Kies data
New Orleans

Tours over begraafplaatsen

New Orleans Kerkhoftours: Onze meest aanbevolen

New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

1. New Orleans After Dark: bustour op begraafplaats met exclusieve toegang

Verken de spookachtige kant van New Orleans tijdens een 2 uur durende rondleiding door de stad en een van de meest spookachtige begraafplaatsen. Luister naar huiveringwekkende verhalen van je lokale gids en leer meer over de donkere delen van de geschiedenis van de stad. Begin je tour in het hart van de Franse wijk. Ontmoet je gids en stap aan boord van de bus met airconditioning. Voorafgaand aan de tour krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen. Onderweg leer je over Voodoo en hoor je spookverhalen voordat je een bovengrondse privébegraafplaats betreedt. Toegang is exclusief voor uw groep en er worden geen andere bedrijven toegelaten. Volg vervolgens je gids naar een begraafplaats met duizenden geesten die hun ongelukkige lot hebben ontmoet tijdens een tragische pandemische gebeurtenis. Loop door het orkaan Katrina-monument waar veel niet-geïdentificeerde lichamen werden begraven. Sluit de tour af door te stoppen bij een spookhuis, het Coven House uit "American Horror Story". Hier heeft u de gelegenheid om een foto te maken voordat u terugkeert naar de Franse wijk.

New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

2. New Orleans: Night Cemetery en Ghost BYOB bustour

Een bezoek aan de beroemde "Steden van de doden" in New Orleans is een must voor iedereen die deze stad bezoekt. Spookachtig mooi en rijkelijk versierd, deze begraafplaatsen bevatten ook verhalen over spoken, verleden en heden, die je tot in de kern zullen koelen. Deze begraafplaats tour wordt aangeboden onder de dekking van de nacht. Je verlaat de Franse wijk als je bus langs Esplanade Avenue kruipt naar wat vroeger de rand van de stad was, maar nu de bruisende buurten van Mid-City en City Park is. Er zijn 42 begraafplaatsen in de omgeving van New Orleans, en tijdens deze ervaring zul je er een aantal bezoeken. Je gidsen zullen de unieke begrafenisrituelen en -praktijken tijdens de wandeling bespreken, terwijl je een van de meest populaire begraafplaatsen van dichtbij wordt aangeboden.

New Orleans: wandeltocht begraafplaats

3. New Orleans: wandeltocht begraafplaats

Verken een unieke verzameling van 5 cultureel en architectonisch diverse begraafplaatsen in New Orleans. Deze begraafplaatsen bevinden zich op wat ooit de noordelijke (meer)grens van de stad New Orleans was, wat de dichtheid en verscheidenheid aan begraafplaatsen in dit gebied verklaart. Het is ook waar de overblijfselen van niet-geïdentificeerde lichamen van de orkaan Katrina worden begraven. Ontmoet je gids buiten Bon's Street Food, waar de bus je ophaalt om de tour te starten. Geniet van exclusieve toegang tot de Old Fellows Rest Cemetery. Vanaf de Odd Fellows Society Cemetery ga je naar de Masonic Cemetery. Dan op naar de begraafplaatsen. Kom meer te weten over de beproevingen en beproevingen van de vroege Ierse immigranten in de stad op St. Patrick Cemetery, evenals de verwoestende effecten van gele koorts op de Charity Hospital Cemetery. Ervaar verbluffende architectuur terwijl je enkele van de meest extravagante graven van de stad bewondert op de begraafplaatsen van Greenwood & Cypress Grove. Sluit je tour af met een diepgaand overzicht van de blijvende gevolgen van de orkaan Katrina, terwijl je respect toont voor de vele levens die verloren zijn gegaan op de orkaan Katrina Memorial Cemetery.

