Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Toegangsticket

Lunch en les in New Orleans: Cajun & Creools kookcursus

Lunch en les in New Orleans: Cajun & Creools kookcursus

Vanaf € 28,76 per persoon

Ervaar het plezier, het eten en de folklore van New Orleans tijdens deze demonstratie kookcursus op de New Orleans School of Cooking. Elke les omvat een 3- of 4-gangen creoolse en cajun-maaltijd, kopieën van de recepten en een lokaal brouwsel.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 - 2.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Instructeur
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
  • Leer hoe je populaire cajun- en creoolse gerechten uit New Orleans kunt maken
  • Leun achterover en kijk hoe de chef authentieke cajun en creoolse recepten bereidt
  • Eet de afgewerkte producten voor de lunch
  • Dompel jezelf onder in het eten en de cultuur van New Orleans
Volledige beschrijving
Leer de basis van Louisiana Cooking met cajun- en creoolse chef-koks die New Orleans-specialiteiten zoals Gumbo, Jambalaya en Pralines onderwijzen, en ze op smaak brengen met geschiedenis, trivia en sterke verhalen. De chef-kok vertelt over de fascinerende geschiedenis van New Orleans en hoe cultuur en keuken met elkaar verweven zijn. Volg mee en leer hoe je verrukkelijke creoolse en cajun-gerechten maakt en graaf in na de les. Aan het einde van de les ontvang je een coupon om te gebruiken in de winkel en wordt je aangemoedigd om naar huis te gaan en de gerechten zelf te maken. De winkel, evenals het klaslokaal, bevinden zich beide in een gerenoveerd melasse-magazijn uit het begin van de 19e eeuw in het hart van de Franse wijk. De winkel heeft een doordachte verzameling van de beste lokaal geproduceerde producten en is de thuisbasis van de beroemde Joe's Stuff Creole Seasoning, gebruikt en geliefd bij zowel lokale chef-koks als bezoekers. Programma van menu's: 10 uur les · Zaterdag, zondag, woensdag: Gumbo, Jambalaya, Broodpudding en Pralines · Maandag: Gumbo, Rode Bonen en Rijst, Pecantaart en Pralines · Dinsdag: Gumbo, Jambalaya, Bananas Foster en Pralines · Donderdag: Corn & Crab Bisque, Shrimp Creole, Bananas Foster & Pralines · Vrijdag: Etouffee van langoesten, Garnalen- en Artisjoksoep, Broodpudding, Pralines 14.00 uur les · Zaterdag: Langoestenetouffee, Garnalen- en Artisjoksoep en Pralines · Zondag, dinsdag: Corn & Crab Bisque, Chicken Etouffee en Pralines · Maandag, donderdag, vrijdag: Gumbo, Jambalaya en Pralines · Woensdag: Gumbo, Chicken Creole, Pralines
Inbegrepen
  • Ervaren, vermakelijke chef-kok die de bereiding van een klassieke cajun- en creoolse maaltijd demonstreert
  • 3- of 4-gangen cajun en creoolse maaltijd
  • Dixie-bier, ijsthee en limonade
  • Hete koffie (alleen 10 AM-klasse)
  • Receptkopieën
  • Coupon naar de winkel
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Vertaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ga naar de New Orleans School of Cooking General Store en check in bij het register.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

  • Dranken
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 103 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

  • Gids
    5/5
  • prijs / kwaliteit
    4,9/5
  • dienstverlening
    5/5
  • organisatie
    5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Harriet was an awesome instructor! She went through each step of each dish and how to fix certain issues if they come up in your cooking. She shared some of the local history with us and at the end we got to eat what she made, which was delicious! I look forward to making this food at home for sure!

25 juli 2021

Vertalen

Pat is full of charm and funny. Truly an informative and enjoyable class. We learned history of Cajuns and Creoles. And the food was delicious! We can’t wait to fix these dishes and share them with our friends! Also, we could tell by the seating arrangements that they were conscious of COVID-19 social distancing. Thank you Pat and your team!

Verder lezen

5 juni 2021

Vertalen

I was very impressed by the chef and how well he handled the number of people in the class on that day. The food was as good or better than the top restaurants in New Orleans. The class started and ended on time, everyone had a full meal with soup, entre, dessert and a praline. The Chef’s skill and personality was very entertaining. Wish I could remember his name.

Verder lezen

6 maart 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 233017