemak van deze prachtige stad te genieten. Stap uit bij de Superdome, oorspronkelijk genaamd de Louisiana Superdome, de grootste vaste koepelstructuur in de wereld en de thuishaven van de NFL New Orleans Saints. Neem de bustocht naar alle populaire attracties van de stad. Bezoek de prachtige St. Louis kathedraal: een belangrijk herkenningspunt in de Franse wijk en de oudste continu actieve kathedraal in de Verenigde Staten. Je wandelt langs Royal Street, één van de meest historische straten van de stad voor kunstnijverheid, antiek, kunstvoorwerpen en musea. Of, hop off bij de Franse markt en bezoek de kraampjes vol met verse lokale producten en een scala aan items waaronder souvenirs. Wat je ook kiest om te doen tijdens je verblijf in New Orleans, deze hop on, hop off sightseeing-tocht geeft je de kans om z...

Sightseeing in New Orleans

Möchten Sie alle Aktivitäten in New Orleans entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over New Orleans

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 185 beoordelingen

Voldeed aan mijn verwachting

Zoals alle andere hop on hop of bussen is dit een goede manier om een indruk van de stad te krijgen en die plekken verder te ontdekken die er tijdens de rit uit springen zoals fr3nch Quarter of garden district.

Leuke mevrouw die over de tour vertelde. Mooie stad zeker de moeite waard. The French Quater moet je bezocht hebben. Live music het echte New Orleans.