New Orleans: Garden District Food and History Tour

4. New Orleans: Garden District Food and History Tour

Bezoek drie eetstops die de smaken en geschiedenis van Cajun en Creools benadrukken tijdens deze begeleide wandeling door New Orleans. Verwen uw zintuigen met een volledige maaltijd van Cajun en Creoolse specialiteiten, verdeeld over 3 lokale eetgelegenheden. Drink een drankje bij je eten. Begin op de begraafplaats van Lafayette en luister terwijl je gids je de unieke begrafenisgebruiken en -tradities van New Orleans vertelt. Verken de architectuur van het Garden District, de thuisbasis van historische herenhuizen, kleurrijke jachtgeweerhuizen en prachtige eiken. Bekijk de lokale winkels in Magazine Street voordat je aankomt bij je eerste eetstop, waaronder een heerlijke smaak van Creoolse fusion en de multiculturele invloeden die de 300 jaar oude stad hebben gevormd. Leer meer over Cajun-mensen en ontdek welke invloed ze hadden op de culinaire cultuur van Louisiana. De eerste twee eetstops omvatten ofwel een keuze uit een menu met ambachtelijke bieren van lokale brouwerijen, een cocktail, huissangria, een mimosa of een niet-alcoholische drank. Bezoek onderweg lokale winkels en een kunstgalerie voordat je eindigt met een zoete noot bij de dessertstop voor specialiteit, gevulde beignets en een café au lait. Eindig met tal van aanbevelingen voor lokaal plezier en smaken.

New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

5. New Orleans: Garden District Tour met Elms Mansion Access

Dompel jezelf onder in de weelde van het oude zuiden in deze tour door de mooiste buurt van New Orleans met een deskundige lokale gids. Je historische Garden District-tour begint met een zoete noot met een bezoek achter de schermen aan een oude winkel voor pralinemakers. Hier leer je hoe de beroemdste lekkernij van New Orleans vanuit Europa naar de stad werd gebracht en je kunt er zelfs een proeven die heet uit de koperen potten is. Vervolgens spring je in een tram met all-inclusive tickets en rijd je St. Charles Avenue af, op weg naar het Garden District. Dit gebied met grote herenhuizen en brede, met bomen omzoomde straten herbergt enkele van de best bewaarde herenhuizen van vóór de burgeroorlog in Amerika, evenals een hele reeks huizen van beroemdheden. Je gids laat je kennismaken met de geschiedenis van het gebied, terwijl je de grootse herenhuizen ziet die zijn gebouwd door rijke plantage-eigenaren en nu eigendom zijn van beroemde mensen zoals Beyonce en Sandra Bullock. Onderweg stop je bij een van Amerika's meest unieke begraafplaatsen, Lafayette Cemetery nr. 1. Je leert ook over de praktische moeilijkheden van het runnen van een begraafplaats onder zeeniveau. Voor het hoogtepunt van de tour stap je het Elms Mansion binnen, een 150 jaar oud Italiaans huis dat een van de meest indrukwekkende in de stad is. Terwijl je door de weelderige kamers reist, leer je over de zakenlieden en plantage-eigenaren die deze statige woningen hebben gebouwd, en de rijke wereld die ze vóór de burgeroorlog in New Orleans hebben gecreëerd. Je tour eindigt in de prachtige tuin van het landhuis, met een ijskoud glas limonade of zoete thee in de schaduw van de grootste magnoliaboom in het zuiden.

New Orleans: fietstocht door Garden District en Franse wijk

6. New Orleans: fietstocht door Garden District en Franse wijk

Verken de Franse wijk en het Garden District op de fiets tijdens deze fietstocht door New Orleans. Begin je fietstocht bij de Mississippi-rivier met uitzicht op Jackson Square en rijd door het historische hart van New Orleans. Fiets door de Franse wijk, stop buiten historische bezienswaardigheden en leer meer over de geschiedenis van New Orleans. De volgende is het Garden District. Hoor over de geschiedenis van New Orleans voor en na de burgeroorlog en krijg inzicht in het zuidelijke leven in deze tijdperken. Passeer weelderige herenhuizen gebouwd in de jaren 1800 en filmlocaties in het Garden District. Bezoek een van de bovengrondse begraafplaatsen van New Orleans en leer hoe de levens van dierbaren worden herdacht in de cultuur en tradities van New Orleans.

