Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Lunch en les in New Orleans: Cajun & Creools kookcursus

Lunch en les in New Orleans: Cajun & Creools kookcursus

Vanaf $32,50 per persoon

Ervaar het plezier, het eten en de folklore van New Orleans tijdens deze demonstratie kookcursus op de New Orleans School of Cooking. Elke les omvat een 3- of 4-gangen creoolse en cajun-maaltijd, kopieën van de recepten en een lokaal brouwsel.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 - 2.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Instructeur
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
  • Leer hoe je populaire cajun- en creoolse gerechten uit New Orleans kunt maken
  • Leun achterover en kijk hoe de chef authentieke cajun en creoolse recepten bereidt
  • Eet de afgewerkte producten voor de lunch
  • Dompel jezelf onder in het eten en de cultuur van New Orleans
Volledige beschrijving
Leer de basis van Louisiana Cooking met Cajun en creoolse koks die New Orleans-specialiteiten zoals Gumbo, Jambalaya en Pralines onderwijzen, ze kruiden met geschiedenis, trivia en sterke verhalen. De chef-kok zal de fascinerende geschiedenis van New Orleans delen, en hoe cultuur en keuken met elkaar verweven zijn. Volg mee en leer hoe je heerlijke creool- en cajungerechten kunt maken en na de les kunt graven. Aan het einde van de les ontvang je een kortingsbon voor gebruik in de winkel en wordt je aangemoedigd naar huis te gaan en zelf gerechten te maken. De winkel en het klaslokaal bevinden zich beide in een gerenoveerd pakhuis met melasse, gebouwd in het begin van de 19e eeuw in het hart van de Franse wijk. De winkel heeft een doordachte collectie van de beste lokaal geproduceerde producten en is de thuisbasis van de beroemde Joe's Stuff Creole Seasoning, gebruikt en geliefd bij zowel lokale chefs als bezoekers.
Inbegrepen
  • Ervaren, vermakelijke chef-kok die de bereiding van een klassieke cajun- en creoolse maaltijd demonstreert
  • 3- of 4-gangen cajun en creoolse maaltijd
  • Dixie-bier, ijsthee en limonade
  • Hete koffie (alleen 10 AM-klasse)
  • Receptkopieën
  • Coupon naar de winkel
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Vertaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ga naar de New Orleans School of Cooking General Store en check in bij het register.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

  • Dranken
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 / 5

gebaseerd op 58 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

  • Gids
    5.0/5
  • prijs / kwaliteit
    4,9/5
  • dienstverlening
    5.0/5
  • organisatie
    5/5
Sorteren op

I was very impressed by the chef and how well he handled the number of people in the class on that day. The food was as good or better than the top restaurants in New Orleans. The class started and ended on time, everyone had a full meal with soup, entre, dessert and a praline. The Chef’s skill and personality was very entertaining. Wish I could remember his name.

Verder lezen

6 maart 2020

Vertalen

The whole experience was an absolute JOY & one of the best things I have ever done! It's a FUN setting with a very informed instructor who spoke in a colorful & humorous way. I learned so much about the history of New Orleans, along with important information about the food & food preparation, & then we ate generous portions of the DELICIOUS, fresh home-cooked food! We had enjoyable interaction with the other guests at our table & I even made a new friend! There's also a great general store connected to the school where one can shop for wonderful items and gifts. I feel confident in attempting the recipes (which they give us) at home. This was a GREAT value & I HIGHLY recommend this!

Verder lezen

5 maart 2020

Vertalen

My Wife, Mother and I had a fantastic time. We learned some interesting things about the different colors of roux, and why a certain color and flavor goes with various dishes. It was very interesting to learn that a dark roux does not mean it is burned, but that if done correctly it is more rich in flavor. The chef had plenty of good stories to tell from him growing up with his grandmother "mawmaw" and his grandfather as well as how different dishes came about throughout the history of Louisiana. Very interesting indeed. Also the food was very good especially the shrimp and artichoke soup. My wife and I bought the seasoning from the store and the other ingredients and we will be making the soup tomorrow. The crawfish etouffee was a bit bland, but I'm guessing the chef kept it that way because of the crowd of people we had, to make sure it wasn't to much for those who may not be used to flavor (lol). The pralines were very good and it was interesting to see how it is made. Wonderful!!!!

Verder lezen

18 januari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 233017