New Orleans: stadsfietstocht van 3 uur

7. New Orleans: stadsfietstocht van 3 uur

Verken New Orleans op een leuke en milieuvriendelijke manier tijdens een fietstocht met een kleine groep die door de oudste en meest onderscheidende buurten van de Big Easy slingert. Fiets langs een vlakke en ontspannen route van de beroemde Franse wijk naar minder bezochte wijken zoals Esplanade Ridge, City Park en Bayou St. John, en leer onderweg over de rijke geschiedenis en moderne cultuur van de stad. Nadat je je op een fiets in de Franse wijk hebt aangepast, rijd je door deze legendarische buurt. Ga vervolgens voorbij de toeristische grenzen om meer van de stad te verkennen, volg de groene Esplanade Avenue naar de groene uitgestrektheid van het stadspark, bezoek St. Louis Cemetery nr. 3 en andere interessante locaties onderweg. Na een bezoek aan St. Louis Cemetery nr. 3, vaar je langs moerassige vergezichten in City Park. Je doorkruist Bayou St. John, een historische waterweg die werd gebruikt door indianen en Franse kolonisten, en ontdek waarom het zo belangrijk was voor de oprichting van de stad. Deze fietstocht omvat bezoeken aan de Franse wijk, Faubourg Marigny, Esplanade Avenue, St. Louis Cemetery nr. 3, City Park, Bayou St. John, Mid-City, de Lafitte Greenway, Louis Armstrong Park en Congo Square.

New Orleans: Begraafplaatsen Insiders Walking Tour

8. New Orleans: Begraafplaatsen Insiders Walking Tour

Sluit je aan bij een lokale gids voor een wandeltocht door 3 van de heilige historische begraafplaatsen van New Orleans. Volg je gids door het doolhof van bovengrondse graven op Masonic Cemetery #1, St. Patrick Cemetery #2 en het Katrina Memorial op Charity Hospital Cemetery. Leer tijdens je tour meer over de unieke begrafenisgebruiken en -tradities van New Orleans. Ontdek de geschiedenis van de vrijmetselaars op de vrijmetselaarsbegraafplaats #1 en bekijk unieke graven. Op St. Patrick Cemetery #2 kom je meer te weten over de connectie van New Orleans met de Ierse immigranten. Eindelijk arriveer je op de begraafplaats van het Charity Hospital, waar je meer te weten komt over de duizenden mensen die begraven liggen op het kerkhof achter het Katrina Memorial.

New Orleans: Heart of the City Bike Tour

9. New Orleans: Heart of the City Bike Tour

Tijdens deze kleine fietstocht met het hart van de stad, volg de koloniale geschiedenis van New Orleans en zijn culturele schatten. Spring op een professioneel onderhouden fiets en ga op pad met een gids en een groep van niet meer dan 10 om de beroemdste buurten van de stad te verkennen. Fiets door de vlakke, legendarische straten van de Franse wijk, Faubourg Treme en andere historische gebieden terwijl je meer leert over de geschiedenis van New Orleans vanuit je deskundige gids. Fiets in een rustig tempo langs de oevers van de rivier de Mississippi en door de oudste delen van New Orleans. Vaar door Louis Armstrong Park en Congo Square naar de legendarische St. Louis begraafplaats nr. 2. Stop onderweg om te horen over het erfgoed van New Orleans, vooral de ontwikkeling van jazz en de kleurrijke innovators die het hebben gecreëerd.

New Orleans: wandeltocht Best of Ghost & Voodoo Experience

10. New Orleans: wandeltocht Best of Ghost & Voodoo Experience

Ontmoet je gids voor een onvergetelijke en mysterieuze ervaring in de Franse wijk van New Orleans. Tijdens deze wandeling neemt je gids je mee naar de meest spookachtige plekken en vertelt hij je het verhaal van de geesten en vampiers en de voodoo-rituelen die de geschiedenis van deze buurt hebben gemarkeerd, die ook het decor was voor films en televisieshows gewijd aan het occulte, van de serie True Blood tot de film Interview with the Vampire, tot seizoen 3 van American Horror Story. Je hoort ook het verhaal van Marie Laveau, die betrokken raakte bij waarzeggerij, het occulte en magie, en een slang had die ze Zombi noemde naar een Afrikaanse godheid.

  • Rondleidingen
  • Citycards
  • Privétours
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Kerkhoftours in New Orleans

Welke andere activiteiten dan Kerkhoftours zijn de moeite waard in New Orleans?

Sitemap New Orleans

Wil je alle activiteiten in New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.